Det er dog utroligt! Mia i topklasse til at styre det hele og hendes smil, grin, oprigtighed og selvuhøjtidelighed i telefonen slår benene væk under enhver. Hårdt knoklende Alexander, som er o... Se mere
Det er nu tredje gang AlgeKvit behandler gårdens tage, terrasser, murværk mv. Modtager mail, sms og opringning dagen inden, så jeg har mulighed for at være hjemme. Nikolaj var omhyggelig, grundig og k... Se mere
AlgeKvit ApS tilbyder algebehandling af tage, facader, fliser samt rensning og imprægnering fliser, facader og tage, med op til 20 års garanti. Vi har den længste garanti i branchen og tilbyder landsdækkende service uden kørselstillæg. Kontakt os i dag!
Ådalsvej 5, 6040, Egtved, Danmark
- salg@algekvit.dk
- algekvit.dk
Meget utilfredsstillende forløb …
Meget utilfredsstillende forløb omkring rensning af tag for vores ejerforening. Vi har i lighed med andre oplevet fantasifulde forklaringer på hvornår tagrensningen skulle foretages, hvorfor tagrensningen ikke har virket - og hvorfor de ikke skulle udbedre/refundere pga skift af ejerskab i virksomheden…da vi konstaterede at algerensningen ikke havde haft effekt. Det er yderligere kommet til vores kendskab at de operer under flere algerens-selskaber under ejeren Jørgen Enggaard Holding ApS, hvor der har været problemer med manglende miljøhensyn og dertil hørende bøder. Vi kan på ingen måder anbefale Alge-Stop/Alge-kvit ApS
Hold jer væk, det virker ikke !
Bor i rækkehus og har naboer til begge sider som intet har fået lavet, og man kan IKKE se nogen forskel overhovedet. Da jeg reklamerede fik jeg at vide der skulle gå 1/2 år. Efter 1/2 år nægter de at lave det om, selvom der stadig ingen forskel er fra naboer. Derudover oversprøjtede de mine solceller, selvom jeg havde fortalt at det ville jeg ikke ha.
HOLD JER VÆK det er fup og fidus og de vil ikke stå ved den garanti de lover.
Så ringe at man tror det er løgn !
Vi har en gang for nogle år siden haft Algekvit til at rense taget på sommerhuset. Det fungerede fint.
Så vi kontaktede dem igen for at ordne tagene på vor gård - og så gik det HELT galt .
Først ringede de da de stod på sommerhusadressen og ikke kunne finde laden . Vi fik forklaret at de var bestilt til vor hjemadresse .
Nogle dage senere havde de så været der - og der havde de sprøjtet alle fliserne i gården - hvilket vi IKKE havde bestilt .
Nyt opkald og mail. De ville komme tilbage . Snart efter ringede de igen - og igen fra sommerhusadressen hvor de ikke kunne finde laden .
De ville nu komme på pirvatsdressen igen . Det gjorde de så en dag - og sprøjtede taget på stuehuset- men laden var ikke blevet behandlet.
Ny korrespondence - og de lovede at NU skulle der nok blive styr på tingene.
En dag fik vi så besked på at nu havde de ordnet det - og efter nogle måneder ville vi kunne se resultatet.
Det kan vi så nu .
Taget på laden har mere mos og grønalger end nogensinde før .
Det er efterhånden en farce - og når man ringer for at reklamere lover de at en anden vil ringe tilbage .......
Sæt pengene i et andet firma !!!!
Opdatering:
Efter anmeldelsen på Trustpilot, så lovede de at komme for at sprøjte taget på laden . De kom også , kiggede - og kørte igen . Siden har vi ikke hørt en lyd- men vi har stadig masser af alger/mos på taget af laden . Helt utroligt !
Ingen service
Har tegnet abonnement på årligt vedligehold men Algekvit mødte ikke op som aftalt i juni. Herefter blev vi lovet at de ville udføre arbejdet i slutningen af august, hvilket heller ikke skete. Vi har siden modtaget regninger og rykkere for samme ikke udførte arbejde og er blevet lovet at de ville vende tilbage til os, men det er ikke sket.
Vi har nu afmeldt “servicen”.
Jeg må desværre give 1 stjerne..
Jeg må desværre give 1 stjerne... da jeg bestilte en algebehandling for 5 måneder siden, og endnu ikke har fået arbejdet udført....
De skrev på et tidspunkt omkring, at arbejdet ville blive forsinket, men det drejede sig om et par uger - ikke halve år.....
Noget er helt galt..
Noget er helt galt... Jeg har været kunde i flere år, men i år har jeg ikke set skyggen af en algebehandler. Jeg har den store pakke, både tag og terrasser og jeg har rykket siden foråret. Hvad er det i ikke kan finde ud af i år? Undskyldning om at planter beskadiges....og derfor rykker alle behandlinger til efteråret..... har i hørt om efterårsstorm? Og jeg kan fortælle jer, at algebehandling og nedfaldne blade på fliser.... Er no go. I har simpelthen ikke styr på forretningen. Os gamle kunde føler os ladt i stikken. Normalt kommer i iløbet af foråret, og alt er i din skønneste orden... 😬 😬 😬
Algekvit har her snart 1 år efter…
Algekvit har her snart 1 år efter rensning af taget stadig ikke udbedret de skader som deres forsikring ikke dækkede. (Vandskader på loftet og inde i huset, ødelagte tagrender m.m. Lånte tagsten fra vores carport der ikke er statte med nye som elles lovet. De svare ikke på mine henvendelser. Pas på med at få arbejde udført af dem. Skulle de lave skader udbedre de dem ikke, og deres forsikring trækker sagen i langdrag. Rigtig ærgelig oplevelse.
Flot arbejde
Perfekt fliserens og imprægnering. Vi er bare så tilfredse.
Hurtig levering og en fin vare
Jeg bestilte tid til efterisolering i…
Jeg bestilte tid til efterisolering i god tid, men kunne godt have brugt en mail/sms nogle dage før udførelsesdagen, så man var forbedret på hvad der skulle være tilgængeligt fx strøm og estimeret mødetid.
Ud over dette, var der ikke en finger at sætte på noget, alle var flinke og hjælpsomme.
da jeg først fandt ud af at plasikken…
da jeg først fandt ud af at plasikken skulle af på begge sider, gik det jo helt fint, dog syns jeg den strammer lidt over næsen, men pyt, det bliver rettet.....
Super hurtig levering..
Nu er der gået 1 uge siden jeg bestilte…
Nu er der gået 1 uge siden jeg bestilte min vare, og den er endnu ikke modtaget, og jeg har ikke modtaget nogen oplysninger på hvorfor den ikke er på vej.
Dårlig service
Mvh
Hans

Besvarelse fra AlgeKvit ApS
Efterisolering
Har haft besøg af Nicklaes og hans makker til at efterisolerer samt algebehandle mit tag.
Kan klar anbefale disse 2 unge mennesker fra Algekvik.
Super flot udført arbejde samt de rydder op efter sig.
De bedste anbefalinger herfra
Super resultat efter 2x fliserens
Vi har fået renset fliser ad to omgange, først på terrassen og sidst i indkørslen, Frank har begge gange udført et super stykke arbejde, effekten er jo helt vild og gør virkelig meget ved husets look. Vi kan kun sige, at vi er meget tilfredse. Stor tak herfra.
De sender ikke varen.
Algekvit ser ud til at være en seriøs net butik. Desværre er den ikke mere seriøs end at den tager det fulde beløb, og kun sender en del af ordren. Algekvit siger at de nok skal eftersende resten, men der sker intet.
Fanneme sørgelig service.

Besvarelse fra AlgeKvit ApS
Frank fra Algekvit var forbi i dag
Frank fra Algekvit var forbi i dag. Vores fliser er blevet så flotte, så jeg kan varmt anbefale dette firma.