AlgeKvit ApS Anmeldelser

2,6

Det er dog utroligt! Mia i topklasse til at styre det hele og hendes smil, grin, oprigtighed og selvuhøjtidelighed i telefonen slår benene væk under enhver. Hårdt knoklende Alexander, som er o... Se mere

Meget utilfredsstillende forløb omkring rensning af tag for vores ejerforening. Vi har i lighed med andre oplevet fantasifulde forklaringer på hvornår tagrensningen skulle foretages, hvorfor tagrensni... Se mere

Bor i rækkehus og har naboer til begge sider som intet har fået lavet, og man kan IKKE se nogen forskel overhovedet. Da jeg reklamerede fik jeg at vide der skulle gå 1/2 år. Efter 1/2 år nægter de at... Se mere

1. Havecenter

AlgeKvit ApS tilbyder algebehandling af tage, facader, fliser samt rensning og imprægnering fliser, facader og tage, med op til 20 års garanti. Vi har den længste garanti i branchen og tilbyder landsdækkende service uden kørselstillæg. Kontakt os i dag!

Under middel

2,6

Vi fik lavet et tilbud på fliserens og…

Vi fik lavet et tilbud på fliserens og har derefter fået det lavet ! Resultat er simpelthen blevet så godt, og servicen igennem hele forløbet har været helt perfekt 😊.

Vi ser frem til at skal have sprøjtet vores tag af dem også ! 😊.

Kan varmt anbefale Algekvit til andre !

31. juli 2019

Hulmursisolering

Sendte hurtigt et tilbud. Kom til aftalt tid. Rigtig grundig gennemgang af det udførte arbejde samt råd og vejledning fremadrettet.
Thomas var behagelig og ryddede pænt op efter sig.
Ikke mindst en skarp pris!
Kan anbefales til hulmursisolering.

14. juni 2019
AlgeKvit ApS-logo

Besvarelse fra AlgeKvit ApS

Kære Lisbeth.
Mange tak for dine 5 stjerner. Dem er vi rigtig glade for, og vi vil skynde os at fortælle Thomas om din gode oplevelse.
God weekend til dig i dit ny-isolerede hus :-)
KH teamet hos AlgeKvit

Lad vær!

Jeg bestilte en algebehandling hos algekvit.dk i starten af marts og fik af vide at de ville begynde at behandle tage i omkring april og frem.. da det så blev maj ringede jeg fordi jeg undrede mig over jeg ikke havde hørt noget og jeg får at vide at de først begynder at behandle mit tag når der er flere der har bestilt i mit kvarter ( dårlig undskyldning). D. 4/6 får jeg en besked at de ville komme dagen efter, efter endnu en opringning fredagen inden hvor jeg brokker mig over at der ikke er sket noget i 3 måneder. D.5/6 om morgenen får jeg en besked fra firmaet om at det er sygemelding fra den som skulle køre i mit område. Normalt sender man sine andre folk på overarbejde eller hiver en vikar ind. Jeg bestiller aldrig fra dette Skod FIRMA igen!! Skod kundeservice, skod behandling...
Har nu bestilt fra et andet firma med kun 2 dage fra opringning til de er på min adresse.

Svaret som de er kommet med er bare at skyde med spredhagl, da det var chefen jeg fik kontakt til kunne ordet "kundeservice" have været bedre.. jeg anmelder alle slags oplevelser gode som dårlige. Og ja man bliver sku lidt frustreret når man skal flytte alle sine havemøbler osv fra terrassen for at sætte dem tilbage igen igen....

6. juni 2019
AlgeKvit ApS-logo

Besvarelse fra AlgeKvit ApS

Hej Kristoffer

Jeg undre mig meget over du er så utilfreds og samtidig mener du kan nedgøre vores arbejde og ansatte på denne måde. Vi er dybt chokeret over din opførsel i telefonen og pr. sms.

Jeg ved ikke hvordan det er på dit arbejde om du bare skal lave det arbejde de andre som er syge ikke får lavet eller om du nemt kan erstattes af en vikar.?

Men i vores virksomhed kan vi ikke blot hive en vikar ind fra gaden og sætte ham i en bil uden oplæring først! og vi kan heller ikke bare forlange at andre tager overarbejde hvis en kollega er syg, jeg syntes derfor der er meget arrogant måde at tænke om andre på!

Den beskrivelse af vores levering mm, stemmer ikke overens med hvad vi informere dig om på hjemmesiden samt i din ordrebekræftigelse der står nemlig helt klart og tydeligt AT:

Bestillinger fra: Januar - forventes at blive udført fra April til Juni mdr.

Bestillinger fra: Februar - forventes at blive udført fra April til Juni mdr.

Bestillinger fra: Marts - forventes at blive udført fra April til Juni mdr.

Bestillinger fra: April - forventes at blive udført fra April til Juni mdr.

Bestillinger fra: Maj - forventes at blive udført fra Maj til Juli mdr.

Bestillinger fra: Juni - forventes at blive udført fra Juni til August mdr.

Så ud fra overstående så har vi jo levet helt op til hvad vi lover og skriver, vi fik bare aldrig chancen for at levere da du afbestilte efter vi meldte afbud D5/6 grundet sygdom, men havde du ikke gjort dette havde vi nået at lave behandlingen fuldstændig som lovet og beskrevet før bestillingen.!

Fuld tilfredshed med AlgeKvit!

Det er nu tredje gang AlgeKvit behandler gårdens tage, terrasser, murværk mv. Modtager mail, sms og opringning dagen inden, så jeg har mulighed for at være hjemme. Nikolaj var omhyggelig, grundig og kompetent. Grønne alger forsvinder hurtigt og efterhånden er al mos og lav på eternittagene helt væk, så de fremstår grå og som nye. Fuld tilfredshed herfra, hvorfor vi også har bestilt imprægnering og årlig vedligeholdelse af vores nybyggede sommerhus.

7. april 2019

Super kvalitet og nem at komme i…

Super kvalitet og nem at komme i kontakt med. Medarbejder var frisk og god til at udfører og og forklarer. Han passede på mine bede også.
Jeg blev anbefalet firmaet da en genbo også havde fået behandling som også er tilfreds.

9. januar 2019