Vorige week wat voederbakjes besteld. Ze waren keurig en conform kleurverzoek, maar….. zouden op dinsdag geleverd worden, waren op er op woensdag nog niet. De telefoon werd nooit opgenomen, op maile... Se mere
Bestelling nooit geleverd en bedrijf reageert niet op mijn mailtjes. Nu gedreigd met doen van aangifte! Kijken of dat werkt. Ik bestel hier nooit meer. Ik ben het zat dat bedrijven niet bereikbaar zij... Se mere
Snelle reacties op mails van zowel Manon als Nick, die binnen 24 uur mijn kant op kwam om mijn terrarium persoonlijk te bezorgen. Nick was vriendelijk en heel behulpzaam, zo kreeg ik ook nog allerlei... Se mere
Na lang gespaard te hebben had mijn zoon het bedrag voor het aanschaffen van een terrarium en alle benodigde spulletjes bij elkaar. Hij koos voor een terrarium bij Zooply en we hebben deze opgehaal... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ik bestel gebruikelijk 3 of 4 zakken voer, netjes in een doos geleverd.
De laatste levering was zonder doos en de 4 zakken zo in de gang gedumpt. 1 zak was gescheurd, hele gang onder het voer.
Graag weer in een doos de volgende keer.
Je kan ook te ver gaan met ‘duurzaamheid’ of waar dit voor door moet gaan
Hoe slecht is het om te suggereren dat er bezorgd wordt door heel Nederland en dan na 1,5 week er achter komen dat Groningen te ver weg is. Bizar en een vreselijk slechte service. De bestelling is geannuleerd en nu kan ik nog 5 tot 10 dagen wachten op mijn geld. Inmiddels bij een concurrent geslaagd! 1 ster is nog te veel!
Snelle bezorging, fijne producten en een persoonlijk briefje wanneer er iets afwijkt. Zo kregen wij laatst een vrij grote doos met maar beperkt producten erin. Op het briefje stond 'sorry voor de grote doos, we hadden even niets anders' 👍
Bestel hier NOOIT. Doe het jezelf niet aan. De klantenservice is niet te bereiken. Ik heb 120 euro uitgegeven en het product nooit ontvangen. Je snapt dat ik zo'n bedrag terug wil, maar ja, dan moet je wel de klantenservice willen bereiken..
Overigens heb ik NOOIT bericht ontvangen van Zooply. De bestelling had een levertijd van 1 a 5 werkdagen. Na ruim een week nog steeds niks gehoord.
Ik heb via elke weg contact proberen te zoeken: WhatsApp, bellen, mail, chat.. NIKS werkt.. Je bent echt een schandalig bedrijf als je 120 euro van iemand steelt..

Besvarelse fra Zooply
Ik had een konijnenhok, wat bijna nergens anders meer verkrijgbaar was, besteld op zondag. De volgende dag gelijk al bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger, helemaal geweldig en hartstikke blij mee. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Via Bol.com heb ik een grote zak cocospeats besteld De bestelling was netjes verpakt en keurig op tijd Ben er erg blij mee Want nu kunnen mijn 7 schildpadden zich weer heerlijk verstoppen in verse cocospeats. En de zak is denk ik voldoende voor heel de schuur Hoop dat de schildpadden er ook happy mee zijn IK in elk geval wel
Een prachtig hok besteld bij Zooply! Ze hebben zelfs +- 100km naar ons gereden om het hok persoonlijk af te leveren. Super service!