Jeg er fortørnet over at når man skriver til dem, 4 mail på 10 dage, og intet høre tilbage, det er godt nok en dårlig kundeservice. Order 41529115
XXL Sports & Outdoor
Har købt vare hos XXL. Får ingen order bekræftigelse, ønsker at retunere varen da størrelsen er forkert. Der findes ingen tlf # at kontakte XXL på og selv om man skriver til deres kundeservice får... Se mere
Var temmelig skeptisk efter at have læst anmeldelserne her på trustpilot. Men bestilte et Garmin golf ur søndag aften på trods. Modtog bekræftelse med det samme og fik god kommunikation omkring lever... Se mere
BONDEFANGERI må være overskriften til denne anmeldelse. De har valgt at arbejde sammen med et firma kaldet Klarna som er en slags afbetalingsfirma der tager 22,7% i renter årligt! Jeg anede ikke engan... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
XXL er Nordens største sportskæde og nu åbner vi vores danske afdeling – XXL All Sports United Danmark! Nu vil vi være ét Norden. Med online salg i Danmark får vi fordele af indkøb på tværs af alle landegrænser. Alle vores kunder får således fordelene af de laveste priser på kendte mærkevarer. Vores koncept er enkelt: Stort udvalg, kendte mærkevarer og altid Xtra Xtra Lave priser! – Og det hele er online!
Danmark
- xxl.dk
Andre kiggede også på
Inkasso jagt pga. manglende faktura
XXL varen levede op til det forventede, men kundeoplevelsen var/er meget dårlig. XXL fremsendte ingen faktura med betalingsbetingelser, og sendte på en gang to rykkere med tilhørende gebyr, jeg tilbageviste den ene, men betalte den anden på trods af, at jeg pga. manglende faktura egentlig ikke er forpligtet til det. Jeg betalte straks en rykker og varen. En måned senere modtager jeg en inkassoindkrævning på 700 DKK + rykkergebyr.

Fantastisk
Fantastisk! Købte et par birkenstock sandaler til farsdags gave, til det halve af hvad man giver andre steder! De blev bestilt om aftenen og blev afsendt allerede dagen efter og 2 dage efter havde jeg dem 👍🏼☺️

Håbløst levering
Håbløst levering
Man bestiller en vare til afhentning i en bestemt boks, men den blivet så leveret i en helt anden butik i en anden by med andre åbningstider så jeg ikke kan nå har hente det.
Ikke et sted jeg ville anbefale at handle.

Levering ikke som foreskrevet
Levering ikke som foreskrevet. Kontakt med XXL giver ingen estimater.
Lad mig uddybe, XXLs håndtering af levering er ikke i overensstemmelse med det de lover. Dette har intet med leveringsfirmaet Bring at gøre.

Mega dårlig service
Mega dårlig service
Har bestilt en massagebriks der stpr 1-4 dage og har intet modtaget eller hørt har sendt 2 henvendelser til dem og ikke fået noget svar tilbage

Besvarelse fra XXL Sports & Outdoor
Har i dag og i går forsøgt at komme i…
Har i dag og i går forsøgt at komme i kontakt med dem / Jer uden held.
Har prøvet at ringe, flere mails og på Facebook uden held.
Kunne ikke finde noget nummer, synes det er dårligt at man ikke har et nummer man kan ringe op...

Absolut ingen klager herfra
Jeg bestilte søndag og onsdag fik jeg en sms, at mine pakker kunne afhentes på posthuset. God kvalitet og præcis som jeg havde håbet på. Prøver netop, at bestille mere fra siden :)

Besvarelse fra XXL Sports & Outdoor
Dårlig service og langsom levering
Bestilte nogle varer fra XXL for snart en uge siden og har endnu ikke modtaget nogle varer. Jeg har skrevet til deres kundeservice om pakken er på vej uden at modtage svar, og de har heller ikke noget telefon nummer man kan ringe på. Til trods for der stod 1-4 dages levering har jeg endnu intet modtaget, og ingen track and trace nummer modtaget. Helt utrolig dårlig service.

Sådan
Bestilling med levering dagen efter. Varen helt som forventet. Det kan ikke gøres bedre.

Besvarelse fra XXL Sports & Outdoor
Bestilte på en helligdag…
Bestilte på en helligdag (bededag/fredag) og fik dem mandag. Og bare fordi tingene ikke kommer inden for 1 uge eller 2 så ti stille og vent. Det er tråds alt andre omstændigheder under corona

Virkelig dårlig service
jeg bestilte den10.4.20 et basketball net på stativ. Der stod i bekræftelsen at der ville gå 4-7 hverdage med levering. Den 13.4.20 trak de pengene på min konto. Den 24.4 ankom varen - ukomplet. Så vi kunne ikke samle stativet og derved ikke bruge den. I dag den 11.5.20 har jeg endnu ikke modtaget de manglende dele og jeg får bare en mail fra kundeservice om, at de ikke kan give mig en dato for hvornår de kommer. Jeg har fået mine leveringsomkostninger tilbage i kompensation, men jeg står stadig med en varer som ikke kan bruges her en måned efter at jeg har bestilt den. Ikke i orden XXL

Besvarelse fra XXL Sports & Outdoor
Hurtig levering og billige varer
Hurtig levering og billige varer - det er lige som det skal være :-)

Langsom levering af varer
Langsom levering af varer
Bestilte en vægtstang på hjemmesiden d.17/4 og er stadig ikke kommet endnu. Deres samarbejde med Bring virker tydeligvis ikke til trods af, at man skal betale 200 kr for hjemmelevering af varen og de generelt lover levering inden for 1-4 dage. Ikke mindst skal det nævnes, at de trækker pengene før man modtager varen.

Positiv oplevelse
Positivt. Havde spørgsmål til fragt "misforståelse", fik svar på mail med det samme. Varer modtaget 4 dage efter ordre. Kan klart anbefales.

God og positiv oplevelse
Jeg ledte i sidste måned efter et par rulleskøjter og fandt denne hjemmeside!
Jeg havde læst en del negative anmeldelser for XXL Sports & Outdoor, fra de sidste måneder men valgte alligevel at give dem et skud.
Jeg var i tvivl om en størrelse på en rulleskøjte, og XXL var så gode og hurtige til at svare allerede dagen efter kl.9 hvilket jeg synes er så fedt! Jeg valgte derfor at bestille rulleskøjterne fra dem. Jeg fik besked fra Bring om at de var sendt søndag aften og de kom allerede mandag kl.12!
Super service og levering hvis du spørg mig! Rulleskøjterne var pakket godt ind så de ikke kunne gå i stykker undervejs!
Jeg er super tilfreds og kan klart anbefale dem! :)

Besvarelse fra XXL Sports & Outdoor
Vi bestilte en cykeltrailer til en…
Vi bestilte en cykeltrailer til en enormt god pris. Den ankom hurtigere end forventet og alt er bare super fint :-)

Besvarelse fra XXL Sports & Outdoor
Jeg har købt en seconda dyr dunjakke
Jeg har købt en seconda dyr dunjakke, som jeg ikke kan få lov til at retunere!
Jeres kunde telefonnummer er ude af drift, ligeledes jeres danske hovednummer!

Besvarelse fra XXL Sports & Outdoor
Bestilte vægtstang med vægte og de er…
Bestilte vægtstang med vægte og de er fine nok. På flere af vægtene er der mærker og ridser på samt noget snavs. Det ligner at det er brugt.
Update:
Efter at de skrev her at jeg skulle sende dem billeder, så gjorde jeg det. Intet svar? Det vel bar noget de skriver for at virke som et godt firma..

Besvarelse fra XXL Sports & Outdoor
Konkurrencedygtig priser og Super…
Konkurrencedygtig priser og Super effektiv handel. Mine varer blev bestilt midt i helligdagene, og pakket og afsendt...og modtog dem, den første hverdag. Vender tilbage til XXL en anden gang.