XXL Sports & Outdoor

Jeg er fortørnet over at når man skriver til dem, 4 mail på 10 dage, og intet høre tilbage, det er godt nok en dårlig kundeservice. Order 41529115

Har købt vare hos XXL. Får ingen order bekræftigelse, ønsker at retunere varen da størrelsen er forkert. Der findes ingen tlf # at kontakte XXL på og selv om man skriver til deres kundeservice får... Se mere

Var temmelig skeptisk efter at have læst anmeldelserne her på trustpilot. Men bestilte et Garmin golf ur søndag aften på trods. Modtog bekræftelse med det samme og fik god kommunikation omkring lever... Se mere

BONDEFANGERI må være overskriften til denne anmeldelse. De har valgt at arbejde sammen med et firma kaldet Klarna som er en slags afbetalingsfirma der tager 22,7% i renter årligt! Jeg anede ikke engan... Se mere

1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

XXL er Nordens største sportskæde og nu åbner vi vores danske afdeling – XXL All Sports United Danmark! Nu vil vi være ét Norden. Med online salg i Danmark får vi fordele af indkøb på tværs af alle landegrænser. Alle vores kunder får således fordelene af de laveste priser på kendte mærkevarer. Vores koncept er enkelt: Stort udvalg, kendte mærkevarer og altid Xtra Xtra Lave priser! – Og det hele er online!

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Sendte mit Garmin ur til reklamation og…

Sendte mit Garmin ur til reklamation og xxl.dk modtog uret d. 17.8.20. Jeg har trods gentagne forespørgsler stadig ikke hørt andet end, at uret ligger hos Garmin. Det kan ikke passe at en reklamationssag kan tage over en måned fra modtagelse. Da jeg ikke selv kan tage kontakt til Garmin, forventer jeg at XXL rykker for uret hos dem, hvis de mener at det er der ansvaret ligger.
Venter stadig på mit ur.

22. september 2020

Hei, Lise!

Tak for din feedback.
Beklager at din reklemasjonssag hos Garmin har taget litt lenger tid enn normalt.
Vi håber uret er hos dig igen inden kort tid!

DK_18312450

Min bestilling på et par sportssko og et imprægneringsmiddel kom efter få dage - dog uden imprægneringsmidlet. Skoene strammede noget, hvorfor jeg skrev til kundeservice, der ikke svarede. Så ringede jeg flere gange på det oplyste nummer - med samme resultat: "Nummeret kan ikke nås i øjeblikket". Så tyede jeg til adressen på Hovedvejen i Glostrup, men det viste sig, at firmaet ikke eksisterer på den opgivne adresse.

Efter at have læst jeres svar, må jeg tilføje: Når I ikke har fået min mail, jeres telefon er blokeret og jeres adresse i Glostrup ikke eksisterer, vil jeg ikke bruge mere tid på jeres firma. Hvis jeg returnerede mine sko, ville jeg sikkert ikke se dem eller pengene heller. Jeg er færdig med jeres firma.

21. september 2020

Hei, Jørgen!

Tak for din feedback.
XXL.dk betjenes av vores hovedlager i Örebro i Sverige. Hvis der er Imbox impregnering du har bestilt, så er dette impregnering vi påfører skoene inden vi sender ordren. Du er velkommen til å kontakte vores kundeservice via kundeservice@xxl.dk, så hjelper vi dig! Vores kundeservice kan ikke se at ha mottaget din henvendelse.

Med vennlig hilsen

Elendig service

Købte en pull-up bar til at hænge på dørkarmen. Efter 2 uger var puderne gået i stykker og den havde ridset dørkarmen selvom jeg vejer 30kg mindre end max vægten. Efter en lang snak med kundeservice som hele tiden snakkede udenom, fik jeg pengene tilbage men kun for varen, ikke de 50 kr for levering og ingen kompensation for skaden. De er fuldstændig ligeglade med kunderne, de skal bare tjene penge.

12. september 2020

Talentløs dårlig kundeservice

Talentløs dårlig kundeservice når deres solgte produkter (Cykel) går i stykker. Må selv minde XXL om at de måske burde bede om billededokumentation for skade på produkt inden de træffer afgørelse i reklamationssager. Kan kun advare mod køb af cykler hos XXL.

9. september 2020

Hei, Mads!

Beklager opplevelsen du har haft i din sag.
Jeg håper vores BikeSupport nå har hjulpet deg i sagen!

Mvh Leif, XXL

De har ikke styr på deres lager

De har ikke styr på deres lager. Bestilte en vare, ordren gik igennem, men fik så besked om, at varen var ikke var tilgængelig pga tekniske udfordringer med deres system. Uprofessionelt.

2. september 2020

Hej, Mads!

Tak for din feedback. En sjelden gang kan varebeholdningen ikke være oppdatert eller inneholde en beholdningsfejl. Vi kan bare beklage at du opplevde dette denne gangen.

Leif, XXL

Fik hvad jeg bestilte til en god pris

Fik hvad jeg bestilte til en god pris, godt nok med 2 pakker - en i dag og en i går men jeg fik det bestilte og hurtigt leveret til døren. Jeg er fint tilfreds.

1. september 2020

Hei, Nina!

Godt og ondt

Gode priser, men rigtig elendig levering og kundeservice.

Forstår aldrig hvorfor man ikke kan få et nummer at ringe på men alting skal være over en system mail.

Bestilte mine varer d. 10 August, der gik noget mere end 4 dage, så jeg kontaktede XXL, fik svar og fandt ud af jeg havde overset noget var en bestillingsvare som derfor gjorde ordren ville tage 10 dage.
Nu står jeg så her 15-16 arbejdsdage efter og har stadig intet nyt ang. levering.
Får ingen respons fra “kundeservice”.

Så de par kr. jeg så sparede har da ikke været det værd vil jeg da sige.

31. august 2020

Hej, Patrick!

Tak for din feedback. Vi har haft litt utfordringer med bestillingsvarer den siste tiden, det beklager vi. Likevel skal du alltid få oppdatering og svar fra vores kundeservice hvis du kontakter oss, så du skal bare be om en oppdatering i din sag - så hjelper vi dig videre. Vi kan bare beklage ventetiden på din bestillingsvare denne gang.

Mvh, Leif XXL

Kniv skarpe priser og hurtig levering!

Kniv skarpe priser og hurtig levering! Købte en Arsenal trøje til absolut billigste pris på nettet, 2 dage efter kunne jeg afhente...

27. august 2020

Hei, Kim!

Mvh, Leif XXL

Hurtig levering På 2 dage og et…

Hurtig levering på 2 dage og et fejlfrit produkt. Meget billigere end i de fysiske butikker. Er meget tilfreds :-)

21. august 2020

Hej, Pernille!

Mvh, Leif XXL

Fornægtelse af ansvar på en købt vare

Købte en mountainbike 12.8.19 - 11.8.20 er baghjulet smadret inde i lejene og cykelsmeden kan ikke ordne det. Der skal et nyt baghjul til. Men han anbefaler vi sender det inde som en reklamation, for det burde overhovedet ikke kunne ske, på en cyklen som er 1 år gammel. Cyklen er brugt ind imellem dagligt til og fra bussen, hvor der er 700 meter og en enkelt længere tur (2-6km) i ny og næ.
Xxl sport mener det er alm slidtage og de vil overhovedet ikke stå til ansvar for dette. De har ikke cyklen mere i deres sortiment og kan derfor heller ikke hjælpe med et nyt baghjul evt mod betaling. Cykelsmeden siger det er ikke en standard baghjul og det bliver svært at finde et nyt. Så lige nu står vi med en cykel der er 1 år gammel, som er lige til skrot.
Aldrig har jeg oplevet noget lignende og de fralægger sig enhver ansvar for varen.

21. august 2020

Nød til kun at give en stjerne da jeg…

Nød til kun at give en stjerne da jeg endnu ikke har modtaget min vare som jeg bestilte for kun få dage siden.
Da jeg flittigt anvender Trustpilot, og lige ville tjekke XXL herinde blev jeg nervøs pga de dårlige anmeldelser.
Håber jeg modtager varen selvom den stadig befinder sig hos XXL iflg. mail. Jeg har i al fald vundet over snyd og bedrag før, så det håber jeg ikke dette er.

6. august 2020

Hej, Linette!

Tak for din feedback!
Vi har normalt 1-4 bankdage leveringstid på standard bestillinger, mens store/tunge varer kan ta litt lenger tid. Ta gjerne kontakt med kundeservice@xxl.dk om du føler du har ventet for lenge, så skal vi selvsagt undersøke din ordre.

Brugt, defekt vare

Modtog et par regnbukser fra XXL.
Det ene ben var lynet op og lynlåsen pillet af. Den lå i lommen, og XXL havde ikke tjekket det inden afsendelse. Nu skal jeg enten bruge tid på returprocessen eller til en skrædder og få det udbedret for egen regning. Sidstnævnte er nok den bedste løsning når man ser de andre anmeldelser.

4. august 2020

Hei, Jesper!

Tak for din feedback.

Undskyld, hvis vi sendte dig en beskadiget vare. Hvis du modtager en vare, der er beskadiget, er du selvfølgelig velkommen til at sende varen tilbage gratis. Derefter bytter vi varen eller refunderer dig beløbet.

Mvh Leif, XXL.

Udsolgt vare

Efter snart 14 dage har jeg stadig ikke modtaget min vare. Kundeservice vender ikke tilbage og der findes ingen anden kontakt form.

Varen var udsolgt

30. juli 2020

Hej, Nick!

Tak for din feedback!
Klart vi vender tilbage til alle som konakter vår kundeservice. Du kan kontakte oss på kundeservice@xxl.dk eller via vår Facebook-side. Vi svarer alle hverdager mellom 08:00 og 16:00.

Mvh Leif, XXL

Ikke leveret til aftalt sted

Ikke leveret til aftalt sted, og forkert adressering. Ingen hjælp fra kundeservice.

20. juli 2020

Hei!

Mange tak for din feedback. Vores kundeservice er på din sag nu, og håber det vil løse sig.
Beklager ulejligheden.

Super dårlig oplevelse

Super dårlig oplevelse. Man gennemfører en ordre og afgiver betalingskort oplysninger - alligevel modtager man rykker + gebyr. Jeg har handlet på nettet i mange år og aldrig oplevet dette problem. Hvis man tilbyder forsinket betaling hvorfor skal man så afgive betalingskort oplysninger. Handeler aldrig der igen

14. juli 2020

Hej, Søren!

Betaler man med kort, så mottager man ingen faktura/rykker/gebyr.
Hvis man ikke betaler med kort, så bliver ordren registrert med fakturabetaling hvor Klarna sender dig en faktura. Hvis denne ikke bliver betalt innen betalingsfrister, så mottager man en rykker af Klarna. Beklager dersom du har misforstået vår check out.

Meget tilfreds!

Meget tilfreds! Jeg bestilte varen lørdag og modtog den allerede mandag aften! Rigtig nemt med Budbee. Chaufføren ringede kort inden og fortalte, at han var på vej. Samtidig kunne jeg følge med i, hvor han var fra deres hjemmeside.
God oplevelse!

30. juni 2020