Hvorfor kan jeg ikke længere bestille vare til Danmark men kun til United Kingdom. Og det er alle vare jeg har prøvet. Beskeden bliver slettet hvis det bliver fikset, og jeg modtager min vare med 5 st... Se mere
Ingen information om manglende levering. Jeg bestilte en julegaveslutningen af november. “Nåååh din ordre? Den er forresten i restance. Vi ved ikke om eller hvornår vi kan levere den” Så... Se mere
Havde en super oplevelse hos dem for noget tid siden, men fik ikke skrevet en anmeldelse. Jeg havde bestilt Ringenes Herre i 4k steelboks, men da jeg opdagede at der var fejl på en af diskene, sendte... Se mere
******Hold jer alle sammen langt væk fra dette firma, de snyder virkelig så det sprøjter😡😡!!!******************************* Det er jo virkelig fusk, de skriver til mig på min seneste besked, at de... Se mere
Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det her er simpelthen for dårligt, det kan ikke passe at der snart er gået en måned fra at jeg skulle have modtaget en film (Collateral Beauty) som blev stoppet i tolden, valgte at skrive til jer omkring det, får at vide at jeg skal afvise den så den kan sendes tilbage til jer, I svarer tilbage at der kan gå 3-5 arbejdsdage, ja undskyld, men hvad sker der så? Det kan da ikke passe at den danske told ikke for længst har sendt varen tilbage!
Jeg syntes simpelthen det er for dårligt det her, jeg så jer som en trofast sælger, har venner der har købt hos jer flere gange uden problemer, og ligeledes har jeg dog kun købt af 2 gange nu, men forventede da bedre behandling end det her, det er jo ikke min fejl som kunde at en vare fra jer bliver stoppet i tolden!
Hvis jeg ikke snart ser en refundering er jeg færdige med at benytte mig af jer!
EDIT: Ja jeg vil meget gerne bede om en refundering, det er det jeg har prøvet at få ordnet i over 1 måned nu og ventet på, håber I kan se at jeg har redigeret i denne anmeldelse, da jeg ikke kan se nogen mulighed for at kunne besvare jeres svar.

Besvarelse fra Zavvi
Bestile dvd or bluray film for over 1000kroner. Betalte og fik en order confirmation. I den stod der jeg ville få en ny mail når de havde sendt ordren afsted, og at de først ville trække pengene.
3 uger efter havde jeg ikke hørt noget fra dem, og skrev til dem. Det var super besværligt at skrive til dem, for den bruger jeg havde oprettet var blevet slettet.
Samtidig fik jeg bare det ringe svar, at deres "security team" havde slettet ordren. Da jeg spurgte dem om hvor de havde det, fik jeg ikke noget svar, og jeg fik ej heller noget svar på om hvorfor, de ikke havde informeret mig om at min ordre var blevet cancelled af deres seurity team.
Lor*e firma!

Besvarelse fra Zavvi
Glimrende shop. Fornuftige priser og gode tilbud.
Bemærk at der sandsynligvis ikke er danske undertekster på filmene og at forsendelsen tager 3-4 uger.
God priser, bred udvalg, men vær opmærksom på nogle produkter sendes fra den lille Britiske ø Jersey. Så der KAN komme told på.
det ikke altid, men kan forekommer. Men hvis der kommer told på, kan man bare lade den returnere også får man pengene igen. tager dog 1 måned, pga posthuset holder produktet i 3 uger før returnering.
Men handler der af og til når jeg mangler nye spil og film. Værd og vente 1 uge for spare gode penge.
Har bestilt en film, og fik en importopkrævning af toldvæsnet på 182,-
Zavvi.com Er den Rigtig god hjemmeside efter mine oplevelser med dem, jeg har bestil fra siden 2 gange. uden at ryge i tolden. det har dog været på mine tanker, da jeg ikke kunne finde ud af hvor de sender varerne fra. men de to PS3 spil jeg købte var uden told! så jeg kan så frem af mine alfaringer anbefale denne virksom til andre.
og jeg har virkeligt ikke fundet noget andet sted med ps3 spil til disse lave priser !!!
Har handlet via Zavvi i London et par gange, også i deres butikker. De har et stort lager af varer, selv (for mit vedkommende vigtigt) specielle CD'er og musik DVD'er. En enkelt af mine varer var forsinket, dog blev jeg rigeligt informeret og fik undskyldninger op over begge ører. Rart at handle der, og gør det klart igen!