Hvorfor kan jeg ikke længere bestille vare til Danmark men kun til United Kingdom. Og det er alle vare jeg har prøvet. Beskeden bliver slettet hvis det bliver fikset, og jeg modtager min vare med 5 st... Se mere
Ingen information om manglende levering. Jeg bestilte en julegaveslutningen af november. “Nåååh din ordre? Den er forresten i restance. Vi ved ikke om eller hvornår vi kan levere den” Så... Se mere
Havde en super oplevelse hos dem for noget tid siden, men fik ikke skrevet en anmeldelse. Jeg havde bestilt Ringenes Herre i 4k steelboks, men da jeg opdagede at der var fejl på en af diskene, sendte... Se mere
******Hold jer alle sammen langt væk fra dette firma, de snyder virkelig så det sprøjter😡😡!!!******************************* Det er jo virkelig fusk, de skriver til mig på min seneste besked, at de... Se mere
Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Lang tid om levering, meget krinklet kundeservice system og oplyser ikke at de sender fra et område der kræver moms og toldopkrævning.
Zavvi oplyser at de ikke kan se min konto selvom jeg har indtastet ordrenummeret 260362734, da jeg oprettede anmeldelsen. De beder mig desuden kontakte deres live chat, som er lukket mellem jul og nytår. Deres såkaldte Feedback Team minder mest af alt om en spam bot
EDIT: Jeg hørte aldrig tilbage fra Zavvi og jeg blev nød til at anmelde dem til PayPal. Efter gennemgang af sagen returnerede PayPal mig mine penge. Jeg kan konstatere at Zavvi er nogen man skal holde sig fra

Besvarelse fra Zavvi
Jeg bestilte et par sko fra Zavvi d. 30/11, og de er endnu ikke sendt. Jeg har kontaktet kunde service 3 gange, og jeg har fået den samme mail om at de har travlt alle 3 gange. Det kan da ikke passe at de ikke kan sende varen på 18 dage!!?

Besvarelse fra Zavvi
Jeg bestilte noget tøj fra deres side d. 30/11. Alle produkter som er på lager. D. 9/12 er varene stadig ikke sendt, og jeg vælger at annullere min ordre, da det ikke er besværet værd. Den 12/12 skriver jeg igen til dem at min ordre skal annulleres, og her får jeg svaret "da din ordre snart afsendes, kan den ikke annulleres". Ordren er velogmærke endnu ikke afsendt, 2 uger efter den blev bestilt. Men den kan altså ikke annulleres. Uhørt. Har aldrig oplevet noget lignende.

Besvarelse fra Zavvi
Jeg ville virkelig ønske at jeg havde læst nogle af anmeldelserne her på sitet før jeg købte gennem Zavvi. Som flere andre skriver så tager det meget, meget lang tid at få leveret varer, og man risikerer at få leveret fra steder som indebærer, at man bliver opkrævet moms når varerne endelig når frem. Som andre skriver så kommer film eksempelvis nogle gange fra Guernsey. Jeg havde købt film til en værdi af GBP 90, og det kostede mig DKK 355 oveni prisen grundet told/moms.
Jeg synes også, at det er uforståeligt, at man ikke kan få noget brugbar tracking information så man ved, hvor langt leverancen er nået. Deres kunde support er ikke i stand til at oplyse andet end den forventede leveringsdato, og den information kan jeg selv finde.

Besvarelse fra Zavvi
Adskillige ugers leveringtid selv på små vare som DVD film. Det tog tilsyneladende en uge før min ordre på en enkelt DVD film var plukket og pakket og yderligere 2 uger før pakken ankommer hos toldvæsenet.
Hvilket leder til et ret væsentligt problem. Selvom Zavvi tilsyneladende er baseret i Manchester afsendes vare fra Guernsey hvilket er uden for EU's toldfri zone. Der gøres ikke opmærksom på dette nogen steder, leverings betingelser nævner godt nok at der kan forekomme told afgifter for ikke UK kunder men Danskere og andre EU kunder kan jo ikke andet end antage at det ikke er væsentligt for dem da der jo normalt ikke er told på vare fra UK.
At vare afsendes fra Guernsey er så usædvanligt at jeg ikke mener man kan undskylde ikke at gøre opmærksom på dette

Besvarelse fra Zavvi
Jeg havde virkeligt glædet mig meget til at eje hele Doctor Who serien. uheldigvis tillader Zavvi UK ikke at korigere min adresse! håber virkelig at de køre efter Zip Code og ikke efter Navn.....

Besvarelse fra Zavvi
Har købt en vare til små 400kr, som der skal betales told af, samt afgift til postvæsenet, i alt 232kr ekstra, fordi den er afsendt fra Guernsey. Jeg har købt varen i den tro, at jeg handlede fra en UK hjemmeside - og det gjorde jeg jo så også. Men at det så drejer sig om skattely i Guernsey, og at der derfor skal betales told, varskos der intet om! Øv! Sidste gang jeg handler der!

Besvarelse fra Zavvi
Ingen reaktion på forespørgsler, ingen udvikling i proces trods varen er på lager, hold jer væk

Besvarelse fra Zavvi
Det kan absolut ikke anbefales at handle hos Zavvi - så længe de ikke melder klart ud hvad forholdene er.
Jeg har været hele hjemmesiden og alle TOAs igennem og det fremgår INGEN steder at varerne ikke bliver sendt fra firmaets adresse i England men fra et skattefristed uden for EU (Guernsey). Det betyder der kommer importmoms (og eventuelt told) på ALT der bestilles herfra. Hvis Zavvi havde valgt at være ærlig omkring deres forsendelsessted kunne man tage det med i beregningerne og så ville jeg muligvis bestille der fra alligevel. Uærligheden gør dog at jeg aldrig vender tilbage.
Jeg kan heller ingen steder på Zavvis hjemmeside finder information om at de sender hver. eneste. vare. for sig. Det er sådan set ligegyldigt, såfremt de havde sendt fra inden for EU (eller England som fremgår af deres adresse) MEN det gør de som beskrevet ikke. Det betyder at der på hver. eneste. vare. kommer administrationsgebyr på pålæggelsen af importmoms (og eventuelt told). Jeg sidder nu med 8 importopkrævninger foran mig (ud af 11 varer. 1 gik gennem tolden, 1 er ikke afsendt endnu efter 3 uger og 1 vides tilsyneladende ikke). Den øverste er for en vare der kostede 100kr. plus 25kr moms - som jeg kunne have taget stilling til om jeg ville betale hvis Zavvi havde været ærlig om at de sendte fra udenfor EU - plus 160krs administrationsgebyr. Det sidste kan Zavvi ikke styre, men det er Zavvi der beslutter at jeg skal betale dette for hver. enkelt. vare. Istedet for 1 gang hvis de havde sendt samlet. Den ene vare til 100kr koster mig nu 285kr. Det er næsten 200% oven i på grund af Zavvis uærlighed omkring forsendelsesforholdene.
Hvis Zavvi havde meldt klart ud fra start ville vi måske handle der på trods af det beskrevne, det er jo lækre sager de har. Men at de vælger at tilbageholde dette gør at jeg aldrig vil handle der igen og vil fraråde alle det samme.
OPDATERING 1:
Zavvi har nu valgt at dække mine importomkostninger - både moms og de uhyre administrationsgebyrer. Ekstra fin måde at håndtere det på, det må jeg sige.
De har samme ombæring forsikret mig om at jeg IKKE skal opkræves import/told/? når jeg handler hos dem. Der afventer jeg deres plan for hvordan det sikres fremover.

Besvarelse fra Zavvi
Har aldrig handlet hos Zavvi, men der er blevet trukket et beløb på mit visa konto. Det er ganske simpelt noget svinderi.

Besvarelse fra Zavvi
BESTIL IKKE HER FRA, DU SKAL BETALE AFGIFTER OG IMPORTMOMS.
du siger de er i england, men nej, det er de ikke, de sender fra et sted så deres kunder ude i andre lande skal betale afgifter og importmoms.

Fraråder køb hos zavvi
De udgiver sig for at være et UK firma men er det ikke. Det betyder told og moms udfordringer ved køb. Derudover overholdes leveringstider ikke ; de tillader sig opdelt levering hvilket giver økonomiske ekstraomkostninger.
Værst af alt er at ikke alt jeg har betalt for er modtaget og jeg heller ikke er krediteret

Besvarelse fra Zavvi
Bestilte en dvd som ved levering blev pålagt moms og skat hvilket ikke var oplyst ville ske, da den stof til at blive sendt fra uk - men viste sig af blive sendt fra øen jersey.
Den blev returneret med det samme, men firmaer påstår de ikke har modtaget den og vil derfor ikke refundere betalingen.

Besvarelse fra Zavvi
Vel nok et billigt sted at bestille geek-grej, men deres reklamations-afdeling/kundeservice er et mareridt. Good luck med at få ombyttet et ødelagt produkt.

Ordre nr. 190569045 der er købt film for 608,- kr
Filmene er returneret 22 Dec. Vi har stadig ikke fået pengene retur.
Som mange andre bliv vi overrasket over at der kom told og Skat på produkterne. Kan se det ikke er første gang, så hvorfor ikke beskrive dette på hjemmesiden TYDELIGT!!
Dear Sue,
You told us a couple of days 4 times now.
This is not acceptable. How long can it take to find DVDs on you inbound stock???

Besvarelse fra Zavvi
Ikke nok med der er gjort en dyd ud af at skjule varerne bliver sendt fra Guernsey og ikke England, så man blive overrasket over at skulle betale moms og indføringsgebyr, så har Zavvi sendt min éne ordrer på to blu-ray boxset i to forskellige pakker, så jeg skal betale ekspeditionsgebyret på 160 kr. to gange.
Pisse tak.

Besvarelse fra Zavvi
Købte DVD hos Zavvi, efter at have sikret mig at de er en selskab der er baseret inden for EU (for at undgå import afgift og handling på 208kr som minimum).
Dette holder ikke, jeg fik fremsendt en ekstra opkrævning på 208 kr (moms og håndtering) fra PostNord, Zavvi sender ikke fra EU, men fra et skattely, som gør at der skal betales moms af køber (inden for EU), således at produktet i virkeligheden er 25% dyrere, end prisen på webben.
Det har vist sig at det at handle hos Zavvi er en svær ting.
Nemt at placere ordren, men derefter stopper det.
De lover hurtig levering:
Langsom levering:
Jeg bestilte d. 1 dec. og varen kom først til det danske toldvæsen umiddelbart før jul.
Afbestilling:
De lover at man kan afbestille ordren, så længe den ikke er afsendt (dispatchet). Dette er ikke muligt.
Jeg forsøgte at afbestille dag 3. hvor de endnu ikke havde håndteret varen. Jeg fik afslag med meldingen :Det er ikke muligt at afbestille ordren.
Fejl information:
Fastholder at kunden selv skal betale ekstra omkostninger, på trods af fejl information fra sælger (geografisk placering).
Status:
Har betalt for produktet og intet fået, da jeg ikke vil betale de ekstra 208,- kr ud over 256,- kr for forsendelse og DVD.
Så stop al handel med dette site, eller husk at beregne de ekstra omkostninger til MOMS og håndtering hos PostNord ;-)

Besvarelse fra Zavvi
Et amatørfirma, der ikke har forstået, at glade kunder kommer igen. De giver sig ud for at være et engelsk firma baseret i London, men sender varer fra Guernsey, som ligger uden for EU! Dette gør at man skal betale skat og afgift i Danmark! Det ved man bare ikke når man bestiller!
Desuden kan amatørerne ikke finde ud af at sende 2 film i samme forsendelse, så der kommer dobbelt afgift i Danmark. Det har jeg efterfølgende fundet ud af, at de har vidst længe, men de fortsætter ufortrødent.
Handler der aldrig igen, og advarer hermed alle danskere mod at handle med dem.
BREXIT please come fast !!!!
EDIT 15 januar 2020: Zavvi har refunderet prisen på de 2 film, og jeg har hævet fra en til to stjerner. Kundeservice var fin, men de har stadig ikke rettet det grundlæggende problem.

Besvarelse fra Zavvi
Jeg bestilte d 13/12 -19 ( julegave)
Er kun blevet trukket på kontoen
Har mailet 3 beskeder
Aldrig fået svar el pakke
Aldrig om jeg vil handle her igen