Min mobil frøs i skærmen på ferien på Bornholm,gik ind og googlede hvor der var en YouSee butik det var der i Rønne .kørte 24 km til Rønne for folk kunne fortælle at YouSee ikke var mere i Rønne og de... Se mere

Jeg mistede min mand den 20.3 26. To dage efter lukkede yousee for tv og internet. Jeg havde ikke hørt fra dem. Jeg ringede, om de ikke kunne flytte det i mit navn, så det kørte videre, min mand boe... Se mere

Kommer hjem fredag d. 4/6 og opdager at mit internet er nede. Jeg får så at vide ved kontakt til yousee, at driften forventes genoptaget senest kl. 20 samme aften. Dette skete ikke. Lørdag morgen kont... Se mere

you see kan direkte betragtes som bondefangere. tænk få regning på d 30 og så få vide den ene dag er en hel mrd og man har brugt 3 x den mængde data som man ellers bruger ved sit mobilaselskab. kundee... Se mere

1,1

Dårlig

Tekniker besøg som ikke er bestilt af mig selv

Har besluttet mig at skifte mit internet og mobil fra telenor til yousee efter jeg har og tv ved dem.
Det hele går jo fint, men mit internet er Piv langsomt i forhold det jeg havde fra telenor bare med en almindelig dongel. Ringer til support og de prøver at fixe det vi telefon, som ikke virker. Så siger de at de vil sende en tekniker, men navner ikke at det nok koster!!!
Tekniker kommer bruger masser af tid på mine 2 computer og så sætter han hans computer til og siger at det er min computer der fejler noget, og går sin vej igen uden at sige noget om det komme til at koste.
Så får man en regning på 825,75 Dkr og jeg klager over det via telefon. Men nej man får bare en mail fra en tekniker at det med at betale står i den sms de har sendt mig med at der kommer en tekniker.
Har aldrig troet\ support heller ikke nævnt at der var fejl på mit udstyr.
Har nu købt mig en wifi usb nøgle og til starten virkede ok, men nu for en par dage siden blev de langsomt igen, men tør jo ikke at klage, er jo nok min fejl igen😞 Nå ja kunne godt tænke mig at i ringer mig op!!! Gider ikke skrive ned jer over Facebook, eller få flæbe svar fra en tekniker 😞

27. juli 2016

Nul internet

På den igen - Jeg er ved at være rigtig træt af yousee.. Har hverken internet eller TV. Fik besked fredag at jeg ville høre fra en tekniker lørdag.. Har ingenting hørt??? Det er IKKE første gang yousee svigter mig. De er ikke mere end 6-7 mdr siden sidst...
NUL TV og NUL INTERNET IGEN og NUL arbejde hjemmefra og NUL EM FINALE iaften..
Mandag - Måtte selv ringe til Yousee for at få en status.. Når tekniker har tid til at kigge på det, så vil de ringe tilbage.. "det bliver nok ikke idag" får jeg fortalt. Det er IKKE optimalt det her..NALE søndag aften.

11. juli 2016

fin service samt ydelse

Er meget tilfreds med YouSee hvad angår levering af lovede hastighed på nettet får som regel lidt over valgte 120/10 får som regel omkring 135/11 og de gange jeg har ønsket hjælp er denne leveret hurtigt og effektivt
at jeg ikke giver fem stjerner skyldes at det koster mig kr. 136.- i kvartalet at få lov at betale for internet ved godt jeg bare kunne tilmelde til betalingsservice men det har jeg så ikke og derfor syntes jeg det er dyrt at betale 136.- for et girokort

21. juni 2016

Yousee giver mig gebyr og renter selvom de fejlopkrævede forkert beløb af mig.

Havde bestilt et stationært bredbånd.Jeg aflyste det via mail til Yousee.Postbudet kom alligevel med pakken,som jeg afviste.Den 31 marts får jeg en for stor regning fra Yousee lydende på kr 1461,75 inkl.det afmeldte stationære bredbånd jeg ikke har haft.Regningen skulle kun have været på mit tv 297 kr.Yousee havde ikke stoppet det stationære bredbånd på min regning og forlangte 1123,26 samt 31,74 for en afmeldt sikkerhedspakke.Jeg afviste den regning på min BS.Sendte en email d.15.3.16 om at jeg havde afvist den forkerte regning,og afventede den korrekte.Hele det forløb var altså Yousees fejl.Dernæst sender de mig en kreditnota på 1155 kr.De vil altså modregne,hvis jeg havde betalt den forkerte regning på 1461,75.Jeg gjorde så den fejl, at jeg hævede den kreditnota de sendte mig,uden at nærkigge alle detaljer,som lå under TDC mail og ikke under YOUSEE mail.Så fik jeg et girokort på de 1461,75.Jeg betalte det girokort da det lød på forkert kreditnota og mit tv på 297 som jeg skulle betale.YOUSEE har nu pålagt mig en bøde på kr 100 kr samt renter ialt 109,75 fordi jeg ikke betalte det forkerte girokort i 1.ste omgang,og hævede kreditnotaen.Jeg ringede til dem, hvor de fastholdt min bøde da jeg ikke havde betalt,og gjorde opmærksom på deres fejl med et bredbånd jeg ikke havde og ikke ville betale for.Deres svar. Vi ser ikke på de email i kundeservice når vi sidder i regningsservice.Yousee eget interne bogholderi opkræver og korrigerer med evt.rykkere eller kreditnota.De ser ikke på kundens henvendelse i tide.NU skal jeg bøde for at YOUSEE lavede den 1.fejl med en forkert opkrævning.Den var beviseligt forkert,ellers havde de jo ikke sendt en kreditnota udbetaling senere.De kører pr.automatik,uden at korrigere systemet udfra kundens opsigelse og information.Bare jeg kunne sende dem en bøde for alle de fejl de har lavet overfor mig siden oktober md.sidste år hvor de også lavede ged i den, og erkendte det.Hvor er kundeservice henne ? Sendt det korrekte girokort,læs kundens email,og alt er iorden.Jeg føler mig straffet økonomisk udfra Yousees bødegebyr, når de selv fra 1.ste henvendelse sendte een forkert opkrævning på et stationært bredbånd jeg aldrig har haft.Vil de tjene på renterne af mine penge,før de sender kreditnota.Kunden har altid ret sagde man engang,men nu stjæler de folks penge iform af gebyrer og renter selvom de selv har lavet fejlopkrævning og fejlperiode på min regning.Føj for en ringe service.NB.Jeg fik ikke kompensation da deres medarbejder i en anden sag knaldede røret på overfor mig.Kun en opringning fra ambassadøren i YOUSEE med en undskyldning.Nu,vil de ikke stille mig om til deres overordnede medarbejde. Ringe service og inddirekte tyveri af kundernes penge.

4. maj 2016

DÅRLIGT PRODUKT, DÅRLIG SERVICE, HOLD JER VÆK

Var aldrig tilfreds med produktet, da signalet var dårligt og det bare ikke fungerede og Yousee ikke kunne løse det.
Opsagde produktet og sendte modem tilbage. 4 mdr senere, får min eks-kæreste en opkrævning, fordi Yousee ikke kan finde modemmet i deres system. Det oplyser Yousee mig så om, er mit problem og min pligt at bevise, at jeg har sendt modemmet, så de kan finde det hos dem. Jeg har nu et par dage til at bevise, at jeg har sendt det, ellers bliver jeg opkrævet 600 kr og rykkere.
Jeg siger, at til at starte med, har jeg ikke engang modtaget nogen opkrævning, fordi de har sendt den til min eks, som jeg ikke taler med. Det er åbenbart ikke deres problem, da han i deres system stadig står på adressen, selv om jeg sørgede for eget kundenr osv. tilbage i november. Jeg beder så om mit eget kundenr IGEN, men får at vide, at det jo er for besværligt, bare til denne sag.
Yousee, det er bare ikke godt nok. Kig på anmeldelserne på denne side. Hør, hvilket ry I har.
Jeg skal nok betale de 600 kr, for et modem jeg HAR sendt, for ALDRIG at have noget med Jer at gøre igen.
Jeg har pt. et mobilabonnement hos Jer og det kan ikke gå hurtigt nok med at skifte til 3, pga. Jeres ikke blot MANGLENDE, men UFATTELIGT DÅRLIGE SERVICE. Hvis det står til mig, kommer ingen jeg kender til at benytte Jeres produkter.

23. februar 2016

uprofessionelt og dårlig service

Har konstant problemer med Yousee. Hver henvendelse slutter med de beklager, undskylder og siger det skal nok blive ordnet, men der sker ingen ting. Jeg bruger minimum 1-2 timer hver måned på yousee og på noget der bare skulle køre/fungere automatisk

29. januar 2016

Under al kritik

Normalt sætter jeg mig ikke til tasterne for at give en virksomhed en hård anmeldelse, men i dette tilfælde føler jeg mig så uretfærdigt behandlet at jeg har valgt at gøre det, for at advare andre potentielle kunder! Jeg kan i øvrigt konstatere, at jeg ikke er den eneste der har en dårlig oplevelse med YouSee

Jeg besluttede i december ´15 at flytte mit bredbånd til YouSee for at få højere hastighed end jeg havde på min hjemmearbejdsplads leveret af TDC
Jeg kontaktede YouSee telefonisk, indgik aftale, og modtog hurtigt herefter en startpakke. Jeg fulgte anvisningerne i den medsendte vejledning til punkt og prikke, og benyttede det medsendte stik til montering i min eksisterende antenneudgang (jeg har i forvejen YouSee som udbyder på tv-pakke), da det var det eneste mulige sted at tilslutte modemet (det var ikke muligt at tilkoble den i mit teknikskab, da der ikke var et frit stik her.
Efter tilslutning fik jeg imidlertid ikke forbindelse til Internet. Jeg kontaktede YouSee telefonisk, og efter at have talt det igennem og de havde sikret sig at jeg havde gjort præcis som jeg skulle, landede det på, at der måtte sendes en tekniker ud for at løse problemet.
Teknikeren kom nogle dage efter, ændrede installationen i mit teknikskab og tilsluttede efterfølgende modemet her - nu fungerede det som det skulle! Så langt så godt!
Ved min telefoniske henvendelse til YouSee blev jeg informeret om at jeg ville blive faktureret for teknikerbesøg hvis den manglende forbindelse til Internettet skyldtes at jeg ikke havde fulgt Deres vejledning og anvisninger!
Forleden modtog jeg til min overraskelse en regning på 813 kr for teknikerbesøg!??
Da der måtte være tale om en fejl, rettede jeg henvendelse til YouSee. YouSee har her til morgen svaret, at de med henvisning til Deres regler om at "da fejlen ligger efter YouSees afleveringspunkt, så er det ikke Deres ansvar" og fastholder at jeg skal betale regningen! Jeg har flair for it og teknik og har ingen problemer med at følge en manual, så det handler ikke om at jeg er "evnesvag" men derimod om
1: At den medsendte vejledning og "fittings" er misvisende/fejlbehæftet, 2: At YouSees regler er helt urimelige og at jeg som kunde ikke informeres i tilstrækkelig grad om at jeg næsten med sikkerhed kommer til at betale for teknikerbesøg,
3: At Deres setup efter min mening i bund og grund er forkert ..... er der behov for en tekniker for at komme i gang, så skal det selvfølgelig ikke faktureres,
4: At det for YouSee handler om at trække kunder i butikken og
5: At YouSee i bund og grund er fuldstændig ligeglade med om Deres kunder er tilfredse ..... når bare de betaler!

Jeg vil på baggrund af ovennævnte oplevelse selv lede efter et alternativ til YouSee .... både på tv og bredbånd, og vil advare andre potentielle kunder om at lade sig lokke af et "billigt" abonnement. Hellere betale lidt mere pr. måned og så støtte et selskab som er fair og som kærer sig om kunderne

13. januar 2016

YouSee - Hvis du vil have problemer HVER gang!

Jeg har nu haft YouSee i 5 år.
5 år med utallige opringninger, da deres fakturering ALTID er forkert.

For det første bliver man opkrævet dagen INDEN man får løn (altså dagen før den sidste bankdag hver måned), dette er et tiltag de begyndte på for lidt over et års tid siden efterhånden.

For det andet er deres regninger meget uoverskuelige og svære at forstå.
De ændrer den kvartalsvise betaling så det pludselig bliver forskubbet med en måned, eller opkræver for meget. (For mig at se for at forvirre og narre penge ud af folk, som de i virkeligheden aldrig skullet have været opkrævet!).
Skulle det ske at de har lavet en fejl faktura, får man en ny med endnu et gebyr på 50,00 kr.

Startede ud med tv pakke, tilkøbte så en bredbånds pakke, og dette kunne de ikke opkræve via samme kunde nr., før efter lang tid, så jeg måtte opkræves gebyr pr. regning. Dvs. 2 x 50 kr. pr. kvartal.
Til trods for at de lovede at ændre dette, gik der endnu lang tid, inden dette reelt blev til virkelighed.

Jeg kan kun anbefale YouSee hvis du altid ønsker at have problemer og tale med deres kunde"service".

9. januar 2016

yousee bredbånd virker ikke

Jeg har som flerårig kunde prøvet flere routere fra yousee samt egne routere og kendetegnet ved det hele er dårligt netværk og en hastighed laaaangt under det vi betaler for

kundeservice i den forbindelse er for Yousee en by i Rusland

13. december 2015

support af trådløst netværk

Har prøvet nu i 2 dage at få hjælp til det trådløse netværk.
men support kan ikke hjælpe.
fandt ud af at ruteren skulle opdateres og så blev den stabil.
(inden hjælp fra support.)
Dog køre den nu kun 25/10 og ikke 50/10 som min forbindelse er på
Ruter er sat op som standart nu.
supporten er ikke ok. Har været kunde i mange mange år og der har der ikke været problemer med supporten.
Før havde supporten ingen problemer med at sætte ruteren ordenligt op, så det kunde køre 50/10 på det trådløse net.
Så yousee det er en ommer.
(men nu kan de ikke hjælpe med noget som helst.)

3. december 2015

Her er VIRKELIG plads til forbedring

Jeg har i mere end en måned nærmest dagligt korresponderet med YouSee i FORSØGET på at få den hastighed som de sagde jeg kunne få på min adresse.
Jeg bestilte en 100/20 internetforbindelse + en tekniker til installationen. Da teknikeren kom samlede han blot et trådløs model og meddelte at det skulle give mig hastigheden mod i værste fald et ”tab” på 10-15%. Har siden kun kunne få 25-30% af den bestilte hastighed.
Af de mange tilbagesvar fra YouSee er de fleste med basis i at – de IKKE kan garantere hastigheden via et trådløs modem, trods en afstand mellem modemmet og pc’en er mindre end 10 meter.
Der er tilsyneladende INGEN hos dem som forholder sig til FAKTUM at jeg ALDRIG har bestilt noget TRÅDLØST men blot den lovede/garanterede hastighed SAMT en teknikker som skulle sikrer dette og for hvilket de har opkrævet mig kr. 1214.- hvilket jeg siden har klaget over IKKE er sket.
For få dage siden sendte de mig så et 10 meter kabel så jeg NU får mine 100/20 – hvilket jeg så har bedt dem om at få en mand ud og lave rigtigt (så man ikke har en løs ledning liggende henover gulvet). Sådan skulle det jo havde været installeret fra begyndelsen.
YouSee sidste ”udspil” – efter en måned lang korrespondance er - at de NU gerne ville sende mig en tekniker for at kabelforbinde installationen – men i så fald IGEN for MIN regning – trods at De burde havde foretaget dette fra starten.
Det er ved gud ikke en måde at behandle sine kunder på. Den gode kundeservice er at erkende fejlen og så få det rette med det samme – alt andet giver IKKE tilfredse kunder.

3. december 2015

Man skal vist give en

I må da være den værste leverandør af internet man kan købe! Vi betaler for 50 maps, og har på rigtig mange tidspunkter af dagen kun 3 maps...få gange op til 15 maps og aldrig over 20 maps. Hvorfor TDC?

6. september 2015

Ligeglade med deres kunder

Jeg har i dag kontaktet Yousee vedr rening som skal betales d. 29 sep. Jeg gør opmærksom på, at der har jeg ikke fået penge, og spørger om de ikke kan rykke den en dag, som de har gjort før. Får den besked, "NEJ, det kan jeg ikke, for det må jeg ikke gøre", siger igen, det har i gjort før, men INGEN hjælp at hente. Det ender med at jeg siger, " så bliver jeg nødt til at opsige mit internet, da jeg ikke kan betale d 29", han stiller mig hurtig om til opsigelse. IKKE så meget som personen gider spørge, hvorfor vil du opsige!!??. Jeg fortæller selv hvorfor jeg vil opsige, fordi har en gang før været ude for det samme, hvor hende jeg talt med sagde, selvfølgelig kan vi rykke datoen, men ham her, var ikke til at tale med.
Jeg har nu været TVUNGET til at opsige efter næsten 8 år som kunde, og må ærlig indrømme, ALDRIG er jeg blevet behandlet SÅ DÅRLIGT, så har nu taget kontakt med ham der for et par dage siden, har skrevet artiklen om Yousee i Ekstrabladet.
Jeg er SÅ SKUFFET OG VRED på Yousee at de er SÅ LIGEGLADE med deres kunder, hvis de gad undersøge hvilke dato der er udbetaling, så ville de opdage, at det er den sidste dag i måneden, og ikke 2 dage.
Jeg har set, at andre har skrevet på jeres side på FB vedr samme problem, men der bliver man OGSÅ IGNORERET😠😠😠

2. september 2015

Uacceptabelt

Yousee skulle rette nogle fejl og slukkede derfor for nettet natten mellem mandag og tirsdag. Tirsdag morgen var der stadig ikke net. Der var kæmpe kø på telefonlinjen og jeg gad ikke vente. Vi fik meget senere en mail hvori der meddeltes at Yousee forventede nettet ville komme igen kl 15. Kl 13:30 var der net.
Næste morgen (onsdag) var nettet igen væk. Ingen mails herom. Meget senere kom en mail med samme besked som dagen før - net igen kl 15.
Nu torsdag aften har nettet igen været nede ... Ingen besked og der svares ikke på telefonen! Man kan da bare ignorere kunderne ...
Gad vide om der skal rettes flere fejl?
Det er altså uacceptabelt!

18. juni 2015

Slukker for signalet midt i en abonnementsperiode

Skidt med skidt på. Og skidt behandling oven i. Vi er tilsyneladende blevet vejledt forkert, da vi blev oprettet som kunder. Og nu er vi blevet slukket for uden varsel (tager 10 dage at genoprette), til trods for at regningen er betalt for perioden. Der var noget med en grundpakke som ingen kunne ane noget om. En fejl i selve oprettelsen fra deres side... I stedet for at Yousee retter deres egen fejl, undskylder ulejligheden og forhåbentlig beholder os som kunder, lader de uden at blinke fejlen gå ud over os, deres nye kunder.
- Som de nu har mistet. Flot Yousee! Flot.
Undgå dem. Man skal ikke opsøge dårlig behandling. Vi opsiger og sørger for at få alt på skrift. Den her type firma kunne sikkert godt finde på at sende os opdigtede regninger de næste 2 år.

10. juni 2015

Yousee leverer ikke hvad de lover på bredbåndsforbindelsen

I lang tid var jeg meget tilfreds ed mit Fiberbredbånd fra Yousee, men igennem en længere periode har vi oplevet at performance specielt om aftenen og i weekenderne er helt håbløs. Vi betaler for 100/30 men oplever upload under 1MB. De har gladeligt givet mig en "gratis" upgrade fra 80/30 til 100/30 - men hvad nytter det når de ikke kan levere selv det jeg oprindeligt har købt.
Jeg har været igennem support og efter flere samtaler med udvidet support får jeg beskeden at det er en mangel i deres DONG fiber net i vores område. Der skal mere hardware til og de kan ikke sige hvornår det er på plads. Men jeg kan ikke komme til at tale med nogle hos Yousee der kan tage fat på dette og de oplyser intet på hjemmesiden eller til deres alm. supportere, som givt vis spilder en masse tid på et problem som de ikke kan løse. Hvis ikekd er snart sker noget ser jeg ingen anden udvej end at bede en advokat om at finde ud af hvordan man kommer i dialog med dem og deres manglende opfyldelse af indgået aftale.

4. marts 2015

MONOPOL

trives i monopol danmark hvor deres søster selskab ejer kablerne der af alt for dyre priser for deres tv pakker deres bland selv er heller ikke rigtigt bland selv men snarere tvungen diktatur klenodie hvor halvdelen af kanalerne er tvungen. på deres facebook side er der daglig brok fra utilfredse kunder og man fatter tydeligt at den eneste grund til at de hjælper kunderne er at kunderne er desperate og bruger facebook som sidste indstands til at få deres hjælp ....glad for at have opsagt dem !!!

26. februar 2015

Er dette din virksomhed?