Min mobil frøs i skærmen på ferien på Bornholm,gik ind og googlede hvor der var en YouSee butik det var der i Rønne .kørte 24 km til Rønne for folk kunne fortælle at YouSee ikke var mere i Rønne og de... Se mere
Jeg mistede min mand den 20.3 26. To dage efter lukkede yousee for tv og internet. Jeg havde ikke hørt fra dem. Jeg ringede, om de ikke kunne flytte det i mit navn, så det kørte videre, min mand boe... Se mere
Kommer hjem fredag d. 4/6 og opdager at mit internet er nede. Jeg får så at vide ved kontakt til yousee, at driften forventes genoptaget senest kl. 20 samme aften. Dette skete ikke. Lørdag morgen kont... Se mere
you see kan direkte betragtes som bondefangere. tænk få regning på d 30 og så få vide den ene dag er en hel mrd og man har brugt 3 x den mængde data som man ellers bruger ved sit mobilaselskab. kundee... Se mere
Vi har lige været igennem en flytning…
Vi har lige været igennem en flytning fra tv igennem kabel mens vi nu har igennem tlf stik - det er samme firma vi handler med men 2 forskellige produkter og mit login til yousee kunne så ikke umiddelbart tilføjes de nye produkter - dette fejlmeldes. 14 dage får vi en mail om at det nu virker og vi kan genbruge password. Det de glemmer at fortælle er at de bare har oprettet et helt nyt login til mig!!! jamen hvad er det da for noget - så skal vi bøvle med det og alt kunne bare være skrevet i en mail til os - bundkarakter herfra...
Hold fingerne væk derfra de har ikke en…
Hold fingerne væk derfra de har ikke en meter styr på deres regninger,samt der er igen der kan tage en beslutning.
3 uger uden internet - og ingen hjælp at få....
Jeg har desværre en aftale vedrørende levering af internet hos Yousee. Uheldigvis har jeg nu i 3 uger ikke haft internet som har fungeret, og jeg skal her beskrive forløbet, som jeg har været særdeles utilfreds med:
13. marts 2018 ringer jeg og fejlmelder mit internet. Efter en længere snak og diverse forsøg med at skrue kabler af og på og slukke og tænde modem, aftaler vi, at der skal sendes en tekniker ud til mig. Grundet ferie (min), aftales et teknikerbesøg den 26. marts mellem kl. 12:00 og 16:00.
14. marts får jeg en besked om at problemet er et generelt problem i området og at det vil blive løst uden at jeg behøver at være hjemme. jeg vil få en besked når problemet er løst.
22. marts får jeg en mail (en almindelig reklamemail): Glæd dig, nu er arbejdet slut og du vil få en bedre forbindelse. Dette er den eneste besked jeg har modtaget.
25. marts er jeg tilbage fra ferie, og stor er min glæde da internettet igen fungerer fint.
26. marts. Jeg ringer og afmelder teknikerbesøget til samme dag. Ca. 5 minutter efter dette, ryger nettet igen. Jeg ringer igen til Yousee og får med besvær tilmeldt teknikeren igen til mellem kl. 12:00 og 16:00 samme dag. Kl. 16:15 har jeg endnu ikke haft besøg af teknikeren, og ringer derfor igen til Yousee. Jeg får igen at vide, at der er tale om en generel fejl i området og at den vil være udbedret senest kl. 23:00 samme aften. INGEN besked til mig om dette i løbet af dagen, hvor jeg - forgæves - går og venter på en tekniker - øv. Ca. kl. 18:00 er internettet oppe og køre igen.
1. april. Igen ingen internet. Tekniker besøg aftalt til 4. april kl. 8:00 - 16:00, hvilket var det bedste der kunne tilbydes. Jeg fik dog tilbudt en "nødpakke" som jeg sagde ja, tak til i mangel af bedre. Denne kunne jeg afhente i Yousee butikken i Waves 2. april. Jeg gjorde medarbejderen opmærksom på, at 2. april var 2. påskedag/helligdag, og om det nu kunne passe. Ja, der var åbent var svaret. Jeg var skeptisk, og slog butikkens åbningstider op, og jo, ganske rigtigt, der stod højt og tydeligt, at butikken havde åbent 2. påskedag kl. 10:00 - 19:00. Jeg kørte så til butikken, som selvfølgelig var lukket.
3. april kører jeg til Yousee butikken i Waves for at hente "nødpakken", men desværre havde de ingen hjemme. I butikken forsøgte de om butikken i Rødovre kunne hjælpe, men heller ikke her havde de nogen hjemme. Der blev så ringet til Køge, men her blev telefonen ikke taget. Jeg tog så chancen og kørte selv til Køge, men her havde man heller ingen.
Efter denne nedtur ringede jeg igen til Yousee. Det eneste jeg blev tilbudt her, var et erhvervs abonnement så jeg kunne få hurtigere teknisk hjælp.
For alt dette, er jeg blevet tilbudt en økonomisk kompensation i form af 2 ugers gratis abonnement - undskyld, men det er helt til grin, hvad med at hjælpe mig istedet.
FIBERNET, ja Go' daw do !!!
Havde bestilt fibernet og sælgeren Lukas lovede at installationen skulle ske sidst i marts, start i april. Opsagde derfor den nuværende tv-leverandør.
Bliver kontaktet af Maria Nybo d. 8/3-2018. De kunne ikke levere det lovede fibernet pga. frost i jorden da der skulle jo graves HELE 15 meter og Maria Nybo kunne slet ikke give en tidshorisont, da der kunne gå mdr. før jorden var frostfri. Havde ikke selv problemer da jeg prøvede at grave nogle meter. Om få dage er der 0 tv og det kan vi takke Yousee for. KØB ALDRIG PRODUKTER HOS Yousee med mindre det er højsommer og MINDST 25 GRADERS VARME ! Nu overvejer jeg og min mand at opsige alt det vi har og betaler en mindre formue for hos Yousee. Der er heldigvis andre udbydere at vælge imellem, for dårligere undskyldning skal man sørme lede længe efter - er trods alt ikke Grønland vi bor i og den omtalte frost har kun varet i ganske kort tid.
Kundenr 634067473
Kundenr 634067473
Torsdag aften 8/3 forsvandt mange kanaler pludseligt på mit tv, jeg ringede
ind til kundeservice, Men der var lukket,Jeg prøvede at finde et aftennr.men
det lykkedes ikke. Jeg ringede til kundeservice fredag morgen og ventede
15 Min. inden jeg kom igennem, Jeg fik at vide at jeg havde mellempakken
men det var en fejltagelse fra yousee, jeg skulle have grundpakken, så
de havde lukket for flere kanaler uden at give nogen som helst besked, det er det man kalder service. Da jeg fik det at vide meddelte jeg at jeg
gerne ville have mellempakken, det kunne jeg godt få d.23/3 da man skal
flytte et stik i et skab (14 dage) ???? Jeg har hørt flere gange folk har været utilfreds med yousee, Nu forstår jeg det. Kunne man ikke lige have
kontaktet mig inden man stoppede kanalerne. Ringe service
Jeg vil IKKE anbefale Yousee!
Jeg vil IKKE anbefale Yousee, det er ren og skær bedrageri! Aldrig har jeg oplevet noget så pengegrådigt.. Nu har jeg været kunde for yousee i en kort periode. Har ikke oplevet andet end en masse uventede ekstraregninger, dårlig service og ekstremt dårligt net. Sikke en behandling at give sine kunder..
Desværre kan ik give O stjerne
Desværre kan ik give O stjerne. Dyrt produkt der konstant har uregelmæssige udsving. Samme jab jab
hver gang man kontakter kundeservice
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde …
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det! Der er intet positivt overhovedet at sige om YouSee!
Jeg kan godt forstå at YouSee vælger at fjerne det felt med anmeldelser på deres Facebook-side, efter den værste oplevelse jeg har gennemgået som kunde hos YouSee som har stået på siden juni måned, ja 8 måneder har det nu stået på at YouSee har formået at lave fejl i regningerne hver evig eneste måned og jeg har ringet ind hver måned og haft diskussioner på mellem cirka 30 og 60 minutter pr gang plus al den tid jeg har brug på at finde bevis på min konto for at jeg har indbetalt for meget til dem fordi de sender dobbelt regninger og rykker selvom det er dem der skylder mig penge. Det er super flot at det kan lade sig gøre at sende rykkere til en kunde der fra dag 1 af har været i overbetaling. Og imponerende at kundeservice hver måned fortæller mig efter længe diskussioner at de godt kan se at det er deres fejl og at fejlen vil nu være rettet for igen måneden efter at skulle igennem samme mølle. Jeg er målløs og jeg har aldrig oplevet så dårlig behandling som kunde! Får man en undskyldning eller kompensation eller bare at de retter fejlen? Neeeeej de fortsætter med at sende rykker og inkassovarsel. Pinligt!!!!
De har forsøgt at snyde mig i en …
De har forsøgt at snyde mig i en længere periode. Frygtelig service.
Igen igen!!
Nu er mit tv/chromecast IGEN nede!!! Det er efterhånden flere gang månedligt at det ikke virker!!
Det er bare så irriterende at skulle betale for en service man skal krydse fingre for virker når man skal bruge det😡
FOR DÅRLIGT......
Sagsbehandling og kundeservice er helt til rotterne
Klage over sagsbehandling, reparation samt gebyr 2018-01-06
Til rette vedkommende ang. aftalenr. 73157
Jeg henvendte mig for nu snart 2 måneder siden hos Yousee butikken i Lyngby, hvor jeg indleverede min telefon til reparation. Årsagen til min indlevering var, at min telefon kun kunne være tændt i 10-20 sekunder, før den så genstartede og tændte op på ny. Dertil kom, at lyden under opkald (både indgående og udgående) nogle gang forsvandt fuldstændigt, hvorefter man så ville være nødt til at lægge på og ringe op på ny, hvis da ikke telefonen "selv" lagde på efter 3 "dyt". Ved min indlevering af telefonen bliver jeg af den sagsbehandlende medarbejder bedt om, at slå ”Find my iPhone” fra, og i den forbindelse oplever også jeres egen medarbejder, hvordan telefonen kun kan være tændt i maksimalt 10-20 sekunder, før den genstarter. Jeg er derfor flere forsøg om, at slå ”Find my iPhone” fra.
Til orientering har jeg tidligere (ca. 1 år siden) indleveret en telefon til reparation hos yousee, og den telefon nærværende klage drejer sig om er altså kun ca. 1 år gammel, da jeg dengang fik ombyttet min telefon (uden problemer).
Efter ca. 2 uger fra indleveringsdatoen modtager jeg en besked fra værkstedet om, at de ikke har kunne lokalisere fejlen (i ental, på trods af, at jeg ved indleveringen har angivet mere end én fejl), og at jeg derfor skal betale et reparationsgebyr på lidt over 200 kr.
Jeg henvender mig herefter fysisk samme dag til Yousee butikken i Lyngby, hvor jeg klager over reparationsværkstedets begrundelse og afgørelse. Jeg aftaler med den medarbejder, jeg er i kontakt med i butikken den dag, at han bestiller telefonen hjem, og hvis fejlen viser sig, når jeg skal hente telefonen, så ville I sende telefonen retur og slette reparationsgebyret.
Senere bliver jeg kontaktet på SMS og oplyst om, at min telefon nu er kommet retur fra værkstedet, og at jeg derfor kan hente min telefon i Yousee butikken i Lyngby. Jeg møder derfor (igen!) fysisk op i butikken for at få udleveret min telefon. For god ordens skyld og som rådet til tidligere af jeres medarbejder, beder jeg om, at vi tjekker telefonen i butikken, før jeg tager den med mig hjem. Beklageligvis vil telefonen, der jo ikke er blevet repareret på værkstedet, nu ikke engang tænde. Vi sætter telefonen i opladeren, alt imens jeg venter i butikken, og lader der gå ca. 20 minutter, men telefonen vil fortsat ikke tænde! Jeg får derfor ikke min telefon med hjem, men bliver bedt om at afvente, at en Michael fra Yousee Lyngby ringer mig op den 2. januar. Beklageligvis ringer Michael mig ikke op den 2. januar, og jeg bliver ikke på noget tidspunkt orienteret om status på telefonen eller hvornår jeg i stedet vil blive ringet. Jeg må derfor selv ringe til Yousee Lyngby og rykke for svar (i håb om at jeg da overhovedet kan komme igennem til butikken, da det normalt koster mig i nærheden af 20 opkald, før jeg bliver ringet op af en medarbejder, som er en ”service” i lader som om I tilbyder, når man forsøger at ringe direkte til jeres butikker). På ny bliver jeg lovet, at Michael vil ringe mig op, og det gør han da også; bare meget senere end hvad rimeligt er! Da jeg er på arbejde, får jeg desværre ikke taget telefonen, men Michael har lagt en telefonsvarerbesked, hvori han afviser, hvad jeg inklusiv flere af jeres ansatte i Yousee Lyngby har konstateret – nemlig, at telefonen er møg defekt og genstarter i tide og utide eller slet ikke vil tænde. Han beder mig derfor komme ned og hente telefonen, men lægger ikke noget telefonnummer, hvortil jeg kan ringe tilbage til ham på. Nu har jeg over flere dage forgæves forsøgt at ringe til jeres butik i Lyngby, men uden held. Jeg har hver gang bedt om at blive ringet op af en af jeres medarbejdere, men også uden held. Og jeg nægter simpelthen at tage forgæves ud til jeres butik i Lyngby endnu en gang. Det er virkelig at ”pisse” på sine kunder.
Jeres sagsbehandling er under AL kritik, og jeg agter at bringe sagen langt videre endnu, såfremt I ikke sørger for, at telefonen bliver repareret og annullerer reparationsgebyret. Telefonen er, som nævnt ovenfor, kun 1 års tid gammel, og derfor gælder reklamationsretten fortsat.
Jeg ser frem til at høre nærmere, og ellers må Forbrugerombudsmanden tage sig af sagen herfra.
Jeg har haft telefoni ved yousee et …
Jeg har haft telefoni ved yousee et halvt år og jeg er meget utilfreds med at man skal betale regninger forud, de må jo tjene millioner på folk der betaler og så dør kort efter, det er ikke rimeligt.
Mon ikke det er ulovligt.
Det er simpelthen bare så ringe jeg …
Det er simpelthen bare så ringe jeg bliver simpelthen nød til at skrive en sviner fy-fy-fy forpokker det kan i da simpelthen ikke være bekendt 🤬😡 i skal ....
Håbløst med udfald
Jeg skrev en anmeldelse på Trustpilot …
Jeg skrev en anmeldelse på Trustpilot for 18 timer siden om, at min mail ikke virker, og at min flytning har taget 3 mdr. nu. Og det virker stadigvæk ikke.
Så skriver den unge mand, send mig venligst en MAIL -skal man da grine eller græde? :D
Jeg får fat i en arbejdsmail jeg så kan bruge, og får så svaret tilbage, vi vender tilbage inde for 2 dage....
Det er ligesom 7 dage siden jeg lavede den første fejlmeldning i denne omgang, og har intet hørt endnu. Ud over, at de slettede den første anmeldelse, så fejlen er først anmeldt for 2 dage siden -og der var der 5 dages ventetid...... Det er ikke svært at forstå, at kunderne flygter.....
Sindsygt dårlig service
Sindsygt dårlig service. Jeg ved ikke engang hvor jeg skal begynde henne i denne her sag, så skriver bare kort. Deres provisionslønnede sælgere er kun ude på at få fat i dine penge og sidder og lyver dig lige ind i ansigtet. Aldrig har jeg heller opleveret en virksomhed, som har så meget rod i deres system. Det er faktisk alt de har rørt ved der går galt for dem i min sag. Det er virkelig sørgeligt for Danmark at så stor en virksomhed, og som har så meget magt, er så uprofessionelle. De er fløjtende ligeglad med hvordan de behandler deres kunder. Skandale virksomhed.
Amatør firma
Nu er jeg ved at være total træt af Yousee, får et nyt modem, men man glemmer at fortælle mig, at det først er aktiveret om 6 dage.
Det er hver eneste gang, jeg får noget nyt fra Yousee, så gar det galt, venter på ny tv boks, så forventer jeg ingen tv, desværre.
Yousee tag jer dog sammen, eller bliver jeg den næste til at finde en anden udbyder.
I vil gerne være de førende, men det eneste i føre på, det er fejl på fejl.
Der er sendt en klage til jer Ang. linjenummer: YL328622.
Men det er jo nok spild af tid.
Elendig kunde service
Elendig kunde service
Den 28/10 gik kabeltv og enternet ned, jeg ringede dagen efter,hvor jeg var nr. 1 i køen ventede i 50 minutter og gav op.
Jeg har senere fået at vide at der er 10 andre der har ringet i min boligforening
Der gik 3 dage før det virkede igen.
Det sker meget ofte at der ikke er kabel tv og internet.det er for dåligt. da man betaler dyrt for begge dele. I dag skal man bruge enternet til alt. så det skal bare virke.
Kirsten Jensen
Fraråder alle at vælge dem.
Utroligt dårlig kundeservice. Manglende overblik over BETALTE regninger. Ingen kontakt mellem personale. Alt i alt, dårligeste valg at jeg valgte jer som udbyder, og fraråder alle at vælge jer.
I de 3-4 mdr jeg var kunde hos jer, var der ikke andet end problemer med jer, mine regninger om mdr, var fuldstændige forkerte, og når man så ringede til jer fortalte i også selv at det var en fejl. Aldrig har jeg oplevet en så dårlig service, og i det hele taget bare rigtigt rigtigt dårlig overblik!
Yousee nægter at give os sikkerhedsparken
Det yousee virkelig kan være stolte over, er at de er de største løgnere af alle.
Nu ligger det sådan at yousee så flot siger at sikkerhedsparken (F. secure) følger med, hold da kæft en forbandet løgn, for nu har min hustru og jeg riget 5 og skrevet en del e-mail, og vi er kun fyldt med løgn hver gang, for man bliver KUN snakket efter munden, og de har ikke til sinde at give os det vi har krav på da sikkerhedsparken følger med bredbåndet, jeg er så træt af alle de løgne yousees medarbejdere hele tiden kommer med, der er ikke noget at sige til at så mage tusind er skredet fra yousee.
Nu skal medarbejderne fra yousee til at lære at tale sandt i stedet for alle deres løgne, og nu skal der en kompensation til vi kan mærke, og ikke bare det med 1 måned gratis som vi også har fået fordi der også i 2 måneder var et ustabilt internet, og så må alle de løgne stoppe.