Min mobil frøs i skærmen på ferien på Bornholm,gik ind og googlede hvor der var en YouSee butik det var der i Rønne .kørte 24 km til Rønne for folk kunne fortælle at YouSee ikke var mere i Rønne og de... Se mere
Jeg mistede min mand den 20.3 26. To dage efter lukkede yousee for tv og internet. Jeg havde ikke hørt fra dem. Jeg ringede, om de ikke kunne flytte det i mit navn, så det kørte videre, min mand boe... Se mere
Kommer hjem fredag d. 4/6 og opdager at mit internet er nede. Jeg får så at vide ved kontakt til yousee, at driften forventes genoptaget senest kl. 20 samme aften. Dette skete ikke. Lørdag morgen kont... Se mere
you see kan direkte betragtes som bondefangere. tænk få regning på d 30 og så få vide den ene dag er en hel mrd og man har brugt 3 x den mængde data som man ellers bruger ved sit mobilaselskab. kundee... Se mere
I dag skulle mit net være 1000/100 men…
I dag skulle mit net være 1000/100 men er ca.400/108
Det er Download der mangler.
Ring/skriv det er lige meget det er total ukvalificeret
medarbejder der modtager opkald.
Forvent ikke at få svar, de er fuldstændig ligeglade
,bortset fra når de skal have penge
Jeg vil gerne opsige mit abonnement hos…
Jeg vil gerne opsige mit abonnement hos dem de sender mig til forskellige afdeling jeg fik oplysning mit abonnement bliver opsagt den 12.12.2020 de lovede sender mig e-mail bekræftelse men de har ikke sender email til mig jeg skal i morgen ringe igen dem for får mit abonnement opsige de har ikke respekt for kundere.
Yousee saver den gren de sidder på, over!!!
Yousee´s egne folk graver torsdag fiber kablet over, på grund af forkerte udleverede tegninger. Først onsdag ugen efter reparerer de skaden. Nul kompensation, da det er et hændeligt uheld. Hvornår er en ansat der udleverer forkerte tegninger et hændeligt uheld??? Ekstrem dårlig service, er glad for jeg IKKE er kunde hos yousee, med internet og streaming etc. Der bruger jeg seriøse udbydere.
Dårlig service. Amatør ledelse.…
Efter flere forsøg på at få fibernet i vores hus, står vi tilbage med dårligere netforbindelser, totalt kaos i regningerne, maser af modstridende beskeder.
Når der skal tekniker på besøg, forlanger yousee, at der er en klar hele dagen. Folk skal jo bare tage fri fra job og andre gøremål. Når teknikeren ikke dukker op, må man bare tage en ny dag fri??
Vi får regniger for service vi ikke har. Sidste bræler fra Yousee, var en regning på fiber der ikke er lagt ind.
Ubegribelig dårlig service. Lederne er ikke til at få i tale. Hold jer væk.
Utroligt ringe oplevelse som kunde
Utroligt ringe oplevelse som kunde. Over de seneste part måneder har jeg oplevet at internettet bliver afkoblet 5 gange. Flere gange midt i arbejdsdagen uden varsel. Man kan så gå ud på vejen og se en af deres teknikere rode i et skab. Hov, han glemte lige at få sendt beskeden afsted. Jammerlig service til alt for høje priser. Find et andet sted.
Dårlig netforbindelse til stadighed
You See Bredbånd: trods de flotte superlativer på deres hj.siden, er det ikke den oplevelse man sidder med som kunde m. bredbånd hos You See.
Gennem mange mdr. har forbindelsen været svingende, når man henvender sig er der ikke grænser for søforklaringerne, og ofte kræver det gentagne opringninger FØR medarbejder overhovedet overvejer at gå i løsningsmode. Dvs. man som kunde hver gang man overveje, at kontakte bredbånd for fejl el. manglende forbindelse skal tage tilløb til en sådan henvendelse, da det kræver mere en alm. overskud og alt for megen tid.
Den seneste mdr. el. lidt mere mister jeg flere gange i timen internetforbindelsen, alle tjek bliver udført som anvises på You See hj.side, men det hjælper kun lige umiddelbart. Så er den gal igen. Kan læse i aviserne, at også andre har disse problemer i mit geo.område. Der kom lange forklaringer omkr. hvorfor og udsigter til udbedring.
Måske arbejdes der med flg. strategi: jo mere uinteresseret og mangel på løsning kunderne oplever, jo mere holder de op med at henvende sig.
Efter princippet: Stille kunder er lig med tilfredse kunder.
En proaktiv holdning i forhold til at forbedre bredbåndet og større service overfor kunderne kunne være rart. Og ikke mindst relevant i disse Covid-19, hvor mange er endnu mere afhængig af deres netforbindelse (herunder stabilitet, hastighed og hurtigt udbedring af fejl). Altså, hvis You See vil være blandt de større på landkortet efter Covid-19!
Yousee er et absolut skod firma
Yousee er et absolut skod firma. I sin tid blev min regning tilmeldt betalingsservicen med den idé om at gøre det hele lettere og slippe for gebyret på brevpost (hvilket jeg I øvrigt aldrig modtog på trods den ekstra udgift)
Tog kontakt til dem og fik at vide at sådan fungerede det altså ikke (men det gør det sjovt nok på alle mine andre regninger)
Jeg valgte så en tid efter at tilmelde mit kort fordi der står at man så slipper for gebyret.
Jeg troede det var i orden, men alligevel blev betalingerne stadig gennemført over betalingsservicen medregnet et gebyr for brevpost (hvilket jeg i øvrigt stadig ikke modtog)
Var så inde for anden gang og tilslutte mit kort til betalingen og nu kan jeg så se at mit internet er blevet lukket ned fordi der ikke er blevet betalt selvom kortet er tilmeldt og med dækning.
Derudover er selvsamme gebyr jeg ifølge hjemmesiden skulle være fri for stadig på min regning.
Det er dæleme under al kritik og kan langt hen ad vejen sammenlignes med den ikke eksisterende service som også foregår hos postnord..
Det er en lille ting, men alligevel et stort princip. Og havde jeg mulighed for at skifte udbyder så skulle det ikke tage særlig lang tid at finde noget andet.
Prisstigning uden varsel eller henvendelse
Jeg kan ikke anbefale at få et mobilabonnement hos Yousee Mobil. Jeg har selv haft abonnement hos dem i flere år, men jeg har gentagne gange modtaget prisstigninger uden varsel eller henvendelse - hverken over sms eller mail. Jeg har nu igen opdaget en prisstigning uden varsel og henvendelse. For tre måneder siden havde jeg ellers kontakt med en medarbejder, som kun kunne sige at det var selvfølgelig ikke var i orden at få en prisstigning uden varsel eller henvendelse. I dag har jeg så opdaget at mit abonnement igen er steget uden varsel eller henvendelse. Jeg har derfor selv valgt at flytte mit abonnement til et andet mobilselskab, hvilket samtidig betød en 45% besparelse.
Jeg burde egentlig ikke være overrasket, for det er sket flere gange i løbet af den tid, hvor jeg har haft abonnement hos Yousee Mobil.
Jeg kan kun håbe, at andre ikke falde i samme fælde, for det hele virker meget lusket.
Laver en aftale om tv for 3 uger siden
Laver en aftale om tv for 3 uger siden, telefonisk og mail, det skulle installeres i dag, MEN alt om sagen er væk, trods der er mail
Det var en rigtig positiv oplevelse
Det var en rigtig positiv oplevelse, da jeg ringede til Yousee kundeservice ang. internethastighed.
Ekspedienten tog sig tid til at forklarer hvad jeg skulle gøre. Under kyndig vejledning checkede jeg hastigheden flere gange med kabelkopling, og resultatet blev at jeg skal have byttet mit modem.
I går var nettet nede i flere timer nu…
I går var nettet nede i flere timer nu er det galt igen😱, jeg tror jeg kontakter forbruger styrelsen jeg vil ud af det bras som Yousee levere.Der skal gå 48 timer inden man får kompensation.
YouSee manglende 11 kanaler samt 3 point i 3 md.
Jeg har skrevet til YouSee i forbindelse med at man har fjernet 11 kanaler og givet os 3 i “ bytte”.
Jeg forstår af det svar, jeg har fået, at man hos YouSee mener at man IKKE skal have reduktion i sit abonnement, da man fra Yousee’s side mener, at 3 kanaler kan opveje de mistede 11
Nu har jeg forstået, at man i forbindelse med vrøvlet med bland selv i forbindelse med nytåret, vil få 3 point i 3 måneder.
Hvis man efter de 3 måneder ønsker at fortsætte, skal man så betale for dem, eller får man dem som kompensation for de manglende 11 kanaler?
Jeg tror godt, at jeg kender svaret. Ærgeligt at man ikke kan give mindre en 1 stjerne.
Ved ikke om det er svindel de laver
Ved ikke om det er svindel de laver. Jeg oprettede 2 abonnementer til kr. 149,- pr. stk. Første regning var tillagt kr. 99,- pr stk. som engangsbetaling. Næste regning er på kr. 477,- uden jeg kan se hvad det er. DET ER IKKE DET JEG HAR KØBT.
Søde og hjælpsomme
Søde og hjælpsomme. Ingen dårlige ting at sige til det synes jeg
Hvis jeg kunne give “igen” stjerner…
Hvis jeg kunne give “igen” stjerner havde jeg gjort det. Har Giga speed 1000 mb men reelt kun 20mb. Tja efter flere tekniker besøg har jeg fået nok af you see - see you!
Elendigt bredbånd - ustabilt
Bor i Dragør, og herude oplever vi konstant tekniske fejl med Yousee bredbånd. Når Yousee så skal fikse det, kapper de bare forbindelsen uden at sende notifikation ud inden via SMS eller e-mail, afhængig af hvilken kanal man har valgt til driftsinfo. Mildest talt elendig bredbånd, for hvad angår ustabilitet. Det er sjældent det kører en hel uge uden problemer. Og hver gang man ringer ind for at fejlmelde, får man den samme elendige betjening af medarbejdere der heller ikke har fået besked internt fra om at Yousee har tekniske problemer. Så de starter den klassiske vej fra punkt 1. i den guide de har fået udleveret, hvilket resulterer I at man skal diskutere med dem om det er modemet eller en generelt teknisk fejl. Så belastende, og går kun fordi Yousee ved vi ikke har andre alternativer her i Dragør.
Ville skifte indenfor 5 min hvis der var et alternativ.
Yderst venlig og hjælpsomme…
Yderst venlig og hjælpsomme medarbejdere.
Klarede mit problem med intet internet på 2.4ghz. Løsning ændre router navn.
UDUELIGE YOUSEE (YouWillSee)!
Jeg har nu i ca. 1 år kæmpet med YouSee (henvendt mig til CEO’en, som ikke kan fås i tale...man må nøjes med en / flere ubrugelige “kundeambassadører)...da de skiftede en mail-platform, som virkede fortræffeligt ud med noget amerikaner-skrammel, som hedder Zimbra (jeg kalder det ZIMBRAS)...stortset INTET fungerer på denne platform (det er den korte version)...jeg skal skifte platform mellem en Zimbra uden “anmod om det fulde websted” for at læse / navigere i mails og én version med “anmod om det fulde websted” for at vedhæfte filer...og der er 1000 andre fejl i disse versioner (når man arbejder på Ipad, som jeg gør)...og intet vil YouSee gøre for at kompensere mig (de tager fuld pris, selvom dette skrammel ikke fungerer - ZIMBRAS)...og de vil heller ikke fortælle mig, hvornår det kommer til fungere?
FULDSTÆNDIGT UACCEPTABELT!!!
Boycot YouSee...er mit råd!
Peter Harder / Hyper-Utilfreds kunde
Piv ringe
Piv ringe, langsomt og ustabilt. Har klaget over produktet i 3 mdr. og i dag er det virkelig slemt. Vi bliver konstant smidt af, og det kører trægt og langsomt. Ringer man til kundeservice prøver de at sælge en noget gear, i stedet for at løse problemet.
3 gange inden for en mdr uden internet og tv er for meget.
Vi har nu for 3 gang på ikke engang en mdr nu stået uden internet og tv og når vi ringer ind bliver vi behandlet rigtig dårligt som det er os der har gjort noget forkert.
I vores tilfælde er det hele vores blok på Brobæklunden lige nr som ingen ting har og problemet er en boks som sidder udenfor som de så skulle have lavet de første 2 gange de var herude, men det er så ikke sket, nu skal vi så muligvis stå uden internet og tv indtil enten den 27 december eller 2 januar da de ikke vil sende en tekniker ud mellem jul og nytår, så vi står over 40 lejemål uden tv og internet.
Det mener jeg virkelig ikke at man kan tillade sig, især ikke når det er 3 gang med samme fejl.
Jeg anbefaler ikke yousee mere efter det her, jeg har ellers altid været fortaler for dem.
Sidste gang jeg ringede ind var det fordi det hele gik og da jeg så ringede ind fik jeg af vide om jeg ikke lige kunne tjekke om antenne stikket stadig sad i, kunne jeg så sige ja til at det gjorde da jeg så tv da signalet forsvandt fortalte om ham også om internettet og om vores boks udenfor, men alligevel spurgte han igen om jeg ikke lige ville tjekke.