Whirlpool Danmark Anmeldelser 1.661

1,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 29 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med produkterne, som ofte går i stykker kort efter køb eller slet ikke fungerer fra starten. Mange oplever problemer med kvaliteten af hvidevarer, herunder ovne der ikke holder temperaturen, køleskabe der ikke virker, og vaskemaskiner der hopper. Derudover er der udbredt kritik af kundeservicen, som beskrives som inkompetent og svær at komme i kontakt med. Flere brugere rapporterer om lange ventetider på reparationer, gentagne mislykkede forsøg på at udbedre fejl, og manglende opfølgning på henvendelser. Dog nævner nogle få, at de har oplevet hurtig, effektiv og professionel service, hvor medarbejdere var flinke og høflige.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer negative oplevelser med produkter, især fra Whirlpool. Kunder oplevede problemer som... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med service. Mens nogle kunder roser hurtig, effektiv og... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med kvaliteten. Mange rapporterer, at produkter som ovne,... Se mere

Customer communications

Anmeldere udtrykker frustration over vanskelighederne ved at kontakte virksomheden. Mange rapporterer, at det... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Køb aldrig et produkt fra Whirlpool. Vores ovn har aldrig, og aldrig er absolut aldrig passet i temperatur. Ved garanti eftersyn, fik vi bare en sludder for en sladder, om opvarmningstid og tol... Se mere

Elendig kundebehandling. Selvom teknikere melder det helt nye køleskab for dødt, så insisterer Whirlpool på, at alle køleskabet dele skal udskiftes. Nu har vi på tredje måned et køleskab, der aldrig... Se mere

Er den heldige ejer af et køleskab fra dette firma, dette er gået i stykker ca. hver 6. måned siden slut 2021. Trods udskiftning til ny samme model sker dette stadig. Reparationen tager omkri... Se mere

Købte en WHIRLPOOL WRUC 3C32 OPVASKEMASKINE (pris ca 4000 kr). Den gk i stykker 6 dage efter 2års garanti udløbet. Vi er en husstand på 2 personer så man skulle vel mene, den kan holde længere. P... Se mere

1,6

Dårlig

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Har forsøgt at reparere opvaskemaskine tre gange

Whirlpool har forsøgt at reparere vores opvaskemaskine tre gange.
Første gang mente de, at vi skulle bruge grovere salt.
Anden gang mente de, at vi brugte FOR groft salt.
Tredje gang mente de, at vi skulle bruge fint salt. Som vi gjorde i starten, vel at mærke.
Kort sagt er Whirlpool rådvilde i forhold til at reparere vores produkt.

Vi har nu bedt om at få vores penge tilbage, da de åbenbart ikke magter at få vores opvaskemaskine til at virke ordentligt. Og vi har selvfølgelig INTET hørt. Whirlpool ignorerer os blot.
Hold jer væk fra denne udbyder.

Opdateret 30/09
Udbyder har nu kontaktet mig, og vi har fundet en rigtig fin løsning. Fra 1 til 4 stjerner nu.

29. september 2020

Hold dig langt væk fra Whilpool

Hold dig langt væk fra Whilpool, det er simpelthen et SKOD produkt.
Købte en rimelig dyr NOFROST (selvafrimende) fryser, men som bliver ved med at fryse en stor isklump omkring fryseelementet.
Fik besøg af en teknikker, Fra NA køleservice i Måløv, der oplyste at der var en kendt fejl i en printplade i fryseren, så den ikke startede afrimning, men den blev kun skiftet hvis kunderne brokkede sig.
Opdaterede softwaren, og samlede maskinen, og sagde så der den iorden.
Da det stadig ikke virkede, kontaktede jeg NA køleservice, der oplyste at den skulle afrime i 3 døgn.
Kontaktede igen Whilpool, kundeservice(eller hvad de nu kalder det), der blot oplyste at så måtte jeg jo bare gøre det.
De var dog villig til at betale mine frostvarer, hvis jeg havde kvittering på det hele - hallo - hvem har det!!
Den ringeste service jeg nogensinde har fået, så køb ALDRIG whilpool, det er et SKOD mærke.
De har et SKOD kundeservice.

14. september 2020

Mit 14 mdr nye køleskab er stået af

Mit 14 mdr nye køleskab er stået af, der er 20 graders varme i køleskabet og 10 grader i fryseren, noget med, et spjæld der ikke virker sagde montøren. Jeg har medicin der SKAL stå på køl men det ombytterkøleskab jeg er blevet stillet i udsigt kan man ikke fortælle hvornår dukker op, hospitalsbehandlinger og alt er sat på standby mens jeg bare sidder uden køleskab eller udsigt til snarliget at få et. Køb aldrig hos dette firma?!!!!

9. september 2020

Ingen interesse for at forbedre produkter

Jeg har lige haft besøg af en elektriker der har påvist overgang i min tre år gamle whirlpool ovn. Jeg tænkte “fint, det er jo hvad der sker” og ringede til whirlpool for lige at gøre dem opmærksom på at der potentielt kunne være problemer med ovne af denne type. I stedet for et “det fører jeg ind i systemet - tak for hjælpen” fik jeg at vide at det fører de ikke noget statistik på, for hvis der var problemer med nogle produkter, så ville de vide det allerede.

Dårligt produkt og ringe kundeservice. Jeg har købt mit sidste whirlpool produkt.

2. september 2020

De har den ringeste service for…

De har den ringeste service for Bauknecht, som jeg nogensinde har oplevet.

Jeg fik i 2019 skiftet et logic board i min fryser, som er selvafrimende, men ikke afrimeded korrekt, så derfor opbyggede den så meget is, at blæseren slog imod. Dette resulterede i at vi skulle manuelt afrime inden boardet kunne skiftes. Dette resulterede i et større tab for os, da vi ikke kunne spise alt den mad vi havde i fryseren.

Til sagen skal siges, at fryseren havde taget 3 år om, at opbygge så meget is.

I år er den så gal igen, altså 3 gange så hurtig opbygning af is!

Dette bliver pure afvist, da udskiftning af board har løst fejlen, ja, det var svaret jeg fik.

Når vi nu skifter fryseren når den iser til igen, så skal service af den nye ikke varetages af Whirlpool.

21. august 2020

Spild af penge

Vi købte en vaskemaskine til ca. 2300kr på tilbud og der er ikke engang gået to måneder efter at garantien på de 2år er udløbet før, at den er gået i stykker.
Det er simpelthen for ringe.

8. august 2020

Du får ingen hjælp.

Det er den ringeste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.

De vil intet gøre for at man oplever at der bliver taget stilling til noget som helst.

De sylter alle spørgsmål og forespørgsler med elendige svar eller ingen tilbagemelding.

Alene dette har gjort at jeg ikke løber whirlpool igen,eller noget andet fra deres segment.

17. juli 2020

Gennemført dårlig oplevelse

Fejl og mangler blev konstateret en måned efter køb af vaskemaskine, men først halvandet år senere tager whirlpool sig sammen til at følge op på sagen. Imellem tiden var reklamationer blevet væk, kundeservice der var ligeglade og ikke fulgte op samt 6 afhjælpningsforsøg uden at nå frem til en løsning.
I sidste ende blev vi tilbudt ombytning men på baggrund af at
Vores model var udgået, og af ukendte årsager kunne vi kun tilbydes én bestemt maskine, Som brugte mere strøm, 2,5 m3 mere vand om året samt udsensmæssigt var helt anderledes.
Alt i alt har Whirlpool ikke været opgaven voksen, været samarbejdsvilling eller på nogen måde løsningsorienteret.

Har man som forbruger fokus på service, garanti, reklamation eller blot dialog herom, vil vi fraråde at man handler Whirlpool produkter.

12. juni 2020

Verdens dårligste service

Vi har købt en 8 zoners induktionskogeplade fra whirlpool. Den er 6 måneder gammel og har allerede haft 2 besøg af en servicetekniker. Først den ene side og nu den anden side.
Begge gange har det taget en uge før der kunne komme en tekniker. Begge gange har de ikke haft reservedelene med og har derfor begge gange måtte undvære vores kogeplade i 14 dage.
Vi har gentagende gange haft kontaktet whirlpool men de er pisse ligeglade.

29. maj 2020

WHIRLPOOL KAN VIRKELIG IKKE ANBEFALES!!!

Jeg købte en opvasker for lidt over et halvt år siden, hvor vi efter pa måneder fik problemer med at kunne tænde maskinen. Nu har jeg ringet ind til dem flere gange og har haft 2 forskellige teknikere på 3 gange hen over en 3/4 ugers periode. Jeg blev anbefalet at se mine rettigheder med reklamationsretten. Herfra læste jeg at hvis der har været 3 teknikere ude og se på den og stadivæk ikke kunne fikse den har jeg en rettighed til at få en ny. Men da jeg rigere ind til kundeservice og snakkede med dem omkring denne situation, tog han alle rettigheder væk fra mig og mente at det var op til teknikeren, for hvis den kunne fikses var der jo intet problem og så havde de flere forsøg en kun de 3 gange som der står under mine retur rettigheder. Jeg blev afvist og blevet bedt om at afvente svar fra teknikeren. Jeg syntes at sådan en dårlig kundeservice er til at brække sig over og at firmaet med så dårlig anmeldninger skulle blive smidt ud af DK!!! Jeg venter stadivæk på at dette skal løse sig og at jeg får mine penge tilbage for alt købe noget langt bedere en dette bras! WHIRLPOOL KAN VIRKELIG IKKE ANBEFALES!!!

26. maj 2020

Varme fingre på ovn!

Vi købte en indbygningsovn, men den blev hurtigt returneret.
Hele det øvre panel med betjeningen bliver 55-57 grader varm! Det er lige i overkanten især når det er en ovn med Touch.
Meddelelsen fra Whirlpool service (indien eller ligende sted!?) var at det er helt normalt at den bliver så varm....!
...vi har AEG nu!

14. maj 2020

Magen til Dårligt Produkt

Jeg har købt denne Bauknecht Ovn med Touchscreen i Skousen Helsingør for 2,5 år siden 19.09.2017 for 5.999,-kr.
Kvittering er vedhæftet.
Fra den ene dag til den anden i fredags, virker ovnen ikke længere og Display starter op af sig selv og slukker hver 2. minut.
Skousen henviser til Din Hvidvare Service, som lige har været her hos mig og konstatere at Display Print og Touch Print er defekte og at det vil koste 4.500,-kr at skifte.

Desuden fortæller Servicemanden mig så at det er ALT for tidligt at disse går i stykker og at det er en velkendt fejl på jeres produkt, at disse er meget Dampfølsomme.
At de nye som skal monteres er meget mere hårdføre.

Jeg kan ikke acceptere, at jeg skal betale for reparation på et produkt som kun er 2,5 år gammelt pga. at der sker skade på en "Velkendt" fejl i jeres komponenter !!

Et er at ovnen Kun er 2,5 år gammel - men at jeg mod at skulle betale 4.500,-kr for at få monteret nogle komponenter som har en velkendt dårlig holdbarhed er IKKE acceptabelt !

Whirlpools svar tilbage:
“Hej Rasmus
Jeg har undersøgt din sag, men vi kan desværre ikke hjælpe med at dække denne reparation.

Whirlpool Kundeservice”

6. maj 2020

Dårlig service og dårlige produkter!

Dårlig service og dårlige produkter!
Ualmindelig dårlig service og ingen forståelse eller imødekommenhed ved henvendelse på reklamation af produkt.
Købte køle/fryseskab i 2016 og nu 4 år efter er motoren gået i stykker. Ved henvendelse til deres kundeservice er den medarbejder jeg får fat i tydeligvis instrueret i at sige de samme 2-3 sætninger. Der bliver ikke svaret på mine spørgsmål om produktet og det eneste forslag konsulenten kan komme med er at slukke køleskabet for derefter at tænde det igen?!
Kan under ingen omstændigheder anbefale at købe produkter fra Whirlpol eller deres andet mærke Bauknecht

24. februar 2020

Kontaktede Whirlpool kundeservice…

Kontaktede Whirlpool kundeservice angående en defekt oven (Bauknecht).

De var ret ligeglade med mit problem og det virkede som om at jeg som kunde ikke var vigtig for dem. De gjorde et stort nummer ud af at fortælle mig hvad deres garanti ikke dækkede og derefter tog det yderlig 10 min før de gik med til at sende en reparatør.

Jeg skal ikke have hvidevare fra Whirlpool eller Baukcneht igen.

20. februar 2020

Vores induktionskogeplade fra Whirlpool…

Vores induktionskogeplade fra Whirlpool er brændt sammen og sendt 400 wolt til opvaskemaskine og køleskab som nu også er gået i stykker. Servicen har været ikke-eksisterende og de er sløve og haler sagen i langdrag!! Hvor lang tid kan man leve uden køleskab?! Uforskammet!!

29. januar 2020

Skuffende - ærgerligt og dyrt - bestemt ikke pengene værd

Købte en Vaskemaskine og Tørretumbler i 2017. Samt en Hotpoint Opvaskemaskine.

Det startede så godt, og vi glædede os over vores vaskesæt og alle de smarte funktioner, lette menuer. Sælgeren ved Elgiganten sagde at whirlpool var kendt for deres gode kvalitet, og da vi netop var kommet ud af et Gorenje mareridt, valgte vi da også at vi gerne ville investere lidt ekstra for en god kvalitet. Desuden var der livstids garanti på motordelene. Whats not to like.

Efter et par måneder begyndte vaskemaskinen at drille, lækkede vand. Vi fik skiftet bakke. Der var fejl i programmerne så fik vi skiftet printplade... efter 10 besøg fra CJ Hvidevare service var vi efterhånden blevet ret gode venner med reparatøren, som jo også kom jævnligt forbi... så efter et år blev vi endelig fra whirlpools side bevilliget en ny maskine.

Så fik vi ny vaskemaskine som fungerede fint indtil nu. Den nåede dog ikke at blive 3 år inden det nu er gået galt igen. CJ har lige været her igen... og det viser sig at være printpladen. - men som whirpool siger den dækker de ikke da det kun er motoren der er livstidsgaranti på. det er selvfølgelig en beslutning der er taget ovenfra...

Men fremover kan man jo ligeså godt bestille noget billigt skrammel Hvorfor? Jo... uanset hvad og hvor mange garantier, så har du kun ½ år garanti samt 1½ år for skjulte fejl og mangler.

Anbefaling. Køb noget billigt istedet. Du får intet for den garanti og slet ikke noget som er pengene værd efterfølgende.

Tørretumbleren er også tvivlsom selvom du rengør den. den er svær at rense og virker bedst på den helt almindelige timer som ikke er afhængig af sensoren. - igen... køb en billig det kan den også.

Desuden kan vores Hotpoint opvasker, hverken tørre plastik, vaske rent eller andet

Ialt har vi købt en opvaskemaskine til 5500,- og tørretumbler og vaskemaskine sæt til 13.000 Ialt 18.500 / 3, det er i snit over 500,- om måneden og må siges at være dyrt.

Køber man billigt er man omfattet 2 år, så kan man kyle skidtet ud efterfølgende når der er gået 2 år... det holder åbenbart ikke længere alligevel.

Dybest set nogle dårlige produkter. - Jeg er dybest set bare SKUFFET. Findes der ikke nogen som laver noget der kan holde i mere end 2 år? Eller hvad skulle fordelen ved at være at købe et dyrere og bedre produkt. ?

Skuffet, skuffet, skuffet.

Det kostede mig i øvrigt 850,- at får konstateret det er noget skrammel - så tak for det. dog skal nævnes at CJ Hvidevare service er meget flinke og servicemindede. De skal selvfølgelig have penge for det arbejde de har udført. intet grimt at sige om det, de var hurtige og søde.

Men det ændrer jo ikke på den gåede printplade og varmelegeme og alle de mange andre ting.

14. januar 2020

Jeg går med flokken.

Jeg går med flokken.
Koekken24 vil for det første ikke kendes ved deres ansvar på en defekt helt ny emhætte. Derfor er jeg så heldig at have en sag hos whirlpool. Jeg skriver til dem 30/12-19, fair nok, der er juleferie. Jeg hører ikke noget. Jeg ringer så til dem den 3. Januar hvor en gut i kundeservice med det samme spørger om jeg har sendt oprettet en sag pr mail hvor jeg svarer ja. Så kan han ikke hjælpe mig. Det tager reklamationen sig af, og han kan ikke give nogen tidshorisont blot at jeg vil høre nærmere. En uge senere har jeg intet hørt. Jeg opretter så endnu en sag på hjemmesiden, forhåbentlig hjælper nogle rykkere, og jeg vil forsøge at ringe til dem den 13. Januar. Så må vi se. Det drejer sig om en sølle plastik ting i motoren der er brækket af. Så lad mig da for f* betale 100 kr for den og lad mig komme videre i mit liv!!!

13. januar 2020