Køb aldrig et produkt fra Whirlpool. Vores ovn har aldrig, og aldrig er absolut aldrig passet i temperatur. Ved garanti eftersyn, fik vi bare en sludder for en sladder, om opvarmningstid og tol... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hold jer langt væk fra Whirlpool's "kunde service"
Jeg har netop erhveret mig en mobil aircondition model PACW212CO. Jeg havde en spørgsmål til det normale støjniveau da der kommer en metalisk lyd fra bagsiden ved kompressoren. Jeg er klar over airconditions larmer en del, men ville være sikker på at det er sådan den skal lyde. Jeg ringer op til Whirlpool's kundeservice og bliver med det samme mødt med at de ikke har noget med Whirlpool's airconditions at gøre. Jeg siger til medarbejderen at det er spøjst, da der er vedlagt en side med dansk tlf. til kundesupport og service. Medarbejderen siger at der ikke er garanti på airconditions - hvortil jeg svarer arrhhh det er der nok ifgl. den almindelige danske forbrugerlovgivning. Men han gentager at der ikke er garanti. Jeg spørger så ind til hvorfor han bliver ved med at tale om garanti, når det slet ikke er det min henvendelse drejer sig om. Kan høre at vi ikke kommer videre i samtalen. Whirlpool, jeg tænker det ville være en god ide at informere jeres medarbejdere om alm dansk lovgivning og dernæst at høre hvad der bliver sagt i den anden ende af røret. Forfærdeligt kunde service - sidste gang jeg køber Whirlpool.

I skal ikke købe Bauknecht
I skal ikke købe Bauknecht, dårlig kvalitet som de ikke vil stå inde for. Læs hvordan de køre deres butik.
Til WhiteAway
Blot til info.
Ja det er ikke sådan i laver mere omsætning i jeres butik, langt fra.
God vind til jer, med en sådan samarbejdspartner til rep. kommer man helt sikker ikke tilbage som kunde og selvfølgelig vil man sige budskabet videre til andre, så de ikke kommer i samme situation.
Niels klok
---------- Videresendt besked ----------
Fra: Niels
Dato: 8. juni 2021 kl. 13.28.26 +02.00
Emne: Re: Re: GKN 19G4S A2+ IN - Ref. MS5880331770 - - Ref. MS5880331770
Til:
Hej Michael
Ekspert teknikker og min bare r.. , jeg lukker lågen op fordi jeg skal have isterninger det har den kun klare godt 1,5 år og det skal den ku klare hele fryseskabet levetid. Hold kæft en ringe service eller mangel på samme i køre med i jeres firma.
Det i får ud af det her er at vi aldrig køber Bauknecht mere og er helt færdig med at købe hos WhiteAway.
Og det gør i får en billig låge, hvor latterlige kan i blive?
Jeg er 51 år og ved sku godt når det er mig selv der laver lo.. i den, jeg er også i den heldige situation at jeg slet ikke mangler penge, så selvfølgelig ville jeg stå ved det, hvis det var en bruger fejl.
Hilsen
Niels Klok
Den 8. juni 2021, kl. 09.58 Centraleuropæisk sommertid, skrev
Hej Niels,
sagen er blevet behandlet af vores service tekniker ekspert.
Det er en fryse låge og denne låge kan knække hvis den ikke er lukket før døren lukkes.
Ved snart 2 års brug, vil vi ikke længere vurdere at der er tale om fejl i materialet, men fejlbrug.
Vi kan ikke sende disse dele, beklager.
De kan bestilles her:
CJ Hvidevareservice Aalborg nummer - 98182100
CJ Hvidevareservice Aalborg mail
Michal
Whirlpool Kundeservice
Tlf. 4488 0222
Venligst behold mail historien for at forenkle behandling af din sag.
Mystisk ændring i servicerapport
Mystisk ændring i servicerapport:
I november 2017 købte vi en Bauknecht ovn til en nypris på 8.500 kr. Vi klagede over den, da den 5 gange indenfor en måned fik HFI-relæet til at slå fra. En tekniker fra Din Hvidevare Service blev udsendt, men han kunne ikke finde nogen fejl, hvilket også var ordlyden i den rapport, vi fik tilsendt.
Fejlen optrådte efterfølgende periodisk. Vi var dumme nok til at leve med den, da den nu optrådte sjældnere, og en tekniker havde jo været ude at se på den uden at finde noget. Ingen ville vel så tro os (råd til andre: Klag, klag og bliv ved med at klage over periodiske fejl, uanset hvad en tekniker siger).
Nu er ovnen gået helt død. En uvildig tekniker fra forsikringsselskabet finder en defekt overophedningssikring. Han siger, at ovnen er decideret brandfarlig og viser os nogle helt afsvedne komponenter i toppen af ovnen. Fejlen kan godt have været årsag til alle problemerne oplyser han, men kan ikke dækkes af forsikringsselskabet.
Jeg kontakter Skousen, hvor vi købte ovnen. De henviser til Whirlpool, som skriver: ”hvis vores tekniker ikke fandt nogen fejl, var der ingen fejl” - skal det forstås sådan, at vi bare har løjet om problemerne?
De skriver i tre forskellige mails, at ovnen jo fungerede "upåklageligt" efter teknikerbesøget, hvilket vi aldrig har sagt, og hvilket vi tilbageviser tre alle gange.
De skriver videre ”I Danmark har vi 24 måneders garanti”. Vi oplyser dem om, at hvis en fejl har været forsøgt udbedret, udvides reklamationsretten til 3 år efter forsøget, hvis der er tale om samme fejl (se nedenfor).
Nu opstår der så pludselig en ny udgave af den oprindelige teknikerrapport fra Din Hvidevare Service, hvori der står, at et print dengang blev udskiftet. Da vi forelægger den oprindelige rapport for Whirlpool og spørger, hvordan der kan eksistere TO rapporter med vidt forskellig ordlyd og konklusion, giver de en usandsynlig forklaring om, at lige i dén periode kunne information gå tabt, når teknikeren bevægede sig rundt med sin telefon.
- Det forklarer på ingen måde, at ordlyden "ff kan ikke finden nogle fejl, og kan ikke få den til at slå strømmen fra" (citat) senere bliver til "ff på produkt fejl og den slår strømmen fra skiftet display og print" (citat) i den mystiske nye rapport.
Trods mange forsøg hos Whirlpool, har vi ikke fået en bare tilnærmelsesvis troværdig forklaring på, hvordan problemer med telefoner etc. kan ændre ordlyden og konklusionen på rapporten så radikalt. Vi kan desværre kun tolke det som svindel i et eller andet led.
Mens vi fik den oprindelige rapport indenfor en måned efter teknikerbesøget, kom den mystiske nye rapport først til vores kendskab over 3 år efter teknikerbesøgt, fordi vi insisterede på at se den. Havde vi set den før, havde vi naturligvis gjort indsigelse.
Retfærdigvis skal det nævnes, at Whirlpool har tilbudt et nyt teknikerbesøg (derfor en ekstra stjerne), men vi har takket nej til dette, da vores midlertidige (meget billigere) erstatningsovn fra Siemens er betydeligt bedre end Bauknecht-ovnen, som har været overophedet gennem længere tid og nu har andre mangler (varmer ikke i bunden, lyset i den er gået).
Vi taler om en 3½ år gammel ovn!
Forelagt nærværende anmeldelse, inden den blev sendt, står Whirlpool ved ved, at ovenstående forløb er helt efter bogen.
Råd til andre: Vær opmærksom på den udvidede reklamationsret til 3 år efter at en fejl har været forsøgt udbedret. (Se tidslinjen på forbrug.dk, reklamationsret, "hvis den samme fejl opstår igen").
Whirlpool oplyser jer ikke om dette.
Køb ikke!
De glade kunder, må have lige købt deres produkt.
Min mors 5 år gamle vaskemaskine der har en 10 årig garanti på motoren sagde pludselig "bang" og en underlig røglugt kunne lugtes i hele lejligheden.
Vi kontaktes Whirlpool per mail for at få hjælp, Men da det måtte vi skyde en hvid pil efter svaret. Da der var vasketøj i vaskemaskinen forsøgte jeg mig med manualen om hvordan man skulle åbne den dør, nu hvor der ikke er strøm i vaskemaskinen, tænk den scenarie har de slet ikke nævnt i manualen, så jeg måtte Google mig frem til hvordan man skal gøre.
Da jeg efter 5 dage ikke har modtaget svar på mail ringer jeg deres callcenter op, åbenbart et callcenter I Indien, som henviste mig til en servicepartner, da jeg ringede til servicepartneren henviste de tilbage til Whirlpool.
Whirlpool kunne telefonisk affeje at problemet skyldes motoren og derfor var der intet at gøre. De kunne have sendt en håndværker af sted for at tilsse maskinen og eventuelt give et bud på hvad der sprang og hvad det koster at fixe, men åbenbart er brug og smid væk kulturen ekstrem høj hos Whirlpool, jeg skulle simpelthen købe en ny vaskemaskine.
Når jeg Google emnet og læser på nettet så er det åbenbart en meget kendt problem for Whirlpool og det er dybest set måske også derfor se ikke vil komme og tilse en maskine.
Jeg skal ud på mandag og købe en ny vaskemaskine til min mor, men det bliver ikke en Whirlpool eller andet fra det firma igen. En vaskemaskine til 5000 kroner forventes at holde mere end 5 år og specielt når man får en 10 årig motor garanti, men den kan I jo ligeså vel give 40 år på, da vaskemaskinens levetid er væsentligt kortere end 10 år.
Herfra er der kun 1 stjerne
Herfra er der kun 1 stjerne. Dårlig service, dårligt produkt - vaskemaskine der rustede både inde og ude. Vi kommer aldrig til at benytte et Bauknecht-produkt igen.
Jeg giver 5 klare stjerner
Jeg giver 5 klare stjerner. Jeg købte en rigtig billig fryser, som desværre larmede ekstraordinært meget. Der kom en mislyd ud, som ikke var til at holde ud. Jeg klagede, og de gav mig en meget meget dyrere model med et A+++. Jeg er yderst yderst tilfreds.

Besvarelse fra Whirlpool Danmark
De er meget lidt hjælpsomme.
Jeg købte i 2016 en Bauknecht kondensenstørretumbler, efter noget tid falder der en fugtsensor af. De får en tekniker ud og se på det, og han genmontere den gamle fugtsensor med den besked til mig, at den er nem at genmontere hvis den falder, og han viser mig hvordan. Der var en god grund til at han viste mig hvordan man genmontere den, for den er blevet ved med at falde af lige siden den blev repareret. Nu har jeg så efter meget lang tid fundet ud af at den genmonterede fugtsensor, har været knækket og at den som ny har set helt anderledes ud end den del der er faldet af, altså har servicemontøren fusket med reparationen. Når jeg kontakter whirlpool, beder de mig blot om at kontakte C J Hvidevareservice i Randers som var dem der i sin tid foretog reparationen, og de vil naturligvis ikke hjælpe mig, da reparationen er forældet og de siger at de kan se på fakturaen at delen er blevet skiftet hvilket er løgn. Det samme forholder whirlpool sig til, de har fået sendt fakturaen fra servicefirmaet og forholder sig til hvad montøren har skrevet på den. Den "venlige" medarbejder hos whirlpool sagde at jeg bare kan sætte tørretumbleren til at tørre på tid i stedet for at bruge fugtsensoren. Hold da op en hjælp. Køber en tørretumbler med en masse fine tørreprogrammer, for derefter at få at vide at jeg jo bare kan tørre på tid i stedet for at bruge fugtsensoren. Men selvfølgelig tror de mere på servicemontøren end på kunden. Jeg køber aldrig et af deres produkter mere.
Dårlig kvalitet og elendig service
Dårlig kvalitet. Elendig service hvor de påstår de ikke kan finde ens anmeldelse som er indsendt via deres egen hjemmeside og hvor en reparatør allerede har ringet på baggrund af henvendelse fra whirlpool. Vil iøvrigt ikke vedkende sig deres egne garanti forpligtigelser, som de ellers reklamere så flot for på både hjemmeside og på produktet.
6. Marts: Update efter denne anmeldelse: ny support henvendelse gav svar fra en væsentligt mere kompetent person, som fandt ud hvad problemet var og løsning samt forklaring. Tak for det, bare det var sket fra start.

INGEN SERVICE
MAN KAN IKKE KLAGE OVER SERVICEN, FOR DER ER INGEN.
Har købt et køle-fryseskab hos Ikea som viser sig at være whirlpool. Det er Max. 6 måneder gammelt og kompressoren står af, så nu har man et varmeskab/fryser. Whirlpool mener det skal repareres, efter jeg har rykket for svar på hvornår siger de at de venter på reservedele. Det tager 2-6 dage. Jeg spørger efter et køleskab man kan låne, men endnu engang desværre. Har nu været uden køleskab i 5 dage og yderligere udsigt til minimum 1 uge.
Whirlpool er ikke deres opgave voksen og kaster bolden retur til Ikea.
Næste træk er dagspressen, men det var de ligeglade med hos Whirlpool.

En glad kunde
En glad kunde
Vi fik et nyt Whirlpool køle/fryseskab 06-02-2021, som fungerer helt som det skal. Supporten var hjælpsom og hjalp os med at finde dets serienummer, så jeg kan ikke genkende de kedelige oplevelser som andre har oplevet

Besvarelse fra Whirlpool Danmark
Kunne man give -100 stjerner så gjorde…
Kunne man give -100 stjerner så gjorde jeg det. Og jeg må sige at jeg ikke er overrasket over Whirlpools inkompetance efter et hurtigt kig på deres Trustpilot.
Whirlpool har for mig altid stået for kvalitet. Derfor købte jeg en topbetjent vaskemaskine fra Whirlpool via Skousen. Og nu er det at jeg synes at denne anmeldelse også kunne have sin berettigelse hos Skousen så måske den også kommer der.
Jeg får leveret og monteret Whirlpool TDLR 6242BS EU/N d. 14/1-21. Via Skousen betaler jeg for levering, indbæring, montering og bortskaffelse af min gamle maskine. Montøren kommer og sætter op, og jeg tænker alt er godt. Jeg har kun tidligere haft gode erfaringer med Skousen. Jeg kører jf. vejledningen en tom vask på 95 grader og konstaterer at den larmer, men tilskrive at det nok skyldes at montøren ikke har sat den i vater. Den støttende simpelthen ikke på den ene fod. Hvilket også er underligt når man betaler 650 kr for montering.
Lørdag d. 16. januar kører jeg en 30 graders vask (første vask med tøj i) af bomulds t-shirts og både mig og min mor, der var på besøg, konstaterer at den stadig larmer enormt meget.
Jeg optager video og sender til Skousen. Trustpilot tillader ikke link, men de findes på YouTube under fx "TDLR 6242BS EU/N larmer".
Skousen kommenterer, med afsæt i vurdering var Whirlpool at det bare lyder som metal der rammer tromlen, selvom jeg siger at der ikke er metal i vasketøjet. De beder mig køre en tom vask, hvilket jeg gør, og lyden er den samme. Det kan ses her: (trustpilot tillader ikke link)
I samme vask (jeg står under hele vasken og lytter til maskinen) optager jeg også disse videoer:
Denne, bemærk lyden 4-5 sekunder inde, inden tromlen sætter fart på inden centrifugering. Lyden har også været der i vaskefasen når tromlen satte fart på: (trustpilot tillader ikke link)
Og denne video er optaget under centrifugeringen. Der larmer og runger. Maskinen skulle larme 72 dB under centrifugeringen. Uden at kloge mig på lydtest af vaskemaskiner, måler jeg den med en app til at larme +80 dB.
Lyd og rysten er så voldsom at en springform på toppen af mit køkken, i et helt andet rum, står og klirrer og vibrerer og det lyder som en vindtunnel at stå på mit badeværelse.
Disse videoer er også sendt til Skousen som sendte det til Whirlpool.
Ydermere forhører jeg mig hos venner og familie der alle kommenterer at det der slet ikke lyder normalt. I den forbindelse kommer jeg i kontakt med en mand, der har arbejdet som hvidevaretekniker i +10 år. Han har hørt videoerne og er ikke i tvivl om at maskinen fejler noget. Nu har jeg altså en fagpersons ord for at der er noget galt. Han får mig derudover til at lave nogle tests med tromlen og konstaterer ud fra den ringe bevægelighed at det ikke er normalt.
Så jeg opfordres til at kontakte Whirlpool direkte.
Jeg ringer ind onsdag d. 20/1-21 og snakker med en medarbejder, der for det første giver udtryk for at han ikke ved hvad de skal gøre, når jeg har betalt for montering, for så kan de jo ikke bare skyde skylden på mig.
Jeg bliver gentagne gange spurgt om der er fjernet alle transportbeslag og jeg må gentagne gange sige at jeg ikke ved det, for jeg har betalt en fagperson for at komme og gøre det. Medarbejderen lytter selv til videoerne og siger at han godt kan høre at det ikke lyder normalt, men at den tekniske afdeling skal se på dem. Derudover bedes jeg sende billeder ind af bagsiden for at se om beslag er fjernet. Han konstaterer at de er fjernet og vil vende tilbage når teknikerne har lyttet til de 4 videoer.
I dag d. 22/1-21 får jeg svar retur, teknikerne har set videoerne og de synes ikke maskinen fejler noget.
Nu vil de gud hjælpe mig sende en ud for at kigge på den. Jeg har pænt orienteret dem om at jeg ikke har nogle intentioner om at betale for det der, og at jeg forøvrigt forventer en ny maskine og dette rimelig tjept!
Det kan simpelthen ikke være rigtigt at man betaler for et splinter nyt produkt, får leveret et med fejl, og nu skal slås med dels en forhandler og dels en producent, der ikke vedkender sig disse fejl.
Jeg understreger igen, første video er fra første vask med tøj i! De andre er fra en vask som Skousen har bedt mig køre. Jeg har IKKE haft maskinen i brug.
Det er simpelthen under alt kritik det her.
Jeg ville sige at jeg ikke havde forventet det her fra et brand som Whirlpool, men efter at have læst anmeldelserne herinde er jeg nu ikke overrasket over at de skider højt og flot på deres kunder... Og at de muligvis er enormt inkompetente til det de laver...
Så jeg sidder her og afventer et opkald fra en tekniker, men ærligt Whirlpool, hvis I nogensinde bevæger jer ind på jeres Trustpilot (og det kan jeg måske godt forstå at I ikke gør med jeres måde at køre virksomhed på), og læser det her, så forventer jeg stadig at i leveret en ny maskine til mig i løbet af uge 4...
- Astrid
Utrolig dårlig garanti
Utrolig dårlig garanti, når sælger siger et og kundeservice et andet.
De vil ikke stå inde for deres forpligtelser.
Føj i burde skamme jer.
Kig altid efter om det er et produkt fra dem i køber.
Elendige maskiner med max 2 år levetid.
Elendige maskiner med MAX 2 år levetid.
Jeg har desværre været dum nok til at købe Whirlpool vaskemaskiner 2 gange, og det gør jeg aldrig mere.
Den ene maskine larmede motoren som om den aldrig var blevet smurt, ved centrifugering lød det som fly der var ved at lette. Kort efter begyndte tromlen også at knirke og skrive ved hver omgang.
Ved et tilfælde opdagede jeg så at varmen var gået på et af programmerne, og et efter efter forsvandt varmen på de forskellige programmer. Her til aften d.23 December døde varmen på det sidste program.
Den første maskine var lidt mere "medgørlig" men begik alligevel spontant selvmord og ville bare ikke tænde efter 2 år.
Det kan jo ikke betale sig at få service, det koster jo mere end en nu maskine.
Jeg er rasende over så dårlig kvaliteten har været, så fejlbehæftet produktet har været og at denne vaskemaskine, ganske som min første Whirlpool kun har hold i sølle 2 år - i en single husholdning, med måske 1-2 vaske om ugen. Man burde dog tro at en sådan maskine ville holde bare lidt længere.
Aldrig mere Whirlpool her i huset, jeg vil aldrig eje nogen af deres produkter mere.
Det ringeste selskab
Et køleskab der aldrig har virket fra nyt. Whirlpool vil ikk levere et nyt, men lover at de vil ordne det inden jul, men heller ikke det kan man regne med. Nu vil de først komme i januar 21
Det er så ringe service og dårlig kvalitet, at jeg kunne købe et gammel brugt på genbrugspladsen i bedre stand.
Lige en opdatering på køleskabs…
Lige en opdatering på køleskabs mareridt. Et sprit nyt køleskab der aldrig er blevet brugt, med en dør der er i stykker. Har jeg nu ventet over 1 måned på at få skiftet. Nu har jeg lige i dag d.14.12.20 fået besked på at lågen først kommer i januar 21. Det vil sige at jeg ikke har noget køleskab før. Et køleskab til over 6000 kr, jeg ikke kan bruge. Der er nul service. Fy for sxxxx et lxxxx firma.
Sidste nyt i mit køleskab mareridt.
Jeg har fået en mail fra Whirlpool i dag, hvor de fortæller at Ikea vil kontakte mig, ang levering af et nyt køleskab. Hurra, så kan jeg handle ind til jul.
Lad vær med at købe whirlpool…
Lad vær med at købe whirlpool opvaskemaskine
Der er virkelig dårlig service når en ting skal repareres. Den kørte fint i et års tid, så begyndte den at gå i pause. Ringer ind til service, som fortæller nogle ting man skal gøre selv. Det er også fair nok, men det hjalp ikke. Men så skulle der komme en montør. Man får en sms om at de vil kontakte en med en tid. Der kan godt gå 14 dage til 3 uger, inden de ringer. Problemet er ikke løst endnu, nu har problemet med opvaskemaskinen stået på et halvt år, der har været montør på 2 gange, og venter på at de ringer med tredje montør tid.
Hold dig fra Whirlpool!
Hold dig fra Whirlpool!
Jeg kan se, at andre har nøjagtig samme dårlige erfaringer med frysere fra Whirlpool.
Vi købte fryseren i 2016, og der var problemer allerede efter 1 måned. Det endte med, at de erkendte, at der var en defekt, så de skiftede en del, så fryseren virkede en tid. Men snart efter begyndte den igen at ise til og kunne max holde 10 grader. Ved ethvert opkald til kundeservice er rådet, at man skulle slukke enten 24 eller 48 timer. Det vil altså kræve en reservefryser, når man har en Whirlpool! Når problemet med tilisning og alt for høj temperatur opstår 3-4 gange årligt, så er der da noget helt galt!
Alle påstande om, at vi lader fryseren stå åben eller sætter varme madvarer derind er nonsens.
Fryseren hedder "No Frost", så måske var man advaret!
Fin service, efter lidt vanskeligheder.
Opdatering, trods en stor frustration og en start hvor jeg blev afvist i min klage, er der nu kommet en god løsning. Det er dejligt, især når jeg godt ved at reklamationen var udløbet og de kunne være stædige og sige, ikke mit problem. Men de tog faktisk sagen omkring en konstruktionsfejl alvorligt i sidste ende, det er jeg glad for.
Fra før og beskrivelse af forløbet: Jeg vil aldrig anbefale nogen at købe noget som helst fra dette mærke, jeg vil faktisk direkte fraråde det efter at have læst tråden her på trustpilot som bare bekræfter at min oplevelse ikke er ene.
Jeg har købt eb tørrretumbler, som jeg stopper med at virke efter 2 år og 10 dage. Den har virker skidt siden sommer, men da jeg sjældent bruger tørretumbler her, opdager jeg først hvor sidst det står til, og her er reklamationsretten jo desværre ophørt. Det kan whirlpool ikke gøre for. Jeg kontakter dem, som jeg får oplyst jeg skal via whiteaway som jeg har købt hos. Jeg synes der er noget mærkeligt ved den her fejl da tørretumbleren varmer og virker lidt nogle gange. så jeg kontakter dem med henblik på at spørge om de kender til nogle generelle fejl. Den mand jeg snakker med, forstår simpelthen ikke hvor jeg vil hen og hvad jeg mener. Han forstår kun at henvise mig til reklamationsretten og til en reperatør og forstår slet ikke mit ønske om vejledning og dialog. Jeg må derfor ringe en en reperatør, og det er også forståeligt. Allerede da jeg forklarer problemet til reperatøren (som i telefonen i whirlpool) siger han, ja nu tjekker jeg lige, men de hr et problem med filteret, jeg synes det lyder som det..
og ganske rigtigt, filteret er konstrueret så dårligt at det blæser af (mere og mere over tid, hvorfor det sker gradvist) og alt støvet kommer om bagved. Jeg har jo godt tænkt der var meget støv bagved, og renset og renset (både filter og vag filter) efter hver eneste tørring for at sikre det ikke var min skyld den ikke virkede. Jeg har endda flere gange sidder med en vatpind i en time plus og renset alle kanter og leder i den hvide rest bag filteret. Jeg spørger reperatøren om jeg selv kunne have gjort noget, han siger den er flot renset (den var i gang da han kom, så han kunne tydeligt se hvor fin den var) og jeg ikke kunne have gjort mere uden at ødelægge gitteret bagved, og det jo ikke var meningen man skulle gøre det. Han sagde det var en kendt fejl med filteret, at det pga konstruktionen blæste efter, hvorefter der blev stoppet bag filteret og dermed ville kondens stige op i tromlen igen. Han sagde de netop pga det var kendt havde lavet nye filtre og det ville løse problemet (og det gjorde det).
Jeg kontakter bagefter whirlpool fordi jeg 1. Mener de kunne have oplyst mig om kendte fejl på maskinen da jeg ringes dig spurgte efter det. 2. Burde udbedre konstruktionsfejl, som de udemærket kender, uden beregning, især når jeg er så tæt på reklamationsretten.
Dette sker desværre ikke, i stedet bliver jeg mødt med, at det ikke kan være filteret alene og det er min skyld. Dette stik imod hvad reperatøren de selv har anbefalet har fortalt og trods at intet er ændre ved maskinen ud over nyt filter og den nu virker.
Mit kølefryse skab
Mit kølefryse skab
Nu er den i stykker igen, og det er sku altid op til en weekend 😔
Den er købt i december 19 og fik den lavet i april, et spjæld mellem fryser og køleskabet virkede ikke. Køleskabet var blevet til et varmeskab 😔
Den gang var det nu ikke den bedste kundeservice jeg havde i telefonen 2 gange inden de ville sende en reparatør. Jeg synes det er dårligt at der ikke bliver stillet et lille køleskab til rådighed indtil det bliver lavet. Reservedelen var selvfølge i rest ordre.
Fredag var den galt igen, ca 6 måneder efter sidste reparation. Men heldigvis er der lidt kulde i bunden af køleskabet der er 7 grader selv om jeg har sat den på 4 🤭 længere oppe i køleskabet er der 16-17 grader. Så nu er jeg spændt på hvad de siger og mener i morgen når jeg skal ringe igen igen
Opdatering
Har snakket med kundeservice her til morgen, de bestiller en reparatør. Det er fint.
Men så stopper det også der. Jeg stiller forskellige spørgsmål til ham jeg har i røret, og lige pludselige bliver røret lagt på 😔😡 det er sku ikke godt nok. Nu tager jeg kontakt til forbruger styrelsen for at høre hvad mine rettigheder er
Whirlpool /sai Danmark
Whirlpool /sai Danmark, har forsøgt at reparerer vores tørretumbler 4 gange, uden at skidtet virker som den skal. Det hele starter med, at maskinen suger bundfilteret ind i maskinen, grundet konstruktionen af filteret. Dette gør at hele maskinen bliver fyldt med støv. Vi får en ny type filter, og de "forsøger" at rense kondensatoren, men dette lader sig ikke gøre. Maskinen bliver ved med at gå i fejl, hvorfor de skifter styrenheden?. Maskinen er stadigt stoppet til! Så tilbyder man mig et nyt filter, som desværre er samme type, som det nye de allerede har monteret i maskinen, og de forsøger endnu en gang at rense kondensatoren. Intet hjælper. Nu er det så pludseligt min egen skyld, da jeg ikke renser maskinen godt nok, og det på trods af, at de selv har skrevet på en servicerapport, et kondensatoren er stoppet, grundet det første dårlige filter. Jeg får lidt hjælp, og får sai Danmark til at hente maskinen, køre den på deres værksted, hvor de adskiller maskinen og renser den, så den står som ny .... siger de? Maskinen er stadigt beskidt, og allerede ved anden brug af maskinen, går den i fejl. Dette har jeg videooptaget, og nu er årsagen, bundfilteret er vådt, og jeg måske skal nøjes med at rense det hver anden gang?? Konklusion.: Hold Jer fra Whirlpool og sai Danmark. Der er problemer med produkterne, og kan de ikke løse det, så er fejlen din!