Køb aldrig et produkt fra Whirlpool. Vores ovn har aldrig, og aldrig er absolut aldrig passet i temperatur. Ved garanti eftersyn, fik vi bare en sludder for en sladder, om opvarmningstid og tol... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Whirlpool vil ikke ombytte helt ny fryser som var itu
Vi fik en fryser fra Whirlpool i vores nye Ikeakøkken og lige fra den blev sat til har den larmet så alle bemærker det, inklusive de håndværkere som er vant til at have med køkkener at gøre. Vi kontaktede Ikea og Whirlpool Og fik til sidst besked om at sende lyd-videoer frem. Det gjorde vi med decibelmålinger på mel 37 og 50. Endelig sendte de en servicemand ud, som var arrogant og sagde at man måtte jo finde sig i at en fryser larmede og afviste, at der var noget i vejen med den. Vi har altid haft frysere men aldrig oplevet noget lignende og kan høre den fra vores soveværelse på 1.sal.
Forsøgte igen at klage men blev afvist. Har bedt om at en anden servicemand kunne vurdere den men blev afvist. Så nu står vi med en nykøbt fryser som vi kan smide ud.
Virkelig uansvarlig og forfærdelig service - handl aldrig med dem.

20+ og kører stadig
Jeg kan se at mange er utilfredse med produkter fra Whirlpool og det er selvfølgelig skide irriterende når noget går i stykker, man også oplever dårlig kundeservice osv.
Jeg ville bare skrive at jeg har et mindre Whirlpool køleskab som er over 20 år gammelt, husker det som købt brugt hos en hvidevareforhandler og det virker fint endnu.
Måske deres produkter var bedre dengang, måske jeg bare har været heldig med mit køleskab men ville bare lige skrive dette.
Jeg ville nok vælge et andet mærke i dag, baseret på bl.a de anmeldelser herinde.
Det var obligatorisk at skrive dato for oplevelse ( den burde fjernes eller give mulighed for at gå længere tilbage som man faktisk kan men man kan så ikke oprette anmeldelsen ), man kan kun vælge inden for de sidste 12 måneder, så jeg blev nødt til bare at vælge noget, det blev så d. 1 jan. 2023.
Jeg skrev det er over 20 år siden jeg købte det, fra 1999 eller ældre.

Opvasker købt i november 2022
I slutningen af november 2022 købte jeg en ny whirlpool opvaskemaskine. Efter opsætning havde jeg bøvl med at den ikke kørte programmerne færdig og der stod vand i den.
Dette blev fejlmeldt og jeg kunne få en tekniker 6 januar, med 20 gæster til jul og nytår, var det en super melding!!
6 januar kommer tekniker og bruger 15 min (mærkeligt at det ikke kunne presses ind før) på at skifte et print. Opvasker kører en uges tid uden problemer. Den bliver fejlmeldt med samme problem, en uges ventetid igen. Tekniker kan ikke rigtig gøre noget siger han, printet er jo nyt og det kan ikke være fejlen, men tror der er støj på strømmen og flytter den ene fase.
Ved første vask er problemet der stadig, jeg fejlmelder igen. Jeg får igen en uges ventetid, nu skal der bestilles et print hjem (tekniker har ellers sagt det ikke hjælper???)
Jeg spørger til hvad der skal ske når dette ikke hjælper, det har jeres egen tekniker sagt ikke hjælper?? Svaret er at det må vi høre producenten om???
Om lidt har jeg været 3 mdr uden opvasker.
Opdate på sagen!!!
Jeg har for en uge siden indsendt oplysninger på denne sag. Men ikke hørt noget som helst fra Whirlpool.
I dag ringer montøren og forsøger at ændre tiden for næste besøg, da de desværre har travlt!! Der stopper det sgu for mig. Jeg har ventet i flere måneder på at få et produkt der fungerer, få det nu prioriteret og fikset.
Jeg forventer at maskinen kører eller er byttet indenfor en uge

Dårlig service og fryser
Vi købte en skabsfryser hos dem og den kom aldrig til at virke ordentlig. Flere gange fik vi at vide at vi skulle afrime den og lede den stå i 48 timer. Det selv om den har automatisk afrimning og ingen is at afrime.
Efter 2 år og en del kasseret mad gav vi op og har fået en anden skabs fryser. ☹️

Fuldstændig urimelig ringe…
Fuldstændig urimelig ringe kundeservice. Vi har købt en fryser igennem Skousen som larmer helt vanvittigt meget og for 3 GANG!!! sender de en teknikmand ud for at løse problemerne, uden at løse dem. Fortæller os at den ikke lyder som den skal men går videre med en anden information til Whirlpool om at produktet lyder korrekt. Vi skal hver gang stå til rådighed af 4 timer for at tage imod dem og beder iøvrigt os om at foretage en decibel måling - hvorfor gør de det ikke selv når de er her?? Fuldstændigt vanvittig elendig kundeservice - helt vildt nemt for en så stor virksomhed at konstatere den defekt og give kunden en ny, men næ nej. Alle vores gæster herhjemme er fuldstændig chokerede over den støj den genererer og den elendige kundeservice vi er mødt med. Det undrer mig slet ikke med den ringe anmeldelse Whirlpool har på trustpilot generelt. Elendige.

Besvarelse fra Whirlpool Danmark
Den ringeste support jeg nogensinde har…
Den ringeste support jeg nogensinde har brugt….
Den ene ved ikke hvad den anden laver.
Min opvasker skal ombyttes da den ikke virker!
Montøren havde forsøgt a 2 gange at lave den og sagde efter 2 gang at den ikke kunne laves. At de vil ringe fra whirlpool enten i dag eller i morgen. Da der var gået en uge uden nogen form for besked. Ringede jeg til dem.. ja men det var montøren som havde glemt at melde det til dem… løgn jeg stod i samme rum og hørte at han meldte det…. Nåh ja men så ligger den på min chefs kontor… han kigger på den i dag og du får svar senere i dag………………3 dage uden en lyd. Ringede igen om de snart sendte et nummer så jeg kunne bestille en ny, nu nærmer det sig jul… jo jo nu tager jeg af det personligt, så har du svar i dag…. Ringede igen om eftermiddagen. Ja der var sagen ikke kommet længere. Ringede i mandag om formiddage. Nu var sagen slet ikke meldt og nu måtte han lige ringe til montøren og høre. For den stod til at montøren igen skulle komme ud til mig og lave den 🤬😡🤬😡
Jeg tændte total af og bad om at snakke med en som havde forstand på sagen - for jeg skal have bestilt senest mandag for at få maskinen til jul. Nej jeg kunne kun komme til at snakke med ham…. De taler som robotter er 100% sikker på de læser direkte op af en bog. De har intet at sige andet end hvad der står i den bog…..
En halv time efter jeg havde råbt højt og fik fortalt hvor tåbelige, ukompetent de er…- ringede de tilbage:
Ja hej jeg ringer angående din opvaskemaskine som skal ombyttes - nu har jeg personligt ringet til hoved kontoret og rykket for - trukket i nogle snore, så nu har jeg en mail til dig, men den mail vi har er forkert….
Jeg måtte 3 gange starte forfra på min mail da han ikke fattede hvad tal og bogstaver var.
Men endelig kom mailen. Jeg skyndte mig ind i butikken og bestilte en ny- og kan jeg nå at få den inden jul… den bliver leveret på fredag…
MEN jeg skal selv tage den gamle maskine fra og koble den nye til 🤯 ja god dav jeg har kostet 1000 kr på at få den sat op…. Nu skal jeg så have vvs ud og pille det fra og når den nye maskine kommer kommer vvs og kobler den nye til… tja det er yderligere 1000 kr. og det vil whirpool ikke refundere… bad luck sagde kundeservice
ALDRIG ALDRIG MERE EN WHIRPOOL IND I MIT HUS MERE……..
Her er så deres svar efter min bedømmelse…
Hej Diana Sørensen,
Jeg skriver til dig angående din anmeldelse på Trustpilot.
Vi har valgt at ombytte dit produkt for at yde en god service, selvom at ifølge vores værksteds service rapport så var der ingen fejl på produktet.
Angående omkostninger for ombytningen.
Vi kan ikke betale for din vvs'er fordi vi allerede har betalt butikken for at udføre ombytningen og installationen af den nye.
Venligst kontakt butikken for at aftale nærmere.
God dag.
Lauge
Hej
Der var fejl på maskinen - i havde sendt en teknikker som var her 2 gange for at skifte noget på maskinen. Men det Hjalp ikke og han fik besked gennem telefonen at den ikke kunne laves så.
I skulle så godt gøre for maskinen. Trods mange henvendelser og robot service igennem telefonen. Var det først da jeg blev gal der skete noget. Så pladder den virkede ikke.
Opsætning af maskinen kom jeg selv til at betale. Har i betalt power for det så har de snydt - for den regning har jeg igen måtte betale for!
Så stop med at sige den virkede, for det har jeg jo på skrift.

Håbløs virksomhed
Jeg skrev en anmeldelse af jeres virksomhed d. 27 oktober som I responderede på d. 31 oktober, hvortil I bad om flere oplysninger så I kunne behandle min sag, dem gav jeg jer omgående, men jeg har stadig intet hørt fra jer. Det er simpelthen så håbløst at kommunikere med jer, jeg har opgivet at kontakte jeres kundeservice som er fuldstændig umulige at tale med. I skylder mig stadig penge for samtligt indhold i min fryser, som pludselig ikke virkede længere da jeres tekniker havde været på besøg. Fryseren virker nu, men I har stadig ikke betalt mig for varerne, på trods af jeg har sendt dokumentation for samtligt indhold i fryseren i august.

Svar på Truspilot anmeldelse
Hej,
Vil bare høre, hvorfor jeg som den eneste ikke har fået svar på min anmeldelse her på Trustpilot (fra d. 21-09-2022)
Svar på tilbagemelding.
Jeg fik en mail i mandags, men den kom noget før denne besked, så tænkte ikke, at den kunne være rigtig, for det er NØJAGTIG den samme, som I har sendt masser af gange. Nu vil jeg stille dig et spørgsmål, for af en eller anden årsag, nægter kundeservice at svare på den. D. 7/1-2022 fik jeg en mail med et tilbud på den 1. reklamation, som jeg accepterede d. 31/2-2022. Så 4½ måned senere blev 2 reklamationer pludselig slået sammen til en, og beløbet var det samme, som for den første reklamation. Dette vil jeg selvfølgelig ikke acceptere. Jeg kan ikke få en forklaring på, hvorfor jeg ikke kan få udbetalt et tilbud, som jeg har accepteret, og hvorfor det ikke gælder, selv om jeg har accepteret det. Jeg bliver gentagende gange tilbudt det samme, dog med lidt ekstra på som goodwill, men det er stadig ikke det samme, som det vil give, hvis jeg fik udbetalt det, som jeg blev lovet for det 1. reklamation, samt det jeg fik stillet i udsigt til 2. reklamation. Så hvorfor har jeg ikke fået udbetalt et tilbud, som jeg har accepteret??

Besvarelse fra Whirlpool Danmark
Har købt en no frost skabs ved punkt 1…
Har købt en no frost skabs ved punkt 1 i Kolding, ca. 2 år siden efter få md blev den ombyttet pga. Dannede frost indvendig på lågen
Efter følgende er den nye så begyndt at danne frost ved køler så den ikke fryser som den skal og larmer ekstremt da frost og rotende køler løber mod hinanden.
Har haft en sød teknikker ude og lavet opdatering. Uden nogen nytte.
Som kan fortælle de har ikke andet end problemer med det mrk.
Bliver mødt med inkompetente folk fra Whirlpool som vil have man skal have en ekstra liste limet på ens fryser for at prøve at afhjælpe med at no frost skab skal danne frost i blæser.
Og hvis jeg ikke acceptere denne beslutning vil de ikke gøre mere for at afhjælpe.
Jeg har købt en skabsfryser no frost, med forvetning om den virker, og den skal ikke limes m.m. men man vil ikke erkende man har et problem.
Og truer i stedet for kunder
KØB ALDRIG PRODUKTER AF mrk.Whirlpool.

Besvarelse fra Whirlpool Danmark
Dårligt køleskab, og endnu dårligere kundeservice.
Dårligt køleskab, og endnu dårligere kundeservice.
Vi købte et Whirlpool W7 8210 W for 2 år og 3 måneder siden, som i flere uger har ydet mindre end optimalt. Køleskabet var varmt, alt imens at fryseren er som den skal være. Desuden bliver kompressoren så varm, at man ikke kan røre ved den.
Jeg kontaktede naturligvis Whirlpools kundeservice, hvor jeg i første omgang blev instrueret til at tømme køleskab og fryser, for derefter at lade skabet stå uden strøm på i 48 timer. Det gjorde vi selvom det betød, at ALT vores mad gik til spilde. Mange hundrede kroners værdi. Men det er det værd, hvis køleskabet ville virke efterfølgende. Men det virkede (selvfølgelig) ikke.
Dernæst tog jeg kontakt til supporten igen, hvor jeg fik at vide, at firmaet "desværre ikke kunne tage den på goodwill", og at jeg måtte ringe til Whirlpools partner firma, som skulle stå for en eventuel reparation.
Jeg ringede dem op, og fik at vide at det ville koste 950kr for 30 minutters arbejdsløn, og at eventuelle reservedele ville komme ved siden af. Det har vi under ingen omstændigheder luft til i budgettet, og det er desuden også forkasteligt at Whirlpool ikke lever op til deres kampagne-løfter.
Da vi valgte vores køleskab var det især fordi det var relativt billigt, og at Whirlpool reklamerede for 15 års garanti på kompressoren. Men det har Whirlpool i dette tilfælde ikke ment var værd at leve op til. I stedet forsøger virksomheden at ligge udgiften, og dermed ansvaret, over på mig som betalende kunde. Grotesk.
Jeg informerede den stakkels support person om, at jeg ville skrive denne anmeldelse her på Trustpilot, samt åbne en sag hos Forbrugerklagenævnet.
Hvis andre er i samme båd, så find og kontakt mig på Facebook (Navnet er Mads Friis Kiær) - - på den måde kan vi arrangere at åbne en fællessag hos Forbrugerklagenævnet.
I mellemtiden forventer jeg helt og holdent at blive kontaktet af Whirlpool, og at de for ordnet denne kummerlige affære. Vi har stadig ikke noget funktionelt køleskab, hvilket er fuldstændig uacceptabelt med børn i huset.

Øv øv øv !!! Køleskab i stykker efter 2,5 år
Køleskabet er købt i marts/april 2020. køleskabet gik i stykker efter Ca. 2.5 år. Jeg har kontaktet Whirlpool i håb at de vil kigge på problemet eller komme med et forslag til hvordan vi sammmeb kan hjælpe hinanden med skaden, men desværre blev sagen afvist uden videre med henvisning til at produktet er over 2 år gammelt og der var intet at gøre. Vi skulle prøve at afrime køleskabet i 12 timer og skulle dertil smide alt ud vi havde i køleskab og fryser. Min kæreste er meget bekendt med whirlpools produkter og har aldrig oplevet noget ligne.
At de afviser sagen uden videre tyder på at produktet er ikke forventet til at holde længere, hvilket er noget pjat!
Hvis det var mening at produktet skulle holde længere og at de står for kvalitet og god service havde de forslået at komme ud for at kigge på det eller hjælpe, uden omkostninger. Vi har ikke 950 kr for en tekniker til at komme herud plus en evt reservedel… produktet er stadig SÅ nyt, og er kun lige gået over garantien…
Det bliver ikke til flere Whirlpool produkter herfra. Øv hvor er det skuffende….. og skidt dyrt når man i forvejen har betalt 6xxx kr for et kølefryse skab der skal kunne holde i mange år… det er jo derfor man vælger et godt mærke? Og betaler det ekstra
Den vasker ikke rent selvom jeg har…
Den vasker ikke rent selvom jeg har haft tekniske bistand som jeg selv måtte betale og har gjort som jeg har fået besked på. Køb aldrig i punkt 1 i Nakskov dårlig service.

Har købt whirlpool UW8F1CWHBNF
Endelig status ; har netop haft besøg af venlig service tekniker. :)
Status, har haft virkelig god respons, på denne anmeldelse. På fredag, kommer en tekniker, og forsøger at løse problemet med fryseskabet. Gratis. Så tak. :) også hvis det ikke lykkedes. Garantien er trods alt ude.
Har købt whirlpool UW8F1CWHBNF, selv afrimende fryser, hos White away, d. 14.7.2019. Efter et års tid, virker madvarer på de øverste hylder, ikke frosne. Der er dannet is bag et gitter i toppen af fryseren, som vi fjerner med hår tørrer. Så virker fryser igen...en måneds tid, så fjerner vi is igen...det er da noget møg.

Besvarelse fra Whirlpool Danmark
Vi har købt 2 køle/fryseskabe fordi vi…
Vi har købt 2 køle/fryseskabe fordi vi skal bruge pladsen. Vi har haft dem i 3 mdr. Det ene blev pludselig varmt i køleskabet. Ringer og får en teknikker ud efter 5 dage kom han og konstatere der skal ny kompressor på som skulle bestilles hjem der vil gå 7 dage. Så næsten 14 dage uden køleskabe det er dårlig service..
14 dage efter er det samme problem og teknikker er kommet efter 5 dage efter jeg ringede. Og nu skal der en ny kompressor på igen..
NEJ i skal komme med et ny skab til..

Besvarelse fra Whirlpool Danmark
Spar tid bestil til levering på…
Spar tid bestil til levering på genbrugspladesn.
Pænt fryser, bare ærgerligt at den selv efter fejlagtig reparation ikke virker. Jeg har opgivet at købe orodukter fra whirlpool.

Besvarelse fra Whirlpool Danmark
De lyver, er grove, uærlige
Jeg har haft rigtig meget bøvl med Whirlpool. Har købt en vaskemaskine til 12.500,- som ikke kan tage sæbepulver ind. Deres egen teknikker har været og se på den, og han kan heller ikke få den til at tage pulveret ind. De påstår nu efterfølgende at det er fordi jeg bruger for meget sæbe (nej det gør jeg ikke, og mon ikke deres egen teknikker heller ikke gør det ?) De påstår det er fordi vandtrykket er for lavet (nej det har deres egen teknikker tjekket. De påstår det er fordi sæbeskålen ikke er ren (nej den bliver vasket ren efter hver vask, fordi alt sæben ligger tilbage, og det har deres egen teknikker også gjort) De påstår at dysserne til vand er beskidte ( nej, maskinen er ny, deres egen teknikker har tjekket dette) De påstår det kun er lidt sæberester , der er tilbage (Nej det er det meste af sæben der er tilbage, hvilket deres egen teknikker også har observeret) De påstår maskinen ikke fejler noget ( En maskine der ikke kan tage sæbe ind, har rigitg svært ved at vaske rent. Er det ikke netop dette man bruger en vaskemaskine til ? De påstår jeg bare kan smide sæben direkte i tromlen (Jamen det kan jeg da. Men købe en maskine til 12.500, og ikke kan vaske med fx. forvask) De påstår det er sæben der er for dårlig !! Øhhh Nej. Dels har jeg prøvet 4 forskellige slags vaskepulver NEUTRAL, OMO, A-Plus, samt det jeg normalt bruger. I øvrigt kan maskinen godt tage vaskepulveret, når jeg vasker på 30 grader, men kan ikke tage pulver når jeg vasker på 60 grader, så igen lyver de. Nu har de også skrevet jeg jo bare kan vaske på et andet program. Det jo helt hen i vejret, med alle deres undskyldninger. Hvad bilder de sig egentlig ind, og foreslå jeg bare skal bruge andre programme, eller vælge at lade være med at bruge forvask, fordi jeg så bare kan smide sæben i tromlen. Jeg har da aldrig hørt noget ligende. Hvad med bare at levere en maskine der virker, og lever op til en pris på 12.500,-

Fuldstændig skandaløst!
Fuldstændig skandaløst!
Maj 2020 køber jeg et kølefryseskab af Whirlpool. Marts 2022 er der pludseligt 15 grader inde i køleskabet. Jeg melder det straks til Whirlpool, som sender en tekniker ud, som skifter en reservedel. Det virker stadig ikke. Whirlpool sender endnu en tekniker ud, som skifter den samme reservedel. Den virker stadig ikke. Så får jeg at vide, at jeg skal afrimme køleskabet, hvilket jeg naturligvis gør. Jeg får at vide, at min sag naturligvis fortsætter selvom min garanti udløber slut maj. Da jeg så konstaterer efter afrimningen, at køleskabet måler 22 grader, får jeg at vide, at der ikke er noget at gøre, da min garanti er udløbet.. Jeg har nu levet uden et fungerende køleskab i 2 måneder takket være Whirlpool..

Jordens dårligste service
Har købt en opvaskemaskine, der ikke vasker rent. Har talt med whirlpool og været gennem hele deres tjekliste og der fandt de ud af det ikke er maskinen der fejler noget. Jamen hvad gør man så når man har en opvaskemaskine der ikke vasker rent?
Mit bedste råd hold jer langt væk. Der er ingen service.