Dagen later bezorgd dan aangegeven. Fiets is bezorgd op factuuradres ipv besteladres (35km afstand). Fiets is verkeerde kleur. Bij het dan maar zelf bezorgen een ongelukje gehad met als gevolg... Se mere
Bij mijn baboe bakfiets leek het tandwiel kapot. Deze werd helemaal uit elkaar gehaald en weer terug gezet. Bleek echter het probleem niet verholpen. Uiteindelijk blijkt het toch te maken met de conne... Se mere
Goede deal gemaakt over een Vogue Carry 2 bakfiets. Levering was wel behoorlijk vertraagd, maar dat lag aan de leverancier (brand in hun fabriek). We wachten nu uiteindelijk alleen nog op de regenh... Se mere
Onlangs een Vogue longtail aangeschaft en vanaf het eerste moment top service. Proefrit, bestelling op maat en konden onze fiets al snel rijklaar ophalen. Eigenaar denkt van a tot z aan alles!
Overtoom 423 H / twee de hugo de Grootstraat 18 H , 1052 LC , Amsterdam , Holland
- 020-3635444
- Info@wheelerz.nl
- www.wheelerz.nl
Det tager typisk over 1 måned at svare
Koop hier geen fiets
Koop hier geen fiets! Ik ben nu al 2 weken bezig om de goede fiets te krijgen. Ze hebben de verkeerde fiets geleverd, die ook nog eens beschadigd was. Hierna is er geen contact met de klantenservice te krijgen. Het maakt niet uit op welk moment je belt, de verbinding wordt altijd verbroken door drukte. Via mail wordt er de eerste keer nog onaardig gereageerd. Daarna krijg je geen enkele reactie meer. Hele slechte kwaliteit fietsen en nog slechtere service!
Kom hier niet!
Een paar jaar geleden heb ik een scooter gekocht bij de winkel op de Overtoom. In het begin nooit problemen gehad. Ongeveer een jaar geleden zijn de problemen begonnen. Ik heb veel pech met de scooter gehad. De winkel heeft in mijn ogen heel slecht service geleverd. De winkel en de eigenaar zijn slecht bereikbaar. Op een gegeven moment leken mijn telefoontjes ook bewust genegeerd te worden. Wanneer ik anoniem belde, werd er wel opgenomen. Er zijn beloftes gemaakt die niet nagekomen zijn. Alle prijzen waren zogenaamd een 'aanbieding', terwijl hetzelfde minder kostte bij een andere scooterwinkel. De scooter heeft in het afgelopen jaar twee keer ongeveer twee maanden bij de winkel gestaan voor reparatie. Ophalen van de scooter duurde twee weken. Tijdens deze periodes was ik degene die erachteraan moest. Anders gebeurde er weinig. De man in de winkel wijst naar de eigenaar en andersom. Uiteindelijk heb ik mijn scooter willen verkopen omdat ik klaar was met dit gedoe. De eigenaar gaf aan dat ik foto's op Marktplaats kon zetten. De scooter stond voor de winkel. Toen ik met een koper kwam kijken, startte de scooter niet. Hierna hebben ze gezorgd dat hij weer startte, zodat ik hem kon verkopen. Dit is hierna gelukt. De scooter bleek echter helemaal stuk, draadjes los en aan elkaar geknoopt en het zadel zat los. Heel slechte service! Mijn advies is: Ga ergens anders heen! (De eigenaar op de Overtoom is dezelfde eigenaar als het andere filiaal)