Dagen later bezorgd dan aangegeven. Fiets is bezorgd op factuuradres ipv besteladres (35km afstand). Fiets is verkeerde kleur. Bij het dan maar zelf bezorgen een ongelukje gehad met als gevolg... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bij mijn baboe bakfiets leek het tandwiel kapot. Deze werd helemaal uit elkaar gehaald en weer terug gezet. Bleek echter het probleem niet verholpen. Uiteindelijk blijkt het toch te maken met de conne... Se mere
Goede deal gemaakt over een Vogue Carry 2 bakfiets. Levering was wel behoorlijk vertraagd, maar dat lag aan de leverancier (brand in hun fabriek). We wachten nu uiteindelijk alleen nog op de regenh... Se mere
Onlangs een Vogue longtail aangeschaft en vanaf het eerste moment top service. Proefrit, bestelling op maat en konden onze fiets al snel rijklaar ophalen. Eigenaar denkt van a tot z aan alles!
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Overtoom 423 H / twee de hugo de Grootstraat 18 H , 1052 LC , Amsterdam , Holland
- 020-3635444
- Info@wheelerz.nl
- www.wheelerz.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
KOOP HIER GEEN FIETS
Zeer slecht bedrijf!
Koop hier geen fiets!!!!!!!!!
Enorm onbeschoft aan de telefoon en via de mail is er geen touw aan vast te knopen, ALS je al reactie krijgt. Geen manier van communiceren en wijst met de vinger naar de klant en niet naar het bedrijf of zichzelf.
Vanaf dag 1 contact gehad met Oesama en het contact werd steeds vervelender. Hij maakt ook afspraken en beloftes die niet nagekomen worden.
KOOP HIER GEEN FIETS.
Bakfiets troy gekocht en kan hem vanaf moment 1 al niet normaal gebruiken(valt uit elkaar), ze doen er weinig tot niks mee, vooral zeer onbeschoft aan de telefoon en niet mee werkend. De fiets gaat nu naar een fietsenmaker hier in de buurt om hem veilig en goed te krijgen, zodat ik er wel jaren mee vooruit kan. Kost veel extra geld wat naar een fiets gaat wat niet eens verkocht had mogen worden en wat het bedrijf wheelerz zelf had moeten oplossen. Hij staat nu al weken lang in de schuur, wachten op medewerking van bedrijf.
Bedrijf gelooft niet dat de bakfiets niet goed is, ondanks er vele klanten zijn met het zelfde probleem!!
Wees gewaarschuwd, koop ergens anders je fiets! Tegen Oesama in gaan heeft geen zin, hij word onbeschoft en roept dat hij advocaten heeft en dat ik er maar een zaak van moet maken.
Zeer slecht bedrijf.
Goede (klanten)service
De fiets die ik had besteld was na 2 weken nog niet binnen. Telefonisch contact gehad, blijkbaar is er iets mis gegaan bij het transportbedrijf. Ze hebben hun excuses aangeboden. Ik kreeg die dag gelijk een nieuwe fiets (met versnelling, die ik had besteld was zonder) toegestuurd. De volgende dag had ik het binnen.
Wat een vreselijk slecht bedrijf
Wat een vreselijk slecht bedrijf
Geen contact mee te krijgen en als je wat gekocht heb moet je verder maar zien
Oplichting verkopen bakfietsen die…
Oplichting verkopen bakfietsen die uitelkaar vallen. Lossen niets op. Geïrriteerde verkopers .
KOOP HIER NIETS.
Dit bedrijf is een toppertje.Regelen…
Dit bedrijf is een toppertje.Regelen alles goed en mett een kwaliteit service oesama.jef
Blij met wheelerz
4 prachtige fietsen gekocht voor onze B&B Zee en Zo in Noordwijk.
Prachtige fietsen, goede service en blij met het contact met Oussama.
Kan helaas geen foto plaatsen van deze mooie fietsen
Heel blij met mijn nieuwe bakfiets
Heel blij met mijn nieuwe bakfiets. Geweldige aanbieding en de service was helemaal top. Zowel via mail en telefoon goed bereikbaar en snelle reacties. De bakfiets is bij mij thuis gebracht en alles is duidelijk uitgelegd. De bakfiets rijdt als een zonnetje. Ik ben een tevreden klant, dankjewel.
Top bedrijf met een hele goede service.
Top bedrijf met een hele goede service.
Vogue Bakfiets Troy
Ik twijfelde of ik hier moest bestellen omdat ik ook negatieve reacties zag maar ben super blij dat ik het gewoon gedaan heb. Ik had na een paar dagen wat vragen over de verzending omdat ik daar nog niks over had gehoord dus ik had gebeld maar ze waren te druk om op dat moment op te nemen maar ik ben daarna heel netjes terug gebeld en heel goed geholpen door een hele vriendelijke en vrolijke jongen! de fiets is netjes op de afgesproken dag bezorgd en ziet er heel mooi uit. Alles zit er bij helemaal top ik zou mensen zeker aanraden om hier een fiets te kopen helemaal top ik ben blij!
Zeer teleurstellende ervaring met Wheelerz via Bol.com
Op 24-05 hebben wij een zakelijke bestelling geplaatst bij Wheelerz via Bol.com voor 5 fietsen. Helaas verliep de levering bij onze klant allesbehalve soepel. Ondanks meerdere afspraken werd er niet op de afgesproken dagen geleverd, wat zeer frustrerend was voor onze klant en voor ons.
Daarnaast hebben we, ondanks herhaalde verzoeken via ons Bol.com account, nog steeds geen btw-factuur ontvangen. Volgens Bol.com zou de dealer binnen 3 werkdagen reageren, maar dit gebeurt gewoonweg niet. We hebben nu al twee keer contact opgenomen met Bol.com, die ook moeite hebben om Wheelerz te bereiken. Onze pogingen om rechtstreeks telefonisch contact op te nemen, werden beantwoord met een bandje dat wegens drukte telefonisch contact niet mogelijk is, met het advies om te mailen.
Onze e-mails worden uiteindelijk in slecht Nederlands beantwoord met de belofte dat ze ermee bezig zijn, maar we zijn nu dik drie weken verder en een simpele btw-factuur mailen blijkt blijkbaar een onmogelijke taak voor hen.
Voor iedereen die overweegt om bij Wheelerz te kopen: bespaar jezelf de moeite en zoek een klantvriendelijke en goed bereikbare fietsenhandelaar.
Alles gaat mis
Alles gaat mis. Zeer slecht bereikbaar. Geen moeite vanuit wheelerz. Het enigste wat goed gegaan is, is het betaling van het product.
Jef op overtoom is top altijd netjes…
Jef op overtoom is top altijd netjes en helpt altijd
Vogue Troy Matt black/brown
Op 6 mei een vogue Troy besteld. Netjes na 5 werkdagen afgeleverd in Nootdorp! Goede uitleg over de fiets gekregen. Ik was wat huiverig na het lezen van de slechte recensies. Maar ben uiteindelijk superblij dat ik toch de bakfiets hier heb besteld!! Open communicatie en je wordt netjes gebeld over de levering van de fiets! Ze nemen echt de tijd bij de uitleg en zijn super vriendelijk! Via de (live)chat op de website krijg je ook direct antwoord.
Goede deal gemaakt over een Vogue Carry…
Goede deal gemaakt over een Vogue Carry 2 bakfiets.
Levering was wel behoorlijk vertraagd, maar dat lag aan de leverancier (brand in hun fabriek). We wachten nu uiteindelijk alleen nog op de regenhoes, maar die zal in de komende dagen/week wel komen. Communicatie over vertraging is altijd open geweest
Hele mooie fietsen voor een scherpe prijs 👍
Echt hele mooie fietsen voor een scherpe prijs!
En een geweldige service ontvangen nadat het postbezorg bedrijf het had laten afweten. Kon ik ze zelf gelukkig komen halen in Amsterdam. En kreeg ik ze rijklaar mee, Wat een toppers met een goede service!!! Kinderen op tijd hun fiets 🙌
I have a very nice experience with this…
I have a very nice experience with this company. They are very customeroriented. They call me to give me all the support and the information I need it. They said that they will deliver my Backfiets in 5 days and they deliver it in 24 hours.
Mijn ervaring is
Mijn ervaring is, dat het een hele fijne fietsenwinkel is, ze zijn vriendelijk, bekwaam en hebben een goede service, problemen worden netjes opgelost!
Oplichting
Ik heb een bak fiets gekocht en heb na 2a3 dagen contact met wheelerz op genomen van wegens krasjes en de accu die is niet goed van de bakfiets en hij maakt lawaai bij het voor wiel ik heb al 10 tot 20 keer contact op genomen met hun maar ze hebben telkens smoes op smoes ik heb gewoon garantie maar ze willen me gewoon niet helpen ik denk zelf dat ik ook een 2de hands bakfiets heb ontvangen ik zou eerst echt goed na denken voor dat je daar iets koop van hun
ik heb en oma fiets gekocht voor naar…
ik heb en oma fiets gekocht voor naar werk was echt mooi en snel geleverd met rek en krat wij zijn tevreden met de contact van wheelerz ze doen zeker hun best voor de klanten
Ik heb deze online besteld lekker snel…
Ik heb deze online besteld lekker snel geleverd en op tijd voor de verjaardag van me dochter ze zijn heel blij met de fiets er was goed contact top zaak
Prima service, snelle levering
Ik ben goed geholpen door de aardige verkoper van het filiaal aan de Hugo de Grootstraat. De fiets van mijn keuze (Tomos Fatbike) werd direct buiten gezet voor een proefritje. Na aankoop is de fiets binnen enkele dagen bij mij thuis afgeleverd in Hoofddorp door ook weer een vriendelijke meneer die tevens wat uitleg gaf over de fiets. Ik ben erg tevreden over de service en raad zowel de winkel als de Tomos Fatbike van harte aan!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.