Altijd goed kunnen winkelen en retouren bij Wehkamp maar nu heb ik mijn retour bedrag na 2 maanden nog niet terug, Gebeld en de reactie is dat we achter lopen met het verwerken van retouren... Deze m... Se mere
Virksomheden har svaret
Je ontvangt een compleet ander product dan wat je bestelt. Na contact krijg je een retourlabel en na terugsturen, houden ze het bedrag van het retourlabel achter bij het terugbetalen. Blijf weg bij... Se mere
Retour wel binnen met track en trace word niet verwerkt ondanks bewijs levering wehkamp zegt dat eigen verantwoording is maar j het is bij wehkamp magazijn kwijt geraakt en met hun label netjes ve... Se mere
Virksomheden har svaret
Super fijn om bij wehkamp te bestellen. Voor 23 uur besteld is de volgende dag al bezorgd met fijne bezorgdienst DHL. Betalen kan achteraf dus rustig thuis passen en wat niet goed is haalt DHL weer th... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn er al ruim 72 jaar voor Nederland, voor iedereen, voor gezinnen en dat in iedere fase van het leven. Iedereen kent ons, en wij kennen Nederland. We helpen bij het maken van keuzes, we zorgen voor een mooie, relevante, zorgvuldig samengestelde selectie van artikelen en we helpen om snel te vinden wat je nodig hebt. We zorgen dat de bestelling razendsnel in huis is of bij het dichtstbijzijnde pick-up point. Die reis begint in ons hypermoderne distributiecentrum, van waaruit we miljoenen klanten bedienen.
Zwolle, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wehkamp vind ik een fijne website om te winkelen. Snelle levering en merken van goedkoop naar duur.
Oké, om hier te bestellen en snel in huis te hebben.
Ik heb vorig jaar een teakhouten tuinset gekocht bij Wehkamp voor flink wat geld. Afgelopen winter heeft deze onder een goed waterdicht zeil gestaan. Echter toen wij afgelopen voorjaar dit zeil verwijderden zagen we dat de laklaag compleet vergaan was. Het hout zag er niet meer uit. Na een klacht bij Wehkamp kregen we een antwoord dat we onderhoud moesten plegen bij de tuinset. Verder niets. Zij leveren een tuinset met een inferieure kwaliteit lak voor flink wat geld en wij mogen zelf de set gaan schuren etc. Ik vind dit echt ontzettend slechte service. Toen wij ook online gingen kijken zagen we dat we niet de enige waren met klachten over de tuinset. Iedereen die deze set gekocht had bij Wehkamp had hetzelfde probleem. Ik heb hierna nog een brief naar Wehkamp gestuurd, dat werd mij geadviseerd maar ook daarop geen reactie gehad. Superslechte service dus bij Wehkamp en ik zal daar zeker niets meer kopen en dit bedrijf ook bij iedereen afraden

Besvarelse fra Wehkamp
Is prima. Flink veel keus. Makkelijke site en volgende dag levering. Retour sturen is eenvoudig en sta helemaal achter dat hiervoor een minimale kost voor wordt gevraagd. Alleen de afhandeling van de retour duurt erg lang. Verder alles prima. Shop er al jaren.
Dhl heeft 2 pakketten niet geleverd en weg pakketten
Maar ik gaf de klacht door met foto's enz en binnen no time is alles opgelost en al het geld van de bestelling terug
Ook de medewerker aan.de telefoon bleef rustig en stelde mij op gemak dat alles goed zou komen .
Dus van mijn kant
Top !!!
Klacht over bestelde artikelen. Zou opgelost worden, nooit meer een passende reactie gehad

Besvarelse fra Wehkamp
Retour makelijk, pakketje bezorgd snel en ophalen makelijk, nooit problemen met geld terug van retour, altijd informatie geven aan klanten door email als er vertragingen of anders.
Ik bestel al jaren bij Wehkamp.
Nu verplicht vooraf betalen.
Dat is prima. Maar. Op 30 mei pakje voor retour afgegeven. Dat pakje was op 4 juni bij Wehkamp. Vandaag is het 8 juni.
Zo moet ik wel lang op mijn geld wachten.
Ik zal alleen nog bestellen als ik zeker weet dat ik het niet hoef te retourneren.
Het ongemak van steeds in de gaten houden waar het pakje is en of ik mijn geld al terug heb, weegt zeer zeker niet meer op tegen het gemak van thuis bestellen voor mij.
Heb een loungeset besteld op 24 mei en we zijn inmiddels ruim 2 weken verder en nog steeds geen loungeset. Op dag van bezorging, ontving ik een mail dat het langer zou duren en dat ik zo snel mogelijk een nieuwe mail zou ontvangen voor een nieuwe bezorgafspraak. Tot op heden nog niks ontvangen of geen update hier, zelfs na meerdere malen contact met klantenservice dat ik af moest wachten en ze het zouden onderzoeken. Conclusie nog steeds geen loungeset en nog steeds aan het wachten waar mijn bestelling blijft! Slechte klantenservice!

Besvarelse fra Wehkamp
De eerdere review van Agnes B omarm ik. Hier hetzelfde. Een bestelling geplaatst voor 4 broeken. Dit heb ik via iDEAL betaald en een cadeaubon van €50. Één broek van de 4 heb ik retour moeten sturen omdat deze kapot was. Vervolgens krijg ik goed en wel €38 (van de €50) van de cadeaukaart teruggestort in een tegoed via de webshop. Hierover contact gehad, ze betalen eerst terug met (dat deel van) de cadeaukaart. Belachelijk.
Je zou dus weer wat anders moeten bestellen om de cadeaukaart alsnog op te maken.
Betaal je met een cadeaukaart, bestel dan dus iets waarvan je zeker weet dat je het niet retour hoeft te sturen (een geurtje bijvoorbeeld).
Want zelfs als je iets retour moet sturen omdat het gewoonweg kapot is, ontbreekt de echte klantenservice.

Besvarelse fra Wehkamp
Klantenservice liegt, komt met mooie praatjes en houdt zich niet aan eigen deadlines. Mijn retour ligt al sinds 28 mei in het distributiecentrum. Wehkamp gaf zelf aan dat de terugbetaling uiterlijk 4 juni verwerkt zou zijn. In plaats van geld te storten, wissen ze de status uit het systeem en schuiven ze de deadline op met smoesjes over 10 dagen plus 5 werkdagen. Na een eerder contact met een chatrobot werd aangegeven de chat af te sluiten en dat een speciale afdeling contact zou opnemen. Geen oproep of mail gezien. Vervolgens beweert de telefonische klantenservice dat het mijn schuld is en dat ik wel benaderd ben maar dat ik niet heb gereageerd. Zegt ook dat Wehkamp geen mails stuurt met informatie over terugbetalingen, terwijl ik weldegelijk een mail heb ontvangen dat mijn geld binnen 5 werkdagen gestort zal worden. Pure arrogantie en nul oplossingsgerichtheid. Ik adviseer iedereen om hier weg te blijven. Ik koop hier in ieder geval niet meer.

Besvarelse fra Wehkamp
Bestelling gedaan van 176 euro ik heb met een cadeaubon van 50 euro betaald en heb 126 contant betaald. Ik stuur 2 artikelen retour van 40 euro en gaat er vanuit dat ik dat contant terugkrijg, ik heb immers genoeg contant betaald. Maar nee het retourbedrag is in mijn Wallet gestort dus ik heb nu weer een digitale cadeaukaart en ben dus weer verplicht om bij Wehkamp te kopen.
Ik ben al die jaren een probleem loze klant geweest.
Ik vind het een schande dat jullie zo met je klanten omgaat.

Besvarelse fra Wehkamp
Een sjoelbak besteld bij Wehkamp op vrijdag. Op de website staat er vòòr 15:00 uur besteld de volgende werkdag in huis. Nog expliciet gebeld en gevraagd is dat ook dan op zaterdag en er werd aangegeven dat inderdaad ook de zaterdag daaronder valt. Helaas is die dus niet op zaterdag geleverd door hun leverancier Buffalo. Het zou geleverd worden door GLS maar elke keer verschuift de leverdatum. Een week later helaas nog niks binnen. Ook contact met Wehkamp gedurende de dag moch niet baten, enkel een waardebon van 7,50 ontvangen. Ze geven aan het over gezet te hebben naar de onderzoeksafdeling waar ze van aangeven dat een antwoord ook nog een week op zich kan laten wachten. Al met al een vervelende situatie en ik snap dat het via een leverancier gaat maar helaas vind ik de klachtenafhandeling vanuit wehkamp zeer teleurstellend.

Besvarelse fra Wehkamp
Snelle service, bestelling vaak al de volgende dag in huis. Ook is er veel keus voor kleding en dergelijke.
Ik ben het met Selma eens (zie hieronder). Ik had een bestelling gedaan met een cadeaukaart en wat ik tekort kwam bijbetaald. De producten die niet goed waren heb ik retour gestuurd en 2 producten ter waarde van de cadeaukaart gehouden. Nu hebben ze het bedrag ingehouden van mn bijbetaalbedrag en hetzelfde bedrag vervolgens als tegoed in mn account gezet. Dus nu heb ik 2x €105 betaald. In plaats van dat ze het met elkaar verrekenen.
Nu heb ik de producten die ik wilde houden maar teruggestuurd om het geld terug te krijgen, om vervolgens dezelfde producten opnieuw te bestellen. Lekker duurzaam.
Ik heb geen zin meer om hierna nog iets te bestellen daar.

Besvarelse fra Wehkamp
Al jaren bestel ik bij Wehkamp. Ik koop veel, maar retourneer ook veel. Daar betaal ik ook voor. Ik betaal altijd achteraf. Gisteren plaatste ik een bestelling en tot mijn grote verbazing kon ik niet achteraf betalen. Deze idiote ervaring had ik nog nooit gehad bij Wehkamp. Alleen 1 keer bij Omoda. Vandaag las ik dat Wehkamp overgenomen is door Omoda. Dat verklaarde dat ik niet achteraf mag betalen. Het idiote concept van Omoda is direct overgegaan op Wehkamp. Ik heb de app van Wehkamp verwijderd en koop nooit meer. Ik ga voortaan naar Berden. Daar kan ik alles passen wat ik wil, kost me niets en steun een zaak waar ik wel geld aan wil uitgeven. Zo klaar met Omoda en nu met Wehkamp.

Besvarelse fra Wehkamp
Ik heb een bestelling gedaan waarbij ik deels heb betaald met een creditcard en deels met een cadeaukaart.
Na het retourneren van een deel van de bestelling is de €100 van de cadeaukaart niet verrekend met het openstaande bedrag, maar omgezet naar Wehkamp-tegoed. Hierdoor bleef er een situatie ontstaan waarin ik uiteindelijk alsnog het openstaande bedrag moest betalen, terwijl er al €100 aan betaalwaarde in deze bestelling zat.
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, maar er werd uitsluitend verwezen naar het vaste beleid en er was geen mogelijkheid tot coulance of herbeoordeling.
Wat mij betreft leidt dit in mijn situatie tot een onlogische en klantonvriendelijke uitkomst, omdat het bedrag niet vrij besteedbaar terugkomt maar vaststaat binnen de webshop, terwijl er wel nog een openstaand saldo was dat hiermee verrekend had kunnen worden.
Jammer, want verder was ik altijd tevreden over bestellingen.

Besvarelse fra Wehkamp
Doordat ik erg lang met Wehkamp in gesprek ben geweest over het corrigeren van een factuur heb ik een verhoging gekregen van 13,50.
De duur zat in het slecht reageren op de chat, continue dezelfde vragen etc.
Wehkamp wil dit niet aanpassen, want zegt (achteraf) Jaa je had gewoon moeten betalen, en dan had je de correctie achteraf gekregen…
Niet een prettige ervaring om dit achteraf te horen..
en mijn inziens ook niet terecht, omdat ik vanaf dag 1 continue contact heb gezocht.
Wil ik een klacht over indienen, mag ik maar een algemene mailbox een mailtje sturen..

Besvarelse fra Wehkamp
Klacht ingediend wegens vlekken op de tuinbank (incl. foto's). De foto's nogmaals toegestuurd en binnen 1 week zouden we reactie ontvangen, we zijn inmiddels 2 weken verder.

Besvarelse fra Wehkamp
Wehkamp is mijn favoriet, altijd leuke aanbiedingen en volgende dag al geleverd , top.