Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Leuke kleding , kwalitatief goed. De belofte vandaag besteld, morgen in huis, is niet waar te maken. Maandag besteld, zaterdag in huis. Verkeerde maat gekregen, dan kun je niet tijdens retourneren aa... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bestelling de volgende dag al binnen gekregen. Keurig. Maar als je je account wilt opheffen dan moet je eerst een aanvraag indienen. Als dit wordt goedgekeurd??? dan wordt betreffend account binnen 4... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na 2 keer dezelfde schoenen te bestellen bij andere webshops en daar slechte ervaringen gehad te hebben bij Kleertjes.com besteld. Bestelling werd op 2 dagen geleverd, heel correct en snel. Goede e... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Børnetøjsbutik

Skrevet af virksomheden

kleertjes.com is de online winkel in nieuwe merkkleding voor baby's en kinderen in de maten 50 t/m 176. U bestelt snel, veilig en makkelijk de mooiste kinderkleding uit nieuwe- en vorige collecties van bekende merken.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fout kortingsactie wordt niet rechtgezet

Een op de website vermelde korting van 20% werd niet automatisch verrekend in de winkelmand. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice. Daar zei men simpelweg dat ze niet wisten welke kortingsacties wanneer golden en dat ik maar een screenshot had moeten maken. Dit had ik niet gedaan, ik had het nota bene meteen gemeld! Men wilde daarom de korting alsnog niet terugstorten. Wat een slechte service.

25. april 2026

Oplichting bij retour

Ik ben erg ontevreden over de manier waarop kleertjes.com omgaat met retourbetalingen. Dit vind ik een kwalijke en misleidende werkwijze waar consumenten vooraf veel duidelijker over geïnformeerd zouden moeten worden.

Pas op met retourneren bij kleertjes.com.

Ik had een bestelling deels betaald met een cadeaubon en deels gewoon via mijn bankrekening. Bij retour verwacht je dan logisch dat het bedrag dat je zelf hebt betaald ook teruggaat naar je rekening. Maar nee: ze storten het retourbedrag eerst terug op de cadeaubon.

Met andere woorden: je echte geld ben je kwijt en je krijgt er winkeltegoed voor terug. Voor mij voelt dit als een heel misleidende werkwijze en eerlijk gezegd bijna als oplichting, omdat je feitelijk gedwongen wordt opnieuw bij hen te bestellen.

Wat mij vooral stoort is dat dit nergens echt duidelijk naar voren komt tijdens het bestellen. Veel mensen zullen hier pas achter komen ná een retour.

Dus bij deze een waarschuwing voor anderen: betaal daar niet deels met een cadeaubon als je mogelijk iets wilt retourneren, want de terugbetaling verloopt blijkbaar niet zoals je als consument redelijkerwijs zou verwachten.

15. april 2026

retour op cadeaukaart, oplichters

Ik heb 15 artikelen besteld.
50% betaald met een cadeau kaart, 50% met Ideal.
Ik stuur 2 artikelen terug want die maat is verkeerd, daarvoor betaal je retour kosten. prima.
Maar nu schetst mijn verbazing dat de terugbetaling op de cadeau kaart komt. Dat is gewoon schandalig, daarmee verplichten ze mij weer opnieuw te kopen bij hen, en met elke retourzending houden ze me vast.
Wat een slechte service. Volgende keer dus gewoon hele bestelling terugsturen en dan daarna opnieuw bestellen wat ik wil hebben om van de cadeau kaart af te komen. Daarmee betaal je dus per artikel retourkosten en je bent een hoop extra aan het heen en weer zenden dus lekker duurzaam hoor.
Wat een misleidend bedrijf, en nu moet ik hier weer opnieuw bestellen of een gevulde cadeaukaart ongebruikt laten. En dan claimen ze duurzaam te willen zijn.

1. maj 2026

Betaling cadeaukaart

Heb mijn bestelling deels met cadeaukaart betaald en deels met ideal.
Klein deel retour gestuurd.
Krijg ik daarna alles terug op de cadeaukaart. Terwijl mijn bestelling al helemaal betaald is met de waarde cadeaukaart. Ze maken er gewoon een extra dure cadeaukaart van. Bij het contact zoeken via mail wordt er niet meer gereageerd en via de telefoon kom je ook niet verder. Klacht mag je insturen per mail.... maar daar wordt toch niet op gereageerd. Dus pas op!

21. april 2026

In 1 woord top!!

In 1 woord top!!!
Maatvoering op de site is altijd treffend, kwaliteit is top, service geweldig en de snelheid van leveren is echt top!!

15. april 2026

Ontevreden!

Niet blij! Besteld een commode met in de productbeschrijving ‘bezorging op afspraak’. Krijg op woensdag avond een mail dat het donderdag wordt bezorgd door DPD via Baby & Tiener megastore, een andere site dan waar ik heb besteld. Ik neem contact op met de klantenservice van Kleertjes en ze geven mij aan dat ik contact op moet nemen met Baby & Tiener. Je raad het al, die verwijzen mij weer terug naar Kleertjes.com en zo kom ik geen steek verder. Kleertjes.com stuurt uiteindelijk met tegenzin bericht naar Baby & Tiener waarbij ik terugkrijg dat DPD helaas niets kan wijzigen. Op mijn persoonlijke bericht naar Baby & Tiener krijg ik vervolgens de reactie dat ik gewoon maar even DPD moet bellen en ze dan de levering kunnen aanpassen voor mij. Spreekt elkaar dus ook lekker tegen..

Adverteer niet met iets op je website als je het niet waar kan maken! En probeer een klant gewoon netjes te helpen..

Vervolgens is de kast uiteindelijk geleverd en was ik (gelukkig) net op tijd thuis. Enige minpunt, bezorger zet het niet binnen en je bent alleen en zwanger en kunt niet tillen…

9. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hierbij wil ik een klacht indienen over…

Hierbij wil ik een klacht indienen over een bestelling die ik niet heb ontvangen, en over het uitblijven van een passende oplossing vanuit uw kant.

Volgens de verzendinformatie zou het pakket inmiddels geleverd moeten zijn, maar ik heb niets ontvangen. Daarnaast heb ik dit probleem al bij jullie gemeld, maar tot op heden heb ik geen duidelijke reactie of oplossing gekregen. Ook blijft verdere communicatie vanuit jullie kant uit, wat ik als zeer onprofessioneel ervaar.

Het is niet acceptabel dat ik betaal voor een bestelling die niet geleverd is, zonder dat hier opvolging aan wordt gegeven. Ik verwacht dan ook dat dit probleem serieus wordt opgepakt.

1. april 2026

Duidelijke en fijne website

Duidelijke en fijne website, overzichtelijk een het bestel proces is ook makkelijk en gaat snel, duidelijke informatie over de bezorging en ook nog snel in huis!

26. marts 2026

Vaste klant

Altijd snel en correct en bij evt retouren altijd snel geld terug. Ook heel goed dat ze een klein bedrag rekenen voor thuisbezorgen en retourneren!
Ook vaak hele mooie kortingen

26. februar 2026

Geen pakket ontvangen

Ik heb voor 1400 euro aan kleding besteld en niks ontvangen. Ze hebben aan dhl de opdracht gegeven om te onderzoeken waar mijn pakket is gebleven maar op de dag van vandaag nog niks ontvangen en geen geld teruggekregen.

21. januar 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Verkeerd artikel tot twee keer toe, niet goed opgelost

Ik kreeg tot twee keer toe het verkeerde product toegestuurd. Foutje kan gebeuren maar had het tof gevonden als ik kosteloos alsnog het juiste product had gekregen. Nu kon allereerst het product niet terug want het was opengemaakt en de tweede keer had ik er werk van. Ik zou een berichtje krijgen als het juiste product weer op orde was maar inmiddels nog steeds niks gehoord.

20. februar 2026

Pakket is nooit aangekomen

Pakket is nooit aangekomen. Doen vervolgens 3 weken lang over een onderzoek. Daarna geven zij aan geen geld aan mij terug te geven omdat DHL zegt wel het pakket te hebben gestuurd. Ze verwijzen je daarna door naar buren of huisgenoten zonder de factuur te laten vervallen.

26. februar 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.