Een op de website vermelde korting van 20% werd niet automatisch verrekend in de winkelmand. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice. Daar zei men simpelweg dat ze niet wisten welke kort... Se mere

Leuke kleding , kwalitatief goed. De belofte vandaag besteld, morgen in huis, is niet waar te maken. Maandag besteld, zaterdag in huis. Verkeerde maat gekregen, dan kun je niet tijdens retourneren aa... Se mere

Bestelling de volgende dag al binnen gekregen. Keurig. Maar als je je account wilt opheffen dan moet je eerst een aanvraag indienen. Als dit wordt goedgekeurd??? dan wordt betreffend account binnen 4... Se mere

Na 2 keer dezelfde schoenen te bestellen bij andere webshops en daar slechte ervaringen gehad te hebben bij Kleertjes.com besteld. Bestelling werd op 2 dagen geleverd, heel correct en snel. Goede e... Se mere

1. Børnetøjsbutik

kleertjes.com is de online winkel in nieuwe merkkleding voor baby's en kinderen in de maten 50 t/m 176. U bestelt snel, veilig en makkelijk de mooiste kinderkleding uit nieuwe- en vorige collecties van bekende merken.

2,9

Middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fijne service

Mooie kleding, snelle levering. Klantenservice reageert snel. Mijn retour werd niet verwerkt en dat is netjes opgelost! Fijn dat je contact op kan nemen via whatsapp.

19. januar 2026

Leuke kleding voor elke portemonnee, matig bij bonnen en service

Leuke kleding voor elke portemonnee. Als hetgeen wat je besteld goed is, heb je er een fijne winkel aan. Echter, als je met een kadobon wilt betalen, maar je weet nog niet welke maat je moet hebben ben je f*cked. Met een kadobon kun je namelijk niet achteraf betalen, en als je iets retour stuurt wordt dat eerst teruggestort op je kadobon. Maw je krijgt je kadobon bijna niet ingewisseld. Superirritant, is niet over in gesprek te gaan met ze. maar de workaround is gevonden: eerst bestellen voor de maat, dan alles retour en dan opnieuw bestellen wat je wilt hebben. Kost je een beetje meer (ivm je betaalt voor retouren), maar je krijgt wel je kadobon ingewisseld. Het duurt alleen al met al een maand. En de wetenschap dat deze workaround ook voor het bedrijf veel duurder is (want extra verzenden, handeling in retour, administratie, financieel proces) maakt het alleen maar irritanter. Het blijft een winkel met een goed assortiment en dus veel op 1 plek te krijgen, maar merk dat ik toch steeds vaker bij andere winkels bestel omdat het minder gedoe oplevert.

2. januar 2026

dramatisch

dramatisch! nooit meer. bestelling bezorgd niet binnen een dag zo als op de website staat, maar na 5 dagen. alles is op 4 verschillende locaties en verschillende dagen.... hoe kan je dat doen? Vervolgens na retour wordt geld gestoord op cadeaukaart, zonder iemand erover te informeren. Cadeukaart heb ik meteen na verzilveren weggegooid, want wat moet je met een kaart die al leeg is... Nu kan ik naar mijn geld fluiten. Heel slecht dit!

20. januar 2026

Een bestelling gedaan a €163,00! waarvan het grootste deel beschadigd en lek was!

Een bestelling gedaan a €163,00!
wasmiddelen etc.

2 beschadigde pakketen gekregen (van de 3) dus 2 pakketten aan de bezorger mee retour gegeven.
kleertjes.com vergoed gewoon alleen het goedkoopste pakket en zeggen dat zij het pakket wat het duurste was nooit hebben ontvangen!

ben al meer dan een week aan het mailen en appen en wordt van het kastje naar de muur gestuurd en niet serieus genomen!

wat een vreselijk bedrijf zeg! ik blijf doorgaan toch ik mijn laatste cent heb ontvangen van mijn retour gestuurde pakketten die beschadigd en lek waren.

dit kan toch niet!

6. januar 2026

Geweldige vintage trui.

Mijn kleinzoon van bijna 6 is heel kieskeurig wat kleding betreft. Oma Sint vond een (vintage-look) trui, die hopelijk in de smaak viel. En dat was zo! Hij was er zó blij mee, dat hij uitriep: ik wil er wel in slapen! 💖
Wel jammer, dat de maat wat klein uitviel. Gewoonlijk draagt hij 116, dus ik bestelde 122/128 en hoopte, dat-ie daar wel een jaar in zou kunnen... Zeker niet.

6. december 2025