Altijd goed kunnen winkelen en retouren bij Wehkamp maar nu heb ik mijn retour bedrag na 2 maanden nog niet terug, Gebeld en de reactie is dat we achter lopen met het verwerken van retouren... Deze m... Se mere
Virksomheden har svaret
Retour wel binnen met track en trace word niet verwerkt ondanks bewijs levering wehkamp zegt dat eigen verantwoording is maar j het is bij wehkamp magazijn kwijt geraakt en met hun label netjes ve... Se mere
Virksomheden har svaret
"Schandalige service. Bankstel begon al binnen 3 maanden ernstig te pluizen (pilling). Klantenservice (Trijntje) dreigde eerst met kosten en stuurde pas na een jaar een 'expert' die binnen 5 minuten b... Se mere
Virksomheden har svaret
Eerlijk gezegd had ik jaren niks bij Wehkamp besteld en nu weer een paar keer wel. En ik vind hun retourregeling duidelijk en hun bezorgbelofte accuraat. Je kan laten bezorgen bij zo'n DHL om de hoek,... Se mere
We zijn er al ruim 72 jaar voor Nederland, voor iedereen, voor gezinnen en dat in iedere fase van het leven. Iedereen kent ons, en wij kennen Nederland. We helpen bij het maken van keuzes, we zorgen voor een mooie, relevante, zorgvuldig samengestelde selectie van artikelen en we helpen om snel te vinden wat je nodig hebt. We zorgen dat de bestelling razendsnel in huis is of bij het dichtstbijzijnde pick-up point. Die reis begint in ons hypermoderne distributiecentrum, van waaruit we miljoenen klanten bedienen.
Zwolle, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn codes doen het niet. Ik heb al meerdere keren aangegeven. Dan wordt er gevraagd naar mijn codes zodat hun het kunnen proberen en vervolgens hoor je helemaal niets meer van Wehkamp. Dit is de enigste webshop waar ik problemen mee heb. De antwoorden die ik ontvang vind ik zo omslachtig. Mag ik uw code dan probeer ik het...net of de code dan opeens wel werkt als een Wehkamp medewerker het invult. Ook geen nieuwe code ontvangen want je hoort niets meer van hun.

Besvarelse fra Wehkamp
Snelle verzending,artikelen op je verlanglijst komen vaak in een aanbieding. Makkelijk te retourneren en goed assoriment

Besvarelse fra Wehkamp
Wat ik super vind is bezorging volgende dag, zelfs op de dag zelf in de avond is ook nog mogelijk. Retourneren was gratis, nu va een laag bedrag dus dat valt mee. Ik vind sommige artikelen wel wat duurder maar voor de rest ben ik tevreden daarom ben ik al heel lang klant!

Besvarelse fra Wehkamp
Zitzakken besteld voor onze horeca. Totale bestelling ruim 1200 euro, zou binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. Een week later niks binnen. Contact opgenomen, niemand kon me verstellen wat de status was. Inmiddels is het 2 maanden later en ik weet nog steeds niet waar de zitzakken zijn maar kan de bestelling ook niet annuleren??!!! Ik wordt niet terug gebeld en moet het doen met het antwoord "mevrouw bij ons is het ook druk, wij kunnen er niks aan doen". Diep teleurstellend. Wees gewaarschuwd.
Wat een drama dit bedrijf! Adverteren met 'vandaag besteld voor 11:15 zelfde dag in huis'. Ik moest het pakket op tijd hebben, dus gebeld of dit 100% zou gebeuren. Vervolgens op advies nog eens €5,- bijbetaald zodat het zeker op dezelfde dag zou komen. Vervolgens komt pakket 3 dagen later!! 3 dagen? Elke dag wordt hij weer een dag uitgesteld? Adverteer dan niet met zulke leuzen als je het compleet niet waar kunt maken. Baal hier echt ontzettend van

Besvarelse fra Wehkamp
Bij Wehkamp altijd snelle levering. Vandaag besteld is ook echt altijd morgen in huis. Goed assortiment ook. Prijzen zijn marktconform.

Besvarelse fra Wehkamp
Ik heb twee buitentafeltjes besteld bij Wehkamp. Tijdens het in elkaar zetten kwamen we erachter dat bij één van de tafeltjes een zakje met schroeven ontbrak, waardoor we het tafeltje niet konden monteren.
Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice. Daar werd aangegeven dat ik contact moest opnemen met de afdeling schade/garantie en dat het waarschijnlijk geen probleem zou zijn om het ontbrekende zakje schroeven na te leveren. Vervolgens heb ik mijn melding daar ingediend, maar pas na geruime tijd kreeg ik een reactie.
Tot mijn verbazing bleek dat het nasturen van de ontbrekende schroeven niet mogelijk was. Wehkamp wist zelf niet eens welke schroeven er precies in het pakket hadden moeten zitten. De oplossing? Zelf naar de bouwmarkt gaan om passende schroeven te zoeken én deze ook nog eens zelf betalen. Als compensatie kreeg ik een tegoedbon van €7,50.
Ik heb aangegeven dat je als klant al een incompleet product ontvangt, vervolgens meerdere keren contact moet opnemen, lang op een reactie moet wachten én uiteindelijk zelf naar de bouwmarkt moet om het probleem op te lossen. Dat je dan wordt afgescheept met een tegoedbon van €7,50 vind ik echt schandalig. Een (gedeeltelijke) terugbetaling van de bestelling had ik veel passender gevonden, zeker omdat ik ook nog zelf de kosten voor de schroeven moet maken.
Het meest teleurstellende was misschien nog wel de reactie van de klantenservice aan het einde: als ik het er niet mee eens was, kon ik “maar een klacht indienen”. Dat vind ik een bijzonder klantonvriendelijke manier om met een probleem om te gaan. Erg teleurstellende service.

Besvarelse fra Wehkamp
Ik heb speciaal bij Wehkamp besteld omdat er een levering op dezelfde dag werd beloofd. Daar heb ik €5 extra voor betaald. Aan het einde van de dag kreeg ik echter bericht dat levering die dag niet mogelijk was en dat het pakket pas de volgende dag zou komen. Dat was voor mij te laat, dus heb ik de bestelling direct geannuleerd.
Wat mij vooral stoort, is dat ik van Wehkamp geen enkele bevestiging van die annulering heb ontvangen. Geen e-mail, geen update, helemaal niets. De volgende dag heb ik zelf nog contact opgenomen met de klantenservice om te vragen of de annulering wel correct was verwerkt. Ook daarop kreeg ik geen duidelijke bevestiging. Uiteindelijk zag ik via het transportbedrijf dat het pakket werd teruggestuurd naar Wehkamp. Dat was de enige indicatie dat mijn annulering blijkbaar was doorgegaan.
Daarna bleef het opnieuw stil. Ik wist nog steeds niet wanneer ik mijn geld zou terugkrijgen. Ik moest zelf de klantenservice bellen, die bovendien moeilijk bereikbaar was. Daar kreeg ik te horen dat ze eerst wachten tot het pakket is teruggekeerd en dat de terugbetaling vervolgens nog tot twee weken kan duren.
Dat vind ik onaanvaardbaar. Als een betaalde bezorgservice niet wordt geleverd, zou een terugbetaling onmiddellijk in gang gezet moeten worden. De klant mag niet de dupe worden van de interne logistiek, zeker niet als het pakket nooit is aangeboden.
Ook de online communicatie laat veel te wensen over. De e-mails ogen onprofessioneel, zonder afbeeldingen en weinig gebruiksvriendelijk. Voor een grote webwinkel verwacht je een veel betere klantervaring.
Dit was mijn eerste bestelling bij Wehkamp, en ook mijn laatste.
Kleding besteld en 1 euro extra betaald zodat het de volgende dag thuis geleverd zou worden. Ondertussen twee weken verder en nog niks ontvangen. Meerdere malen de klantenservice gebeld die aangeeft dat er waarschijnlijk iets mis is gegaan met het sorteren. De oplossing is om het opnieuw te bestellen en de andere bestelling te annuleren. Let op, je moet dan vervolgens wel weer 14 dagen wachten totdat je je geld terug hebt. Wat een slechte service. Eerste en laatste keer dat hier ooit ga bestellen.

Besvarelse fra Wehkamp
Ik bestel en betaal via Ideal ... is iets te klein te groot of welke reden dan ook , ik stuur het eenvoudig terug en enkele dagen later staat het geld weer netjes op mijn rekening!
Altijd goede service een zeer betrouwbaar bedrijf!!!

Besvarelse fra Wehkamp
Ik dacht een leuke bikini te kopen en hiervoor een cadeaukaart te gebruiken. Omdat ik de exacte maat niet wist, twee verschillende maten gekocht, met het idee dan retour ik er 1 en houd ik de goede maat. Zo gezegd, zo gedaan! Dus ik denk: leuk een bikini gekocht te hebben met een cadeaukaart. Echter als je iets retour doet, wordt als eerst je cadeaubon teruggestort als tegoed. Dus nu wel een leuke bikini maar een cadeaukaart die ik niet heb kunnen gebruiken. En die ik dus als tegoed bij wehkamp heb staan en ook niet meer bij een andere winkel kan inzetten. Ik heb gebeld en het blijkt in de voorwaarden te staan, maar ik vind dit onwijs flauw. Dus iedere keer als je een bestelling doet en je zou 1 ding retourneren, kun je het tegoed van je cadeaubon niet gebruiken. Ik vind dit klantonvriendelijk!

Besvarelse fra Wehkamp
Dit bedrijf adverteert als een Amerikaan op de betaalde versie van amazon. Waardeloos

Besvarelse fra Wehkamp
Grote bestelling geplaatst van 300 a 400 euro. Paar kleine dingen terugestuurd ivm niet juiste maat. Vervolgens omdat ik voor 25 euro heb betaald met een fashioncheck krijg ik dit geld niet meer terug. Wordt uitbetaald in wehkamp tegoed terwijl ik helemaal niet opnieuw bij hun wil bestellen. Naast dat de klantenservice heel erg slecht bereikbaar is en zegt terug te bellen en dit niet doet ben ik hier helemaal niet blij mee. Wettelijk gezien mag je ook alleen terug betalen met het middel waarmee betaald is. Fashioncheck naar wehkamp tegoed mag niet, maar kennenlijk boeit wehkamp dit niet.

Besvarelse fra Wehkamp
Wehkamp doet zaken met DHL dat weigert een bestelling op het afgesproken afhaalpunt om de hoek af te leveren. In plaats daarvan mag ik het een paar kilometer verderop komen ophalen. Koop is ontbonden.

Besvarelse fra Wehkamp
Had 1+1 aktie badlakens besteld en kreeg er maar 1 opgestuurd!
Klantenservice zei dat ze de aktie niet konden achterhalen.
Eerste en laatste ervaring bij Wehkamp.
Wat een slechte service.

Besvarelse fra Wehkamp
Goede service. Veel keus in wat dan ook. Gemakkelijk op te zoeken. Overzichtelijk

Besvarelse fra Wehkamp
ZEER SLECHT! Zojuist een bestelling geplaast. Valt me 10 sec later in dat ik morgen niet thuis ga zijn, dus ik wil annuleren. Gaat dat helemaal niet!!! GEEN ANNULEERKNOP! Ik bellen na 10 minuten in de wacht krijg ik zo'n belachelijke medewerkster aan de lijn die me zegt dat ik de tracking link die ik ga krijgen maar moet weigeren?!? BELACHELIJK DEZE ORGANISATIE! NET ZO SLECHT ALS 30 JAAR GELEDEN! TRAP NIET IN DE MOOIE RECLAMES, VERLEIDELIJK, MAAR HET IS EEN SLECHTE ORGANISATIE!

Besvarelse fra Wehkamp
We bought a side table. They sent it with short unmatching screws. I tried to file a report on their web site but it is super buggy page. It keeps throwing "• The CSRF token is invalid. Please try to resubmit the form." error. I wasted so much time for a €50 table that I regret so much. They have a useless chatbot which does nothing.

Besvarelse fra Wehkamp
Al jaren klant bij Wehkamp, de laatste jaren bestel ik vaker, omdat ik niet meer kan winkelen. Grote diversiteit in merken, voor ieder is er wel wat.
Voor 9.00 besteld, de andere dag bezorgd.

Besvarelse fra Wehkamp
Laatste 2 bestellingen compleet misgegaan. 1 veelste laat geleverd, anders na ruime week nog niet binnen.
Vandaag besteld morgen in huis, wat een grap🤣🤣
25-06-2026: @Wehkamp heb gelijk gemaild en gechat, maar jullie reageren nergens op. 15 juni besteld, inmiddels 10 dagen verder en nog niks binnen, wel mn geld kwijt.

Besvarelse fra Wehkamp
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.