Wehkamp Anmeldelser

7.805
TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Altijd goed kunnen winkelen en retouren bij Wehkamp maar nu heb ik mijn retour bedrag na 2 maanden nog niet terug, Gebeld en de reactie is dat we achter lopen met het verwerken van retouren... Deze m... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Retour wel binnen met track en trace word niet verwerkt ondanks bewijs levering wehkamp zegt dat eigen verantwoording is maar j het is bij wehkamp magazijn kwijt geraakt en met hun label netjes ve... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

"Schandalige service. Bankstel begon al binnen 3 maanden ernstig te pluizen (pilling). Klantenservice (Trijntje) dreigde eerst met kosten en stuurde pas na een jaar een 'expert' die binnen 5 minuten b... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Stormagasin
  2. Børnetøjsbutik
  3. Dametøjsbutik
  4. Herretøjsbutik
  5. Møbelforretning

Skrevet af virksomheden

We zijn er al ruim 72 jaar voor Nederland, voor iedereen, voor gezinnen en dat in iedere fase van het leven. Iedereen kent ons, en wij kennen Nederland. We helpen bij het maken van keuzes, we zorgen voor een mooie, relevante, zorgvuldig samengestelde selectie van artikelen en we helpen om snel te vinden wat je nodig hebt. We zorgen dat de bestelling razendsnel in huis is of bij het dichtstbijzijnde pick-up point. Die reis begint in ons hypermoderne distributiecentrum, van waaruit we miljoenen klanten bedienen.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(7.805)

742 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fijn om bij wehkamp te bestellen

Super fijn om bij wehkamp te bestellen. Voor 23 uur besteld is de volgende dag al bezorgd met fijne bezorgdienst DHL. Betalen kan achteraf dus rustig thuis passen en wat niet goed is haalt DHL weer thuis bij me op. Ook last minute cadeautjes bestellen gaat erg makkelijk bij de wehkamp. Erg blij mee en dus alleen betalen voor wat je houdt.

10. september 2026

Goedemiddag,

Wat een fijn compliment! Online winkelen hoort comfortabel te zijn en we zijn blij dat de snelle levering van Wehkamp aan je verwachtingen heeft voldaan. Geniet van je aankoop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, veel keuze, voor elk budget

14. august 2026

Beste Kirsten,

Bedankt voor de vijf sterren! Het hele team van Wehkamp werkt hard voor een snelle bezorging. Veel plezier met je aankoop!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

ruime keuze met snelle levering

goed werkende site (overzichtelijk, ruim assortiment, goede filters), goed werkende levering (snelle service, 1bestelling 1pakket, makkelijk terugsturen, kortingscode toen terugstorten langer duurde).
tip: ik laat altijd pakketten thuis afleveren, dit slaat hij niet op als voorkeur. dit zou wenselijk zijn, omdat wij buitenaf wonen en er verschillende pakketdiensten (per dag?) langsrijden.

13. september 2026

Beste vd Bighelaar,

Wat een fijne reactie, dankjewel! Bij Wehkamp streven we elke dag naar een klantvriendelijke service en een soepel bestelproces. Super dat jouw ervaring zo positief is verlopen.

Zou je ons een bericht willen sturen via webcareteam@wehkamp.nl onder vermelding van je bestelnummer? Dan kunnen wij met je meekijken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had gisteren een matras beschermer…

Ik had gisteren een matras beschermer besteld waar ik extra 4.95 voor betaald heb zodat die dezelfde dag bezorgt zou worden. Maar nee hoor DHL liegt weer eens, het is altijd hetzelfde met DHL als ze het niet redden omdat ze weinig tijd krijgen dan krijg je een email dat je helaas niet thuis bent en dat ze morgen terug komen!! What is the point als je 4.95 extra betaald en het niet bezorgt wordt zoals afgesproken. Dan stuur je een reclamatie naar Wehkamp maar ja dan krijg je keer op keer een melding dat de mailbox vol is. Ja dat helpt echt. Je er makkelijk vanaf maken. Vreemd genoeg kan Temu wel beloven dat het op tijd komt en dat gebeurt ook altijd keer op keer. Ik wil mijn geld terug. Trouwens nu nog maar afwachten of ze vandaag komen.

Beste Reiniera,

We hadden dit liever meteen goed geregeld. We snappen je teleurstelling. Om de status hiervan zo snel mogelijk in orde te maken, vragen we je om je gegevens te delen via webcareteam@wehkamp.nl. Dan gaan we er direct achteraan.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een verschrikkelijke ervaring heb…

Wat een verschrikkelijke ervaring heb ik hier. Een bestelling geplaatst. DHL heeft het pakket beschadigd daardoor teruggestuurd. Ik moest het maar opnieuw bestellen. Bij de eerste bestelling had ik korting, maar dat kon nu niet. Het zou verrekend worden. Ook waren 2 artikelen niet meer op voorraad. Zo gek dat dit dan niet bij de teruggestuurde bestelling opnieuw opgestuurd kan worden. Een log systeem waar ik veel frustratie van heb ondervonden. En dan heb ik de 2e bestelling via Riverty gekocht omdat ik dacht dit wordt dan verrekend. Inmiddels de kleding die niet leverbaar was wel opnieuw kunnen bestellen. Maar 1 grote rommel en nu krijg ik een rekening van Riverty terwijl ik op 3 augustus alle openstaande rekeningen heb betaald. Met een boete. Degene die een boete moet krijgen is Wehkamp zelf. De rekeningen in het systeem zijn zo ontzettend onoverzichtelijk. Ik heb geen idee wat ik nu nog niet betaald had. Maar voor mij nooit meer Wehkamp!!!

10. september 2026

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een jas besteld en betaald 240…

Ik heb een jas besteld en betaald 240 euro,DHL zou bezorgen maar had een code nodig!
Deze heb ik niet ontvangen.
Ik heb de medewerker de bestelling laten zien maar hij wilde de bestelling niet geven.
Toen de klantenservice gebeld daar in gebrekkig Nederlands te horen gekregen dat ik de DHLapp moet downloaden om de code te krijgen.
Ik heb aangegeven dat ik dan mijn geld terug wil en ergens anders ga kopen!
Daar moet ik dus twee weken op wachen.
Ronduit belachelijk

Beste heer Bouwmeester,

Dit had zo niet mogen lopen en we bieden je dan ook onze oprechte excuses aan voor deze situatie.

We hechten veel waarde aan een goede afhandeling en kijken graag met je mee naar een oplossing.

Mail je ons op webcareteam@wehkamp.nl?

We helpen je graag verder!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

MENSEN NIKS BESTELLEN BIJ HUN !!!!!!!!

MENSEN NIKS BESTELLEN BIJ HUN !!!!!!!!! Oplichters artikel besteld zou de volgende dag geleverd worden inmiddels 2 weken veder . Contact opgenomen reactie is nee het duurt 3 weken. Voor een matras die op de webshop staat volgende dag in huis .

Klacht ingediend ook geen reactie.

INCOMPETENTE BEDRIJF .

Beste Alik,

Dit is absoluut niet de start of afhandeling die we voor ogen hadden. We balen ervan dat het deze keer zo gelopen is en we kijken dit graag direct voor je na. Zou je ons een bericht willen sturen via webcareteam@wehkamp.nl onder vermelding van je bestelnummer?

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

“Next day delivery” is a scam

The website promises a “next day delivery” I have made the order on Saturday, the ordered wasn’t even delivered and they told me they might deliver it “end of the week” or “by next week”. There is a big difference between a one day delay and a 1 week delay. Don’t promise “next day delivery” if you are not up for the task

Dear Jaber,

We are sorry to hear about this experience. We take your feedback seriously. How can we help? You are very welcome to share your situation with us at webcareteam@wehkamp.nl.

Kind regards,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte ervaring ben al 3…

Zeer slechte ervaring ben al 3 dagenbezig om een apparaat wat kapot is aangekomen terug te sturen en mijn geld terug te krijgen uren aan de telefoon geweest mails gestuurd en nog niks geregeld bestel hier niets want als het niet goed is heb je een pak ellende

6. september 2026

Beste Peggy,

Dit is absoluut niet de standaard die je van ons mag verwachten en we begrijpen je teleurstelling. Zou je ons een bericht willen sturen via webcareteam@wehkamp.nl? Als je jouw ordergegevens vermeldt, zoeken we direct naar een passende uitkomst.

Super breed assortiment

Super breed assortiment. Ik koop er bijna alle kleding voor t hele gezin.
Wel jammer dat ook andere leveranciers gebruik maken van Wehkamp platform want vaak minder goede retour en klantenservice

Nooit meer Wehkamp

Erg slechte ervaring met Wehkamp. Mijn Medela-kolf van april 2024 is na 2 jaar kapot gegaan. Wehkamp doet er helemaal niks mee en blijft zich verschuilen achter de verlopen 2 jaar garantie. Van zo’n duur apparaat verwacht je toch dat het langer dan 2 jaar meegaat. Repareren doen ze ook niet.

3. september 2026

Besvarelse fra Wehkamp

Zou je ons een bericht willen sturen via webcareteam@wehkamp.nl? Als je jouw ordergegevens vermeldt, gaan wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ich habe schon 5 mal geschrieben das…

Ich habe schon 5 mal geschrieben das ich eine Rechnungskopie benötige, bis jetzt hat die mir noch keiner geschickt, anrufen hat auch nichts geholfen, vielleicht hilft jetzt mein schreiben an Sie.
Ich habe einen Tisch gekauft und will nur die RG Kopie davon.
Lg Herbert Krack

7. juni 2026

Beste Herbert,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pakket niet bezorgd op afgesproken bezorgpunt, maar ik moet wel betalen

Wanneer je iets bij Wehkamp bestelt, kun je het pakket af laten leveren bij een DHL-punt van jouw keuze, zogenaamd. DHL kiest er echter voor om het op een ander adres af te leveren, waardoor je niet de gelegenheid hebt om het pakket op te halen. Het pakket is echter al betaald en Wehkamp weigert het geld terug te storten. Pure diefstal. Wehkamp biedt geen enkele oplossing aan en suggereert zelfs dat ik de bestelling nog maar een keer moet plaatsen én betalen in de hoop dat het de tweede keer wel goed gaat. Waardeloos! Ik ben nu mijn geld kwijt en naar mijn pakket kan ik fluiten.

Bagger bedrijf.

Wat een ongelooflijk bagger bedrijf. Schoenen besteld die door DHL bezorgd werden. Waren te klein dus moeten retour en dan beginnen de problemen. Op het retour label staat mijn eigen adres. Dus contact opgenomen met Wehkamp. Geen probleem. Het DHL servicepunt print wel een label uit. Ga je dus naar zo'n servicepunt, maar daar weten ze van niks. Hebben ook helemaal niet de mogelijkheid om een label uit te printen. Dus maar weer terug naar de klantenservice. Aan de telefoon hang je uren aan de lijn. Dus dan maar de chat. Bespottelijk dat ze dat een chat noemen. Je krijgt een reactie en daarna is die persoon direct weer weg en kan je een uur wachten op het volgende bericht. Probeer ze dan maar eens uit te leggen wat er mis gaat. Nu al een week aan het proberen een pakje retour te zenden. Wehkamp, wat een drama!!!

7 september bericht ontvangen dat ik een reactie heb gekregen van Wehkamp en dat ik mijn review mag aanpassen. Nou graag!. Inmiddels bericht gekregen van de Wehkamp Backoffice en die vertellen me dat ik naar een DHL servicepunt kan gaan en dat die daar een retour label voor me uitprinten. Ze lezen dus zelfs je berichten amper. DHL SERVICEPUNTEN PRINTEN GEEN RETOUR LABELS UIT!!!! je kan daar slechts terecht als je een label hebt dat ze kunnen scannen. Andere opties hebben ze niet. Bagger bedrijf is nog te hoog gegrepen!

5. september 2026

Beste Harmen,

Wat vervelend dat het deze keer niet is gegaan zoals je van ons gewend bent. Dit horen we natuurlijk liever anders en we willen dit dan ook zo snel mogelijk voor je herstellen. Neem gerust contact op met ons team via webcareteam@wehkamp.nl. We helpen je graag verder!

Kapot servies ontvangen

Ik bestelde een servies bij Wehkamp, bij het openen van de doos zag ik al dat het kapot is. Netjes als klacht melding terug gestuurd. Ik hoor niks. Gebeld. Klantenservice: het kan 21 dagen duren voor het is beoordeeld. Dit is schandalig, het is niet mijn fout. Dus een tip, voortaan direct retour zenden dan krijg je gewoon je geld terug en kan je een nieuw servies bestellen. Belachelijk en zeer klantonvriendelijk Wehkamp!
Aanvulling: in hun reactie hier moest ik mailen. Dus gedaan. Krijg ik weer de reactie dat ik de 21 dagen termijn moet afwachten. Echt hoor om gek van te worden. Mooi weer spelen voor de buitenwereld is dit!

2. september 2026

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fix het beschadigde product zelf maar en zoek het uit

Mooie leren laarzen besteld. Helaas is een van de twee beschadigd op meerdere plekken. Direct na openen van het pakket contact opgenomen met de klantenservice.
Helaas is de enige oplossing: stuur het op, binnen 14 dagen beoordelen we of het gegrond is. Of een schamele compensatie van 17 euro. Hiermee zal ik producten kopen en hopen dat het ietwat weg te poetsen is, maar blijft een kwetsbare plek. Maar dat is alles wat ze kunnen doen. Met deze instelling durf ik het risico niet te nemen om te retourneren en zelf de schuld te krijgen. De voorraad van de laarzen zijn beperkt, dus over 2 weken weet ik niet of die nog beschikbaar zijn. Hier hebben ze geen boodschap aan.

Dus koop je iets? Hou rekening met een surprise knutselpakket, want de garantie op een deugdelijk product geven ze blijkbaar niet.

Update: de reactie van wehkamp hieronder wekt de indruk dat ze service bieden en tot een oplossing willen komen. Dit is niet het geval.
Nogmaals: Wees slim en koop hier niks.

Beste Suzanne,

Adres formulier werkt niet

Ik kon mijn adres niet invullen, omdat het keuzescherm achter het toetsenbord verdwijnt. Heel irritant. Dus toch maar elders besteld.

Beste Lin,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

700 euro lichter en geen kleed ontvangen.

ik heb een kleed besteld van bijna 700 euro. Op zaterdag 15 augustus is dit als bezorgd geregistreerd. Dit is echter niet het geval, ik was niet thuis en mijn partner ook niet, hier hebben we genoeg bewijzen van! ook de buren hebben niets ontvangen. Er is een onderzoek gestart waar ik vandaag de conclusie van zou krijgen. Die heb ik ontvangen, en omdat de bezorger aangeeft dat het is bezorgd is de conclusie dat het onderzoek gesloten is. Ik vind dit belachelijk. Ik ben nu 700 euro lichter en ik heb geen kleed.
Ik wacht hier al 15 dagen op, mijn geduld is op en ik verwacht hier vandaag antwoord op. Heel gek dat dit nu weer via de mail word opgepakt en ik WEER moet wachten.

Beste Andra,

Zou je ons een bericht willen sturen via webcareteam@wehkamp.nl? Als je jouw ordergegevens vermeldt, dan zullen wij nogmaals kijken wat hier aan de hand is.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Moeizaam proces retourneren

Wat jammer dat het retourneren van artikelen zo moeizaam verloopt en er geen samenwerking met Riverty is. Je hebt er zo veel extra en onnodige tijd voor nodig. Je moet formulieren invullen, contact met de klantenservice en altijd blijkt dat de zending gewoon is aangekomen. Je krijgt betalingsherinnering van Riverty, terwijl het artikel al weken geleden is terug gestuurd.

3. september 2026

Besvarelse fra Wehkamp

Hoi Ronald,Dit horen we natuurlijk liever anders. Spijtig dat het zo is gegaan. Ons team zit voor je klaar op webcareteam@wehkamp.nl. Mail ons gerust met je gegevens. We kijken dan meteen met je mee. Hopelijk tot snel!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.