Webhallen Danmark ApS Anmeldelser

3,8

Bestilte brætspil (til gode priser), og anførte min adresse forkert i bestillingen. Ville også høre om det var muligt at afhente det ene af produkterne i den fysiske butik, fordi den var på lager de... Se mere

Jeg oplevede hvad jeg selv så som værende en HW fejl på min laptop. Efter en del udfordringer med den mangelfulde 'reparation' som fabrikantens samarbejdspartner havde udført tilbød Webhallens e... Se mere

Bestilte en Kindle, grundet en dårlig oplevelse andetsteds. Leveringstiden var udemærket: 2 dage. Det der dog trækker ned, og som tilfældigvis var skylden i min dårlige oplevelse ved min origi... Se mere

Jeg har efterhånden handlet ved Webhallen nogle gange nu. Alle gange har jeg været fuldt ud tilfreds. De har nogle fede produkter til fornuftige priser, hurtig afsendelse samt tracking af forsendelse... Se mere

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Bøvl ved ombytn. af 3 dage gl. defekt PC

Har mødt både flink og kompetent medarbejder (1.besøg + køb) og arrogante medarbejdere i butik: bøvl ved ombytn. af 3 dage gl. defekt PC selvom godkendt af kundeservice (mail). Kundeservice personale (mail) ifm klage over PCfejl - god oplevelse, desværre ødelagt efterfølgende i butikken.

9. juli 2016

Hej A-M

Vi beklager, at du har haft en negativ oplevelse med personalet, og det tages selvfølgelig op.

Josephine

lang leverings tid

gør sit arbejde godt men lang leveringstid

3. juli 2016

Hej Oskar

Jeg tager en snak med Post Nord og vender tilbage til dig, så snart der er et svar fra dem.

***OPDATERING 18/7-2016***
Posten havde i denne sag overklistret den originale forsendelseslabel med en hvid label og efterfølgende ikke kunne se hvor pakken skulle hen, derfor blev den sendt retur til Webhallen og efterfølgende gensendt.

Josephine

SÅDAN !!!

Jeg bestilte en skærm fra jeg i går kl 13 og fik en besked fra post danmark her 10.03 her i til morgen at den lå klar til afhentning på posthuset.... se det er service... :D

Handler gerne igen

30. juni 2016

Hurtig og venlig kundeservice og gode priser

Bestilte brætspil (til gode priser), og anførte min adresse forkert i bestillingen. Ville også høre om det var muligt at afhente det ene af produkterne i den fysiske butik, fordi den var på lager der.

Skrev til kundeservice og fik svar på under 30 min. Adressen blev retten, ordren blev ændret og spillet blev reserveret i butikken til afhentning. That's good kundeservice!

30. juni 2016

Fremragende service

Jeg har benyttet mig af webhallen 3-4 gange og har altid fået uovertruffelig service. De har både hjulpet med med troubleshooting på deres testbench samt sat powerbanks til opladning for mig før jeg afhentede så jeg kunne samle dem op med fuld strøm (skulle på festival). Anbefaler til alle jeg kender.

29. juni 2016

God service og imødekomne

Jeg havde en i7 6700k processor som jeg mistænkte for at være defekt. De fik den testede den lyn hurtigt, og jeg fik en mail om at jeg bare kunne komme ned i butikken og hente en ny ;) super nice. Og hele vejen var personalet imødekommende og svarede på alle spørgsmål.

jeg kan kun sige tak!

8. juni 2016

Køb ikke hos Webhallen!!

I forbindelse med et køb hos webhallen, var jeg ikke opmærksom på at de bruger brev omdeling, altså uden track and trace. Hvilket betyder at hvis noget går galt under fragten eller at brevet ikke kommer frem. Står du som kunde helt selv til ansvar.

Dette er i hvert falde hvad webhallen siger.

Så de hørertelefoner jeg har købt for 650 kr. som ikke er kommet med posten skal jeg selv dække hele tabet for.

Oven i købt måtte jeg vente i hele 5 måneder og utallige opkald og mails, inden jeg fik det triste svar at webhallen ikke ville refunderer mine penge.
Den lange ventetid blev begrundet på følgende måde: "det kan tage et par måneder inden vi får vare retur hvis noget går galt i forsendelsen". Jeg ved ikke hvilken form for transport webhallen bruger men det må i hvert falde være langsomt.

Jeg vil derfor anbefale at købe et andet sted end webhallen. De har meget dårlig kundeservie!!!

6. juni 2016

Hej Simon

Webhallen vil som udgangspunkt hæfte for forsendelsen men vi kan ikke gøre andet end at sende pakken til den oplyste adresse. I dette tilfælde har du ikke skrevet husnummer på pakken, og det er med stor sandsynlighed derfor den ikke er kommet frem til dig. Hvis pakken kommer retur vil vi naturglivis gerne tage tabet på fragten og gensende pakken til dig eller kreditere den såfremt du ønsker det, men vi kan ikke erstatte din ordre som følge af forkert adresse indtastet.

Hjemmesiden registrerer din adresse og på en ny side får du mulighed for at bekræfte de indtastede oplysninger er korrekte, før din bestilling afsluttes.

Absolut fantastisk service!

Jeg havde købt et headset hos Webhallen, som så efter 1 års tid gik i stykker, og eftersom varen ikke længere var en del af deres sortiment, så fik jeg muligheden for at få en ny vare. Det behøvede ikke være et headset igen, og jeg ville få pengene tilbage, hvis varen kostede mindre, og skulle kun betale forskellen hvis det kostede mere.
De var utroligt hurtige til at svare på div. spørgsmål og der var absolut ingen problemer med dette.
Vil absolut anbefale Webhallen.dk hvis man ønsker god service!

3. juni 2016

Billig bærbar og god service

Jeg købte i marts en lenovo gaming bærbar og alt gik lige som det skulle.
Jeg fik god hjælp i butikken, da jeg kom for at hente den, så alt i alt en god oplevelse.

17. maj 2016

både og

Jeg har købt en halv dyr Asus computer hos webhallen.com hvorefter computer allerede efter 14 dage begyndte at få små fejl og til sidst endte helt med ikke at virke. Jeg kontaktede kundeservice for at høre hvad jeg skulle gøre.
Selve servicen var udemærket og de fik også lavet min computer efter et stykke tid.
Det der irriterede mig var, at jeg som noget af det første fik af vide var, at jeg selv kunne ende med at hæfte for regningen pga. blandt andet ved softwarefejl. Jeg er som forbruger nu blevet meget bekymret over deres behandling, da jeg ikke mener, at jeg burde kunne risikere med at betale noget som helst ekstra for en computer, jeg har haft i så kort tid medmindre jeg har tabt den eller lign. Det er lidt begrænset hvor meget skidt jeg kan lave på en computer, som hovedsageligt bliver brugt til alm. skrivearbejde.
Alt i alt en okay oplevelse, men med en masse bekymringer i baghovedet hvis computeren igen skulle ende med at stå af.

15. maj 2016

Hej Stefan

Når Webhallen får en maskine ind som ikke fungerer sendes den videre til en autoriseret servicepartner som står for fejlsøgning og udbedring af fejl. Her skelnes mellem software fejl og hardware fejl. Hvis det er en fejl som er forårsaget af software og som f.eks. kan løses ved at re-installere windows er det ikke dækket af reklamationsretten. Hvis en servicepartner konstaterer en software fejl bliver maskinen nulstillet og sendes retur med en regning for arbejdet.

Det er vigtigt for Webhallen at informere på forhånd så kunden har den bedste mulighed for at træffe en beslutning og måske i sidste ende kan undgå en unødvendig regning. VI er kede af hvis vi har skræmt dig, det er naturligvis ikke meningen.

God pris, middel service

Bestilte en Kindle, grundet en dårlig oplevelse andetsteds.
Leveringstiden var udemærket: 2 dage.

Det der dog trækker ned, og som tilfældigvis var skylden i min dårlige oplevelse ved min originale bestilling, var at varen blev sendt som brev, ikke pakke!
Og dette til trods for at der på hjemmesiden står at varer over 2 kg, eller længere end 10 cm, vil blive sendt som pakke.

9. maj 2016

Hej Mikael

Tak for din anmeldelse. Det er helt korrekt listet i Webhallens handelsbetingelser, vi sørger for at få taget sagen op med lageret i Sverige med det samme. Det beror sandsynligvis på en pakkefejl da alle vores varer pakkes manuelt men vi skal naturligvis til bunds i sagen så vi kan undgå det fremover.

Tak fordi du gør os opmærksom på problemstillingen.

Kundeservice.

Ingen fejl og hurtig levering

Jeg bestilte et GTX 970 fra webhallen.dk søndag d. 1 maj der stod at varen var på fjernlager og at det ville tage 2-3 dage at levere den. den ankom onsdag d. 4 maj. hvilket er super hurtigt i forhold til en fjernlager vare.

4. maj 2016

Super god service, og flinke medarbejdere

Det eneste jeg lige kan sætte en finger på, er at jeg ikke fik det ønskede headset i ombytning, det mener jeg godt man kunne gøre for sine kunder- bare fordi prisen var højere. Men jeg fik dog det samme headset som før, bare i en anden farve. Med en super service fra Mikkel, fandt vi frem til en god løsning.

21. april 2016

Et forudbestilt spil må bare ikke komme efter udgivelsesdatoen!

red. Webhallen kontaktede mig på mail, og på trods af min frustration beskrevet i nedenstående anmeldelse, så fik jeg en meget professionel og løsningsorienteret service. Sjældent har jeg oplevet en så direkte undskyldning fra en virksomhed, kombineret med en rigtig fin tilgang til kompetation for den opståede problematik. Derfor har jeg ændret min bedømmelse af Webhallen, og er faktisk villig til at give dem en chance til i fremtiden.

Kort sagt, kunne jeg ikke være mere enig med Emre Altıntaş, som udtrykker sin frustration over, ikke at havde modtaget Dark Souls 3 på udgivelsesdatoen! Det er virkelig en velformuleret og præcis argumentation af hans bedømmelse, og jeg deler hans irritation!

Grundet arbejde, har jeg godt nok ikke siddet hele dagen og ventet spændt på spillets ankomst, men det kunne være rart at så kunne få prøvet det, nu hvor man lige havde sat et par timer af til det i aften. Især når det efterhånden er den eneste spilserie, som jeg faktisk tildeler noget fritid!

Derudover, har tidligere aktiv gamer forudbestilt mange spil, gennem diverse forhandlere, men ALDRIG har jeg oplevet at modtage dem efter den officielle udgivelsesdato (med mindre selve spiludgiveren har været skyld i dette).

Sorry, Webhallen, men dette ser jeg virkelig som en fatal fejl fra jeres side - og endnu mere fordi jeg har rådet flere af mine venner til at bestille spillet gennem jer. I må sgu da vide, hvor meget spilentusiaster går op i at få deres bestillinger til tiden!

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. Det er super ærgerligt spillet ikke nåede frem i tide. Du har ret i det er en helt fatal fejl, fra endten post.dk eller vores lager i Sverige, det skal vi forsøge at opklare i dag. Om det er den ene eller den anden part ændrer ikke på at du stadig mangler dit spil og det er vi super kede af.

Vi skal gøre hvad vi kan for at spillet kommer frem til dig hurtigst muligt.

Virkelig god oplevelse

Blev mødt af storsmilende personale i butikken. De gjorde en kanon indsats for at finde den rette router til mig, også selvom jeg var en lidt besværlig kunde :-)

Første og sidste gang..

Bestilte 10. Marts 2016, Dark Souls 3 Collectors Edition til PS4. Stolede på at Webhallen ville være i stand til at levere varen til tiden. Jeg tog fejl. Det er idag d. 12 April 2016. Dagen hvor spillet udkommer, og fans verden over modtager spillet! Alle sidder med deres controllere i hånden og er allerede i gang med at dykke ned i spillet.

Og så er der os som har bestilt via Webhallen. På deres hjemmeside står der de har afsendt 8/4. Jeg tænker okay, god tid. Så får jeg den nok mandag eller senest tirsdag. Jeg tager fejl. Ringer ind i går d 11, og får at vide at pakken ikke var sendt d 8, men i stedet sendes nu (d.11). Totalt misledende markedsføring. Jeg tænker fint nok, de påstår så at Post DK ligefrem LOVER at de kan levere på 1 dag. Fint nok. Da jeg ringer til Post DK igår siger de at pakken ikke har forladt Webhallen endnu, og at de endnu ikke har modtaget den.

Jeg ringer idag til Webhallen for at forhøre mig om hvor mit spil bliver af, da de igår (d. 11) mener den ville blive leveret i dag, på release.
Webhallen siger så at det er beklageligt at jeg ikke har modtaget spillet endnu, og de mener at de ikke vil tage ansvaret for dette? Totalt uacceptabelt og amatøragtig opførsel. Hvis det var en anden stor webshop, som vi kender, ville de have kompenseret for dette med det samme! Da jeg spørger efter kompensation siger de at de kan sende mig noget chokolade? Chokolade? Er der en grænse for hvor flabet man kan være? Åbenbart ikke. Stik chokoladen et andet sted..

Intet rabat, ingen kompensation og de bliver ved med at sige at det er Post DK's skyld, da Post DK mener de kan levere på en dag.

Ringer derefter til Post DK som siger at de ALDRIG lover dag til dag levering nogensinde, og at de stadig ikke har modtaget pakken fra forsender. De siger den stadig er i sverige, og der nok går 1 dag eller 2 mindst, før jeg modtager produktet.

Det er FØRSTE og absolut SIDSTE gang jeg vælger at bestille fra dette sted. Magen til amatørhed skal man lede længe efter.

I ved i fragter fra Sverige, så skal i fand*e også sende mindst 2 dage før, og ikke 1! Og så er jeg ligeglad med hvad producenten siger til jer. Jeg har aldrig oplevet dette fra andre steder, det blev altid leveret PÅ dagen eller 1 dag før, og ingen blev sure eller noget.

Aldrig mere Webhallen. Kan godt forstå i ikke har en høj trustpilot score. Og denne anmeldelse trækker den kun længere ned.

Lær service før i driver forretning!

Hej Emre

Tak for din anmeldelse. Der er plads til forbedring her og det vil Webhallen naturligvis tage til eftertragtning. Vi kender alle i Webhallen følelsen af at glæde sig til en udgivelse og sidde klar det minut serverne går live, derfor gør det os ekstra ondt at du ikke har modtaget spillet til tiden.

Webhallen har en generel regel om at alle releases til postnumre over 5000 sendes 2 dage før og til under 5000 sendes de 1 dag før. Det er baseret på den aftale som Webhallen har med post.dk, og det skal efter deres udsagn kunne lade sig gøre.

Vi kommer gennem dagen i dag til at være i korrespondance med vores lager i Sverige og post.dk så vi kan undgå forsinkelser i fremtiden.

God handel

Jeg fik bare lyst til at sige tak for en god handel. Da jeg havde et lille problem med lyden på min nye iPhone, gik jeg ind til Webhallens butik her i København, og blev kun mødt med venlighed og god service.
Jeg føler mig tryg ved at handle hos WEBHALLEN, og kan derfor anbefale denne butik. Venlig hilsen Ernst i Kastrup

8. april 2016

Er dette din virksomhed?