1. Elektronikfirma
  2. Butik med mobiltilbehør
  3. Butik med computertilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Tekniska javisst, men absolut inte fyrkantiga. Vår kunnighet är vår största tillgång. Vi möter nybörjaren med samma entusiasm som vi möter experten. Det finns inga dumma frågor hos Kjell & Co. Så enkelt är det.

2,5

Under middel

Svarer typisk inden for 48 timer

Super dygtig og venlig betjening i Hassleholm

Jeg har nu købt flere ting hos Kjell & Co og altid fået kyndig rådgivning, god service og ikke mindst gode produkter til fornuftige priser. Den allerbedste service fik jeg dog, da jeg i går købte en bærbar højtaler hos Kjell & Co i Hassleholm, hvor vi fik kyndig og super venlig vejledning af Benjamin. Super service. Tak for det…!

11. juli 2025

Hej Anders,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både våra produkter och den service du fått hos oss, särskilt från Benjamin i vår butik i Hässleholm. Vi ser till att han får ta del av dina vänliga ord!

Du är varmt välkommen tillbaka när som helst, vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Med vänlig hälsning
Rasmus M, Kundservice

2 skærmbeskyttelsesglas oven på hinanden i Helsingborg

Besøgte butikken i Helsingborg. Jeg købte skærmbeskyttelse til min iPhone13 og fik det sat på i butikken.
Fin gratis service.
Men de havde sat den nye skærmbeskyttelse oven på den gamle!
Det opdagede jeg først tilbage i DK, da jeg efter en måned med dårligt fungerende skærm, selv købte og monterede en ny skærmbeskyttelse.
Hov! Der sad to skærmbeskyttelsesglas oven på hinanden.
Har ikke gemt kvittering.
Kommer ikke til Helsingborg i nær fremtid.

27. september 2023

Hej Jan,

Vi beklagar att du fått denna upplevelsen hos oss. Vi har kontaktat butiken och det kan helt enkelt vara en miss från vår sida. Kom gärna in till oss igen så garanterar vi att du inte ska få samma upplevelse som du fick senast. Återigen beklagar vi.

Med vänlig hälsning
David E, Kundservice

Bestilte online torsdag

Bestilte online torsdag, fik bekræftelse både på mail og SMS samme dag, klart let og forståeligt. Tog til Sverige fredag, gik til quick kasen, 123, fik varen og betalte, super hurtigt og god service.

23. december 2018

Hej Martin!

Tack för ditt omdöme!
Det låter som att allt gått smidigt och det glädjer oss att höra!

Med vänliga hälsningar,
Joakim
Kundtjänst

Vis anmeldelser på alle sprog (709 anmeldelser)