Afgelopen zondag heeft mijn zoon Kai Sarmin weer meegedaan aan de Talentendag. Net zo als vorig jaar was het weer een goed georganiseerde dag. Ongeveer 40 kids dit was ook prima want daardoor konden d... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Marcel zet zijn beste beentje voor om de speelsters van de AMVA naar een hoger niveau te brengen en denkt alleen maar aan hun ontwikkeling. Ook de scoutings dagen meegemaakt, waar verschillende scouts... Se mere
Wij zijn heleMaal tevreden! Onze dochter voelde zich helemaal welkom en is gescout door clubs. Bedankt hiervoor! En dat ze overal in Nederland mogen spelen vind ze ook helemaal geweldig! Jammer... Se mere
Marcel is eerlijk, betrokken en recht door zee, wat wij erg kunnen waarderen. Komt zijn afspraken na en regelt alles voor "zijn" talenten! Onze zoon heeft meegedaan in oktober aan een scoutingsdag... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- marcel.wagenhuis@gmail.com
- www.voetbaltotaal.net
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top!!!!
Onze dochter zit nu een aantal maanden bij t team.
Wij zijn 100% tevreden.
Wie wil dit nou niet door heel nederland voetballen en binnenkort zelfs in belgie.
Word veel geregeld voor de meiden en ondersteunen je met heel veel.
Onze dochter gaat met heel veel pleier er na toe.
Ga vooral zo door ⚽️⚽️
Leuke voetbal ochtend
Mijn zoontje voelde zich gelijk thuis.
De oefenen stof was leuk om te doen je zag het aan de gezichtjes van alle kinderen.
De scouts gaven aan veel ouders een goede feedback over hun dochter of zoon.
De overige kinderen kregen netjes binnen een paar dagen hun feedback via de mail gezonden.
Dus al met al super leuk voor de kinderen om aan deel te nemen.
Prima voetbalschool met top trainers…
Prima voetbalschool met top trainers die er echt voor de meiden zijn.
Ze hebben al div meiden kunnen plaatsen bij topclubs.
Wij zijn heleMaal tevreden!
Wij zijn heleMaal tevreden!
Onze dochter voelde zich helemaal welkom en is gescout door clubs.
Bedankt hiervoor!
En dat ze overal in Nederland mogen spelen vind ze ook helemaal geweldig!
Jammer dat sommige ouders dit anders hebben ervaren maar wij zijn 100% tevreden!
Ga zo door met de toppers!!!
En met alles wat jullie organiseren gewoon door blijven gaan!!!
Geweldige Voetbalacademie
Geweldige Voetbalacademie, de meiden krijgen een goede training, er worden wedstrijden tegen top teams georganiseerd. Je ziet het niveau met de maand omhoog gaan van de speelsters
Leuke dag gehad
Erg leuk georganiseerd. Na Beusichem zijn wij later ook in Gouda geweest. Bij beide dagen was het leerzaam om te zien. Ook voor mij als amateur trainer was het leuk om die scouts en zelfs oud profvoetballers met de kinderen bezig te zien. Mijn zoon was erg enthousiast en wilde graag nogmaals, vandaar onze keuze om dit weer te doen. 2 maal netjes een mail gekregen wat de uitslag was van de dag. Laatste keer zelfs een uitnodiging gehad van een profclub om daar op stage te komen. We komen zeker nog eens met onze jongere zoon.
in 1 woord prut!
in 1 woord prut!
Zoals hier al eerder beschreven een pochende man welke weinig met voetbal heeft maar alleen om zijn centjes denkt.
Kids leren hier niets, worden ook echt niet gescout. Flauwekul met dingen als scouts hebben geen logo's ect er op. Wij waren in (noordholland) als eersten binnen! Zelfs voor de heren van VT er waren. Heb wel een redelijk idee wie een scout is en wie niet, maar geen scouts gezien. ja of de scouts moeten zelf ook een zoon "inbrengen"
beter je geld steken in Jonger Oranje, dan hebben de kinderen in elk geval nog een leuke leerzame dag dan hier bij VT.
Groet
veenstrasjors501.gmail.com

Hier zelf verhaal
Hier zelf verhaal. Geen scout gesien.
Helaas helemaal nep. Vorige jaar in Amsterdam geweest.
Pas op, oplichters
Ibrahim

in 1 woord waardeloos!
Helaas kan ik me aansluiten bij deze ervaringen.
Ook wij zijn naar een scouting dag geweest. In 1 woord, waardeloos.
Het scouten leek nergens op, scout zoals Marcel zichzelf noemende had meer interesse in de voetbal moeders dan in de voetballende kinderen.
Wij zijn na de eerste drinkpauze vertrokken. Dit is compleet zinloos!
Ook bij ons waren er geen andere scouts aanwezig zoals waar men mee adverteert.
Het ergste vind ik om op deze manier geld te verdienen over de rug van onze kinderen.
Alle negatieve post worden ook verwijderd, ik heb vorige jaar iets op insta onder een foto gepost, dat was vrij snel verdwenen.
Zonet deze site gevonden
H de Boer

Besvarelse fra Voetbaltotaal
Ik deel de ervaring zoals hierboven
Ik deel de ervaring zoals hierboven.
Wij zijn in haringen geweest. Viel me ook direct op dat de interesse direct naar de voetbal meiden ging. Ook de mama’s die alleen stonden waren interessant voor deze “scout”.
Bij ons ook geen enkele echte scout aanwezig. Waarop ik een reactie hebt gestuurd en ook allemaal “bedreigingen” kreeg over juristen en dat mijn kind niet kon voetballen.
Wat een “huilie huilie” mensen zijn dit.
Bij ons ook puur wat partijtjes zonder veel interesse van de “scout”
Zonde van je geld, zeker niet naartoe gaan!!
Een ontevreden papa