Se, hvad kunderne siger
Onze zoon Dean voetbalt deze maand een jaar bij de voetbalschool van JT. Dean heeft diverse clinics gevolgd, neemt deel aan de voetbalschool op zondag en we hebben regelmatig een personal training met... Se mere
Geweldige ervaring bij Voetbalschool Jordy Thomassen! Mijn zoontje zit sinds kort bij de voetbalschool van Jordy Thomassen, en wat doet hij het ontzettend goed! Jordy weet precies hoe hij kinderen en... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Een voetbalschool voor iedereen, met een passie voetbal. Wij verzorgen trainingen op hoog niveau van ervaren trainers. De trainers hebben kennis in het betaald voetbal, deze kennis willen zij overdragen op de spelers. Wij bieden groepstraining en individuele trainingen aan. Samen werken wij aan jouw doel.
Kontaktoplysninger
Victorialaan 20, 5213JG, Den Bosch, Holland
- 0631783223
- info@jordythomassenvt.nl
- jordythomassenvt.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Sjors vond het een super training! Het was een leerzame training!!!!!
Top training met veel goede tips!
Geod ervaring
Profdagen
Super leuke profdagen gehad bij Jordy Thomassen! Echt een aanrader. Mooie afwisseling in trainingsvarianten, en goede begeleiding!
Top voetbalschool!
Onze dochter van 11 traint met veel plezier bij Voetbalschool Jordy Thomassen en leert er echt ontzettend veel. We zien haar groeien in techniek, zelfvertrouwen en spelinzicht. Fijne trainingen, goede begeleiding. Echt een aanrader!
Jayden heeft het altijd naar hem zin de…
Jayden heeft het altijd naar hem zin de traning is top trainers zijn ook top
Alles ging vlot en duidelijk
Geweldige voetbalschool met trainers…
Geweldige voetbalschool met trainers die de kinderen zien en laten groeien!
Fijn gevoel
Mijn zoon had bij binnenkomst gelijk vertrouwen en plezier om te gaan voetballen.
Clinic 24-12-25 Voetbaltechnisch gezien heel goed.
Voetbaltechnisch gezien is er niets aan te merken op de clinic; de inhoud en oefeningen waren van een hoog niveau. Wel zijn er een aantal randzaken die wat mij betreft beter kunnen. Het ontvangst had persoonlijker gemogen en de kantine was niet geopend. Daarnaast was er geen drinken en fruit voor de spelers aanwezig. Aangegeven werd dat dit vergeten was.
Al met al een sterke clinic op inhoud, met ruimte voor verbetering in de organisatie eromheen.
Goede en fijne communicatie
Goede en fijne communicatie, het team is ongelofelijk gedreven om de kinderen met heel veel plezier aan de bal te krijgen!
Deze voetbal school is een aanrader …
Mijn zoon heeft het als leerzaam ervaren en is ook enthousiast over de trainers en manier van trainen!
mijn zoon training daar bijna 6 maanden…
mijn zoon training daar bijna 6 maanden en hij vind heel leuk en hij komt elke week graag naar de training
Je wordt heel vriendelijk ontvangen.
Je wordt heel vriendelijk ontvangen.
Iedereen is heel erg positief ingesteld.
En onze zoon gaat er met super veel plezier naartoe.
Hij leert er heel veel, en kan dat weer toepassen tijdens de wedstrijden!
Læs mere om andre typer anmeldelser.