Onze dochter van 11 traint met veel plezier bij Voetbalschool Jordy Thomassen en leert er echt ontzettend veel. We zien haar groeien in techniek, zelfvertrouwen en spelinzicht. Fijne trainingen, goede... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Geweldige ervaring bij Voetbalschool Jordy Thomassen! Mijn zoontje zit sinds kort bij de voetbalschool van Jordy Thomassen, en wat doet hij het ontzettend goed! Jordy weet precies hoe hij kinderen en... Se mere
Voetbaltechnisch gezien is er niets aan te merken op de clinic; de inhoud en oefeningen waren van een hoog niveau. Wel zijn er een aantal randzaken die wat mij betreft beter kunnen. Het ontvangst had... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Een voetbalschool voor iedereen, met een passie voetbal. Wij verzorgen trainingen op hoog niveau van ervaren trainers. De trainers hebben kennis in het betaald voetbal, deze kennis willen zij overdragen op de spelers. Wij bieden groepstraining en individuele trainingen aan. Samen werken wij aan jouw doel.
Kontaktoplysninger
Victorialaan 20, 5213JG, Den Bosch, Holland
- 0631783223
- info@jordythomassenvt.nl
- jordythomassenvt.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super kind en klant vriendelijk👌
Super kind en klant vriendelijk👌
Discipline en hard werken staat hier hoog in het vaandel 👌
Super snelle reacties en was makkelijk…
Super snelle reacties en was makkelijk een proefles te boeken. Wij hebben ingeschreven!
Dat ze goed training kunnen geven en…
Dat ze goed training kunnen geven en niet boos worden en lachen met kinderen
Onze zoon komt graag bij jullie trainen. Goede techniektraining. Top trainers.
Onze zoon komt graag bij jullie trainen. Goede techniektraining.
Meer dan 5 ⭐️
Bing gaat iedere zondag met veel plezier naar Jordy. De trainers zijn allemaal even prettig in omgang en weten wat ze doen. Hij leert veel bij.
Al met al een professionele betaalbare voetbalschool die zijn zaakjes wel op orde heeft waarbij iedereen welkom is.
Een jaar ervaring met voetbalschool JT
Onze zoon Dean voetbalt deze maand een jaar bij de voetbalschool van JT. Dean heeft diverse clinics gevolgd, neemt deel aan de voetbalschool op zondag en we hebben regelmatig een personal training met 1 van de trainers. Persoonlijke aandacht is de key binnen dit team en Dean voelt zich gezien door elke trainer. Alle trainers hebben een superpositieve manier van trainen. Dean maakt een enorme groei door zowel fysiek als ook mentaal door de trainingen en is dol op elke trainer die binnen de voetbalschool met hem traint.
Mijn heeft het super fijn bij Jordy hij…
Mijn heeft het super fijn bij Jordy hij leert dingen die hij bij zijn eigen club niet leert
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Goeie feedback
Goeie feedback, en jordy weet waar hij over praat en meent het ook oprecht met de kinderen.
Jordy en de trainers streven er naar…
Jordy en de trainers streven er naar het beste uit je kind te halen , door ze te motiveren en zichzelf uit te dagen. Hele goede en duidelijke communicatie en echt een toevoeging voor het zelfvertrouwen van je kind.
Een voetbalschool waarbij de passie…
Een voetbalschool waarbij de passie voor voetbal er vanaf spat. De trainers zijn zeer gedreven en proberen het maximale uit de spelers te halen. Je kan er op je eigen niveau ontwikkelen. Een no-nonsense voetbalschool die je geen gouden bergen beloofd maar eerlijk en realistisch blijft. De spelers moeten aan de bak en trainen hard. Niet voor niets is het motto: “Hard werken verslaat talent als talent niet hard werkt”. Mijn zoon heeft er enorme stappen gemaakt en heeft zich mooi ontwikkeld. De voetbaltrainingen vergen discipline maar de technieken die je leert en de basis die je meekrijgt is van hoog niveau en je hebt er echt iets aan in voetbalwedstrijden. De trainers zijn top en mijn zoon gaat met zeer veel plezier naar de trainingen. Alleen maar liefde voor deze voetbalschool!
Fijne & leerzame voetbalschool
Fijne voetbalschool, kom hier al enige tijd met mijn 2 zoontjes. Ik merk zowel in groep & individuele trainingen die ze geven dat hier maatwerk in zit waardoor er groei is ontstaan in de ontwikkeling van mijn zoontjes en dit is goed te zien. Tevens worden de trainingen geven door trainers die zelf op het hoogste niveau spelen/gespeeld hebben en zij daar juist veel kijk hebben op verbetering. Mijn ervaring is ook dat ik reële feedback krijg in de ontwikkeling.
Ik raad deze fijne & leerzame voetbalschool aan !
Fam. E.
Fijne voetbalclinic
Hele fijne ochtend bij Jordy Thomassen gehad. Fijne sfeer, leuke, gevarieerde oefeningen. Fruit tussendoor…
Mijn zoontje vond het super leuk en…
Mijn zoontje vond het super leuk en heeft in 1 training al veel bijgeleerd!
Luca is goed opgevangen bij Jordy en…
Luca is goed opgevangen bij Jordy en zijn team! Duidelijke instructies en uitleg bij de trainingen, Zeker omdat Luca nog niet bij een club zit en meteen aansluit bij deze voetbalschool waar een goede sfeer is en alles bespreekbaar is! Fijn voor Luca. Ga zo door toppers met jullie passie om de kinderen stappen te laten maken in het voetbal..
Voetbalschool
Super fijne voetbalschool ze kijken echt naar het kind en de behoefte daarbij
Læs mere om andre typer anmeldelser.