Onze dochter van 11 traint met veel plezier bij Voetbalschool Jordy Thomassen en leert er echt ontzettend veel. We zien haar groeien in techniek, zelfvertrouwen en spelinzicht. Fijne trainingen, goede... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Onze zoon Dean voetbalt deze maand een jaar bij de voetbalschool van JT. Dean heeft diverse clinics gevolgd, neemt deel aan de voetbalschool op zondag en we hebben regelmatig een personal training met... Se mere
Geweldige ervaring bij Voetbalschool Jordy Thomassen! Mijn zoontje zit sinds kort bij de voetbalschool van Jordy Thomassen, en wat doet hij het ontzettend goed! Jordy weet precies hoe hij kinderen en... Se mere
Voetbaltechnisch gezien is er niets aan te merken op de clinic; de inhoud en oefeningen waren van een hoog niveau. Wel zijn er een aantal randzaken die wat mij betreft beter kunnen. Het ontvangst had... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Een voetbalschool voor iedereen, met een passie voetbal. Wij verzorgen trainingen op hoog niveau van ervaren trainers. De trainers hebben kennis in het betaald voetbal, deze kennis willen zij overdragen op de spelers. Wij bieden groepstraining en individuele trainingen aan. Samen werken wij aan jouw doel.
Kontaktoplysninger
Victorialaan 20, 5213JG, Den Bosch, Holland
- 0631783223
- info@jordythomassenvt.nl
- jordythomassenvt.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top voetbalschool.
Prima prijs kwaliteit verhouding, hoogwaardige trainingen, sfeervol, top trainers en leuke locaties.
Persoonlijke ontwikkeling voor de…
Persoonlijke ontwikkeling voor de speler staat voorop! Is kritisch maar coaching is altijd positief
Top voetbalschool
Kay is in een paar maanden echt al veel gegroeid. Hij gaat met heel veel plezier naar de voetbalschool en vindt het zo leuk dat hij nu voortaan ook privé trainen heeft. De trainers gaan op een leuke manier met de kids om. Contact met Jordy verloopt ook erg fijn.Alleen maar complimenten voor deze mooie voetbalschool 😊
Super goeie voetbalschool en goeie…
Super goeie voetbalschool en goeie arrdige trainers
Top trainers!
Mijn zoon traint nu 8 maanden bij Jordy en hij is in alle opzichten gegroeid. Allemaal toptrainers!

Goede trainers + trainingen
Goede trainers, trainingen en super sfeer.
Je ziet de groei bij de kinderen; technisch en fysiek worden ze echt sterker. Echt een aanrader voor elk kind wat van voetballen houdt.

Besvarelse fra Voetbalschool Jordy Thomassen
Beste voetbalschool die bestaat!
Mijn zoon traint sinds eind januari bij Jordy en zijn team. Zoveel groei en progressie gemaakt.
Het is zo persoonlijk, gelijk vanaf de proefles al. Zij halen het uiterste in de kids naar boven op een hele positieve manier!

Besvarelse fra Voetbalschool Jordy Thomassen
Kinderen lopen weg met de trainers.
Kinderen lopen weg met de trainers.
Dat is een goed teken 👍

Besvarelse fra Voetbalschool Jordy Thomassen
Mijn zoontjes zijn pas begonnen bij de…
Mijn zoontjes zijn pas begonnen bij de voetbalschool en tot nu toe vinden zij het geweldig!
Zelf vind ik dat het goed geregeld is!
Goede service goeie trainingen top…
Goede service goeie trainingen top gozer die jordy ga zo door
Onze zoon heeft nu een paar keer…
Onze zoon heeft nu een paar keer meegetraind en is erg enthousiast. Goede begeleiding/trainers die de kinderen positief coachen. Leuke en afwisselende oefeningen. Hij leert er veel van.
Goed georganiseerd!
Mijn dochter heeft een leuke, leerzame training gehad. Trucjes geleerd die ze nog niet kende. Ook het appje na de training, met de vraag hoe ze het ervaren heeft vind ik netjes en persoonlijk. Heel goed!
Goede, professionele trainingen
Goede, duidelijke en snelle communicatie.
Erg leerzaam.

Besvarelse fra Voetbalschool Jordy Thomassen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.