Afgelopen zondag heeft mijn zoon Kai Sarmin weer meegedaan aan de Talentendag. Net zo als vorig jaar was het weer een goed georganiseerde dag. Ongeveer 40 kids dit was ook prima want daardoor konden d... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij zijn heleMaal tevreden! Onze dochter voelde zich helemaal welkom en is gescout door clubs. Bedankt hiervoor! En dat ze overal in Nederland mogen spelen vind ze ook helemaal geweldig! Jammer... Se mere
Marcel is eerlijk, betrokken en recht door zee, wat wij erg kunnen waarderen. Komt zijn afspraken na en regelt alles voor "zijn" talenten! Onze zoon heeft meegedaan in oktober aan een scoutingsdag... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- marcel.wagenhuis@gmail.com
- www.voetbaltotaal.net
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geweldige ervaring. Wordt herhaald ....
Onlangs heeft mijn zoon voor de tweede keer meegedaan, en hij heeft genoten.
Van de oefenvormen, partijtjes. En niet te vergeten de feedback die je ontvangt. Het zelfvertrouwen van mijn zoon is enorm gegroeid. En Marcel houdt contact met je, als hij heeft kunnen observeren dat je kind eigenlijk hogerop moet, om dat te realiseren. Super!
Voetbal totaal
Goedemorgen,
Wij zijn super tevreden over Marcel Wijkhuis. Er staan veel scouts op de scoutingsdag bij voetbal totaal.
Mijn zoon heeft daardoor ook een stage bij Waasland Beveren gehad
voetbal marcel
voetbal marcel
goede trainingen en leerzaam met een team dat aan elkaar is en goed gemotiveerd is, veel aandacht op de spelers gericht en altijd eerlijk
Top scout!
Wij zijn Marcel dankbaar dat hij ervoor heeft gezorgd dat Milan stage kon lopen bij scharn en bij de groene ster. Hierdoor heeft Milan de kans gekregen om te starten in zowel het divisie team van de scharn als bij de Groene ster. Ik raad het jullie aan, het is een super leuke dag die vele kansen biedt!
Groetjes van Marina en Milan Eichhorst
Mijn zoon heeft voor de 2e keer…
Mijn zoon heeft voor de 2e keer deelgenomen en we zijn erg enthousiast. Professionele training waar hij veel van leert. Goede communicatie achteraf. Hij is nog niet door maar wel met een goed gevoel deelgenomen aan z'n dag.
Keepers en Voetbaltotaal
Mijn ervaringen als keepersspecialist met Marcel Wagenhuis/Voetbaltotaal zijn uitstekend. Naast mijn eigen activiteiten bij 2e divisionist Rijnsburgse Boys beoordeel ik i.o.m. ouders/verzorgers keepers(-sters) uit de scoutingsdagen waar de staf van Marcel de 1e screening doet. Prettig om deze specialiteit voor Voetbaltotaal aanvullend te kunnen aanbieden met een uitgebreide objectieve beoordeling en advies voor wie graag wil weten wat zijn of haar mogelijkheden zijn. Waar dat verantwoord is en kan zorgt Voetbaltotaal daarna voor contacten op ander/hoger niveau. Dat gaat altijd makkelijker dan zelf op zoek gaan.
Hans Schot, keepersspecialist
Niveau van het team van mijn zoontje…1
Niveau van het team van mijn zoontje was ver onder de maat
Zelf speelt hij in de 11-1.
Er speelde één kindje mee die niet op voetbal zit.
Geen passende oplossingen worden ter plekken bedacht om het toch naar zijn zin te maken.
Voor mij alleen maar een commerciële bedoeling en zal geen tweede keer meer gaan.

top van het amateurvoetbal
Voor de top van het amateurvoetbal zijn ook scouts actief bij deze prima organisatie van scoutingdagen. Niet iedereen wordt betaald voetballer namelijk. Maar wél iedereen kan hogerop.
Ik heb spelers geplaatst zien worden bij o.a. De Treffers en IJsselmeervogels (Tweede Divisie) , DVS 33 Ermelo (Derde Divisie) en Sv Huizen (Vierde Divisie). Tot volle tevredenheid van spelers én clubs.
Een voorbeeld: zondag een oorlogsvluchteling vluchteling uit Oekraïne gescout. Pas twee weken in Nederland. Maandagavond erna meteen meetrainen. Aangenomen op basis van zijn kwaliteiten. Leerde een andere voetballer kennen, die hem heel snel een fulltime baan bezorgde. Is net dit succesverhaal op de radio geïnterviewd bij Radio Ukraine.
Voetbal Comedie
Absolute fraude. Blijf zoveel mogelijk uit de buurt van deze oplichters.

Besvarelse fra Voetbaltotaal
Ik heb alleen maar goede ervaringen met…
Ik heb alleen maar goede ervaringen met ze. Goed ingelicht en de scouts waren aanwezig. Mijn zoontje is goed op weg geholpen voor zn vervolg stappen. Dankbaar voor!
Marcel is eerlijk en oprecht
Onze zoon heeft meegedaan in oktober aan een scoutingsdag van voetbal totaal en is daar opgevallen door Marcel en de aanwezige scouts, Marcel is gelijk voor hem aan de slag gegaan. Er zijn deuren voor onze zoon open gegaan, die normaal nooit open waren gegaan.
Kortom: heel tevreden!
Oplichters !!!
Dit schrijf ik zodat andere mensen niet dezelfde fout maken zoals wij, er zijn zelfs geen scouts aanwezig. De training is op een heel laag niveau, amateursniveau. Er waren 3 personen van het bedrijf en zij hebben hun geld gepakt. Nooit meer!!!

Heel goed!
Ook ik kan me totaal niet vinden in de negatieve ervaringen.
Ik vond het juist heel goed geregeld, duidelijk en achteraf kreeg je positieve feedback waar je wat mee kon! Hij heeft me zelfs aanbevolen bij een topclub uit de vrouwen topklasse, helaas werd ik heel ziek en kon daardoor niet gaan! Mijn zoontje ook positief opgevallen doorgestuurd aan Go Ahead alleen te jong nog voor de Eagles academie. Binnenkort doet mijn zoontje weer mee en zal het vast ook top geregeld zijn!
VISI Sports Management
Wij werken graag samen met Voetbal Totaal. Wij zijn geregeld aanwezig op de scoutingsdagen op zoek naar talent. Deze spelers/speelsters helpen wij verder op het gebied van atletisch vermogen en spelersmanagement. Ook ontvangen we geregeld talenten van Voetbal Totaal die wij met onze expertise verder helpen.
ViSi Sports
Succesvolle scouting dag
Succesvolle scouting dag
Ontzettend leuke ervaring moet je mee gemaakt hebben met mensen in de sportwereld met een goeie kijk op de ontwikkeling van een speler en de weet en kennis van wat er van je als speler gevraagd word. Als resultaat in contact gekomen met een zaakwaarnemer die mij nog meer geholpen heeft mbt het vinden van een club. Uiteraard geen spijt gehad van deze stap en zeker is dit goed geweest voor mijn ontwikkeling en reflectie voor mij zelf om nog harder te gaan werken om mijn doel te behalen.
Marcel helpt spelers verder in hun ontwikkeling
Marcel zet zijn beste beentje voor om de speelsters van de AMVA naar een hoger niveau te brengen en denkt alleen maar aan hun ontwikkeling. Ook de scoutings dagen meegemaakt, waar verschillende scouts rondlopen van bvo’s. Ook heeft hij connecties met meerdere clubs, waar hij altijd contact mee heeft. Werkelijk top geregeld allemaal!
Voetbal marcel
Hele goede trainingen bij AMVA, heel leerzaam en altijd gezellig. Alles goed geregeld en wat er wordt gezegd klopt. Veel persoonlijke aandacht en snel contact met de topclub waarmee je in aanraking bent gekomen via marcel.
Scoutingsdagen goed geregeld en ook contact met de scouts die niet aanwezig zijn over de spelers.
Zeer professionele organisatie
Mijn zoon heb ik mee laten doen aan een scoutingsdag. Zeer professionele indruk gekregen. Zeer professionele training wordt gegeven en meerdere scouts zien rond lopen.
We hebben bruikbare tips gekregen waar we verder mee kunnen.
We zijn in gesprek met 2 bvo's dankzij deze scoutingsdag. Erg dankbaar voor deze ervaring. Mijn zoon heeft ook echt genoten van de dag.
Fantastische ervaring!
TOP zit er nu een paar maandjes bij ! En ben door voetbaltaal en dus AMVA gescout en ga vanaf aankomend seizoen spelen in de Bundesliga ! Top trainers !
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.