Han forklarede det hele meget venligt og hjalp mig med at vælge præcis det, jeg ønskede. Han var en rigtig ekspert, som havde fuldstændig styr på alle detaljer omkring vinduer. Selvom jeg egen... Se mere
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Karina fra VELUX. Hun var engageret, lyttende og tog sig tid til at vise mig alle mulighederne inden for VELUX‑vinduer på en måde, der gjorde det let at forst... Se mere
Skulle returnere 4 gardiner. Varene kommer uden returseddel. Der bliver sendt en returseddel pr. Email efter registreringen af returnering. Den kræves medsendt som udskrift med varene. Så skal man fin... Se mere
Vi skal have monteret ovenlysvinduer i vores sommerhus og fik tilbud fra tømrer. Men vi er glade for at vi besøgte showroom for at se vinduerne og få mere indgående information. Besøget ændrede faktis... Se mere
Om VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 9.500 medarbejdere, heraf ca. 2.450 i Danmark.
VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på velux.dk.
Breeltevej 18, 2970, Hørsholm, Danmark
- velux-dk-presse@velux.com
- www.velux.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Problemer med forbindelse mellem panel…
Problemer med forbindelse mellem panel og vindue. Super service.
Fremvisning i showroom
Ringede og fik en tid til fremvisning i showroom Hørsholm. Stort udvalg og god service fra sælgers side. Showroom kan klart anbefales inden køb af vinduer.
Jeg skrev via hjemmesiden og angav de…
Jeg skrev via hjemmesiden og angav de fleste oplysninger. Kort efter fik jeg et opkald fra Nikolaj fra Velux som gav solid rådgivning og reel vejledning på produkter og muligheder. Super god og effektiv service, som jeg kun kan anbefale.
/Jeppe
Super service og betjeningVirtuel præsentation af ovenlys
Super service og betjening - nemt at tage billeder og fik derefter en mega flot virtuel demo - tak til Velux - godt arbejde - og ja uden omkostninger ;o))
Professionel rådgivning
Har to ældre Velux gglt vinduer i tag med 16/18 grader hældning, som skal udskiftes. Har fået en professionel rådgivning og svar på spørgsmål om inddækning, isolering og rullegardiner inde/ude. Firmaet har hurtigt besvaret supplerende spørgsmål samt fremsendt alternativt tilbud.
Fik aldrig pengene retur
Jeg fik det forkerte rullegardin, så jeg sendte (på egen regning) det gamle gardin tilbage til dem i Kolind. Jeg sendte en kopi af bonen med også + hvor de kunne indføre de gamle penge. Jeg fik aldrig pengene retur, så jeg ringede til dem igen, hvorefter jeg sendte billede, af kvitteringen, fra købet, samt billede af bonen fra postvæsnet..
Derefter skrev de igen, at de ikke havde fået nok info, og jeg derfor ikke får mine 900kr igen.
Køb ikke fra Velux.

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Super god service og meget dygtig…
Super god service og meget dygtig medarbejder der laver super projekt der er 100% færdig.
En meget god oplevelse som jeg vil gøre brug af igen

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Ekstrem dårlig service for så anerkendt et firma
Taget i betragtning af at dette er en virksomhed der praler med deres professionalisme... så er jeg bare nødt til endnu en gang at sige DE HAR EN EKSTREMT DÅRLIG SERVICE. for 3. gang er vores tagvindue i udu go vanen tro så går der ml. 6-8 måneder før de overhovedet rører på sig med teksten om at deres montør er på ferie, måske han kan i uge 32-33.
og sådan er det hver gang de skal reparere deres egne produkter. for os er det 3. gang på 5 år hvor det samme elektriske vindue ikke virker

Utrolig ringe kundeservice!
Utrolig ringe kundeservice!
Vi har været i flere omgange i kontakt med kundeservice og udfyldt diverse formularer - og nu 14 dage senere har vi stadig INTET hørt fra Velux eller serviceteknikere som ellers lovet.
Har svært ved at forstå man kan drive en forretning på så dårlig service.

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Det ellers velrenommerede VELUX taber…
Det ellers velrenommerede VELUX taber ALT på gulvet deres elendige ikke-eksisterende kundeservice. Bedste råd: Køb intet!
Jeg har brugt uanede mængder tid i telefonkø og på at skrive mails for at bestille teknikerbesøg, da remoten er defekt og ingen af vinduerne kan åbne. Eneste svar fra helpdesk er ‘snarest muligt - vi har travlt’.
Troede jeg bare var uheldig, men det fremgår jo tydeligt her på Trustpilot at VELUX er fuldstændig ligeglad med kundepleje, det sekund man har købt deres produkt.
Det eneste du ender med er et defekt produkt, tabte penge og en masse frustrationer.

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Har kontaktet Velux mange gange over de…
Har kontaktet Velux mange gange over de sidste måneder for at sikre et rulleskoddegardin til vores ovenlysvindue over vores seng i soveværelset i vores nye hus. De svarer aldrig eller først flere uger efter på mails. Har ringet 5 gange til dem for at få så meget information om rulleskodde så muligt og givet dem alle informationer om vinduet som de bad om. Derudover bestilte jeg servicebesøg i telefonen i slut april og er stadig ikke blevet kontaktet d.d. (16/5). Har ringet til dem idag da vi satte rulleskodden op selv i går og fjernbetjeningen ikke virker. Han fortæller så at styreboksen ikke virker når motoren på vinduet er så “gammel”, hvilket ingen har oplyst på mail eller i alle telefonopkaldene eller via hjemmesiden. Nu prøver jeg at bestille boksen plus en vinduesåbner som også bør skiftes åbenbart og leveringsdato ca er slut juli. Jeg er så rasende over at have brugt så lang tid på det her og så finde ud af at jeg skal købe ekstra dele for 3.000kr. Og samtidig skal vente 2 måneder på dem hvilket var det jeg har forsøgt at undgå ved at bestille rulleskodden i mega god tid så nu kan vi ligge det meste af sommeren i total solskin i sengen. Og det eneste kundeservice kunne sige var okay, okay, når okay og okay. De skide ligeglade!
Køb IKKE Velux tagvinduer hvis du bor…
Køb IKKE Velux tagvinduer hvis du bor langs den jyske vestkyst
Har i et nyopført sommerhus (2017) desværre valgt at få Velux vinduer som ovenlys i køkkenet. Efter knap 2 år begyndte vand at trænge ind ved begge vinduer, når det regner er der en konstant dryppen fra begge vinduer.
Det viser sig at sand der fyger (som det gør ved kysten) lægger sig oven på pakningen og trykker den ned så regnvandet kommer indenfor.
Har gentagne gange haft kontakt til Velux for en afklaring på problemet men ingen hjælp at hente der….
Har netop modtaget en mail fra Velux hvor de skriver at de ikke kan/vil gøre noget og at det desværre en konsekvens af at bo i sådant et område
Sommerhuset ligger 300-400 meter fra havet
Så derfor denne advarsel til alle potentielle købere ved Vestkysten, så i ikke havner i samme situation som mig
Velux kundeservice GPU MK08
Jeg kontaktede Velux kundeservice med en konkret og presserende udfordring, hvilket de håndterede med venlighed og professionalisme. Medarbejderen vejledte mig mens jeg udførte de forskellige trin i processen og blev hængende i røret til jeg havde fuldt styr på vinduet.
Om jeg synes Velux vinduer er simple og intuitive er et helt andet spørgsmål...
Latterligt
Købte 2 vinduer med El, så jeg kan styre dem med resten af mit smart home. Viser sig man skal købe en gateway, fair nok søger rundt på nettet, hvor det viser sig man kun kan købe dette som bundle, med andre ting jeg bestemt ikke har brug for, alt sammen til knap 2.000 kr !

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Jeg har nu siden 17 december forsøgt at…
Jeg har nu siden 17 december forsøgt at kontakte Velux vedr en garantisag på et gardin. Ingen respons overhovedet. En måned uden overhovedet at høre om min sag er modtaget. Det fik mig til at videresende til den overordnede mail til Velux. Stadig ikke et ord. Skuffet. Og bekymret - da jeg sidste år fik endnu flere både ovenlysvinduer og gardiner fra dem.

VELUX GGU MK06 Integra
Har monteret 18 stk GGU MK06 Integra i vores nybyggede hus med en taghældning på 15 grader hvilket er minimum, De er tætte 100% tætte. Der gik 3 mdr fra de blev monteret til fjernbetjeningen blev parret, alle 18 vinduer pingede ind uden problemer.
De er tætte, fungere, flotte og rengørings venlige og giver skøn lys og luft.
Efterfølgende har vi monteret 10 stk elektriske gardiner, det fungere også bare 100%. Ligeledes med Netatmo Styring via App på Andriod, det virker også perfekt. Et enkelt ord beskriver min oplevelse KVALITET.
Den danske virksomheds kommunikation…
Den danske virksomheds kommunikation selv for langt mere alvorlige problemer, der bringer andres overlevelse i fare, er IKKE EKSISTERENDE.
Jeg kan ikke lide alt det her

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
De burde forsvinde fra jordens…
De burde forsvinde fra jordens overflade sammen med deres ubrugelige, dyre og funktionssvigte ovenlys. Ud over dårlig kommunikationsstyring er de virkelig ubrugelige væsener på planeten.

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Velux active with Netatmo virker ikke
Har købt Velux active with Netatmo. En meget frustrerende oplevelse. Jeg har tre vinduer med rulleskodder og gardiner. Appen (android) kunne kun finde ET vindue og der KUN rulleskodden. Så nu må jeg bestille en håndværker til at hjælpe.
Jeg er meget ked af dette produkt, ked af at det er dansk og vil ikke anbefale det til nogen, tværtimod.

Velux vinduer
7 velux vinduer, hvidmalede - 20 år gamle:
Glaslisten nederst er fordampet i alle vinduer.
Gummi i håndtag mod ramme er forvitret - smuldret bort.
Bundliste i ramme er rådnet i flere vinduer og har jeg måtte udbedre med plastictræ og maling.
Vinduer er utætte i rammen så der ligger vand i bundrammen
Flere vinduer trækker skævt i åbningen.
Mørklægning/gardiner snoretræk er gået i stykker på adskillige (polske plagiat markant bedre og billigere)
Velux har 22.02.2022 udført service på alle syv vinduer - 3 mand i små fire timer !
Free of charge !
Tak :-)