Vand render ind fra vinduerne i nogle…
Vand render ind fra vinduerne i nogle af deres produkter .
I dette øjeblik 3 dages vandindtrængen fra et af deres produkter som de har solgt til os med deraf vanskelige følger .
VELUX supplies a complete system of complementary products and accessories for any solution from installation right to the finishing touches.
1 rue Paul Cézanne, 91420, Morangis, Frankrig
Det tager typisk over 1 måned at svare
Vand render ind fra vinduerne i nogle af deres produkter .
Bestilt en vare søndag til levering fredagen efter. Ringer onsdag efter og får oplyst at de ikke kan se om min ordre er behandlet, så jeg må ringe torsdag, hvis jeg stadigvæk ikke kan se min ordre er behandlet. Torsdag er deres telefoner lukket. Nu er det fredag og nu kan de godt se at min ordre ikke er behandlet. Måske skulle Velux overveje et bedre ordre system
Igennem vores lokale håndværkere køber vi i foråret 2024 et elektrisk fladttagsvindue fra Velux. Efter montering af vinduet kan vores håndværkere konstatere, at vinduet ikke kan åbne, hvorfor de konsulterer Velux for fejlsøgning. Efter et par timers fejlsøgning, konstaterer Velux selv, at en af deres egne teknikkerne skal undersøge sagen. Derfor må vores elektriker og tømrer indstille arbejdet og vende tilbage efter besøget af Velux tekniker. 1 måned senere kommer Velux tekniker forbi og udskifter motoren. Fin og effektiv service. Velux har dog ikke mulighed for at afslutte installationen af vinduet, hvorfor jeg må aftale med tømrer og elektriker, at de kommer forbi endnu engang for at færdiggøre installationen. Dette resulterer, forståeligt nok, i yderligere arbejdstimer og kørsel, som jeg som køber af vinduet hæfter for. Efter afslutning af sagen kontakter jeg Velux telefonisk for at oprette en sag om kompensation for yderligere håndværkertimer. Velux afviser blankt at kompensere for det ekstra arbejde den tekniske fejl har forårsaget håndværkerne. Velux siger “det var jo bare motoren, der blev skiftet. Håndværkerne kunne bare have færdiggjort arbejdet”.
Her står jeg som køber tilbage med en række ekstraregninger fra mine håndværkere grundet en produktionsfejl fra Velux. Og Velux vil ikke imødekomme min forspørgsel på nogen måde. Det kan et firma af Velux kaliber gør meget bedre… Opsummeret et skønt produkt - knap så skøn kundeservice.
Virkelig dårlig virksomhed.. Lad vær med at handle her.
Velux udførte servicebesøg på et vindue der længere er spritnyt og det var overraskende nok dækket af garantien👍