Han forklarede det hele meget venligt og hjalp mig med at vælge præcis det, jeg ønskede. Han var en rigtig ekspert, som havde fuldstændig styr på alle detaljer omkring vinduer. Selvom jeg egen... Se mere
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Karina fra VELUX. Hun var engageret, lyttende og tog sig tid til at vise mig alle mulighederne inden for VELUX‑vinduer på en måde, der gjorde det let at forst... Se mere
Skulle returnere 4 gardiner. Varene kommer uden returseddel. Der bliver sendt en returseddel pr. Email efter registreringen af returnering. Den kræves medsendt som udskrift med varene. Så skal man fin... Se mere
Vi skal have monteret ovenlysvinduer i vores sommerhus og fik tilbud fra tømrer. Men vi er glade for at vi besøgte showroom for at se vinduerne og få mere indgående information. Besøget ændrede faktis... Se mere
Om VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 9.500 medarbejdere, heraf ca. 2.450 i Danmark.
VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på velux.dk.
Breeltevej 18, 2970, Hørsholm, Danmark
- velux-dk-presse@velux.com
- www.velux.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Top rådgivning hvor man tog sig god tid til os
Virkelig god rådgivning hvor man tog sig rigtig god tid. Den sidste stjerne kan gives når deres showroom lige er blevet færdiggjort/opdateret med det sidste ;)
BESTEMT glade for at vi kom ud og blive vejledt til at bestille de rigtige ting!
God og professionel vejledning
God og professionel vejledning med stor hensyn til vores ønsker og behov.
Servicen har været på højeste niveau
Supporten er hurtig med feedback, samt forståelse for, hvad det var vi ønskede, med vore lille vindue udskiftning/projekt.
Servicen har været på højeste niveau, og tålmodigheden god.
Rigtig god oplevelse, sjældent man moder nogen der er så servicemindet, så stort 5(tal)stjerner herfra.
Kan anbefale at bruge supporten :-)
Nicolai fra Velux hjalp mig med en…
Nicolai fra Velux hjalp mig med en visualisering af min stue og hold nu op et resultat 😃 Fantastisk service fra hans side og virkelig realistisk visualisering 👍👍 Har bestilt tømrer og glæder mig til at få monteret 2 Velux vinduer ✌️
Dagslysrådgivningen har været en givende oplevelse
Dagslysrådgivningen har været en særdeles positiv oplevelse, med en engageret, vidende og hjælpsom medarbejder - der gav et stort udbytte mhp. muligheder inden udskiftning af vinduer og ombygning. Og sammenholdt med en fin udstilling, hvor man kan se og røre ved vinduer - gav mødet og køreturen til Hørsholm stor værdi.
Meget fin gratis service til at få…
Meget fin gratis service til at få visualiseret vores fremtidige ovenlys. Hjælpsom og åben dialog.
Fremragende kundeservice/-rådgivning
Fremragende, hurtig og imødekommende kundeservice og -rådgivning. Vi havde ping-pong dialog omkring 3-4 forskellige løsninger før vi landende på en beslutning. En 3D visualisering undervejs i processen hjalp godt til
Meget fin rådgivning da vi kom op til…
Meget fin rådgivning da vi kom op til Velux showroom i Hørsholm :)
Vi er ved at udvikle et nyt feriehus…
Vi er ved at udvikle et nyt feriehus koncept, og henvendte os til Velux Dagslys. Vi har fået fremragende hjælp, og en masse nye og kreative ideer til, hvordan vi kan løse nogle udfordringer med indretning ved anvendelse af nogle specielle løsninger. Virkelig hjælpsom konsulent, der tænker ud af boksen. Det kan varmt anbefales at tage Velux-konsulenterne med ind over projekter i deres tidlige faser.
Noget af den bedste kundeservice vi har oplevet!
Vi vil sige tusind tak for noget af den allerbedste kundeservice vi har oplevet fra jer (Rasmus) idag! Det var en rigtig god oplevelse - og vi fik efter vores videosamtale begge gardiner til at virke igen - så 5 stjerner herfra til dig/jer herfra!!!
Fremragende kundeservice - produkter i særklasse
Nyrenoveret 1.sal med ekstra store Veluxvinduer med rulleskodder og automatisering.
Velux var i starten lidt udfordret med vores løsningsvalg af størrelser og rulleskodderne, da vi ønskede os 3 gange så meget lys som der var før.
Efter henvendelse til Velux har vi nu fået det hele til at spille. Automatisk udluftning, lukker når det regner, automatisk mørklægning i soveværelser mm.
Vi er vildt glade for den løsning vi er endt med – stor ros til Velux måde at guide os igennem et univers med mange muligheder.
Velux har holdt os i hånden og sørget for at alt var som vi ønskede.
Tak
Super service hurtigt leveret
Jeg fik et problem med et plisségardin om lørdagen. Jeg sendte en mail til Velux, der allerede mandag morgen (i dag) besvarede min mail. Medarbejderen (Emil B E) bad om yderligere info, der blev sendt tilbage. Efter et par mail frem og tilbage endte det med, at Emil fandt et par mulige løsninger, der ville blive sendt uden beregning. Super service.
Super oplevelse i Velux Showroom
Super mulighed at kunne komme forbi Velux showroom og se på lige præcis de 2 modeller af ovenlysvinduer, som var i spil til vores nye badeværelse. Fantastisk behagelig service hvor jeg fik gennemgået fordele og ulemper ved de forskellige modeller samt præsentation af forskellige tilvalgsmulighed. Føler mig klart bedre rustet til at kunne træffe beslutningen om hvilket ovenlysvindue, der vil være det rette for os.:-)
Har en skade på en ventilationsklap på…
Har en skade på en ventilationsklap på en et ny monteret Velux vindue, og kontakter serviceafdelingen. Formentlig påført af os selv, uden helt at have klarhed over det. De afsender samme dag et link til en video om hvordan den udskiftes og sender ventilationsklappen samme dag uden beregning.
Klasse service.
Imødekommende og grundig hjælp både pr…
Imødekommende og grundig hjælp både pr mail, telefon og besøg i showroom. Kan varmt anbefales ved nyt hus eller nye vendere i eksisterende. Vi fik talt alle muligheder igennem og opfølgende information gjorde at vi fik valgt de bedste løsninger.
Nu er det 2 gang på 2 år
Nu er det 2 gang på 2 år, at velux teknikere vælger, at blive væk fra en aftale, hvor vi har taget fri og stået op tidligt for, at være klar. Det er så dårlig service og når man så ringer til velux, så får man nr. til tekniker, som så ikke tager sin tlf🤮🤯🤬

Besvarelse fra VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
God og hjælpsom service
Jeg skrev til VELUX ang. nogle spørgsmål til mørklægningsgardiner. Johannes besvarede hurtigt min henvendelse og fik Sebastian til at hjælpe mig i telefonen. Han var behagelig, tålmodig og super hjælpsom. Alt ialt, en rigtig god oplevelse, som fortjener en anmeldelse når nogen giver sig tid til en.
Venlige Velux
Hurtig, seviceminded og venlig betjening. Yderst kompetent
Top service fra Lisa hos Velux
Top service fra Lisa hos Velux, som hurtig stod klar til fysisk møde, hvor vi fik gennemgået alle de muligheder som Velux tilbyder.
Varm anbefaling til at tage forbi Velux forinden valg af vinduer, det var en jungle før men ikke efter.
God telefon support - uden robot
Hjælp mht. konkret problemstilling vedr. dampspær blev håndteret og besvaret hurtigt og kompetent. Tak rart at kunne tale med en "ægte" og kompetent person frem for robotter