Van De Moer Instruments Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

de manager, Bert, kwam op mijn vraag speciaal af naar de kust ivm een defect orgel. Ter plaatse bleek dat er helemaal geen defect was, dat ik per abuis een knop had ingedrukt die niet ingedrukt mag b... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat ik bestelde was super inorde ik kocht de psm 300 schure inears systeem top ben er heel tevreden mee ,goede prijs snele en vriendelijk onthaal jaak vermeulen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijk en behulpzame ontvangst gehad. Hebben mijn gitaar perfect hersteld en mij goed geinformeerd hoe dat proces liep en wat ik kon verwachten. Bij ophaling een extra gitaareffect gekocht e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een budget Telecaster nodig voor het type nek en single coils eens te proberen. Ondanks de beperkte selectie in de kleinere winkel in Antwerpen uitermate tevreden van de prijs/kwaliteit van wat... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Musikinstrumentforretning

Skrevet af virksomheden

Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij Van de Moer Instruments kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten die steeds de gepaste oplossing voor je zoeken. Of je nu een beginner bent of een door de wol geverfde professional: ons advies is op maat.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

67 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goede ervaring!

Tijdje geleden contact gehad met Bert van de Moer over een Viscount Legend. Ik had ze op de site van Van de Moer Aalst gezien voor een zeer nette prijs en zag dat men ook een vestiging in Groningen heeft.
Van de Moer heeft het orgel de navolgende week direct nog bij de vestiging in Groningen geleverd, waardoor ik hem die week nog kon ophalen. Vooruitbetaling was niet nodig. In de winkel in Groningen ook zeer goed geholpen. Kortom: zeer tevreden en ik kom hier zeker nog wel eens weer!

24. marts 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn bedrijf met snelle levertijd en persoonlijke benadering

Een hele persoonlijke benadering. Ik heb de Nord stage 4 besteld. Er werd mij eerst verteld dat de eerste levering in mei 2023 zou komen. Ik werd diezelfde week gebeld met het goede nieuws dat mijn Nord binnen was. Ook is er door het bedrijf aangeboden om de Nord gratis op te sturen naar mijn adres, zodat ik niet langs de winkel hoefde om hem op te halen. Mijn Nord was dus heel snel binnen! Ik ben zeer tevreden over van de moer en ik zal hier zeker meer bestellen. De reactie die van den moer geeft is snel en je voelt je echt een persoon, geen nummer. Heel fijn bedrijf!

Bedankt van den Moer!

16. marts 2023

Super service!

Ik was zeker niet de makkelijkste klant (een amp gekocht, waar ik diezelfde avond toch wat twijfels over kreeg, dus de volgende werkdag terug gebracht in de hoop dat ik hem nog kon inruilen), maar daar maakten de gasten van vandemoer in Gent geen enkel probleem van. Ben dan voor een duurder model gegaan, maar zag dat deze elders toch een significant stuk goedkoper geprijsd stond, maar ook daar maakten zij geen enkel probleem van en ik heb de amp meegekregen aan de prijs van de andere winkel (ze matchen de prijs als je iets elders goedkoper vindt). Zeker een aanrader dus en ze hebben er in mij zeker een vaste klant bij na deze zeer positieve eerste ervaring!

21. marts 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supe service met dat tikje meer

Supe service met dat tikje meer. Moest naar de vestiginging in Gent voor een Mackie hoofdtelefoon, één van de weinige plaatsen die deze op voorraad hadden. Ik dacht ik neem de trein. Natuurlijk liep dat niet zoals verwacht en had beetje vertraging. Ik zou net 5 minuten na sluitingstijd aankomen. Even gebeld en de vriendelijke mensen wouden wel even wachten op me. Aangekomen in Dampoort, spurtje getrokken. Top service gasten! Nog eens bedankt. En nu die koptelefoon aansluiten en uitproberen:-) Fijn weekend nog!

18. marts 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een positieve ervaring, extra service gekregen.

Na jaren bij dezelfde muziekwinkel te bestellen bestelde ik enkele maanden geleden voor het eerst bij Vandemoer Instruments. Ik had natuurlijk wel mijn twijfels, maar na een bezoek in de winkel van Gent besloot ik daar toch maar het drumstel voor mijn zoontje te bestellen, ik kreeg een goede service, en op vraag wisten ze zelf het drumstel bij me thuis te komen installeren. In tegenstelling tot wat ik in sommige reviews lees was de communicatie bij mij wel dik oké. Ook de volgende bestellingen voor studio gear die ik plaatste werden telkens mooi afgerond, de ene was al wat langer wachten dan de andere, maar de dag van vandaag producten vinden die op korte termijn leverbaar zijn is al niet altijd gemakkelijk, en met maximaal een weekje wachten voor een bepaald mengtafeltje, mag ik best heel tevreden zijn. Niets op aan te merken eigenlijk.

22. februar 2023

leugens, onbetrouwbaar

"Voor 16u besteld, vandaag verzonden" is een leugen in mijn geval.
Klantendienst liegt ook: beweren dat een product vandaag verzonden wordt, maar in realiteit duurde het nog 4 werkdagen voor de pakjesdienst het pakket kreeg (terwijl het wel in stock was, in totaal 5 werkdagen na de order). In 2023 horen bedrijven te doen wat ze zeggen. De vertraging kan ik begrijpen, maar de leugens niet.
Waarschijnlijk maakt dit deel uit van de strategie, aangezien ik niet bij Vandemoer ging gekocht hebben als de reeele verzendingsdatum vermeld zou zijn.
Nu heb ik mijn lesje wel geleerd en zal ik dus nooit meer bestellen bij Vandemoer, maar bij betrouwbare bedrijven die niet bewust liegen.

Edit met tips:
-Deftige bedrijven sturen communicaties als afspraken niet kunnen nagekomen worden. Ik ontving niets. Een simpele mail had deze review kunnen voorkomen.
-Deftige bedrijven passen hun website meteen aan met realistische data in geval van problemen, zodat andere klanten niet geimpacteerd zijn met hetzelfde probleem. Website bleef onveranderd. Maak geen claims als je ze niet kan waarmaken.
-Deftige bedrijven excuseren zich voor hun fouten in reacties op reviews

20. februar 2023

Beste 'klant',

Wij hebben enige tijd geleden een moeilijke overgang gehad met de wissel van koerierdienst. Deze kwamen niet opdagen waardoor onze deadline niet werd gehaald. Ik vermoed dat Uw zending hier mee inzat.

Het is wel zeer jammer dat U dit probleem veralgemeent en zo een onjuiste impressie van ons bedrijf in het daglicht zet.

Aangezien ik Uw naam niet kan zien in deze review is het niet mogelijk om je te contacteren. Indien je dit leest kan je me rechtstreeks bereiken op stijn.michiels@vandemoer.be

Wij zijn altijd bereid te leren uit dingen die zijn misgelopen indien we ze zelf in de hand hebben.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Anderhalve maand geleden bestelde ik in…

Anderhalve maand geleden bestelde ik in Aalst een boek met gitaarpartituren met de uitdrukkelijke wens dat dit boek ook een cd moest bevatten. Na 5 telefoontjes weet ik nog steeds niet OF het boek al besteld is, van een levertijd is helemaal geen sprake. Telkens word ik met een excuus afgescheept (internet werkt niet, er moet kontakt worden opgenomen met de inkoopafdeling, enz....). De laatste keer dat ik belde kreeg ik te horen "ach ja dat was de bestelling van een boek zonder cd, niet ?!...Ja zeg komaan laat maar zitten. Over "klantvriendelijkheid" gesproken....

4. januar 2023

Besvarelse fra Van De Moer Instruments

Hoi Patricia, wat jammer bovenstaand verhaal te lezen. Ik heb even contact opgenomen met de collega's van de desbetreffende winkel. Ze hadden de voorbije weken te kampen met uitval van het internet door telecom werken die werden uitgevoerd in de straat. Echter mag dit geen reden zijn dat je in de kou moest blijven staan.

Graag bied ik je een voucher aan als commerciële geste. Indien je hierop beroep wilt doen mag je me rechtstreeks contacteren via stijn.michiels@vandemoer.be

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een product Line 6 hx aangekocht te…

Een product Line 6 hx aangekocht te Gent. Zag op hun website dat het voorradig was. Na 10 min zoeken hebben ze de doos gevonden die redelijk toegetakeld was. Nu, vond ik niet zo erg want het gaat om het product zelf. Na een lange rit terug naar huis, wat blijkt voeding adapter zat er niet bij en zag dat het toestel al reeds gebruikt is geweest. (Wel betaald aan de volle pot) De winkel gebeld, en ze zeiden, we zullen zoeken en bellen u onmiddellijk op. Maar helaas. Terug gebeld, en had besloten om het terug te brengen nog diezelfde dag. Vriendelijk dat ze waren kreeg ik een creditnota, en na 3 dagen later zou ik m’n geld terugkrijgen. We zijn nu al reeds een maand verder, en geen terugbetaling ontvangen. Mailtje gestuurd om te vragen hoe dit komt, met als antwoord. De eigenaar doet 1x/week de terugbetaling. Daarna geen reacties meer op m’n mails. Ik hoop dat ik hier m’n geld mag terugzien na het lezen van die vorige reviews op deze site. Dus mijn besluit is, als u in de toekomst van muziek materiaal besteld. Bestel dan bij Bax of Thomann, daar heb ik nog nooit problemen mee gehad, en steeds correct afgehandeld.

15. februar 2023

Hoi Jo,

We hebben je verhaal aandachtig gelezen en de routes van deze bestelling bestudeerd met oog op verbetering van onze service.

Zoals ik begrijp werd de verpakking van het toestel met de verhuis van oude naar nieuwe locatie beschadigd. Hierbij ging de adapter eveneens verloren. Dat toestel had dus niet in de vrije voorraad moeten zitten tot het terug compleet was.

Wij begrijpen uw retour dan ook volledig. Als alles goed zit werd de betaling op 17/02 uiteindelijk terug overgemaakt. De vertraging van de retourbetaling is te wijten aan de overvang naar een nieuw boekhoudsysteem achter de schermen.

Graag had ik U een comemrciële geste aangeboden om het vertrouwen weer te herstellen. Gelieve hiervoor contact op te nemen via stijn.michiels@vandemoer.be

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik zocht naar een basgitaar maar…

Ik zocht naar een basgitaar maar mochten maar 1 uitproberen , ook zeer onvriendelijk , ik ga nu enkel online shoppen om hun failliet te helpen

31. januar 2023

Besvarelse fra Van De Moer Instruments

Beste, Wat jammer bovenstaande te lezen. Kan je ons aub laten weten wat er mis is gelopen naar stijn.michiels@vandemoer.be? We hadden graag begrepen wat er is misgelopen om de betreffende winkel even aan te spreken hierover.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pure oplichterij en walgelijke klantenservice

Heb begin november via de webshop enkele producten besteld en instant betaald. Deze stonden vermeld als "meteen beschikbaar".
Na twee weken geen levering of reactie te hebben ontvangen, een aantal keer rechtstreeks contact opgenomen met de winkel die steeds afkwam met een ander excuus (ander bestelnummer, fout in de stock, te druk met feestdagen, product toch niet voorradig,...).

Uiteindelijk de loze belofte gekregen dat het geld zou worden teruggestort. Dit alles is ondertussen twee maanden geleden en ik heb nog steeds geen bestelling, noch een terugbetaling mogen ontvangen.
Ondertussen staan de producten die niet in stock waren, nog wel steeds als "meteen beschikbaar" op de webshop! Van De Moer: waar zijn jullie mee bezig en waar is die persoonlijke klantenservice die jullie op de website beloven???

Het is schandalig dat de "Enige en unieke Belgische muziekwinkelketen door en voor muzikanten" haar klanten zo in het zak zet. Waanzin dat dergelijke praktijken zomaar kunnen en zo te lezen ben ik bijlange niet de enige die iets gelijkaardig meemaakt.
Niet te verwonderen dat muzikanten steeds meer beroep doen op deftige grootschalige musicstores over de grens, en dat daardoor de lokale muziekwinkels het onderspit delven.

Mij zien ze daar alvast nooit meer terug en ik raad sindsdien ook al mijn leerlingen af om nog bij "Van de Moer Instruments" aankopen te doen. Ik hoop dat mijn 230 euro de laatste centen zijn die jullie van een muzikant hebben gestolen, maar ik betwijfel het.

3. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lijkt net een oplicht praktijk

Lijkt net een oplicht praktijk!

4 weken geleden een bestelling geplaatst en direct betaald. Ik kreeg netjes mijn order bevestiging per mail gestuurd maar daarna niets meer van ze gehoord. Na een aantal keer bellen bleek het om een stock/systeem fout tegaan. Ze beloofde mijn geld in 2 dagen over te maken. (Inmiddels 2 weken geleden) Nu dus nog steeds geen geld van ze gezien, heb tussen door nog een aantal keer gebeld en ze beloven me het steeds zsm over te maken maar ze komen hun belofte niet na. Ik hoop mijn geld ooit nog is terug tekrijgen.

Dit bedrijf is absoluut geen aanrader!

12. december 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Moeizame start maar goed opgelost

Bestelling geplaatst en betaald. Levering diende na 3 dagen te gebeuren. Na 5 dagen telefonisch op de hoogte gebracht dat er stockproblemen waren met als voorstel terugbetaling of nog even wachten op het order. Uiteindelijk gekozen voor terugbetaling en correct afgehandeld. Apprecieer in deze vooral de goede opvolging.

8. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Senheizer draadloze mic A band nog niet geleverd

Petrus Ramdayal,

Ik wacht al bijna een half jaar op levering correcte draadloze microfoon A band.

Steeds verschillende excuses dat het niet wordt geleverd. En ook een aantal maanden geleden het is onderweg u krijgt zo snel mogelijk de track and trace, maar helaas niks ontvangen.

Ik wacht nog steeds hier in Nederland.

Groet, Petrus Ramdayal.

15. november 2022

Besvarelse fra Van De Moer Instruments

Beste, Wij betreuren het feit dat U zo lang moet wachten op de A-band van dit type microfoon. De leverancier heeft deze niet in voorraad en kan ons geen beloofde oplevertermijn doorgeven. We zitten dus vast met dit verhaal.

Wij begrijpen volkomen deze frustratie en vragen U vriendelijk ons te contacteren via info@vandemoer.be voor een oplossing.

Mvg,

Van de Moer Instruments

Geen correcte terugbetaling

Product teruggenomen; maar op de terugbetaling nog geld proberen achterhouden.

Is zelfde als diefstal. Degoutant.

2. september 2022

Hoi Eva,

Eerst een vooral onze excuses voor het verloop van deze zaak. Wij begrijpen Uw frustratie volledig.

Even een opsomming van omstandigheden en ondernomen acties:

-U kocht een DJJ-FLX6 + DJ-headphone op 10/08/2022 in onze winkel te Leuven

-Installatie verliep moeizaam dus hebben wij op afstand de installatie voor U trachten te voltooien via remote control.

-Bij installatie bleek dat Uw laptop te weinig werkgeheugen had om de Pioneer software soepel te draaien en werd er geadviseerd met de hele setup terug te komen naar onze winkel te Leuven

-In Leuven heeft U (in overleg) de spullen mogen retourneren met een retourbetaling als commerciële geste (normaal gezien zou dat een waardebon zijn geweest)

-Bij retourstorting werd er bij vergissing 4 euro te weinig retour gestort. Uiteraard storten wij het verschil dan ook bij.

De oorzaak is in onze ogen de hardware die U tracht te combineren met de aangekochte setup.

Moest U in de toekomst een recentere pc aankopen met meer werkgeheugen bieden wij U aan om de installatie volledig door ons te laten doen en uiteraard kosteloos.

Wij betreuren de negatieve ervaring die U hebt ervaren en zijn er van overtuigd dat wij onze service-na-verkoop voldoende hebben nagestreefd in dit verhaal.

U kan mij altijd rechtstreeks contacteren via stijn.michiels@vandemoer.be

Mvg,

Stijn Michiels
Van de Moer Instruments

Goede winkel - elektrische gitaar

Vorig jaar een PRS SE costum 24 gekocht.

*Mooie winkel
*Vriendelijke bediening - uitesten van gitaren mogelijk
*Gitaar na een jaar nog dik inorde
*Gunstige prijzen

Is zeker een aanrader.

29. marts 2022

Besvarelse fra Van De Moer Instruments

Hi Simon, bedankt voor deze feedback. Keep on Rocking!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een Fender akoestische gitaar bij hen…

Een Fender akoestische gitaar bij hen besteld. Ik had negatieve ervaringen bij keymusic en mailde Van De Moer of ik op hen kon vertrouwen voor de aankoop van mijn gitaar. De eigenaar belde me even later en stelde me gerust. Ondertussen is de gitaar aangekomen en ik ben heel tevreden. Hoewel ik een goedkoop model bestelde, is de afwerking in orde en zijn er geen gebruikssporen. Ze waren ook iets goedkoper dan keymusic, mooi meegenomen.

12. november 2021

Besvarelse fra Van De Moer Instruments

Hoi Arno, bedankt voor deze feedback. Keep on Rocking!