Alles prima geregeld, bestelling duidelijk, vinyl goed en degelijk verpakt. Enigste opbouwende puntje is de beperkte keuze aan dance en house muziek. De aanbieder lijkt zich meer te concentreren op vi... Se mere
Hele fijne winkel waar ik nu 2 x een bestelling heb gedaan. 2 limited.editions die bij andere zaken niet te bestellen waren, hele snelle levering en super verpakt en ook nog eens met een heel aardig... Se mere
Revin Records is de online platenwinkel met een passie voor de kunst. We hebben jarenlange ervaring in het behandelen en verzenden van pakketten met zorg en liefde. Onze garantie is klanttevredenheid. Als u op zoek bent naar een specifiek item, laat het ons weten!
Bertus Aafjeshof 168, 1628VV, Hoorn, Holland
- +31 6 50251604
- info@revinrecords.com
- revinrecords.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super Kontakt
Super Kontakt, schnelle unkomplizierte Lieferung, 1 A Ware, immer wieder gerne (wenn ich etwas finde :) )
Goede service,klantvriendelijk
Snelle reactie, direct verzonden en duidelijke communicatie. Q
Ik was onbekend met Revin Records
Ik was onbekend met Revin Records. Vandaar dat ik eerst op Google keek of het een betrouwbaar bedrijf was. Volgens Google wel. Vandaar dat ik daar 3 lp's gekocht heb. Zeer duidelijke communicatie. Meteen een bevestiging in de mail van je bestelling. Daarna een mail dat de bestelling is verstuurd. Binnen enkele dagen kwam mijn bestelling aan. Goed verpakt, en een handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap. Wat een service. Complimenten.
Hier kom ik zeker weet terug.
Bedankt Revin Records.
Snelle en goede levering…
Snelle en goede levering daarnaast goede prijzen!
Blij met mn aankoop
Makkelijk besteld via de zeer…
Makkelijk besteld via de zeer overzichtelijke site. Nette prijzen en zeer ruime collectie. Perfect verpakt en geleverd zoals aangegeven. Voor mij een leuke en goede ervaring en ga hier zeker weer een bestelling plaatsen in de toekomst. Deze mensen weten hoe het werkt en dat is duidelijk te merken! 🏆 5 Sterren meer dan verdient! Bedankt!
Toppie!!!
Goede snelle afhandeling van de bestelde goederen. Ben zeer blij met de vinyl plaat van Amy winehouse live at glastonbury. Plaat goed verpakt en beschermd verzonden. Gr. Martin
Hele fijne winkel waar ik nu 2 x een…
Hele fijne winkel waar ik nu 2 x een bestelling heb gedaan.
2 limited.editions die bij andere zaken niet te bestellen waren, hele snelle levering en super verpakt en ook nog eens met een heel aardig persoonlijk kaartje erbij.....als ik een 11 kon geven deed ik het !!!!!!!
Op naar de volgende bestelling
Fantastische plaat
Snelle service met persoonlijk briefje…
Snelle service met persoonlijk briefje erbij.
Zeer netjes en snel verstuurd
Zeer netjes en snel verstuurd. Het persoonlijke kaartje is maakt de bestelling af. Ga zo door!
Heel tevreden
Heel tevreden. Supersnelle service en keurig verpakt bij ons aangekomen. Extra leuk met het handgeschreven kaartje erbij! Wij gaan genieten van de Pet Shop Boys:)
The item was perfectly packaged and…
The item was perfectly packaged and arrived in impeccable condition. I highly recommend Revin Records.
Snelle verzending en leuke persoonlijke…
Snelle verzending en leuke persoonlijke noot!
They responded quickly and…
They responded quickly and informatively, and also sent the vinyl quickly.
Snel geleverd, en goed verpakt.
Beste Ronald en Hans,
Dank voor de snelle levering, hier heb ik weer wat uren luister plezier. Leuk zo'n persoonlijk geschreven kaartje.
Tot de volgende bestelling.
Gr Remko uit Venhuizen.