Efter at have valgt min forlovelsesring i januar, tog vi tilbage til Van Bruun CPH i sidste uge for at vælge vores vielsesringe. Vi havde fornøjelsen af at blive hjulpet af Jaqueline, som på en meg... Se mere
Vi har haft en rigtig god oplevelse, da vi skulle finde vores vielsesringe. Vi fandt nogle flotte ringe, med hjælp fra Aleksandra fra butikken på Pilestræde. Der har været rigtig god service og hurtig... Se mere
Vi mødte op i Vanbruun butikken i KBH uden at have booket tid. Jaqueline smed alt hvad hun havde i hænderne for at lave en kort konsultation inden hendes bookede møde. Det var super god service! Derti... Se mere
Fin købsoplevelse men kunne godt have ønsket mig lidt mere information, vejledning og at blive præsenteret for flere forskellige valgmuligheder. Måtte selv spørge om det meste ift valg af størrelse af... Se mere
Jakobsbergsgatan 6, 11144, STOCKHOLM, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg har de sidste 3 uger forsøgt at sende min forlovelsesring, ind til en størrelses justering. For at sende ringen retur til Vanbruun, skal den sendes i en pakke, som de er nødt til at sende til mig først. I hvilken jeg så skal sende ringen tilbage i. Det lyder meget mærkeligt for mig, men hvis det er sådan det er, så er det jo sådan det er.
Nu har jeg ventet på den pakke/det brev, som de siger de vil sende. I 3 uger.
Jeg har skrevet emails, ringet og skrevet i chatten til kundeservice, om at jeg ikke modtager de pakker de eftersigende sender.
Undskyldningen er; "sådan nogle pakker ofte bliver væk i posten..." Mener i det seriøst?
4 kundeservice medarbejdere har sendt en retur pakke. Derudover har jeg selv udfyldt jeres justerings formel 3 gange (som også bør sende en returpakke).
Det værste er ikke engang at brevene ikke dukker op, men hvad med når jeg så sender ringen og pakken så er væk igen? Er det så også normalt?
Ringen er utrolig flot og er den eneste grund til to stjerner. Men Kundeservicen/indsatsen for at give en god kundeoplevelse, er helt væk. Desværre...
Edit:
Endelig kom der en fantastisk medarbejder som sendt fra himlen og fik styr på at få sendt brevet/pakken med sporing. Og indenfor 3 dage ankom pakken og jeg fik sendt ringen afsted.
Tusind tak til Mie som endte med at være en kæmpe hjælp!

Besvarelse fra VANBRUUN
Meget uprofessionel håndtering af returnering.
Jeg modtog en forlovelsesring i det forkerte metal hvilket jeg gjorde opmærksom på d. 18/8 - vi aftalte at de skulle sende en returpakke således at jeg kunne sende ringen retur og få den rigtige ring som jeg havde bestilt. Den 30/8 har returpakken endnu ikke kommet, og når man taler med kundeservice er de ikke klar over at jeg har modtaget ringen i det forkerte metal og kan heller ikke svare på om der er blevet sendt en returpakke.
Kan bestemt ikke anbefale VANBRUUN.

Besvarelse fra VANBRUUN
Har netop modtaget den smukkeste ring, som passer perfekt. Hurtigere leveringstid end lovet og fantastisk produkt! Kan klart anbefales.

Besvarelse fra VANBRUUN
God oplevelse. Hurtig respons,faglig kompetent og serviceminded. Kan virkelig anbefales.

Besvarelse fra VANBRUUN
Bestilte min vielses ring ved Vanbruun
Og er mere end tilfreds, god kundeservice,
Sofie derinde, er virkelig så behagelig at skrive med.
De sagde omkring 3-4 uger for leveringen af min ring, tog 14 dage,
Alt var som det ønskede og så
Flot kasse dette blev afleveret i, kan kun anbefalde dem

Rigtig god oplevelse
Jeg var til konsulation med Vanbruuns dygtige medarbejder Isabel på hotell D'Angleterre. Isabel vejledte mig igennem et stort udvalg af vielsesringe, og tog mig igennem fordele/ulemper i forhold til de ringe, som jeg opvejet mod hinanden.
Meget professionelt og fantastisk service!

Besvarelse fra VANBRUUN
Vi elsket ringen og kundeservice er bare helt fantastiske. Perfekt til alle anledninger:)
Rigtig god oplevelse med at vælge præcis den ring jeg ønskede. God og hurtig kundeservice! Alt var super nemt og informativt. Specielt tak til Sabina, som hjalp med at finde det jeg søgte.
Fantastisk kundeservice 10/10
Virkelig flinke og super hjælpsomme, jeg kan klart anbefale dem 😀