VANBRUUN Anmeldelser

1.631

4,8

Efter at have valgt min forlovelsesring i januar, tog vi tilbage til Van Bruun CPH i sidste uge for at vælge vores vielsesringe. Vi havde fornøjelsen af at blive hjulpet af Jaqueline, som på en meg... Se mere

Vi har haft en rigtig god oplevelse, da vi skulle finde vores vielsesringe. Vi fandt nogle flotte ringe, med hjælp fra Aleksandra fra butikken på Pilestræde. Der har været rigtig god service og hurtig... Se mere

Vi mødte op i Vanbruun butikken i KBH uden at have booket tid. Jaqueline smed alt hvad hun havde i hænderne for at lave en kort konsultation inden hendes bookede møde. Det var super god service! Derti... Se mere

Fin købsoplevelse men kunne godt have ønsket mig lidt mere information, vejledning og at blive præsenteret for flere forskellige valgmuligheder. Måtte selv spørge om det meste ift valg af størrelse af... Se mere

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(1.631)

248 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hvis du sletter din anmeldelse på trustpilot

Jeg venter stadig på min ordre. bestilte den d 2 juli Som jeg fik lovet skulle komme i sidste uge d 11 juli men jeg har intet hørt eller får ingen opdatering på ordren, først d 15 juli får jeg kontaktet dem for sjette gang og de svare mig om aftenen at min ordre er på vej. Når du ringer til dem på deres telefonnummer +45 som er dansk så bliver du stillet videre til deres kontor som ikke er i Danmark. Når man så gerne vil have svar og skriver til dem på e-mail eller deres chat på hjemmesiden svare fem forskellige personer dig og de svare i øst og vest med den betydning af at du får 5 forskellige svar. Jeg troede at der var 90 dage returret på min diamant men åbenbart ikke da jeg får fortalt at der er 4-5 dages returret. Vær opmærksom på dette Og de langsomme til at svare på chatten og e-mail. Du som kunde bliver nød til skrive til dem ellers får du ikke svar på din ordre. Alt dette kunne godt blive bedre. De snakker ikke sammen så man skal altid forklare hver en af medarbejderne hvad problemet er.
OPDATERING. !
Har fået min diamant men den er ikke som forventet. Når man bestiller i ct betyder det at det er vægten på stenen og derfor kan det måske være at den er tungere end den er bred. Så hvis du gerne vil have en bred sten skal du ikke kigge efter ct men på mm.
Og så lige en sidste ting. I vanbrunns butik i København fortalte jeg hvad der skete og min situation og hun valgte at sige til mig at hvis du sletter din anmeldelse på trustpilot så giver jeg dig 90 dage returret. !!!!

23. oktober 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Mange tak for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af, at det ikke gik så gnidningsfrit, som vi havde håbet, og vi forstår din skuffelse. At levere den service, du forventer, er altid vores højeste prioritet.

Vi håber, at den kompensation, vi har været i kontakt om, har bidraget til en positiv afslutning, og at du føler, at vi gør vores yderste for at imødekomme dine ønsker. Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, så tøv ikke med at kontakte os – vi er her for dig og ønsker, at du skal være helt tilfreds.

Endnu en gang, mange tak for din feedback, og vi ser frem til at fortsætte med at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere assistance.

Venlig hilsen,
Victor Halvarsson CEO/Grundlægger VANBRUUN

Stort udvalg af forlovelsesringe

Jeg købte en forlovelsesring hos Van Bruun. De har et rigtigt stort udvalg af ringdesigns og -materialer, så de fleste bør kunne finde det de skal bruge. Van Bruun har nogle af de laveste priser i Danmark og tilbyder ovenikøbet gratis eftersyn. Jeg bookede et møde i deres show room i Pilestræde, hvor jeg fik hjælp af Helena Waskiel. Helena var meget imødekommende og dygtig til at guide mig igennem de mange valgmuligheder. Jeg besøgte flere andre smykkebutikker inden Van Bruun, men Helena var den fagligt stærkeste og mest troværdige af dem jeg snakkede med. Jeg bestilte min ring med ekspreslevering og den var fremme efter ca. 10 hverdage. Den er super flot og min kæreste blev meget glad for den!

12. september 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at Helena kunne hjælpe dig godt igennem processen. Det er fantastisk at høre, at ringen blev så vellykket, og at din kæreste blev glad for den!

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Victor Halvarsson VD/Grundlægger VANBRUUN

Super dygtige og venlige medarbejder

Super dygtige og venlige medarbejder. Vi startede med en super god og grundig konsultation med Bastian, hvor vi virkelig kunne mærke at der blev taget hånd om vores ønsker og behov. Hernæst en længere mail korrespondance, hvor man virkelig kunne mærke at Bastian havde vores bedste interesse og gerne ville hjælpe og undersøge diverse priser for custom pieces.

Super god oplevelse. 10/10

Vi glæder os til at se vores forlovelsesringe ☺️

7. oktober 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en så god oplevelse med Bastian og vores team. Det betyder meget for os, at du følte dig taget godt af igennem hele processen. Vi glæder os også meget til, at I får jeres forlovelsesringe!

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis I har flere spørgsmål eller ønsker fremover.

Victor Halvarsson CEO/Founder VANBRUUN

God oplevelse, fornuftige priser

God oplevelse, hyggelig butik, fin hjemmeside, god betjening, fornuftige priser, godt koncept.
Rigtig god ide med at bestille atrapper (falske versioner af deres smykker) på hjemmesiden, så man kan prøve forskellige designs før man bestemmer sig.

2. august 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og sætter pris på vores koncept med at bestille atrapper. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både servicen og vores produkter.

Du er altid velkommen tilbage!

Perfekt oplevelse!

Venlig, smilende og serviceminded rådgivning fra Tina. Jeg kan virkelig anbefale Van Bruuns koncept. Det fungerer upåklageligt. Og meget smukt showroom.

21. september 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for de fine ord! Vi er glade for, at du er tilfreds med både rådgivningen og vores koncept.

Du er altid velkommen tilbage i vores showroom!

Konsultation hos Helena

Vi havde en konsultation med Helena i København, hvor hun hjalp os med at finde de perfekte vielsesringe! Hun var mega sød og hjælpsom, hvilket gjorde det hele til en fantastisk oplevelse.
Jeg vil råde alle jeg kender til, at købe deres smykker hos Vanbruun og ikke mindst få deres vejledning hos Helena

31. august 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Stort tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att Helena gjorde er upplevelse så fantastisk och att ni hittade de perfekta vigselringarna.

Din rekommendation betyder verkligen mycket för oss, och vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart igen!

Victor Halvarsson VD/Grundare VANBRUUN

Jeg oplevede en rigtig høj og…

Jeg oplevede et rigtigt højt og professional service niveau.

18. august 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du upplevde en hög och professionell servicenivå hos oss.

Önskar dig allt gott!

Victor Halvarsson VD/Grundare VANBRUUN

Smukke smykker og god service ☺️

31. juli 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Tack så mycket för ditt vänliga omdöme. Vi är glada att du uppskattade våra smycken och servicen. Det är alltid vårt mål att se till att våra kunder känner sig nöjda och väl omhändertagna.

Hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden!

Victor Halvarsson VD/Grundare VANBRUUN

Rigtig dårlig behandling af en medarbejder i showroomet i København

Opdatering: CEO'en ringede til mig personligt og undskyldte og tilbød at betale for en middag for mig og min forlovede, hvilket bliver trukket fra prisen af forlovelsesringen vi køber hos dem. Vi havde en ny konsultation efter aftale, hvilket var en markant bedre oplevelse (som vi også oplevede første gang). Rigtig god reaktion fra Vanbruun og noget vi virkelig sætter pris på.

Denne anmeldelse er primært rettet mod en enkelt medarbejder i Vanbruun showroom i København og ikke firmaet i sig selv, da vi umiddelbart har en god oplevelse med dem.

Jeg er tilbageholdende med at give 1 stjerne, fordi vi havde en god oplevelse med kvinden der arbejdede i showroomet i København, hvor vi kom torsdag den 25. juli. Vores oplevelse var faktisk så god at vi lavede en ordre på et par vielsesringe. Men da vi kom tilbage den 27. juli, var det en anden kvinde der arbejdede, og hun var ekstremt uhøflig over for os.

Vi kom ind og ventede i sofaen i ca. 15 minutter, før kvinden kom til os og sagde, at vi skulle have booket en konsultation, og at hun ikke har tid til os idag og der var booket resten af dagen (hun startede med at snakke til os på svensk, hvilket vi syntes var lidt mærkeligt). Det vidste vi ikke og gik ud, og så lidt senere kiggede vi på deres hjemmeside og fandt ud af, at der var flere ledige tider lidt senere på dagen, til vores overraskelse.

Så vi bookede og da vi kom til vores aftale, var kvindens attitude meget off fra begyndelsen, som om hun var irriteret over os. Vi var interesseret i en specifik model og da vi kiggede på deres hjemmeside var vi forvirret over prisen og de forskellige valgmuligheder. Så jeg spørger hende hvad prisen på ringen er med en 0,20 karat diamant og hun siger at jeg selv kan slå den op på hjemmesiden. Jeg sagde at det havde jeg gjort, men var forvirret, fordi jeg ikke kendte forskellen mellem "Valgt" og "Database" valgmulighederne. Jeg spørger så, om hun kan hjælpe, og hun forklarer, at jeg skal klikke på "Volt", og jeg siger at jeg ikke forstår det ord, men hun bliver ved med at gentage "Volt" og siger så til mig "don't you understand Danish?" på en snerrende måde, men jeg forstod ikke dette ord. Så beder jeg hende vise mig det, og jeg siger "nåå Valgt, nu forstår jeg" og så ruller hun med øjnene.

Hun siger så at prisen er omkring 11.000 på Olivia modellen med platin, valgt diamant og 0.20 karat, igen på en snerrende måde fordi vi kunne jo bare selv se det på hjemmesiden. Men jeg finder så ud af efterfølgende at det er forkert information og prisen er faktisk omkring 7000, så det var helt hende i skoven.

Om hun havde en dårlig dag, det ved jeg ikke, men lige meget hvad er det ikke iorden at behandle kunder sådan, og vi var meget skuffet da vi jo først havde en rigtig god oplevelse.

27. juli 2024

Hello Marc,

Thank you very much for your feedback and for taking the time to visit us again. We truly appreciate you sharing your experience, and I’m happy to hear that we were able to resolve the issue during your most recent visit.

We sincerely apologize for the previous experience you had and want to assure you that we are committed to improving our service. If you encounter any further issues, please don’t hesitate to reach out so we can assist you directly.

We look forward to welcoming you back soon and making your next visit even better.

Best regards,

Victor Halvarsson

Feel free to adjust the response to better fit your style or any specific details you would like to add.

Det var en utrolig god og professionel…

Det var en utrolig god og professionel oplevelse i VanBruuns showroom i København. Kan kun anbefale Tina. Hun var så dygtig og rar og gav os en uforglemmelig oplevelse.

18. juli 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Tack för din fantastiska recension. Det glädjer oss att höra att ditt besök i vårt showroom i Köpenhamn blev en så positiv upplevelse tack vare Tina. Dina vänliga ord uppskattas och jag ska se till att de når fram till henne.

Tack för att du rekommenderar oss, och vi hoppas få möjligheten att välkomna dig tillbaka snart!

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
Alt kunne lade sig gøre og man blev guidet fra start til slut.
Vil stærkt anbefale dette sted!

13. juli 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du upplevde vår kundservice som fantastisk och att guidningen från början till slut var till din hjälp. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda den typen av upplevelse. Vi uppskattar din rekommendation varmt!

Victor Halvarsson VD/Grundare VANBRUUN

Vi havde booket en aftale til at kigge…

Vi havde booket en aftale til at kigge på vielsesringe, hvor vi blev mødt af Tina som var enormt sød og imødekommende. Vi fandt hurtigt ud af hvad vi kunne tænke os og blev også positivt overraskede over priserne. En rigtig god oplevelse.

25. juni 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Vi är verkligen glada att höra att ni hade en positiv upplevelse hos oss och att Tina tog hand om er på bästa sätt. Det är fantastiskt att ni snabbt hittade det ni letade efter och kände er nöjda med priserna. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en behaglig och trygg upplevelse. Vi ser fram emot att få välkomna er åter och önskar er all lycka med era vielsesringar.
Tack för att ni rekommenderar oss vidare.

Allt gott!

Victor Halvarsson VD/Grundare VANBRUUN

Jeg har nu modtaget min ring

Jeg har nu modtaget min ring, og jeg kan simpelthen ikke få nok af den. Den er præcis jeg som jeg ville have den, så skinnende og vellavet. Jeg kan kun anbefale vanbruun. Vi har manglet sådan et “byg selv” ring koncept i Danmark, som man kan finde i usa og England. Jeg bestilte ringen d. 18 maj og modtog den d. 25 juni, uden nogle problemer overhovedet. Og endnu engang tusinde tak til Helena for at have gjort det til den mest trygge og behagelige oplevelse.

25. juni 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusen tack för dina varma ord och för att du delar din erfarenhet! Det glädjer oss oerhört att höra att du är nöjd med din nya ring och att processen att skapa den var så positiv.
Vi strävar alltid efter att erbjuda en service där du som kund känner dig trygg och väl omhändertagen, och det är underbart att höra att Helena bidrog till detta.

Tack för att du rekommenderar oss, och vi ser fram emot att möjliggöra fler lyckade smyckeköp i framtiden!

Fantastisk oplevelse med konsultation

Fantastisk oplevelse med konsultation af Helena. Hun er super hjælpsom og yderst kompetent.

8. juni 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att höra att du hade en fantastisk upplevelse med Helena och att hon kunde hjälpa dig så bra.

Hon uppskattar dina fina ord och hoppas att få välkomna dig tillbaka snart igen!

Med vänlig hälsning,
Victor Halvarsson VD/Grundare VANBRUUN.

Var der i dag og blev betjent af…

Var der i dag og blev betjent af Helena, virkelig en dejlig behagelig service. Flot butik

8. juni 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusen tack för de fina orden! Det var fantastiskt att höra att du hade en så bra upplevelse i vårt Showroom i Köpenhamn med Helena. Vi ska se till att förmedla dina fina ord till henne.

Om du behöver hjälp med något annat eller har frågor är du alltid välkommen att höra av dig. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart!

Med vänlig hälsning,
Victor Halvarsson VD/Grundare VANBRUUN.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse og meget sød samt dygtig salgsperson. Vi følte os guidet godt, og der blev lyttet og vist flere muligheder. Vi satte også står pris på, at der blev taget noter, som blev sent til os efterfølgende, så vi ikke skulle tænke på det.

14. maj 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Tack för att du delade din positiva upplevelse med oss! Det gör oss glada att höra att du kände dig så väl omhändertagen och guidad under besöket hos oss.

Din feedback är mycket uppskattad och vi ser fram emot att fortsätta att erbjuda dig lika bra service i framtiden.

Önskar dig allt gott!

Venlige og imødekommende

Vi havde en god konsultation med Bastian i Van Bruuns helt nye showroom på Pilestræde.
Bastian (og hans kollega Helene) var meget behjælpelig i forsøget på at finde forskellige muligheder til en kræsen shopper (mig)
omend han ikke har været hos Van Bruun så længe.
Prisen er virkelig overkommelig i forhold til mange steder, så nu afventer jeg bare at modtage min ring og se hvordan den ser ud i virkeligheden.

10. maj 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Det glädjer oss att höra att Bastian och Helene kunde hjälpa dig att hitta den perfekta ringen för detta speciella tillfälle. Extra roligt att ni besökt vårat nya showroom och att upplevelsen var så bra!

Önskar dig all lycka till!

Super

Super. Intet at sætte en finger på udover jeg aldrig modtog ringmåleren. Desuden kunne det være fedt at man kunne følge ordren i processen, da det jo er en længere proces.
Jeg købte med garanteret levering, ringen kom dagen efter og fik leveringen retur. God kundeservice!

8. februar 2024

Besvarelse fra VANBRUUN

Tack för din feedback! Vi blir så glada att höra att du uppskattade vår kundservice!

Vi beklagar att du inte mottog ringmätaren och vi ska se till att skicka en ny till dig. När det gäller orderns spårning, är det något som vi arbetar med att förbättra.

Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare assistans i framtiden, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Victor Halvarsson VD/Grundare VANBRUUN

Det tager kraftedme for lang tid……

Det tager kraftedme for lang tid… løgnere

18. september 2023

Besvarelse fra VANBRUUN

Det er beklageligt, at du føler dig utilfreds, men det ser ud til, at der måske har været en forveksling. Vi kan ikke se, at du har handlet hos os, og derfor ønsker vi at sikre, at du får den rette hjælp og information. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon. Vi er her for at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål.

Victor Halvarsson CEO/Founder VANBRUUN

1/5 stars, terrible experience.

Jeg må desværre sige, at min oplevelse med VanBruun har været ekstremt skuffende og frustrerende. Jeg bestilte en ring fra deres hjemmeside, med forventning om at have den til min forlovelsesfest den 10. august. Ifølge deres angivelser skulle produktionen tage cirka 22 arbejdsdage, så jeg følte mig sikker på, at jeg ville modtage ringen til tiden. Desværre var virkeligheden en helt anden.

Ringen blev bestilt omkring den 20. juni, hvilket gav mere end rigelig tid til produktion og levering. Men da datoen for min forlovelsesfest nærmede sig, begyndte jeg at blive nervøs, da ringen stadig ikke var ankommet. Det værste var, at jeg slet ikke blev informeret om nogen forsinkelse. Jeg var den ene part i en forlovelsesfest med omkring 50 gæster, og jeg havde planlagt denne begivenhed i lang tid med mange detaljer. VanBruun gav mig ingen oplysninger om den manglende ring, og jeg måtte selv tage initiativet til at kontakte dem.

Da jeg endelig fik fat i dem, blev jeg mødt med total forvirring. Ingen vidste, hvor min ring befandt sig i produktionen, og ingen kunne give mig en klar dato for, hvornår den ville være klar. Dette begyndte at blive en langtrukken proces, da VanBruuns medarbejdere konstant lovede at ringe tilbage med opdateringer, hvilket de aldrig gjorde. Det endte med, at jeg og andre involverede parter var nødt til at presse dem for at få en forventet leveringsdato.

Det, der virkelig gjorde hele oplevelsen utroligt dårlig, var den totale mangel på kommunikation og deres manglende vilje til at rette op på situationen. Selv ugen før ringen endelig ankom, modtog jeg nogle halvhjertede undskyldninger, der på ingen måde kompenserede for den frustration og stress, jeg havde været igennem. VanBruun havde tydeligvis ingen interesse i at forbedre deres kundeservice eller opretholde deres løfte om leveringstider.

Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg aldrig nogensinde ville anbefale nogen at købe en ring fra VanBruun. Deres manglende professionalisme, dårlige kommunikation og totale ligegyldighed over for deres kunders behov har gjort min forlovelsesoplevelse langt mindre speciel, end den skulle have været.

1 ud af 5 stjerner - en absolut skuffende oplevelse, og ingen former for kompensation.

9. august 2023

Kære Victor,

Vi vil gerne starte med at udtrykke vores oprigtige undskyldning for den meget skuffende oplevelse, du har haft med VANBRUUN. Vi forstår fuldt ud din frustration, og vi er dybt kede af, at vi ikke kunne leve op til dine forventninger i forbindelse med din forlovelsesring.

Din feedback er ekstremt vigtig for os, og vi tager den meget alvorligt. Vi vil straks se nærmere på, hvad der gik galt i din sag, og tage de nødvendige skridt for at forhindre, at lignende situationer opstår i fremtiden.

Vi er klar over, at vi ikke kan ændre det, der allerede er sket, men vi vil gerne forsikre dig om, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at forbedre vores kundeservice og opfylde vores løfter om leveringstider i fremtidige ordrer.

Vi værdsætter din ærlige feedback, selvom den er negativ, da den hjælper os med at forbedre vores service. Hvis du nogensinde overvejer at give os en anden chance i fremtiden, vil vi gerne tilbyde dig en særlig rabat og personlig assistance for at gøre det op for den dårlige oplevelse, du har haft.

Du er velkommen til at kontakte os på +46 33 400 60 70 eller info@vanbruun.com, så vi kan få mulighed for at kompensere din oplevelse.

Endnu en gang, undskyld for den frustration, du har oplevet, og tak for din feedback. Vi ønsker dig alt det bedste i din kommende forlovelse og i livet fremover.

Victor Halvarsson, VD & grundlægger VANBRUUN