VANBRUUN Anmeldelser

1.631

4,8

Efter at have valgt min forlovelsesring i januar, tog vi tilbage til Van Bruun CPH i sidste uge for at vælge vores vielsesringe. Vi havde fornøjelsen af at blive hjulpet af Jaqueline, som på en meg... Se mere

Vi har haft en rigtig god oplevelse, da vi skulle finde vores vielsesringe. Vi fandt nogle flotte ringe, med hjælp fra Aleksandra fra butikken på Pilestræde. Der har været rigtig god service og hurtig... Se mere

Vi mødte op i Vanbruun butikken i KBH uden at have booket tid. Jaqueline smed alt hvad hun havde i hænderne for at lave en kort konsultation inden hendes bookede møde. Det var super god service! Derti... Se mere

Fin købsoplevelse men kunne godt have ønsket mig lidt mere information, vejledning og at blive præsenteret for flere forskellige valgmuligheder. Måtte selv spørge om det meste ift valg af størrelse af... Se mere

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(1.631)

Perfekt service

15. juli 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tack så mycket! Kul att du är nöjd med servicen!

Med vänlig hälsning,
Victor Halvarsson VD/Grundare, VANBRUUN

Seriøse folk og gode produkter til en fair pris

I juni besøgte vi Vanbruun-butikken i København og blev betjent af *William Ekelund*, som gav os en fremragende, respektfuld og meget venlig behandling.

Vi var virkelig glade for muligheden for at bestille tid og blive betjent på en mere intim, privat og uforstyrret måde. Til sidst besluttede vi os for at købe både forlovelsesringen og vielsesringene hos Vanbruun.

Vi besøgte også andre butikker i København med mange års erfaring i salg af vielsesringe og forlovelsesringe, men servicen dér var upersonlig, og hvis man ikke ønskede at bruge en formue, blev man nærmest set ned på.

William fik os derimod til at føle os godt tilpas hele vejen igennem, og Vanbruun holdt deres løfte om at producere alle tre ringe på under 4 uger (vi betalte de 500 DKK for hurtig levering, og ringene ankom samlet efter 3 uger). Ringene ankom i perfekt stand og er virkelig smukke – vi ville helt klart handle hos dem igen i fremtiden.

Seriøse folk og gode produkter til en fair pris. Tusind tak for en fantastisk oplevelse!

14. juni 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med William og os hos Vanbruun. Det glæder os virkelig meget at høre, at I følte jer godt taget imod, og at hele processen levede op til jeres forventninger – både den personlige service og leveringen af ringene.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen og hjælpe jer med fremtidige køb.

Victor Halvarsson VD/Grundlægger, VANBRUUN

Fantastisk oplevelse med Vanbruun…

Fantastisk oplevelse med Vanbruun webshoppen 💫 Virkelig fine priser og super fin indpakning direkte til gavebordet. Vi bestilte en ring med deadlineservice med cirka 10 dage til deadline, og ringen nåede frem med Postnord en dag før deadline. Eneste “klage” er, at vi ikke fik en mail om, at pakken var afsendt, men kundeservice er vildt søde, super hurtige og effektive til at svare på spørgsmål 🫶🏻 10/10 herfra

3. juli 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både service, indpakning og levering, og at alt nåede frem i tid. Vi tager din feedback om manglende afsendelsesmail med os og ser på, hvordan vi kan forbedre det fremover.

Bestilte en konsultation i København

Bestilte en konsultation i København, hvor jeg blev mødt af et imødekommende personale, der gav sig god tid til at vise og fortælle! Der var ikke noget tidspres eller lignende. Vi endte med at finde den helt rigtige ring til en speciel oplevelse senere på sommeren. Tak til Camille for en god service

21. juni 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du følte dig godt taget imod og havde en god oplevelse i showroomet.

Vi er så glade for, at Camille kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige ring til en særlig anledning.

Victor Halvarsson Direktør og grundlægger, VANBRUUN

Jaqueline var meget hjælpsom under mit…

Jaqueline var meget hjælpsom under mit besøg. Hun besvarede tålmodigt alle mine spørgsmål og gav anbefalinger, der gjorde det meget nemmere for mig at vælge de produkter, jeg havde brug for. Jeg sætter virkelig pris på hendes hjælp!

19. juni 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os rigtig meget, at Jaqueline kunne hjælpe dig så godt og besvare alle dine spørgsmål tålmodigt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Victor Halvarsson Direktør og grundlægger, VANBRUUN

Super fin oplevelse og god service

Super fin oplevelse og god service. Venlig og imødekommende.

16. juni 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse og blev godt taget imod.

Victor Halvarsson VD/Grundlægger, VANBRUUN

Vi har været meget glade og tilfredse…

Vi har været meget glade og tilfredse med servicen hos Van Bruun. En særlig tak til William, som hjalp os med at finde de helt rigtige vielsesringe. Han var både professionel, imødekommende og lyttende gennem hele processen. Vi følte os i gode hænder og kan varmt anbefale Van Bruun!

30. maj 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for den varme anbefaling! Det glæder os virkelig, at William og hele teamet kunne give jer en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på jeres tillid.

Victor Halvarsson Direktør og grundlægger, VANBRUUN

Skuffende service ved firmaets egen fejl

Min kæreste friede til mig tilbage i februar med en utrolig smuk ring, som desværre var en smule for stor. Vi valgte derfor at sende den ind til resizing og samtidig få den indgraveret, mod betaling. Vi blev informeret om, at processen kunne tage op til 7 uger. Det holdt også stik, og vi havde forståelse for ventetiden, fordi vi var blevet informeret på forhånd.

Desværre viste det sig, da vi endelig modtog ringen, at Vannbruun havde lavet en fejl og indgraveret nogle tal, som ikke engang udgjorde en dato. Vi kontaktede straks Vannbruun, som hurtigt beklagede fejlen og lovede, at sagen ville få højeste prioritet. Det var vi meget tilfredse med – indtil nu.

Fire uger senere havde vi stadig ikke modtaget ringen retur eller hørt om den var på vej i posten. Efter endnu en henvendelse fik vi besked om, at den tidligst vil blive sendt i løbet af den kommende uge. Det virker ærlig talt ikke som “højeste prioritet” eller “ekspresbehandling”, som vi fik at vide.

Det, der skuffer os allermest, er den manglende undskyldning og manglende kompensation for en fejl, der er sket hos dem. Når man investerer så mange penge i en ring, som har så stor følelsesmæssig og symbolsk værdi, forventer man et højere niveau af service – især når der opstår fejl.

Efter denne oplevelse har vi desværre ikke lyst til at handle hos Vannbruun igen.

5. juni 2025

Hej Julie,

Tusind tak fordi du deler din oplevelse, vi er oprigtigt kede af, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang. Vi forstår fuldt ud, hvor vigtig ringen er, og at situationen har skabt både skuffelse og frustration.

Vi tager det videre internt og ser nærmere på vores procedurer for at sikre, at dette ikke gentager sig. Endnu en gang, tak for din tålmodighed, og vores oprigtige undskyldning.

Venlig hilsen,
Victor Halvarsson Direktør og grundlægger af VANBRUUN

Super god oplevelse

Jeg var inde og købe forlovelsesring idag i VANBRUUN, og William hjalp mig igennem hele processen. Det var en super professionel hjælp, hvor han havde helt styr på hvilken ring og diamant jeg skulle vælge. Han guidede mig super godt igennem valget af ringen, og var især hjælpsom, da jeg var i tvivl.
Prisen for ringen var også super attraktiv, og vi fandt en diamant af super kvalitet, til en meget god pris.

Jeg kan helt klart anbefale VANBRUUN og William til hjælpe dig, hvis du skal købe en forlovelsesring!

26. maj 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du følte dig i gode hænder hos William og fandt den helt rigtige ring.

Vi er rigtig glade for at have været en del af din rejse, og tak for anbefalingen!

Victor Halvarsson VD/Grundlægger, VANBRUUN

Flotte ringe men dårlig service

Min kommende mand og jeg var inde i butikken for at finde vielsesringe. Vi fandt hver en, det gik nemt at få dem bestilt, og de var meget flinke derinde. Vi modtager dem så, og til trods for at vi prøvede størrelser derinde, så var min lidt for lille, så jeg sendte den retur til størrelsesjustering. Her begynder det så at gå ned af bakke. For efter 9 dage har de stadig ikke modtaget pakken, så jeg kontakter dem, om jeg kan gøre noget. Jeg får besked på at vente. Jeg venter derfor en uge til, og pakken er stadig ikke nået deres kontor (hvilket burde taget 3-4 hverdage) så jeg kontakter dem igen. På dette tidspunkt vælger de at kontakte postnord og skriver det normalt tager to uger, førend Postnord vender tilbage. Da jeg ikke har hørt noget efter to uger, kontakter jeg dem igen for at høre. De har dog ikke hørt fra postnord, så de beder mig vente. 3 uger (dvs. 5,5 uge efter jeg sendte ringen retur) efter kontakter jeg dem igen, og de svarer, at Postnord har forlagt ringen, og de vil lave mig en ny. Jeg tænker, at det er fint og minder dem om, at den skal være en størrelse større. Jeg hører ikke noget yderligere og spørger derfor hvornår de tænker, at ringen kommer, da jeg begynder at føle mig tidspresset, da det nu er snart 3 måneder siden, jeg i første omgang bestilte ringen. De skriver den er klar i uge 18. Da uge 18 er gået og jeg intet har hørt, kontakter jeg dem igen. De skriver, at jeg vil modtage ringen næste uge. Fint. Jeg får besked om, at den er på vej, og da jeg skal ud og hente ringen, har jeg en skidt fornemmelse. Da jeg får pakken skynder jeg mig derfor at åbne den, for at finde ud at, at den ring, jeg har fået, er akkurat samme størrelse som den, jeg havde modtaget 4 måneder forinden, hvorfor jeg ikke kan bruge den. I det øjeblik har jeg ikke mere overskud, den ring, som skulle bære den største betydning i hele verden, føles mest af alt som en byrde. Jeg har på det tidspunkt allerede skrevet utallige mails til dem og kunne ikke overskue at skulle igennem det samme igen. Desuden ville jeg sikkert ikke kunne nå at have ringen på til mit bryllup med den hastighed, de arbejdede. Jeg har derfor sendt den retur, og heldigvis gik det nemt. Men jeg sidder tilbage med en ærgerlig følelse. Min kæreste har også overvejet, om vi skal sende hans tilbage, da hele oplevelsen har været så dårlig, at det ikke er noget, vi ønsker at mindes til vores bryllup. Jeg synes dog ringen er flot, men servicen kunne have været bedre. I svarer gerne på mails, og det har været dejligt, men det aldrig at vide, hvad der foregår, at I aldrig konktakter en uden at man skriver til jer, men bare lader som ingenting, til trods for at man har mistet en ting, der både er personlig og dyr, har virkelig været en dårlig oplevelse. Det håber jeg, at I vil overveje til en anden gang, at man som kunde ikke skal være nødsaget til at kontakte jer ugentligt for at høre, hvad der foregår: og at I faktisk holder det, som I lover.

4. maj 2025

Hej Mathilde,

Tak for at du deler din oplevelse så åbent og ærligt. Jeg vil starte med at beklage det besvær og den frustration, som du og din partner har oplevet under processen. Det er langt fra den service, vi ønsker at levere, især når det drejer sig om noget så personligt og vigtigt som jeres vielsesringe.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og få tydelig kommunikation, og vi er kede af, at vi ikke har levet op til dette i jeres tilfælde. Vi arbejder løbende på at forbedre vores rutiner og kommunikation, så lignende situationer ikke opstår igen, og jeres feedback er en vigtig del af dette arbejde.

Jeg håber, vi kan få muligheden for at rette op på oplevelsen og vise, at vi kan gøre det bedre. Kontakt os endelig direkte, så vi kan finde en løsning, der gør jer tilfredse.

Endnu en gang tak for at I tog jer tid til at skrive til os. Vi ønsker jer alt det bedste med jeres kommende bryllup og håber, at I får en dejlig dag, uanset hvad I vælger fremover.

Victor Halvarsson VD/Grundlægger, VANBRUUN

Virkelig elendig service har aldrig…

Virkelig elendig service har aldrig oplevet noget så langsomt. Jeg bestilte en vielsesring med min partner og modtog den forkerte. Returneringen og bestillingen af en ny har taget over en måned nu, og har ingen updates modtaget undervejs. Det er virkelig træls at skulle følge op på dem hver uge og ikke høre noget har ændret sig.

Dertil hvis i får indgravering koster det 1.000 kr. at ombytte hvilket man ikke får af vide ved bestilling i butikken.

Må snart kigge andre veje så de kan nå at komme frem inden bryllup, trods vi bestilte i marts.

Update efter jeres svar: i må gerne kontakte 29901304 så kan i få ordre nr. og måske opdatere på hvor ringen er endt henne af.

22. maj 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tak for din feedback, vi er naturligvis kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstår godt frustrationen over at have modtaget den forkerte ring, og at processen efterfølgende har taget længere tid end forventet. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder, især ikke i forbindelse med noget så vigtigt som et bryllup.

Vi beklager også, at du ikke har modtaget opdateringer undervejs, det tager vi meget alvorligt og vil se på, hvordan vi kan forbedre vores kommunikation i fremtiden.

Angående ombytningsgebyret ved gravering forstår vi, at det havde været godt med klarere information ved købstidspunktet. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores vilkår og processer mere gennemsigtige, og din feedback hjælper os med at blive bedre.

Vi vil meget gerne kontakte dig direkte for at finde den bedste løsning, så du kan føle dig tryg og tilfreds inden jeres store dag. Du er velkommen til at kontakte os, eller svar her, så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Venlig hilsen,

Super behandling og rådgivning

Mårten var den perfekte hjælp. Imødekommende, venlig og forstående. Han sætter sig i kundens sted og ser modsat mange andre forhandlere ikke ned på en for ikke at købe for 100.000 kr.
Han var grunden til jeg endte med at handle hos Vanbruun.
Jeg har efterfølgende været inde igen med min hustru og købt en ekstra ring og blev betjent af Maja.
Hun var super sød og imødekommende og hjalp med at finde den perfekte ring til at matche med.
Jeg vil klart handle hos Vanbruun fremadrettet!

18. maj 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at både Mårten og Maja har givet jer en god og tryg oplevelse, og at I fandt de helt rigtige ringe hos os.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen!

Victor Halvarsson VD/Grundlægger, VANBRUUN

God kundeservice og imødekommende personale

William og Maja fra VANBRUUN CPH har været super behjælpelige og gode til at servicere i butikken og via email med updates og relevant information. For eksempel, fik William bestilt en perlehalskæde hjem fra Sverige inden for kort tid så den kunne prøves i butikken. Derudover, så møder Maja og William dig med et smil lige så snart du træder ind ad døren i butikken og man føler sig hurtigt velkommen. Alt i alt en god, behagelig og kundeservice orienteret oplevelse!

17. maj 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for de fine ord. Det glæder mig virkelig at høre, at William og Maja har givet dig en god og personlig oplevelse både i butikken og over mail. Det betyder meget for os at du følte dig velkommen og godt taget hånd om.

Vi sætter stor pris på at du valgte VANBRUUN.

Victor Halvarsson VD/Grundlægger, VANBRUUN

VanBruun har været rigtig gode hele…

VanBruun har været rigtig gode hele vejen i gennem. Fik en god betjening, følte mig hørt og set og de har mange muligheder. Desuden lavede vi en forlænget aftale om justering af ringstørrelsen, da min kæreste er gravid og størrelsen måske skal ændres senere

8. maj 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du har følt dig både set og hørt gennem hele processen.

Vi er glade for, at vi kunne finde en løsning, der passer til jeres situation og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe med eventuelle justeringer fremover.

Victor Halvarsson VD/Grundlægger, VANBRUUN

Camille var super professionel og god

Camille var super professionel og god. Hun lyttede til mine ønsker og kvi fandt frem til den helt rigtige ring.

29. april 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Camille kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige ring.

Du er altid velkommen tilbage!

Victor Halvarsson Direktør / Grundlægger, VANBRUUN

Lavt serviceniveau

Kære Vanbruun,

Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med den behandling, vi har oplevet i jeres butik – ikke blot én, men to gange.

Ved begge besøg blev vi mødt af en ekspedient, der ikke tog os seriøst. Det virkede tydeligt, at vores tilstedeværelse blev opfattet som en belastning, og vi fik at vide, at vi kun måtte kigge på to slags ringe. Der blev ikke udvist nogen form for interesse i at hjælpe os med at finde det rigtige match, og det generelle serviceniveau var langt under, hvad man burde kunne forvente af en smykkeforhandler – især når man er i gang med at vælge noget så vigtigt som vielsesringe.

Oplevelsen endte med, at vi valgte at gå, fordi vi ikke følte os velkomne eller ordentligt behandlet. Det er meget skuffende, og det har desværre ført til, at vi ikke længere ønsker at handle hos jer. Vi kan på denne baggrund heller ikke anbefale Vanbruun videre til andre.

Vi håber, at I tager denne feedback til jer, så andre kunder ikke skal opleve det samme.

5. april 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse, det betyder meget for os.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres besøg hos os ikke levede op til hverken jeres egne eller vores forventninger. Det er langt fra den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, især ikke i forbindelse med noget så vigtigt som valget af vielsesringe.

Vi har desværre ikke kunnet finde nogen registrering i jeres navn, hvilket tyder på, at der ikke har været booket en tid. Det virker som om, vi fra vores side ikke har været tydelige nok omkring, hvordan vores bookingsystem fungerer, og det beklager vi dybt. Vi arbejder netop med tidsbestilling for at kunne give hver enkelt kunde en personlig og nærværende oplevelse, og når showroomet er fuldt booket, har vi desværre begrænset mulighed for at tage imod uanmeldte besøg på den måde, vi gerne vil. Det tager vi selvfølgelig med os og ser nærmere på, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Vi er meget taknemmelige for jeres feedback, det hjælper os i vores bestræbelser på hele tiden at blive bedre.

Hvis I på et tidspunkt får lyst til at give os en ny chance, er I hjerteligt velkomne til at kontakte os. Vi sørger meget gerne for at booke en tid, hvor vi kan give jer den tid, opmærksomhed og service, I med rette kan forvente.

Victor Halvarsson Adm. direktør / Grundlægger, VANBRUUN

Fantastisk besøg hos VANBRUUN

Fantastisk besøg i showroom København. Rigtig god betjening af William som guidede og gjorde vi fik hvad vi ønskede!

25. marts 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en fantastisk oplevelse i vores showroom i København, og at William kunne guide dig til det helt rette valg.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og står altid klar til at hjælpe igen.

Vi besøgte Vanbruun

Vi besøgte Vanbruun - Copenhagen for at finde en diamantring. Vi blev betjent af Mårten, som via kyndig vejledning hjalp os til at finde en ring, som i endnu større udstrækning levede op til vores ønsker end den ring, som vi på forhånd havde udvalgt. Efterfølgende har vi via mail fået god service fra kollegerne Lovisa og William, som har besvaret vores spørgsmål, og nu glæder vi os bare til at få ringen leveret.

23. marts 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Mårten kunne hjælpe jer med at finde den perfekte ring, der levede op til jeres ønsker. Vi er også glade for, at Lovisa og William har kunnet besvare jeres spørgsmål og give jer god service.

Vi glæder os til, at I modtager ringen og ønsker jer alt det bedste på jeres rejse fremad.

Meget positiv oplevelse

Meget tilfreds med de to møder jeg har haft med William i København. Virkede meget kompetent. En afslappet og uformel stemning.

21. marts 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Stort tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med William, og at møderne føltes både kompetente og afslappede. Vi sætter stor pris på din feedback!

Fantastisk konsulation med Maja

Fantastisk konsulation med Maja. Super nemt at booke mødet online (dag til dag), og fantastisk rådgivning og forståelse fra Majas side. Lytter og guider mod dine behov. God pris og fantastisk service

17. marts 2025

Besvarelse fra VANBRUUN

Stort tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du havde en fantastisk konsultation med Maja, og at bookingprocessen var nem.

Vi sætter virkelig pris på din feedback!

Victor Halvarsson CEO/Grundlægger, VANBRUUN