VacanceSelect Anmeldelser

7.477

4,1

Hurtig, nem og overskuelig bookning. Nemt at se de forskellige priser for forskellige perioder på hjemmesiden.

Lige kommet hjem fra en god ferie i Kroatien. Inden vi skulle afsted, havde vi fat i kundeservice, da vi gerne ville ændre vores reservation, så vi kunne bo tæt sammen med vores venner. Kundeservice... Se mere

Super fint og nem betjening hos Vacanselect :-) samtidig var der høflig betjening og god service på pladsen fra Vacanselect teltet. Altid smilende og hjælpsomme. Kan klart anbefales.

Har i dag fået alle penge retur for vores ophold i Frankrig vi skulle have haft i juli. Det vil vi naturligvis belønne Vacanselect med, ved at booke hos dem igen så snart det er mere sikkert. Hel... Se mere

1. Rejsearrangør
  2. Feriebolig
  3. Feriepark
  4. Fritids- og ferielejr
  5. Overnatning

Om VacanceSelect

VacanceSelect is the European specialist in camping, glamping and holiday villages. With a choice of more than 1300 campsites and holiday villages in 16 European countries, we offer the best holiday experiences throughout Europe.
We work together with the best campsites and tour operators and with nearly 40 years of experience, our experienced team of holiday specialist are happy to go the extra mile for our customers. Our core values are passion, personal contact and hospitality.
Within three decades, VacanceSelect developed into a global player offering more than 31,000 accommodations. In 2023, VacanceSelect has been acquired by CampingVision. We have updated the brand's appearance, including the logo and website, which now has even greater search functionalities and new features.

God

7 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(7.477)

Vi føler os ekstremt dårligt vejledt

Vi føler os ekstremt dårligt vejledt.
Inden vi booker rejsen på Camping Lanterna, ringer vi ind for at blive vejledt omkring beliggenhed af de forskellige mobilehomes da det var MEGET vigtigt for os at ligge tæt på et poolområde. De fortæller at vi skal vælge et mobilehome af typen moda, hvilket vi gør.
Da vi efterfølgende taler med dem, får vi nu at vide at den vi har booket ligger i område B, hvilket vil sige længst muligt væk fra poolområderne. Desværre har de ikke mulighed for at ændre bestillingen da de mobilehomes der ligger ved pooloråderne imellemtiden er blevet booket.
Vi bliver tilbudt et alternativ som indebære at vi efter et par dage skal flytte fra et mobilehome til et andet, plus en ekstra omkostning på ca 3.000 kr .
Da vi på bestillingstidspunktet har mulighed for at vælge mellem alle typer af mobilehomes og netop ringer ind inden for at blive vejledt, føler vi os ført bag lyset.

6. juli 2021

LEJ ALDRIG MOBILHOME VED VACANCESELLECT

Utrolig dårlig standard for en mobilhome - vi lejede endda en De luxe model. Da vi ankom var der helt sikkert ikke gjort rent, der vrimlede med dyr og skidt på gulvet, som kom fra loftet. Aircondition virkede ikke - vandet dryppede ned og havde givet sofaen skimmel og svamp, så den ikke kunne bruges - var meget ulækkert. Vandhaner, der konstant dryppede, hvis der i det hele taget var vand. Ingen gas og da det endelig var ordnet stod der flammer op fra gaskomfuret. Der var ingen grill og mangelfuld køkkenudstyr.
Vi har klaget med tekst og billeder og efter to måneder, hvor vi ikke hørte noget, kontaktede min mand Vaccancesellect. Damen, der skulle se på sagen, var rejst og de kunne ikke finde sagen. Den nye dame ville kigge på sagen og den er så lige afvist med mærkelige begrundelser ( F.eks. Det var ingen De Luxe vogn men en gammel vogn fra 2007). Så er det gode spørgsmål: Hvorfor lejer VACANCESELLECT De Luxe vogne ud, hvis de ikke har nogen?🙄. Vi vil ikke vil acceptere begrundelserne så vi fortsætter med at klage...
ET GODT RÅD TIL ANDRE: LEJ ALDRIG MOBILHOMES ved VACANCESELLECT
Hanne Kunddal

20. september 2020

Penge retur 🤔

Hej.
Jeg skriver fordi vi har haft den ringeste oplevelse med at få vores penge retur for en ferie der blev aflyst grundet corona.
Vi skulle være i Frankrig d. 27-6-2020. Vi har ikke fået vores penge retur endnu i skrivende stund. Selvom vi tilbage i starten af juli gjorde det klart via mail og telefon at vi ønskede at få vores penge retur på det anvendte kreditkort. Midt i juli blev jeg informeret om at de var i fuld gang med at returnere. I dag har jeg så fået af hvide at de er returneret sidst i juli, men at det tog en måned med deres betalingssystem. Come on. Hvorfor er der ingen der hat informeret omkring dette. Det er så dårlig stil. Der er ingen der kan forklare mig hvorfor at pengene står låst i en måned. Tror de skal være glade for at det ikke er det samme den anden vej.
Ellers har vi været glade for at benytte selskabet tidligere. 😤

17. august 2020

Har i dag fået alle penge retur for…

Hele vejen igennem har vi fået god information og de har beklaget ventetiden.
Det kunne vores rejsearrangør på fly lære noget af.

10. august 2020

Manglende tilbagebetaling

Jeg annullerede mit mobilehome i Italien den 25. maj. Nu, to måneder senere, og jeg har stadig ikke fået mit tilgodehavende tilbagebetalt. Det er ikke et seriøst firma, og jeg kommer ikke til at benytte dem igen.

24. juli 2020

Ulækkert, slidt, gammelt og ulækkert mobilehome

Vi var 2 voksne og 2 børn afsted i et mobilehome fra vacansellect, på pra delle Torri i Italien. Rigtig god plads, men forfærdeligt mobilehome. Det mobilehome vi boede i var gammelt og slidt, træet i vognen var råddent og ulækkert, lågerne var i stykker, mug i badet, defekt aircondition, ødelagt bruser og spisebord osv. Vi kunne ikke bruge sofaen i vognen i 2 dage, da aircondition havde dryppet med vand på den.
Mobilehomet burde pensioneres og erstattes med et nyt ligesom de fleste, af de andre mobilehomes på gaden.
Vi boede på gade med nogen der havde bestilt det samme mobilehome som os, men de havde fået et nyt og lækkert mobilehome.
Vi bestiller aldrig ved Vacance sellect igen, men pladsen kan godt anbefales.

14. november 2019
VacanceSelect-logo

Besvarelse fra VacanceSelect

Kære Lasse,
Vi er kede af at høre at i har haft en dårlig oplevelse. I sådan et tilfælde har i altid mulighed for at kontakte os på jeres ferie, så vil vi gøre vores ypperste for at finde en løsning til jer på stedet.

Du må meget gerne sende en mail samt eventuelle billeder til info@vacanceselect.com, så har vi mulighed for at udregne en mulig kompensation.

Vi ønsker dig en god dag.

Med venlig hilsen,
Vacanceselect Danmark

Vi er glade og tilfredse

Vi er glade og tilfredse - vi fik alt det vi håbede på og til en billigere penge, end hos andre rejsebureauer, der solgte præcis den samme ‘vare’! 😊

8. september 2019

Fantastisk oplevelse at bo i jeres…

Fantastisk oplevelse at bo i jeres telte på Campeggio odel Garda! Super veludstyrede telte, der manglede intet! Fantastisk personale på campingpladsen, et hollandsk ægtepar der sørgede for den mest personlige og hjertevarme service man kan tænke sig! Vi anbefaler på det varmeste at leje et telt gennem Vacanselect og Gusto Camp.

6. september 2019