Vaanster Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Er zou een storing zijn in het systeem. Zelf had ik dit nog niet opgemerkt. Vaanster belde om een afspraak te maken zodat het snel opgelost zou zijn. De klachtenservice belde om de afspraak te mak... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vandaag bezoek gehad van iemand van Vaanster. Deze man kwam de installatie controleren. Kwam zeer kundig over en heeft alles duidelijk uitgelegd. Eindelijk iemand die die weet waar het over gaat. Hee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende ervaring met de klantenservice! Ik werd snel, vriendelijk en deskundig geholpen. De medewerkster luisterde goed naar het probleem waar ik tegen aan liep en dacht actief mee om dit op te l... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vaanster is echt een waardeloos bedrijf. Wonen nu twee maanden in een nieuw appartement. En hoe vaak alles is uitgevallen van de verwarming. Geen warmwater. Zeker alruim 10 maal. Gewoon erg vervelend... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 84 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

110 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verschrikkelijk woorden schieten te kort

Wij wonen in een appartement Terras aan de Maas te Spijkenisse.
Nu ongeveer 4,5 jaar.

Gedurende de 4,5 jaar zijn er constant problemen met de warm water toevoer. Wel elke maand, denk wel 3x per maand, hebben wij koud water.

Het komt dus regelmatig voor dat we koud douchen. Maar het interesseert Vaanster niets.

Dan komt er een e-mail met de info dat er problemen zijn en wordt verholpen. Vaanster moet het wel binnen een bepaalde tijd verhelpen, anders volgt er een boete.

Ook in het appartement met de koude toevoer, dus de koeling, welke onvoldoende werkt. Pas boven de 23 graden gaat de koeling werken. Ongelooflijk. Ik ken iemand die ook een WTW systeem heeft die staat op 21 graden. Hoe is het mogelijk? Het draait natuurlijk allemaal om geld. Want als bij ons bij 21 graden de koeling aangaat, moet er extra betaald worden.

Maar er wordt gezegd wij voldoen aan de wet en regels.

In onze toren wordt heel wat geklaagd over Vaanster. Iedereen is Vaanster zat. Maar hoe kom je ervan af?

En maar een hoop geld per maand betalen. En geen compensatie, ho maar.

Wij zijn dan ook in en in verdrietig over dit bedrijf. Woorden schieten tekort.

10. juli 2025

Beste Anne Bel,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u al zo lang kampt met problemen rondom de warmwatervoorziening en de koeling in uw appartement. Uw woorden raken ons, en het spijt ons oprecht dat u zich in de steek gelaten voelt.

Wij willen u laten weten dat wij u wél zien en horen. Uw ervaring, uw frustratie, en uw verdriet zijn voor ons belangrijk en worden absoluut serieus genomen. Dit is niet de beleving die wij voor onze klanten willen.

Om samen met u naar een passende oplossing te zoeken, komen we graag met u in persoonlijk contact. U kunt ons bereiken via klantenservice@vaanster.nl. Wanneer u daarbij uw adresgegevens en eventueel klantnummer vermeldt, kunnen wij uw situatie snel en gericht oppakken.

Wij hopen dat u en de bewoners ons die kans willen geven.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tim Helped us a lot with cooling for…

Tim Helped us a lot with cooling for house and pipes by mechanic from Vaanster

1. juli 2025

Hi Omar Khuffash,
Great to hear that you have cooling in your home, especially with this warm weather! Glad to know that our mechanic Tim the was able to assist you so well.

Kind regards,

Monteur was deskundig.

Monteur was op tijd, deskundig, nam de tijd voor uitleg.

26. juni 2025

Hi Rien van der Vaart,
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de monteur! Daar doen wij het voor!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle reactie/actie en goede uitleg

Koeling in appartement was niet goed. Na melding stond gelijk de volgende dag bezoek gehad van Tim die zag dat instellingen niet goed stonden. Heeft het gelijk aangepast en ook een goede uitleg gegeven.

24. juni 2025

Hi Henry,
Goed om te horen dat er snel actie is ondernomen en onze monteur Tim dit meteen heeft aangepast en goede uitleg heeft gegeven!

Positief en snel geholpen

Positief en snel geholpen door Rachel! Top ervaring!

19. juni 2025

Hi Lavinia,
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice medewerkster Rachel! Daar doen wij het voor!

Vriendelijke medewerkster

Vriendelijke medewerkster, goed meegedacht en me verder geholpen. Zeer tevreden.

20. juni 2025

Hi E. Aardema,
Goed om te horen dat u tevreden bent over onze medewerkster, daar doen wij het voor!

Vergoedingen komen niet

Begin maart enorme storingen gehad die weken duurde, op 13 maart een mail gehad met dat we een vergoeding zouden krijgen. Maar als je belt of mailt over je vergoeding krijg je geen antwoord. 3 maanden verder en nog steeds niks gehoord.

13. marts 2025

Hi,
Bedankt voor uw bericht. We begrijpen uw frustratie en willen allereerst onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging en hoe u onze klantenservice heeft ervaren, dat is uiteraard niet onze bedoeling.

Voor Vleuterweide geldt dat wij momenteel nog bezig zijn met het afronden van de werkzaamheden. Zodra deze volledig zijn afgerond, word er vanuit ons gecommuniceerd hierover.

Volgens de richtlijnen van de ACM hebben wij wettelijk gezien tot zes maanden de tijd om hierover een besluit te nemen. We vragen hiervoor nog even uw geduld en danken u voor uw begrip.

Als het hierbij voor u nog steeds niet is opgelost neem alstublieft contact met ons op via klantenservice@vaanster.nl met uw klantcode.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tim is a nice person who helped us to…

Tim is a nice person who helped us to fix the issue with the hot water. Meesterwerk

10. juni 2025

Hi Hamid,
We are pleased to know that you are happy with our mechanic Tim, and glad to know the problem is fixed by him!

Kind regards,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

snelle en inhoudelijk goede opvolging

snelle en inhoudelijk goede opvolging. Tim man de tijd voor uitleg van het koeling en verwarming systeem. ik ben klaar voor een warme zomer.

4. juni 2025

Hi Marco Valk,
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze monteur Tim! Daar doen wij het voor.

Toppers…

Aller 1e wil ik Tim en Hanna bedanken voor deze geweldige klus.Vooral Tim die eigenlijk niet over zakelijke meters gaat,maar ons toch super geholpen heeft met de tekeningen en oplossingen.En Hanna ook trouwens,bedankt voor je zorg en medewerking gedurende deze project.
Goed voor herhaling zou ik zeggen.👍Geweldig

30. maj 2025

Hi William Lai,
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze collega's van Vaanster, hier doen wij het voor!

Kundig en duidelijk geholpen

Tim heeft duidelijke uitleg gegeven en is zeker kundig , ook bereid vragen te beantwoorden bij twijfel,
Stuk duidelijker nu

30. maj 2025

Hi Anne,
Fijn dat u tevreden bent over onze monteur Tim, daar zijn wij blij mee!

Klantvriendelijke en professionele…

Professionele en klantvriendelijk behandeling!

20. maj 2025

Hi GK,
Fijn om te horen dat je professioneel en vriendelijk bent geholpen door onze collega's, daar doen wij het voor.

De lekkage

De lekkage die wij thuis hadden en verholpen moest worden door Vaanster is door hun heel goed opgepakt, er werd snel gereageerd en gehandeld. Ze dachten met ons mee en vroegen ons tussendoor of alles goed ging. Fijn hoe dit is opgelost!

25. marts 2025

Hi Thijs,
Fijn om te horen dat de problemen die u ervaarde goed en snel zijn opgepakt, daar doen wij het voor!

Vriendelijke en accurate behandeling

Mijn ervaring was zeer goed omdat de medewerkster van Vaanster direct anticipeerde op mijn mail en de gevraagde verandering tijdens het telefoongesprek gelijk kon en wilde doen.

5. februar 2025

Hi HGr,
Fijn om te horen dat u direct en vriendelijk bent geholpen, daar doen wij het voor!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had een administratief probleem (mijn…

Had een administratief probleem (mijn schuld). Werd vriendelijk en deskundig te woord gestaan en werd onmiddelijk opgelost. Later gebeld door uiterst vriendelijke medewerkster (Rachel)

25. april 2025

Hi Eduard Keijlard,
Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze klantenservice medewerkster. Daar doen wij het voor!

Positief na negatieve ervaringen

Na verschillende bezoekjes van externe partijen vanuit Vaanster zakte de moed een beetje in de schoenen. De externe partijen hadden geen idee wat er mis was met mijn installatie, en gingen het probleem terugleggen bij Vaanster. Uiteindelijk kwam er een top monteur die goed wist waar hij mee bezig was, binnen 10 minuten was het probleem duidelijk en kon er een vervolgafspraak gemaakt worden voor de reparatie aangezien het onderdeel besteld moest worden. Ook dit was binnen 30 minuten gebeurd. Tim is een echte kenner en weet waar hij mee bezig is! Tip aan Vaanster om gelijk maar “een Tim” te sturen naar hun klanten.

29. april 2025

Hi Lex Van den Nouweland,
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze installateur, wij nemen uw tip mee in het verbeteringsproces!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een klacht over mijn systeem

Ik had een klacht over mijn systeem, nadat er een duidelijke uitleg was gegeven dat dit niet voor Vaanster was kon ik geholpen worden door de installateur van mijn vloerverwarming. Tip zou zijn om een duidelijke voorlichting te krijgen wat wel en niet voor Vaanster is.

24. april 2025

Hi Paul Verhoef,
Fijn dat u duidelijke uitleg heeft gekregen over de demarcatielijn, wij nemen uw tip zeker mee in het verbeteringsproces!

Snel en vriendelijk

Ik ben snel, duidelijk en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Ik ben dit niet gewend van een energieleverancier.

24. april 2025

Hi Elba Costa,
Fijn dat je goed en vriendelijk bent geholpen door onze klantenservice!