Thuisbatterijoffgrid Anmeldelser

1. Energiudstyr og -løsninger

ThuisbatterijOffGrid.nl is InstallQ-gecertificeerd en werkt met erkende elektriciens met zegelrecht. Wij installeren thuisbatterijen, zonnepanelen, airco’s, warmtepompen en voeren meterkastwerkzaamheden uit met focus op veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze klanten kiezen ons voor eerlijk advies, nette installaties en duidelijke communicatie. Geen loze beloften, maar bewezen oplossingen waarmee je echt onafhankelijker van het stroomnet wordt. ThuisbatterijOffGrid.nl – betrouwbare energie, professioneel geïnstalleerd.

God

4,0

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Vragen over batterijen?

Vragen over batterijen? stel ze aan Victor en je krijgt een compleet beeld van waar jij mee geholpen bent. Nooit heb ik van een bedrijf een antwoord gekregen wat mij een goed gevoel heeft gegeven. Mijn twijfels ligt hem in mijn leeftijd. Maar wie weet!

26. december 2025

Eerlijk advies gekregen over een Remeha Elga Ace warmtepomp…

Ik heb een Remeha Elga Ace warmtepomp laten installeren en ben door dit bedrijf heel goed geholpen. Het advies was afgestemd op mijn situatie. Ook duidelijke uitleg. Als eenpersoonshuishouden bleek een thuisbatterij voor mij niet rendabel, en dat werd eerlijk verteld in plaats van mij iets aan te praten.

De warmtepomp zelf zorgt nu voor meer comfort in huis en volgens de berekening een lagere energierekening. Ik waardeer het enorm dat ze meedenkend waren en alleen aanraden wat echt past bij mij. Dus ik raad ze aan.

27. november 2025

Victor is passionate about solar and trustworthy

Victor is a man whose honesty stands out immediately. His passion for solar isn’t just about technology or trends… he genuinely cares about helping people make wise, sustainable decisions. Through my interactions I can say that I trust him and recommend him for solar needs.

10. november 2025

Simpel, duurzame en financieel haalbaar

De vragen over het hebben van een batterij en/of airconditioning werden door Victor op een simpele en duidelijke manier uitgelegd, waar ik heel veel aan had. Ik begrijp nu waarom het voor mijn huishouden zeker van toegevoegde waarde zal zijn. Ik ga over tot de aanschaf van een passende oplossing!

30. november 2025