Utleiemegleren Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

STYR UNNA! Lite samarbeidsvillig utleiefirma. Vi bodde i en leilighet hvor det tydelig i kontrakten står "hvitevarer vedvarer så lenge de holder". Den streiket og vi kontakten dem, vi ikke ikke lov å... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inngåelse av kontrakt gikk veldig bra, men særdeles slapp dialog ved avslutning av leieavtalen. Etter 1,5 mnd er fortsatt ikke depositum frigitt selvom det ikke er merknader i utflyttings protokollen.... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Tidligere Delego, som nå er Utleiemegleren i Kristiansand hadde jeg dårlig erfaring med. Var på visning for en leilighet og viste interesse for den. Megleren sa han skulle gi meg tilbakemelding på... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Det fungerte relativt greit men de tilbyr bare 3 års standardkontrakt, som vil si at du kan bli kastet ut etter 3 år uansett hvor god leietaker man er, uten annen grunn en at eier vil tjene mer penger... Se mere

Kontaktoplysninger

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

28 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Ekstremt useriøst

Se hele anmeldelsen min med bilder på Revju.

Leide Bjerregaards gate 13 A H0201 fra 07.2021–07.2023. Utleiemegleren forvalter eiendommen. Leiligheten er i svært dårlig stand og ekstremt slitt med stygge vegger og gulv. Vi betalte 19500 i mnd, alt for høy leie i forhold til verdien man får.

Vi utbedret flere ting som stygge fuger, ødelagte dører og flekkete vegger uten kompensasjon fra utleier.

All parkett er stygg og ødelagt, oppvaskmaskindøra er helt ødelagt, fugene på badet er dårlige, alle rom har mye heksesot og stygge flekker på veggene,

Utleier kranglet på utvask 5 dager etter den godkjente inspeksjonen og vi var flyttet til utlandet. Useriøst å foreslå en erstatning på 1000,- kr for dette 5 dager etter inspeksjon. Dersom utleier bryr seg om eiendommen må de være tilstede når protokollen signeres.

Oppleves som svært useriøst og smålig av en utleier som gikk 2,9 millioner i overskudd i 2022 (selskap: Bjerregaards gate 13 DA) og helt tydelig ikke bryr seg om utleieboligene når de har så lav standard og ikke sees etter.

30. juni 2023

Forferdelig

Forferdelig. Oppfordret oss til å godta et helt hinsides krav fra utleier etter endt leieopphold. Bruker hersketeknikk mot unge studenter.

18. juli 2023

Styr unna

Jeg har vært på to visninger med Utleiemegleren Frogner i Oslo. Meglerne har begge gangene vært totalt uforberedte, og kunne ikke svare på spørsmål om helt grunnleggende informasjon vedrørende objektet de leier ut. En av meglerne var i tillegg svært nedlatende og uprofesjonell. Har sjelden blitt behandlet så frekt. Hun kunne ikke svare på noen spørsmål, og framsto både uinteressert, irritert og nedlatende når man forsøkte å snakke til henne. Etter under ti minutter ble alle på visningen jaget ut, da hun skulle videre til neste visning. Jeg kommer ikke til å dra på flere visninger med Utleiemegleren, er ikke interessert i å forholde meg til et så useriøst firma gjennom et leieforhold. Det virker rett og slett som om flere av meglerne ser litt ned på leietakere, og dermed ikke gidder gjøre jobben sin. Ikke særlig lurt tenker jeg, da de går glipp av gode leietakere, og en leietaker om ikke veldig lang tid kan bli utleier og dermed en potensiell kunde.

20. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg skrev tidligere en anmeldelse av…

Jeg skrev tidligere en anmeldelse av utleie megleren Drammen. Her er et tilegg. Jeg må opplyse at megleren jeg hadde hadde samme fornavn som meg og er oppkalt etter en øy i Drammen. Det er han som det er bilde av hos utleie megleren Drammen med den digre nesa og det fårete smilet Jeg har erfart at han er fullstendig innkompetent som megler. Han sa det selv at han fikk mange klagrer. så han bør til helvete finne seg noe annet å drive med. Jeg tror han ville passet bedre som rengjørings assistent. Utleie megleren Drammen kan ikke ansette meglere som er avensjuke på at utleier eier noe.

1. december 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sønnen min leigde gjennom utmegleren

Sønnen min leigde gjennom utmegleren. Når han skulle flytte ut, ble ikke leiligheten godkjent av dem, selv om veggene ble nymalt og alt grundig vasket. De fant hele tiden på nye ting de ikke var fornøyde med. Fikk til slutt en regning for utvask for 5000, etter at sønnen min, jeg og flere av vennene hans hadde vasket og malt der i dagevis. Etter å ha brukt så mye tid å penger på vask og utstyr, og likevel måtte betale et slikt urimelig beløp, gjorde at ønnen min følte seg svindlet.

28. marts 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

To ulike kontrakter, mye ubehag og usikkerhet

Skulle leie ut i en periode, men visste det kunne hende jeg måtte flytte hjem etter tidligst 6 måneder. Var tydelig på dette overfor megler fra Utleiemegleren Grønland og fikk det inn i kontrakt at det kun var bindingstid i et halvt år. Men da jeg måtte flytte hjem etter et halvår pga jobb, hadde megler greid å gi en annen kontrakt til leietaker - med lengre bindingstid! Det ble et svare strev, og Utleiemegleren brukte heller trusler om deres juridiske kompetanse mot meg - enn at de var på min side, sånn jeg trodde jeg betalte for med mange tusen kroner.
Megler var tidlig opptatt av at dette var en "menneskelig feil" hun hadde gjort, og at jeg burde ta en stor del av støyten for det. Flere forhold rundt leieforholdet og Utleiemeglers håndtering av leietakers varierende krav og mangelfulle oppfølging av leiligheten oppsto, flere runder ble direkte ubehagelige, og det er tydelig at meglerne ikke vil gi en lillefinger ekstra service, men kun tenker maks pengesum inn for dem. Selv om jeg som utleier betaler en svært høy oppstartssum, og månedlig sum, for at de skulle spare meg for bekymring og arbeid. Styr LANGT unna Utleiemegleren, med mindre du har egne advokater og mye ekstra tid til ubehagelige overraskelser og lange remser eposter om uenighetene. Sukk.

6. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Styr unna Drammenskontoret. En dårlig opplevelse ved flere…

En dårlig opplevelse ved flere anledninger, leietaker var så frustrert over meglers fullstendige fravær av svar og oppfølging, til slutt valgte jeg som utleier å si opp avtalen med megler for å få leietaker til å bli i leieforholdet. En meget ryddig familie som ikke var kravstore men som allikevel ikke ble fulgt opp av Utleiemegleren Drammen. Har flere dårlige opplevelser både med megler og daglig leder på det kontoret. Styr unna om du ønsker «nøkkelen til et problemfritt leieforhold»

5. marts 2023

Styr unna Utleiemegleren Stavanger

Styr unna. Den dagen skadene etter utleie kommer for dagen, og selv om du kan dokumentere at tydelige retningslinjer var gitt, setter Utleiemegleren alt de har av advokater på deg. Tapte mange tusen i ødelagt inventar som var satt til lagring av leietager, altså selv om jeg skriftlig hadde instruert Utleiemegleren at dette ikke var tillatt.
Særdeles misfornøyd, og advarer alle som vurderer å bruke Utleiemegleren.
Mitt erfaring var med Utleiemegleren Stavanger, men har i ettertid forstått at de kjører samme politikk generelt.

1. februar 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

No communication on what is the…

No communication on what is the progress of renting out the property. Even at the visning, the megler is just standing quiet, hardly communicate and it seems as if they are just doing this visning for a formality and in the background they have already decided on who to get that property. Even called them and they just say "great to hear that you are interested and we will decide in a day or two". These days convert in to weeks and then you see on Finn that the property is rented out. No feedback to those who were in the queue and interested.

21. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ikke bruk Utleiemegleren, om du ønsker problemfri utleie

Vi skulle leie ut vår privatbolig, for en periode grunnet opphold i utlandet. Utleiemegleren lovte oss å ivareta oss som huseiere, og sørge for at vi skulle slippe å bekymre oss om noen ting.

Vi burde vel ha «luktet lunten» ganske tidlig, når det begynte å ramle inn ganske sære klager fra leietaker, om diverse ting som skulle fikses. De hadde tross alt, flyttet inn i et totalt renovert hus, og flere av klagene omhandlet ting, de var ansvarlig for å vedlikeholde ifølge både kontrakt og husleieloven. Noe megler åpenbart ikke mente var hans bord, å informere de om.

Resultatet, ble deretter. Da det var tid for de å flytte, hadde de gjort skadeverk på boligen.

Utleiemegleren lover deg dekning via forsikring, ved slike hendelser.

Selv med uavhengig takst - var det umulig å få så mye som EN eneste krone i dekning fra Utleiemegleren.
De mente heller ikke det var så nøye å skulle stå i bresjen, for å være til noen hjelp, for å få utbetalt depositum fra leietaker, for å få vasket huset - som var nedsopet.
De kunne gi litt «hjelp» til advokat, da vi tok leietaker til utleietvistutvalget. Men den advokaten, var jo deres, så vedkommende sørget for at utleiemegleren ikke sto ansvarlig for å dekke noen ting, i tiden vi mistet med tapt husleie, mens huset ble renovert.

De tar gladelig mot dine penger, men løfter ikke en finger, når de faktisk skal jobbe for deres lønn.

Du er bedre stilt, om du tar litt mindre i husleie, og legger litt til side, i tilfelle du behøver å få noe fikset.

Utleimegleren, går i hvert fall ikke av veien for å lyve til både deg og din leietaker - alt for å fremstå som den uskyldige parten, og for å slippe å faktisk gjøre jobben sin.

13. november 2022

ADVARSEL MOT UTLEIERMEGLER

ADVARSEL MOT UTLEIERMEGLER!

Som utleier har jeg betalt tjenesten, men de valgt å ikke støtte meg. DÅRLIG SERVICE, UANSVARLIG OG UPROFESJONELL..
De bør kalles "leietaker megler som er betalt av utleier"..
SKUFFET, SINT og helt lei! Styr unna folkens.

12. september 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kaldt og vått på Lademoen.

Leide en leilighet i Trondheim via disse. Jeg skulle bo der et år, det estetiske var ikke viktig. Men etterhvert oppdaget jeg at ovnene ikke hadde brytere, og da ville jeg ikke bruke dem. Megleren sa at det skulle jeg bare gjøre, eller skru opp varmekablene på badet på fullt og varme opp slik. Men det var ingen varme på badet heller. Vedovnen hadde ikke håndtak, og det tok han tre mnd å skaffe et som ikke passet. Først ville han at jeg skulle gjøre det. Virket som han ville at jeg skulle kjøpe inn varmeovner. Fikk iallefall beskjed om at han kunne ikke bruke tiden slik og at det heller ikke var meglers ansvar å sjekke at varmeovner ol virket. Heller ikke vannkraner og vaskemaskin. Men megleren fortalte også om de som hadde bodd der før, hvordan de hadde ødelagt og det var skikkelig ekkelt og privat. Til slutt ble det lekasje i oppvaskmaskinen til de over og vann rant ned veggene. Morgenen etter var det et grønt organisk belegg på kjøkkenbenken. Fikk ikke noe hjelp videre, men var heldig og fikk annen leilighet på dagen. Klaget til lederen av firmaet i Trondheim og hun mente at megleren hadde gjort det han skulle. Her kan du ikke forvente noe service om noe skjærer seg. Jeg var kald, jeg ble syk og til slutt våt inne i leiligheten. Men jeg fikk tilbake pengene mine, men måtte betale ut helga selv om vannet kom ned fredagskveld. Styr unna dette firmaet. Det de gjør, gjør de fleste bedre selv!

1. september 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Værste vi noen sinne har opplevd

Lang historie kort - Megleren overakte oss en møkkete bolig som han sa vi skulle vaske ut selv på grunn av at vi fikk overta to dager før. Vi ønsket ikke dette og ble møtt med at det kom til å ta uker før leiligheten ble vasket. Vi har ikke hatt noen sted å bo på 10 dager. Utleiemegleren tilbydde først dispensasjon, men en er så dårlig at det ikke dekker vaskebyrå engang. Etter en uke var de villige til å dekke vaskefirma. Kontaktet daglig leder som ikke ville ha noe med saken å gjøre fordi vi skulle forholde oss til megler. Vår erfaring er at megleren var svært lite samarbeidsvillig, og arrogant, prøvde stadig vekk å komme unna med skambud og svarte ikke på halvparten av våre henvendelser i tillegg til et åpenbart kontraktsbrudd.
Ble til slutt tvunget til å flytte inn og bo der et år pga bindingstid.

8. august 2022

Nedlatende kommunikasjon

Her får du som kunde både beskjed om at du er dum som ikke forstår utrolig dårlig og krøkkete informasjon, og føler deg lurt i tillegg. Veldig ovenfra og ned kommunikasjon, og jeg er bedre enn deg, du er dum. Les ALT nøye, og pass deg for å ikke blir lurt.

24. marts 2022

Hundebæsj på verandaen <3

Leiligheteen hadde en del ting som må oppgraderes/ byttes for at det skal bli koselig å bo der som ikke engang var nevnt i annonsen. Til den prisen som var listet skulle leiligheten ha vært plettfri...

Hun som var fra utleiemegleren kom for sent, og hadde ikke vært der før så hun kunne ikke svare på spørsmål om leiligheten. Døra var bare ulåst og pc-en var på så det føltes ut som vi brøt oss inn...

Det var mugg som var spredt utover taket på badet og det var fuktskader på gulvet utenfor badet som utleiemegler ikke visste noe om eller hadde tenkt til å gjøre stort med.

Men det verste var at det var hundebæsj på verandaen! Lurer på hvor mye det var under snøen... Hvem fjerner ikke bæsjen til bikkja før visning liksom?

24. februar 2022

Dårlig erfaring med tidligere Delego

Var på visning for en leilighet og viste interesse for den. Megleren sa han skulle gi meg tilbakemelding på veien videre men hørte aldri noe fra han. Purret på det én gang og fikk aldri noe svar.

En «beklager, men noen andre fikk leiligheten» hadde vært å forvente.

18. december 2021

Utnytter studenter

Utleiemegleren i oslo har ingen problem med utnyttelse av studenter som ikke vet bedre. De tar alt de mener de har rett på og litt til. De prøver å dytte ansvaret over på leietagere og løfter ikke en fing før du holder tilbake leia. Skremmende hvor lite moral og integritet som finnes i et så stort firma.

29. september 2021

Utleiemegleren - bad service

Don´t expect good service from Utleiemegleren in Bergen. 1) I had to correct mistakes in the contract - to the benefit of Utleiemegleren 2) As a foreigner I did not know, that I had to arrange power myself weeks before, I moved in. I called the "help" telephone-number they show at the website, because I arrived a Saturday, and was desperate to get a bath and som hot food. I got a visit from a service-person, but he could not help. Afterwards I got a huge bill. As a result, I had to live a 5 days without power. 3) When I sent the bill to Utleiemegleren, the refuse to pay. 4) Later on, when I finally was able to arrange power, I found out that the details, I should to provide was hidden in the power-locker. There was no information about that in the contract, so It was would not have been possible to order power. It would have been so easy for them to just send me a mail with some links to power-providers a couple of weeks before arrival.. Ok, I might be stupid, but my experience with them is bad, so be carefull!

14. oktober 2020
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.