STYR UNNA! Lite samarbeidsvillig utleiefirma. Vi bodde i en leilighet hvor det tydelig i kontrakten står "hvitevarer vedvarer så lenge de holder". Den streiket og vi kontakten dem, vi ikke ikke lov å... Se mere
Virksomheden har svaret
Inngåelse av kontrakt gikk veldig bra, men særdeles slapp dialog ved avslutning av leieavtalen. Etter 1,5 mnd er fortsatt ikke depositum frigitt selvom det ikke er merknader i utflyttings protokollen.... Se mere
Virksomheden har svaret
Tidligere Delego, som nå er Utleiemegleren i Kristiansand hadde jeg dårlig erfaring med. Var på visning for en leilighet og viste interesse for den. Megleren sa han skulle gi meg tilbakemelding på... Se mere
Det fungerte relativt greit men de tilbyr bare 3 års standardkontrakt, som vil si at du kan bli kastet ut etter 3 år uansett hvor god leietaker man er, uten annen grunn en at eier vil tjene mer penger... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dårlig Kundeservice og prøver å lure leietaker!! Styr unna!!!
Bryter kontrakten. Dårlig service, men opptil flere måneder ventetid for ødelagte varer som var en del av kontrakten (ovn!). Ber forrige leietaker være ansvarlig for skader som har oppstått med nye leietakere. Styr unna. Værste service jeg noe sinne har opplevd
Minus 10 hvis det hadde gått, verste jeg har vært borti! Styr unna! Mest uproffe firmaet jeg har opplevd, aldri hatt så dårlig erfaring med leieforhold før.
Megler Tiril (dette er Sandefjord) var frekk i tonen fra første sms da vi ville komme på visning, vi overså dette da. Vi ender opp med å skal flytte inn i dette huset, kommer på innflyttingsdagen med flyttebil. De hadde ikke startet med å vaske en gang, og feil på feil og mangler på mangler dukker opp når vi går igjennom huset med megler igjen. Masse som ble unnlatt å informere om på visning. Huset var fult av mus (vi så tilfeldigvis en boks med musegift og datter til eier innrømmer at det har vært mus der så lenge ho kan huske), manglende brannalarmer, mugg, bod over garasjen ble brukt av svigersønn til eier, brannveien fra ene soverommet var innesperret under veranda med hengelås som kun eieren som bor i Malaysia har tilgang til, dusjen var defect, gulvet skulle byttes mens vi bor der, kjøkkenet hadde mugg bak vasken, vi måtte stå for å legge ut møbler på Finn.no for å få de bort eller leie en bod på vår regning til oppbevaring hos utleiemegleren(huset skulle være umøblert) Og mer!
Vi får info om at det er langtidsleie, men da vi skulle ta over er det stor sannsynlighet for at datteren eller eier skal flytte inn om 1 år, her kommer vi med småbarn og stor familie.
Megler tvinger oss nesten til å skrive under at hussjekken er godkjent, ho er frekk og ufin. Vi endte opp i sak med advokat for å heve leieforholdet før innflytting. Hele veien har de ikke vært imøtekommende eller serviceinnstilte til oss som leietakere, dette er kun for utleiere sin fordel.
Her måtte vi bo i kofferter med småbarn til vi fant en annet sted å bo, det er grovt hva slags situasjon de satt oss i uten noe medfølelse. Dritt firma!
Vil ikke anbefale å leie for utleiemegleren. De svarer ikke før lang tid, tar ikke fatt på ting. Er det viktig så hjelper de ikke til. Langer ut tiden og føler en må mase når dem ikke følger opp. Viser ikke forståelse og er vanskelig å komme seg vekk ifra etterkant. Ikke noe god erfaring med de.
Du betaler og de gjør minst mulig. De finner de verste leieboerne og når utleieboligen er ramponert nekter de å bruke depositumsgarantien til å dekke skader. Styr langt unna.
Selv om hjemmesiden sier at de betjener Arendal, så blir det for langt for dem å reise om objektet ikke er stort nok (70m2 er ikke stort nok) les verdifult nok. Dette gjaldt å ta på seg et utleie oppdrag.
Hold dere langt unna. Mye bedre å leie ut til noen man kjenner. Utleiemegleren kan ikke hjelpe med stort. Hvordan de opererer er IKKE kongruent med inntrykket de gir og de verdiene som blir fremstilt på nettsiden deres. Kontrakten og de "juridisk bindene ordene" som står i den betyr basically jack shit. Velger du utleiemegleren risikerer du å ta inn de værste beboerene. Lei heller ut selv og sørg for at du tar en grundig bagrunnsskjekk på de som skal bo hos deg. Første og siste gang jeg benytter meg av dem. Jeg anbefaler deg det samme.
Utleiemegleren Sinsen ved Kine har vist fantastisk effektivitet og service ved alle leilighetene jeg har leid ut. Kunne jeg gitt flere enn 5-stjerner hadde jeg gjort det, anbefales på det sterkeste.
Bra service 👍🏼 Ryddige folk som jobber på Utleiemegleren Sinsen.
Hjelper når du spør, og svarer når de må innenfor normert arbeidstid.
Hyggelig og ryddig firma! Veldig fornøyd!
forferdelig kundeservice.
strømmen i leiligheten min gikk plutselig ut og uansett hvor mange ganger jeg kontakter megleren min om problemet så sier de at jeg må sjekke det selv først for å se om det kan fikses. etter å ha gjort auraer var problemet et tilknytningsproblem og måtte håndteres profesjonelt. nå vil de ikke engang returnere anrop eller e-post. jeg må sitte i leiligheten min og fryse i hjel fordi det er for dyrt for dem å sende en elektriker.
Megler vet ikke forskjell på verv og arbeidsgiver
Utleier og leietaker inngikk kontrakt direkte uten Utleiemegleren
Trygt og enkelt»skriver de på nettsiden sin. Dette ble alt annet enn trygt og enkelt.
Da huset hadde store skader etter endt utleie var det ingen støtte eller hjelp å få fra Utleiemegleren, de fraskrev seg alt ansvar.
-leietaker ble ikke referanse eller kredittsjekket
-depositumet ble ikke tatt hånd om på riktig måte
-mangelfulle protokoller ved overtakelser
-når vi sender formell, skriftlig klage til Utleiemegleren, lar de ganske enkelt vær å svare.
Dessuten er det meget vanskelig å kommunisere med dem.
Useriøs aktør.
Styr unna.!
Det er også verdt å påpeke at alle de gode vurderingene som er lagt inn på google ble lagt inn i dagene etter et kritisk medieoppslag om Utleiemegleren i september 2023. Og at alle de som la inn «topp-vurderinger» er FB-venner av ansatte i Utleiemegleren Trondheim.
Jeg avsluttet et leieforhold nylig. Leiligheten ble godkjent av megler. Men dagen etter fikk jeg mail av megler at han hadde "funnet feil". Da holdt han igjen depositumspengenge selv om han godkjente leiligheten. Så jeg anbefaler ingen å gi fra seg nøklene før man har fått depositumspengene tilbake. Dette gjelder avd Sandefjord.
Valgte å leie gjennom dette selskapet, da jeg forventet at det ville være tryggere rammer, enn ved å leie privat.
Annonsen på Finn viser til en flott bolig til en relativ høy pris, men i bedre stand enn gjennomsnittet.
Det viser seg likevel at boligen har fuktproblemer, og at det ikke går an å benytte flere av disse rommene.
De gidder ikke å ta tak i problemet, men velger heller å la være å svare.
Deretter kommer det krav om kompensasjon av kostnader for utbedringen av fuktproblemer.
Styr unna dette selskapet!
Utleiemegleren Avd. Lillestrøm/V Tommy Sæby.
Følger ikke opp.
Useriøst.
Blir ikke tatt på alvor.
Alvorlige elektriske feil i hovedledningene blir ikke tatt tak i.
Store fuktproblemer i kjellerleilighet så fuktmåleren piper blir ikke tatt tak i.
Dette mener jeg er svindel.
Et under at megleren ikke er sparket for lengst!
Anbefaler å ikke bruke disse.
Elendig! Svarer sent, tar ikke ansvar for vesentlige feil og mangler. Kommer med dårlige unnskyldninger og ingen oppfølging for å fikse feil i leieobjekt. Prøver konkret å komme seg unna husleieloven. Så STYR UNNA dette firmaet! Dette gjelder avdeling i Trondheim.
I wouldn't recommend trying to do business with this company. You rarely get replies from them and the only reply you get are very unprofessional.
(Denne anmeldelsen gjelder utleiemegleren Stavanger)
Grunnen til at jeg gir utleiemegleren 2 av 5 handler mest om fraværet av muligheten for skjønnsmessig vurdering i leieforholdet. Utleiemegleren er nemlig svært opptatt av innholdet i kontrakten i den grad at tvilen aldri skal komme leieboeren til gode. Dette skaper utrygghet og ubehagelighet.
Som student har jeg (som sikkert veldig mange andre) opplevd tider der økonomien er trang, noe som er ekstremt ubehagelig i møte med utforutsette utgifter. I November 2023 mailet jeg utleiemegleren om det fantes en alternativ løsning i henhold til utbetaling av leie (altså om jeg kunne betale halvparten "nå" og halvparten "senere"). Svaret jeg fikk baserte seg på (noe ala) "Nei, slik fungerer det ikke (...) i kontrakten står det..." osv. De signaliserer altså at de er veldig opptatt av juridiske forhold gjennom "å vifte en kontrakt i ansiktet på leieboer" fremfor å vise legitim og hjelpsom skjønn.
Selv om kontraksrett er viktig vil slik praksis uansett skape frustrasjon, utrygghet og ubehagelighet i leieforholdet, som forøvrig er grunnen til at jeg tar meg tid til å skrive denne anmeldelsen.
En slik opplevelse ville man nok i større grad ha unngått hos andre private utleiere fordi det her er mulig å oppnå et tettere "kompisforhold" til utleier. F.eks. ved at jeg gjøre utleieren en tjeneste, slik at h*n er mer tilbøyelig til å gjøre meg en tjeneste. En hvillken som helst kontaktperson i utleiemegleren vil derimot anse leieboer som "nok en kunde". Eller for å si det på en annen måte; Når man leier gjennom utleiemegleren oppleves det som om man leier hos et byråkratisk system og ikke av medmennesker. Mulig jeg setter dette litt på spissen, men det er allikevel noe sannhet i det fordi min opplevelse med utleiemegleren dessverre preges av frustrasjon, utrygghet og ubehagelighet.
Jeg anbefaler å leie ut hos private utleire med tanke på at man som leieboer har muligheten til å bli godt kjent med utleir, slik at utleier har lavere terskel for å utvise skjønn når utforutsigbare situsjoner oppstår (selv om det står noe annet i kontrakten). Tipset mitt til utleiemegleren vil derfor være å vise mer skjønn gjennom kontraktene sine, f.eks. gjennom å tilby alternative løsninger hvis uforutsigbare situasjoner skulle oppstå, og da spesielt tilknyttet utbetaling av leie. Jeg er ganske sikker på at jeg snakker på vegne av flere studenter som kjenner på økonomisk utrygghet, spesielt nå i dyrtid.
Alt i alt oppleves utleiemegleren per nå som et utrygt juridisk ledd slik at man som leieboer bør tenke seg om tre, fire ganger før man skriver under på en kontrakt, og der man må være helt sikker med seg selv på at man har nok penger til husleie i fremtiden (noe man egentlig aldri kan være helt sikker på).
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.