Jeg melder mig i koret.... Har prøvet at bestille et ungdomskort til min datter og er blevet fanget i ungdomskortets forvirrende or vildledende bestillingsprocedure. Den første periode er nu låst..... Se mere
Syntes bare jeg vil informere om at at Ungdomskortet har skiftet app, så kortet kan ikke læses i den gamle app. Ungdomskort er flyttet fra DOT Billetter appen til Rejsebillet De kunne bare h... Se mere
Hvad kan være værre end DSB, Et vorksomhed der samarbejde med den. Jeg er meget skuffet over mitungdomskort.dk. Jeg har stadig 14 dage, før næste periode starter, men alligevel er min periode allered... Se mere
Grundet at jeg ikke har haft en adresse, kunne jeg ikke bestille 14 før kortet skulle bruges, derfor står jeg over for en ekstraregning på minimum 580 DKK for klippekort, selvom det kun har taget én... Se mere
Hvad sker der i Danmark..
Hvad sker der i Danmark... Ungdomskort service systemet kan ikke sende mails til kortholder eller betalings-link til mailsystemer som hotmail.com eller live.com... Den går MÅSKE i Spam folderen eller også kommer det slet ikke... Nå hvad gør man så... jo så opretter man en gmail.com istedet der skulle efter sigende ikke være problemer her... Hvad gør man så når kortholder ikke har et gyldigt Ungdoms kort i perioden til transport... Ja så betaler man i dyre domme i det her tilfælde 120,-dkk om dagen til transport, tog, bus eller kørsel i egen bil...
Det er fanme et ringe system at vores unge ikke kan bruge transport mulighederne straks efter det er betalt og skal faktisk istedet vente på snailmail-posten kommer med kortet 14 dage efter... :-(
Gammeldags og elendigt
NT's service ift. ungdomskort er simpelthen bare for dårlig og gammeldags. Når man bestiller ungdomskort kommer det som faktura, dvs. det skal betales på et posthus eller bank. Hvor mange posthuse er der lige i dag??? og desuden bor jeg overhovedet ikke i nærheden af en bank.. Det er så muligt at betale online, hvis man tilmelder betalingsservice, og kortet automatisk bliver fornyet hver måned. Men jeg ønsker IKKE automatisk fornyelse hver måned, da jeg ikke har behov for kortet hver måned. Ergo er jeg nødt til at betale 50,- for at betale kortet på bank eller posthus. Det er simpelthen for gammeldags og elendigt. De burde oppe sig, og gøre så man kan betale i appen, som f.eks. ved DSB, eller i de tusindvis af automater, der står rundt omkring på togstationer.
Vi har samme problem som familien …
Vi har samme problem som familien Hansen fra Køge, og det er dyrt at skal køre med toget fra Køge til Lyngby hver dag også i weekenden. Man får ikke en gang besked om hvorfor DSB annullere kortene, så dårlig service.
Elendigt!
Lang ventetid, ingen fleksibilitet, forsinkelser, og jeg kunne blive ved.
Fuldkommen elendigt foretagende, og de er pisseligeglade, eftersom der ikke findes et alternativ til at betale hos dem...
Under alt kritik!
Inden hjælp at få.
Der er ikke nogen hjælp at hente på telefon. De kan ikke oplyse noget eller for den skyld snakke pænt. Det er ikke noget med service at gøre men kun fordi der skal være nogen at tage telefonen. alt de siger er skriv en mail som man aldrig får svar på.
Jeg er så skuffet over DSB og det er …
Jeg er så skuffet over DSB og det er hamrende irriterende at der ikke er andre muligheder. Hvordan kan det tage 14 dage at få lavet kortet på appen? Sikke en skændsel. Føj.
Super
Jeg har brugt ungdomskort i 2 år nu og jeg har aldrig haft problemer med det. Selv når jeg har været inde og afmelde det nogle måneder har det bare fungeret som det skulle.
Det er meget misvisende at de siger der …
Det er meget misvisende at de siger der går 14 dage, jeg har endnu ikke oplevet at modtage mit ungdomskort før en måned efter bestilling + man så skal vente 10 dage på at man så kan få det tilsendt igen, efter man har betalt!!! eller lige smide en 50'er oven i på posthuset..
kan ikke forstår hvordan man i Danmark kan have et system der går så ekstremt langsomt, som dette gør. samtidig med man så er nød til at betale for hver evigeneste dag for billetter, indtil man modtager kortet, til en hel vanvittig pris. jeg skal til og fra skole det tager 30 min og jeg betaler 120 kr!!
desværre kan vi jo alle brokke og klage lige så meget vi vil, for når der ingen alternativer er, er man jo nødsaget til at betale prisen og samtidig støtte sådan et firma som måske er det sidste jeg har lyst til!
Drømmer om den dag hvor jeg ikke længere behøver at anvende midttrafik længere!
Det tager ikke 14 dage at overføre et …
Det tager ikke 14 dage at overføre et nyt "kort" til en app - det tager maks 30 sekunders arbejde for dem. Det er under al kritik, at man er tvunget til at smide penge ud af vinduet, fordi de insisterer på et system der bevæger sig i sneglefart. Oven i hatten bliver det også dyrere og dyrere for hver gang, og vi får bestemt ikke mere for pengene. Og når man ringer ind, er der ingen hjælp at hente hos medarbejderne. De er bare fanget i en "jamen sådan er det altså.."-bobbel, hvor der kun findes uintelligente får, som ikke kan tænke en selvstændig tanke. Øv hvor er DSB en dårlig joke.
Jeg havde et problem med at bestille …
Jeg havde et problem med at bestille mit ungdomskort, så jeg ringede ind til dem og for at høre hvorfor, så var deres svar at de ikke kunne gøre noget ved det og, at de ikke kunne give mig et midlertidigt ungdomskort. DET BURDE BLIVE EN FORBEDRING!!
Studerende får intet af vide angående …
Studerende får intet af vide angående de 14 dages ventetid. Dvs studerende må nøjes med at betale fuld pris de første 14 dage ( win win situation for dem, for at tjene mere penge.....)
Min ansøgning er blevet ''taget ned'' med en fejl flere gang og der for de 14 dage skal startes forfra. Sikke en klam måde så de ka tjene flere penge på os STUDERENDE...
portal ikke brugervenlig
Har aldrig mødt et mere bureaukratisk bestillingssystem. Man kunne optimere gevaldigt og spare mange mandetimer hvis man implementerede en mere brugervenlig portal.
Desværre endnu et eksempel på monopol dannelse der er mere til skade end gavn.
Jeg håber snart der sker noget mod den monopol som DSB er blevet de kan opfører sig som de vil og der er ingen hjælp at hente. Når man ringer ind får man den samme smøre omkring at der ikke kan ske fejl på deres it system selvom det har vist sig at være gældende flere gange. Jeg sidder enda med en mail hvori der står jeg skal have penge tilbage fordi en fejl i deres IT system ikke har ændret priserne efter den nye reform. 14 dage for at lave en fil med et kort til en app er under alt kritik. Det eneste man bliver mødt med er irriteret og ubehagelige mennesker der snakker ned og dummende om en. Jeg håber DSB er en øjenåbner for alle dem der går ind for privatisering af vand/varme og el. Da der også her vil blive dannet monopol som denne afskyelige umenneskelig svulst DSB er blevet. Jeg håber der snart er en politikker der tør tage problemet alvorligt og gøre noget ved dette. Det er trodsalt DSB der gør mange kan komme i skole og på arbejde og hvis jeg kender politik godt nok er arbejde og markede jo næsten det samme som Gud og himmelen før i tiden.
Hold nu op en dårlig hjemmeside og en …
Hold nu op en dårlig hjemmeside og en ligeledes dårlig betjening på deres hotline.
Man sidder i kø som nummer 1 i 60 minutter.
Reformering efterlyses
For at være ærlig er dette en af de ringeste tjenester jeg nogensinde har beskæftiget mig med.
Helt generelt er hjemmesiden dårlig designet og virkelig ikke særlig bruger venlig. Meget forvirrende og ikke særlig informativ.
Men det som jeg helst vil lægge vægt på er deres ualmindeligt ringe behandling af deres kunder som kan komme i klemme i deres bureaukratiske system.
Sagen er, at når man bestiller et ungdomskort (som enten er et lille plastikkort som man skal vise i toget, eller et "kort" som man skal vise på mobilen) forbeholder de sig retten til at bruge 14 dage på at fabrikerer dette kort. Man kan jo tænke: "14 dage, herregud, det gør vel ikke noget.", men når man så oplever at mitungdomskort.dk opdaterer deres kriterier og krav 10 dage før ens ungdomskort udløber og man så skal godkende disse før man kan bestille sit kort på ny. Det er her individer kommer i klemme.
Problematikken ligger heri at når det er et selvbetjeningssystem fraskriver mitungdomskort.dk sig al ansvar der kunne forbindes med dette. Hvis man som individ, studererende eller andet ikke lige er opdateret på sin mail døgnet rundt kan man ende med at skulle betale 10-14 dage til og fra studiet med DSB's, i forvejen, fuldstændig urimelige priser som ingen dødelig studerende har råd til.
Hele dette system burde gentænkes, og de burde reducerer deres produktionstid af plastisk-/online -kort med minimum 7 dage.
Jeg har personligt, ved lejlighed, været i kontakt telefonisk med flere af deres medarbejdere, som prøver at løse problemerne på bedste vis. Desværre ender de med at måtte skuffe individer og jeg har ladt mig fortælle at mange har siddet i den selvsamme kattepine som jeg har været i op til flere gange.
Gang på gang ser vi individer blive begravet i bureaukratiet, som musen der er ved at drukne i flødespanden. Ofte hvor dette ingen konsekvenser får eller bliver hørt så man kan ændre på det.
Jeg opfordrer på det kraftigste mitungdomskort.dk til at lave en brugerundersøgelse samt alle brugere af dette, til at deltage så vi sammen kan få optimeret denne service til sit bedste. Idag medio 2017 er dette system stadig fyldt med børnesygdomme.
Skuffende hilsner
Ditlev
Forfærdlig system der ikke kan forbedre sig da de har et monopol
Extremt dårlig måde at bestille kortet på. Så er det forfærtligt at det tager 14 dage at bestille et nyt. Appens desplay er meget misvisende da den viser at man har bestillt et nyt kort (som jeg også havde gjort) men den dag jeg er på vej i skole siger appen at kortet er udløbet og der ikke er nyt. Jeg har på fornæmelsen at det grundes at de gerne vil have at unge enten er nød til at købe dyre klippe kort eller rejse ulovligt.
Forstår ikke det kan tag 14 dage at …
Forstår ikke det kan tag 14 dage at sende kortet. Uintelligent system
En fordel har det da. Det er billigt
Elendigt system
Skifter adresse inde på DSB ungomdskorts hjemmeside, fordi jeg skal flytte. 3 uger efter kan jeg så ikke se pengene er trukket omkring den 20, og undrer mig da den plejer at gøre det. Ringer ind og spørger, hvor jeg får at vide at jeg skal lave en ny bestilling da kortet er slettet fordi jeg har ændret adresse. Så laver jeg en ny bestilling. Spørger så om jeg kan få PBS numrene osv så jeg kan lave en betalingsservice aftale på en anden konto, så det bare kører af sig selv. Det kan man ikke siger hende i telefonen. Så langt er de ikke kommet i deres system.
Da jeg så tjekker min konto, kan jeg selv der er trukket 1097 kr, i stedet for 627 kr. Så der er hævet 470 kr for meget. Ikke særlig fedt når man er på SU og skal have pengene til at strække hele måneden.
Udover det, skal jeg punge ud for 3 hverdage, hvor kortet ikke gælder fordi det var blevet slettet, så ekstra 672 kr på voksen standard billetter.
At en virksomhed/offentligt system får så mange penge igennem billetter, ungdomskort osv hver eneste dag, ikke har mere styr på sagerne, er en kæmpe skuffelse og en pengemaskine!!
En skændsel for dansk service
Aldrig har jeg oplevet så inkompetent en service og manglende forståelse for deres kunder... Hvem skulle tro, at det ikke er muligt at ændre perioden på et fremtidigt kort? Og så i 2017? Selv før en problemstilling bliver forklaret, får man af vide, at "medarbejderen" ikke kan hjælpe... En service der er ikke engang er tilstrækkelig i et U-Land...
Dårlig app løsning
Hvorfor skal jeg vælge at bruge den app der er til ungdomskortet, da det ingen fordel har.
Det ville jo være oplagt at bruge app'en, hvis det var muligt, ligesom med periodekort, at få det den samme dag som man køber det. DÅRLIGT SYSTEM.