Jeg melder mig i koret.... Har prøvet at bestille et ungdomskort til min datter og er blevet fanget i ungdomskortets forvirrende or vildledende bestillingsprocedure. Den første periode er nu låst..... Se mere
Syntes bare jeg vil informere om at at Ungdomskortet har skiftet app, så kortet kan ikke læses i den gamle app. Ungdomskort er flyttet fra DOT Billetter appen til Rejsebillet De kunne bare h... Se mere
Hvad kan være værre end DSB, Et vorksomhed der samarbejde med den. Jeg er meget skuffet over mitungdomskort.dk. Jeg har stadig 14 dage, før næste periode starter, men alligevel er min periode allered... Se mere
Grundet at jeg ikke har haft en adresse, kunne jeg ikke bestille 14 før kortet skulle bruges, derfor står jeg over for en ekstraregning på minimum 580 DKK for klippekort, selvom det kun har taget én... Se mere
Dårligt med øv på.
Det er eddersparkme for dårligt, at lave et kort der ikke kan bruges i hele skoleperioden !
For at knægten kan komme i skole i de sidste 10 (!) dage, skal vi så i stedet købe for omkring 1000,- (+/-) billetter eller rejsekort. Vi plejer at give ca. det halve ungdomskort !
Øv for en grådighed !
dårligt system og ikke meget hjælp
jeg skulle have hjælp til at få lavet en periode på mit ungdomkort til juni månede så jeg ringede ind men fik bare afvide det ikke var muligt
Ugennemskuelig
Håbløs dårlig betaling mulighed.
Havde fået nul stjerner hvis det var mulgt.
Det er en ommer!!!
Der er to problemer med ungdomskortet:
1. Det er politisk og aftalemæssigt skruet elendigt sammen - mage til bureaukratisk løsning - virkelig synd for de unge der måske ikke lige har 110% styr på den slags.
2. Implementeringen af Mit Ungdomskort må give leverandøren røde øre - hvem i al verden kan tillade at slippe så ringe et system på gaden???
Hjerteløs personale
Latterlig bureaukrati
Ungdomskorts politik er hensynsløs og dårlig. Problemer de nemt kan hjælpe med, vil de ikke pga. bureaukrati. Så står man og mister penge nytteløst.
Elendig hjemmeside
Hjemmesiden har nu ikke fungeret i over 1 døgn!!!
Hold kæft hvor er det udueligt.
Uforstående kundeservice
Uforstående kundeservice
Jeg har ungdomskort som fornyes hver måned hvor pengene trækkes automatisk, men pludselig kunne pengene ikke trækkes (trods der var mere end rigeligt på kontoen), pga en kendt fejl i deres system, som de glemmer at formidle til kunderne. Jeg har så 10 timer til selv at fikse dette, men det kan KUN fikses fra en computer da deres hjemmeside åbenbart ikke fungere helt optimalt på en mobil. Dette når jeg ikke grundet jeg ikke er hjemme og ingen adgang lige har til en computer på daværende tidspunkt. Nu står jeg og mangler mit ungdomskort i flere dage men i følge dem så er det mit eget problem, trods det er deres system fejlen ligger på
Værste system i internets historie
Værste system i internets historie. Hvorfor skal man vente 4 dage? Hvorfor kan man ikke ændre sin periode? Hvorfor kan man ikke betale normalt? Så mange spørgsmål til sådan et skide system. De er fuldstændig ligeglade med deres kunder jo. Til helved med jer
Elendig kundeservice!
Elendig kundeservice!
Jeg kontaktede ungdomskort med henblik på, at få lidt hjælp omkring misvisende mails og forvirrende hjemmeside.
Får fat I den mest ubehøvlede dame, som tydeligvis synes det er en fest, at nedgøre og gøre grin med de spørgsmål man har. Hun svarede stort set på alle mine spørgsmål på en nedværdigende og grinagtig måde. Hun svarer på et af mine spørgsmål på følgende måde, mens hun rømmer sig "Nej, nej, nej hahah og atter nej"
Dårlig service og jeg har bestemt ikke lyst til at ringe til dem igen!!!
Dårlig betaling og system
Skulle betale for en ny periode, men systemet sagde at det ikke gik i gennem, fint tænkte jeg, jeg venter lige en times tid og prøver igen. Jeg gik ind og tjekket min bank konto og kunne se at pengene var reserveret. Så først siger de at det ikke virker, men de trækker penge, men så efter vil du havde mig til at betale for den samme periode.
Hvor svært kan det være at drive et system, hvor man bare skal betale for noget???
Håber snart vi får et system som i alle andre lande hvor man bare bruger sit dankort til at betale og chek ind.
Det er sgu lidt dumt man skal have et eller flere eksta kort på sig.
Jeg fik besked 3 dage før mit…
Jeg fik besked 3 dage før mit ungdomskort udløb, at mit betalingskort var blevet afvist, selvom mit kort virker helt fint til alle andre slags køb. Jeg fik beskeden sent nok til at dem der arbejdede ved dsb ungdomskort allerede var gået hjem for weekenden. De har ikke svaret på min mail. Jeg har to eksamener i næste uge og rigtig lang rejse tid, det her er toppen af dårlig service.
Dårlig kundeservice
I burde få styr på, hvilke personer I ansatter. Jeg talte med en Maria, der tilsyneladende ikke synes det var en fornøjelse at snakke med andre. Yderst ubehagelig samtale, man får jo slet ikke lyst til at ringe ind igen, når man har spørgsmål eller brug for hjælp. Desuden kan man ikke få sine penge tilbage på trods af kortet ikke er dukket op med posten. Penge lige ud af vinduet.
Mega god service fra Ali
Jeg fik med det samme hjælp til mit problem, mange tak Ali :D
Elendigt generelt.
Elendigt system. Elendige folk bag. Elendigt generelt. Tænker man kan danne sig et ret godt overblik ved at læse resterende anmeldelser. Det virker utroligt at det bedre kan svare sig at købe bil, for at spare sig selv for bøvlet med kundeservice, app mm.
alle andre anmeldelser siger det meget…
alle andre anmeldelser siger det meget godt :)
Ungdomskortet
Ungdomskortet - En skændsel. Utroligt at man vil være dette uduelige system bekendt. Nogle burde ryge ud på rov og albuer for at drive dette. Det er lettere bare at købe en bil til de unge mennesker. Haleluja!
En forfærdelig app og et forfærdeligt…
En forfærdelig app og et forfærdeligt system at bruge, begge mine sønner har for 2 dage siden bestilt et ungdomskort, pengene er trukket men kortet/appen virker ikke selv om der verificeres via mail. Ja nu kan mine sønner ikke komme frem og tilbage fra skole uden at skulle betale ved normal vis, har forsøgt at kontakte kundeservice men det er umuligt at komme i gennem. Det er et rædselsfuldt system hold jer langt væk fra det.
Utroligt frustrerende!
Den ringeste oplevelse af et billetsystem jeg til dato har oplevet.
Det er enormt frustrerende at systemet er så elendigt at bruge.
Ufatteligt at de vil være dette bekendt over for deres kunder!
Men der er jo ikke andre udbydere så er der ingen grund til at gøre ting ordentligt!
rystende dårligt
rystende dårligt. det er simpelthen utroligt så dårligt dette system er.