Jeg melder mig i koret.... Har prøvet at bestille et ungdomskort til min datter og er blevet fanget i ungdomskortets forvirrende or vildledende bestillingsprocedure. Den første periode er nu låst..... Se mere
Syntes bare jeg vil informere om at at Ungdomskortet har skiftet app, så kortet kan ikke læses i den gamle app. Ungdomskort er flyttet fra DOT Billetter appen til Rejsebillet De kunne bare h... Se mere
Hvad kan være værre end DSB, Et vorksomhed der samarbejde med den. Jeg er meget skuffet over mitungdomskort.dk. Jeg har stadig 14 dage, før næste periode starter, men alligevel er min periode allered... Se mere
Grundet at jeg ikke har haft en adresse, kunne jeg ikke bestille 14 før kortet skulle bruges, derfor står jeg over for en ekstraregning på minimum 580 DKK for klippekort, selvom det kun har taget én... Se mere
Forfærdeligt
Vil man være i god tid med bestilling af ungdoms- og praktikkort, kan man godt glemme det. Jeg har sammenlagt bruge 15 timer på at få overblik over det totalt ulogiske system med bestilling af praktikkort. Er stadig ikke nået til bunds i det, og min praktik begynder om 10 dage. Kan ikke få lov at betale før 4 dage før praktikken begynder, hvilket er en mandag. Dvs hvis kortet ikke kan importeres til appen torsdag, har jeg kun én dag til at få det løst. 0 stjerner var givet, hvis muligt. Kundeservice giver forskellige informationer hver gang man ringer.
Forvirrende information om ungdomskort og DSB-appen
Jeg skriver for at udtrykke min frustration over en langvarig og besværlig proces med at få mit Ungdomskort. Jeg godkendte mit Ungdomskort den 16 august, men hørte intet fra jer indtil jeg kontaktede jer den 28 august for at få det tilføjet til DSB-appen. På samme dag fik jeg tre forskellige forklaringer:
1. Min konto har været blokeret siden 2022, og jeg skulle anmode om at få den åbnet.
2. Min konto blev angiveligt misbrugt, hvilket krævede en politianmeldelse og en erklæring til Digital Administration.
3. Jeg burde have modtaget mit plastikkort, og hvis ikke, skulle jeg ringe tilbage den 2. september 2024 for en midlertidig løsning.
Jeg forstår ikke, hvorfor jeg konstant bliver skubbet rundt mellem jeres systemer. I 2022 brugte jeg en Huawei-telefon som ikke have google playstore men dennes ege appstore, hvilket muligvis har forårsaget mistanke om misbrug. Jeg modtog ingen besked fra jer, og har ikke kunne bruge DSB-appen siden 2022. I år 2024 forsøgte jeg igen at bestille et Ungdomskort, men blev mødt med nye udfordringer og modstridende oplysninger.
Jeg kontaktede politiet for en erklæring, som I havde bedt om, men de kunne ikke finde nogen sag fra 2022. Dette resulterede i yderligere forvirring og frustration. Jeg har sidenhen fået at vide, at mit plastikkort var på vej, men har stadig ikke modtaget noget.
Det mest frustrerende er, at jeg først nu i 2024 har fået besked om, at min konto var spærret siden 2022. Jeg kunne nemt have fået besked tidligere, og situationen kunne være løst langt mere effektivt. Jeg har nu været nødt til at starte helt forfra på min ungdomskort efter den sidste opkaldet af jeres medarbejdere, at jeg ikke findes i systemet, hvilket har været unødvendigt kompliceret og har kostet mig unødige udgifter på 270 kr pr dag for at tag i skole uden ungdomskort indtil den 16 september
Jeg håber, I vil tage denne sag alvorligt og sikre bedre kommunikation fremover. Det bør ikke være nødvendigt at involvere politiet I jeres ligegyldigt system som ikke virker ordentligt eller gennemgå så mange trin for at få et Ungdomskort.
Det er virkelig skuffende fra jer og frustreret at man skal vente så langt tid samt med system fejl for at få et Ungdomskort
Mangler fleksibilitet
Mangler fleksibilitet - Dette er ikke et system som er tilpasset skolernes ferie og man har ikke mulighed for at ændre en "låst" periode. Man får ikke noget ud af kontakte support, så man må igen betale for 2 uger som ikke skal bruges!
Absolut forfærdelig hjemmeside...
Absolut forfærdelig hjemmeside. Hvis ikke min mor havde hjulpet, havde jeg aldrig haft et ungdomskort, som jeg stadig ikke har endnu, da der er VENTETID på selv et DIGITALT kort. Hvordan kan Danmark være "ét af de mest digitaliserede lande", når hjemmesiden er dybt forvirrende og direkte ud af slut 90'erne...? Forfærdelig hjemmeside at navigere i, da formatet heller ikke passer til ens mobil - halvdelen af teksten på skærmen er udenfor billedet? Hvis man i forvejen har svært ved teknologi, vil det jo være fuldstændigt umuligt at bestille et ungdomskort.
Virkelig håbløs opsætning
Virkelig håbløs opsætning, når man skal genbestille kort
Tålmodighed er brugt
Deres hjemmeside er noget af det værste jeg har oplevet i flere år. Det er umuligt at ændre et ungdomskort hvor man går fra 10. klasse til en anerkendt ungdomsuddannelse. Når man prøver at oprette nyt bliver man pludselig henvist til den eksisterende kort og går i stå igen.
Jeg havde bestilt et ungdomskoret
Jeg havde bestilt et ungdomskoret, som jeg skulle bruge, men grundet jeg har bestilt det den 19, og skal bruge det den 25, kom det ikke tiltiden, men hvorfor kan man så bestille perioden, så man ikke kan nå at få sit kort, så ligenu har jeg bestilt for en periode, jeg ikke kan bruge fordi mit kort ikke er kommet😢
Elendig kundeservice
Min sidste periode for ungdomskort er lige udløbet, og jeg undrer mig over, at jeg ikke kan tilføje en ny periode. Jeg finder så ud af, at det kan man ikke, fordi den overlapper juli måned? Jeg ringer så ind til kundeservice og får bare at vide, at det kan de ikke gøre noget ved, men jeg kan købe et pendlerkort for kun 1110 kr. Altså hvad er det for noget? Det er jeg ikke blevet oplyst på noget tidspunkt, at juni måned ikke må overlappe juli, fordi så kunne jeg jo bare have tilføjet et par uger mere til perioden, så det ville have været undgået. Så jeg bliver i realiteten straffet for noget, som jeg ikke vidste noget som helst om, og som straf skal jeg så købe et pendlerkort til 1110 kr. som jeg kun skal bruge i 3 uger. Alternativet er jo, at jeg skal betale 60 kr. hver vej, hver gang jeg skal til Aalborg resten af måneden.
Elendig kundeservice og latterligt system.
Det er under al kritik...
VIRKELIG LATTERLIGT SYSTEM
Hvis man kunne give deres latterlige system på hjemmesiden 0 stjerner havde jeg gjort det.... Da min sidste periode løb til start Juni kan jeg ikke bestille en ny, da den så overlapper Juli måned (som man ÅBENBART) ikke kan ændre i.... Dette vil altså siger, at jeg skal til, at betale omkring 700kr mere end jeg skulle hvis bare deres skide system virker.....
Jeg er ikke engang på S.U. endnu, så jeg skal betale 700 KR EKSTRA AF MIN UNDER 18 LØN....
LATTERLIGT SYSTEM
Skandaløs service.
Dårligt system🤬
Dårligt system🤬. Man skulle tro vi er i et U-land. Selv Polen og Budapest har et bedre system🤔. Man skal bestille perioden mindst 2 dage før man skal bruge det, hvorfor? Men kan først betale 24 timer før, hvorfor? Derudover låser perioder selv og så skal man ringe ind for at få det åbnet igen. Og så lige igen vente 2 dage. Jeg har ringet til ungdomskortet 1-3 hver 3. Måned, omkring en ny periode starter, da der hver gang er problemer. Få nu lavet en ny app er virker, lige som det alm. rejsekort
Virkelig elendig brugeroplevelse
Fra hjemmesiden er det vanskeligt at finde frem til administration af kort og betaling. Når det endelig lykkes vha google, så er betalingskortaftaler decideret brugerfjendske og komplet uforståeligt skruet sammen. Har sjældent oplevet så stor kompleksitet for så lidt. Løsningen bærer præg af at den er søsat helt uden brugertests.
Betalingsaftaler udløber mindst 3 måneder før et betalingskort udløber og notifikation om udløb sendes på betalingsdato. Ingen chance for at nå at gøre noget som helst. Derefter går der mindst 24 timer før kortet igen kan bruges.
vi ventede i 4 måneder på et kort som…
vi ventede i 4 måneder på et kort som aldrig kom. vi afmeldte til sidst og var 2000 kroner fattigere. fuldstændig absurd service. Svært ikke at tro, at det er meningen det skal være så umuligt - for at færre får lov at rejse billigt.
det er kæmpe svindel med det kort
det er kæmpe svindel med det kort
Det koster 400 kr om måneden om du bruger det eller ej. Min søn glemte det en gang, og det kostede 1000 kr i bøde
Her i odense kan de unge køre frit i hele kommunen for 10 kr
Vi bor ret tær på odense, så glem det ungdomskort, køb billet online til 10 kr
Jeg har i lang tid betalt 400 kr per måned i den tro det var billigt.
Min søn tager bussen måske 10-20 gange om måneden, jeg har derfor fodret fynbus med penge og de har taget mig i bagdelen igen og igen
Man skal minimum bestille kortet 2 dage…
Man skal minimum bestille kortet 2 dage før man skal bruge det. hvorfor? Man er forud blevet kodkendt til at må få kortet, jeg skal have kortet på DOT appen (ikke et fysisk kort), pengene bliver reserveret med det samme jeg bestiller. Hvordan i alverden kan det tage mere end 10min at genere et digitalt kort?! hvad er det for en tid vi lever i?
Traffikstyrelsen er en joke af en offentlig instans!
Det er det værste bullsh** der findes
Det er det værste bullsh** der findes. Hele DSB skal afskaffes og erstattes med noget SOM FAKTISK VIRKER. DSB er det værste der er sket for Danmark
Virker ikke engang på web på telefon.
Har lige ringet til kundeservice
Har lige ringet til kundeservice, fordi jeg var i tvivl om hvilken app vores datter skulle bruge. Jeg kom til med det samme og havde en utrolig venlig medarbejder i telefonen. Jeg følte mig rigtig godt hjulpet.
Brugervenligheden er helt i bund
Brugervenligheden er helt i bund. Portalen er meget forvirrende og der er ingen ordentlig vejledning, så man spilder sin tid, og er i tvivl om tingene er gjort rigtigt. Helt utroligt dårligt.
Det er en ommer😡
Det er simpelthen så ringe. Vi har igennem længere tid forsøgt at få automatiske betalings aftale til at køre både på mit dankort og min datters eget og det kører ikke. Efter hun så er blevet 18 kører det stadig ikke. Og der står penge på. Kundeservice er der ikke noget af. Min datter stod uden rejsekort en hel måned- mega dyrt. Og nu til skolestart igen kan vi nærmest ingen ordentlig hjælp få-
Det er bunden af bunden . Man kan godt forstå de unge mennesker opgiver