Hej, Jeg har lige handlet for anden gang i TV-RADIO-SHOPPEN. Første gang for et lidt større beløb og anden gang for et lidt mindre. Begge gange blev varerne leveret hurtigt og professionelt fra... Se mere
TV-RADIO-SHOPPEN
Bestilte "Bedste opgradering til Digital TV (DVB-T) LTE med extra AGC forstærker" ( Havde forinden snakket med en venlig medarbejder fra TV-RADIO-SHOPPEN ) D 28/2-13 ca kl 15,00. Modtog min nye antenn... Se mere
Selvfølgelig var vi skuffede, da det viste sig at være en anden vare end den vi bestilte. Men en telefonopringning og alt blev i den skønneste orden. Vi sendte varen retur lørdag og fik den rigt... Se mere
Hej tv-radio-shoppen. Bestilte fredag den 22/02/13 kl 15:42 3 x VU+ Solo2 satbokse. Modtog en ordrebekræftelse kl 15:44:14 Modtog statusopdatering kl 15:52:21 med at de var faktureret, pak... Se mere
Andre kiggede også på
Meget hurtig levering. Alt tilfredsstillende.
Nem overskuelig hjemmeside. Hurtig og korrekt levering.
bare helt fint også i forbindelse med reklamtion
Først tilsendte havde desværre en fejl ved produkt, ved henvendelse fik jeg anvisning på fra hjemmesiden, at hente et reklamations nr . Varen retur fredag og afleveret af postvæsen på virksomheden mandag kl. 11.36 - Onsdag kl. 17.20 leverede postvæsen en ny Humax på adressen. Kan næppe gøres bedre i E- handel

Besvarelse fra TV-RADIO-SHOPPEN
(advarsel) læs denne anmeldelse inden du handler i tv radio shoppen
Kære kunde der ville handle i denne foretning spar dig Selv for en masse besvær og læg dine penge i en anden foretning
Kan absolut ikke anbefales til nogen som helst, inkompetance af værste grad
Ubehagelig og løgnagtig adfærd/
opførsel, efter at have modtaget penge for det leverede, findes der absolut ingen mulighed for at reklamere men kun en masse usandheder fra firmaets sider. Det vil altid være kundens egen skyld Så pas på med dette firma. Der bliver oprettet en gruppe på facebook for alle der har handlet i denne forretning og står i samme sitiuation (og der er mange) hvor hele mail korrespondancen bliver mellem mig og tv radio-shoppen bliver offentlig gjort
Endvidere når kunden klager per mail eller sender en reklamation til foretningen blokerer de din mailaddresse som spammail så har de jo aldrig modt din klage (smart ikke)
Derfor den lidt mærkelige mail neden under som er et svar til
tv radio shoppen på en mail de har sendt til mig som jeg jo ikke kan sende retur til deres mail adresse pga blokering
1)vedr jeres prisganti leverer de en dreambox 7020 hd til kr 4104 alså 391 kr billigere end jer fra farum gydevej 64 alså ikke i tyskland i se vedhæftning
2)vedr parabolen se tidligere fremsendte billeder af kasse /bule i skerm samt lak skade(I kan måske lige ha modtaget den retur fra en anden kunde)under alle omstændigheder har jeg betalt for en parabol uden bule og lakskade
3) hvordan kassen /kasserne ser ud og hvilken forfatning de er i når i sender dem ud af huset har jeg ingen anelse om jeg kan kun konstatere at monoblocken ikke er i kassen da jeg modtager den og parabolen er bulet og en lak skade
4)Jeg har i dag hentet tuneren på posthuset vil gerne lige understrege at hverken tuner eller box er prøvet så ved ikke om det fungerer
5)jeg håber pengene jeg har lagt ud for retur forsendelsen af tuner samt brevet med regningen som aftalt snart er tilbageført til mig
mh john.
Tak for jeres svar det taler vidst for sig Selv
Jeg vil dog gøre opmærksom at dette ikke er en trussel men noget der er gjort alvor af
Jeg sender jer hermed et påkrav til tv radio shoppen om at ombytte den parabol i har sendt til mig med der er skadet med en anden parabol der ikke er skadet Samt tilbagebetaling af overfakturering iht ordre bekræftigelse 28/1 2013 på 4936,50 kr Se vedhæftet fil Envidere betaling for de penge jeg har lagt ud for returforsendelsen af tuner samt porto Se vedhæftet fil Inden 8 dage fra 5/2 2013 Mh John
Udskrift fra forbrugerstyrelsen.
13.11.2007 Når du køber på nettet, er aftalen indgået, når du modtager ordrebekræftelsen, og prisen på varen er den, firmaet har oplyst i den. Firmaet kan ikke efterfølgende hæve prisen.
24.04.2009 Hvis der er fejl på en vare, du har købt på en hjemmeside, er det sælgeren, der skal betale for forsendelsen og reparationen. Det er bestemt i købeloven, som gælder for hele EU...
Har du købt en vare over nettet, som forsvinder på sin vej til din hoveddør, kan du forlange pengene tilbage eller en ny vare. Sælgeren har ansvaret for varen
7-2- 2013
MINSANTEN OM SÅ DER IKKE DER IKKE BLIVER SENDT EN MAIL FRA JER (OM JEG TILFREDS HVIS IKKE KAN MAN BARE RINGE)
NÅR MAN RINGER BLIVER TLF SAT PÅ HOLD ELLER LAGT PÅ
NÅR MAN SENDER EN MAIL KOMMER DEN RETUR SOM SPAM MAIL ALSÅ I MODTAGER DEN IKKE DET MÅ SIGES AT VÆRE MED OND HENSIGT
JEG ER MÅLØS HVAD ER DET DU IKKE HELT FORSTÅR ( DADDYCOOL)
SE VEDHÆFTET MAIL
((SELV FAKTURA NUMMER ER NYT KØRER DU DOBBELT REGNSKAB))
????????????????????????????????????????????????????????????????
Kære john
Jeg skriver til dig, da jeg håber at du nu har modtaget din forsendelse, og at købet levede op til dine forventninger. Vi arbejder intenst på at servicere vores kunder bedst muligt hver dag, da vi helt klart mener at tilfredse kunder er vejen frem.
Vi vil meget gerne høre dine erfaringer, og derfor vil jeg blive glad, hvis du ville bedømme vores service via følgende link, og samtidig automatisk deltage i konkurrencen om
1 GAVEKORT til Sun Tours
Udtrækningen er gældende gældende fra d. 05.02.2013
Trustpilot
Næste udtrækning er 31/03 2013 KL. 12
Har du spørgsmål til vores produkter eller er du utilfreds med det mindste, bedes du kontakte mig direkte, så vi kan få løst dine problemer hurtigst muligt.
På forhånd mange tak.
743,75 kr.
DreamBox DM 7020 HD m. 2xDVB-S2 tunere
5.618,75 kr.
SVAR FRA RADIO TV SHOPPEN
KLOVNUanset hvor meget vi ville kommenterer på denne kunde - kan vi ikke det for nuværende - da der forelægger en anmeldelse for tyveri i sagen. Når vi har nærmere redegørelse fra rette myndighed - skal vi nok redegøre dette her.Kunden har ligeledes udgivet sig for at være journalist fra [external link removed] - plagieret mail som ligeledes skulle komme fra [external link removed]. [external link removed] har vi naturligvis kontaktet, og man kender ikke mailadressen og ej eller personen. Man rystede blot på hovedet - og jeg repeterede en rigtig "KLOVN" Iøvrigt er hans moar også i forbrugerstyrelsen, påstår han. Truslerne fyger om ørerne på os - og vi er dady cool -:) MVHFlemming Steensgaard
Det er mig der har haft kontakt med postdanmark anja
Den flinke medarbejder fra kundeservice hjalp med at få orden i tingene hvilket i jo ikke formår ((SÅ DET ER MIG DER HAR TAGET KONTAKT TIL POSTDANMARK ))
Imponerende at du er så stupid at blive ved med at smide røret på når man ringer til dig i stedet for at få ordnet det problem der er ja men det er jo dit valg DADDYCOOL. KLOVN

Besvarelse fra TV-RADIO-SHOPPEN
God hjemmeside som er nem at overskue, og god beskrivelse af produkter
Super hurtig levering
Skønt at kunne købe hjemmefra, og få varen leveret så hurtigt - tre dage efter, tror jeg, at jeg havde den. Sikkert ikke sidste gang jeg handler dér!
Hurtigt nemt og problemfrit
Min kære ven. De er simpelthen så hurtige, og det er så nemt og kommer til dig problemfrit.
God betjening med gode råd.
Da jeg skulle hente mine varer fik jeg flere gode råd med på vejen, og ikke mindst en smilende betjening...alt var som det skulle være...og lidt til :-)
God oplevelse...
Min vare svarede helt til det forventede, og kom som lovet til tiden :-)
Flot service til den rigtige pris.
Hurtig levering og lav pris.
Gennemført vejledning og service. Levering som aftalt.
Jeg ringede til butikken og fik en dybdegående rådgivning om hvad jeg skulle bruge af modtager og antenne. Følte ikke at jeg blev påduttet alle mulige dimser og uanvendelige ekstra-ting, men fik hvad jeg præcis havde brug for og kunne montere uden at mangle noget. Blev husket på diverse stumper som skulle til.
Vedr. levering, så blev jeg oplyst at en enkelt vare ikke var på lager, men forventedes en given dag, og jeg modtog varerne som lovet den dag.
Alt i alt, en rigtig god oplevelse. Priserne var også fint konkurrencedygtige.
Anbefales varmt!
overholder hvad de lover
Købte en sat modtager hvor der skulle monteres HD+ tuner + dvd fik at vide der gik 3 - 5 dage, kom på 3 dagen, fejlfri leverance
har tidligere haft noget til reparation, betalingen forgik over nettet, alt var ok ved modtagelsen.
Den rigtige service og de rigtige priser.
Jeg havde behov for at købe nye DVB-T modtagere, ringede ind og fik en snak med dem, utroligt flinke og professionelle mennesker, som også gerne kom med deres personlige mening.
Har indtil videre lagt 2 ordre hos dem, begge blev afsendt samme dag og modtaget fint pakket.
Handler der gerne igen, og kan varmt anbefale andre at gøre det samme.
Nemt og godt!
TV-Radio-Shoppen er nem at finde rundt på. Har gode beskrivelser af varerne og hurtig levering. De gør det nemt, at shoppe hjemmefra. :O)
De har mine bedste anbefalinger!
Ikke noget at klage over
Man bestiller blot den ene dag og allerede næste dag modtager man kassen, der indeholder lige præcist det, som man har bestilt. Sådan!
Lynhurtig levering og rigtig pris!
Bestilte en UFO 140 Digital på TV-RADIO-SHOPPEN's hjemmeside sent torsdag eftermiddag den 22/11. Antennen blev leveret forsvarligt emballeret på min adresse i Vallensbæk med posten torsdag morgen den 23/11.
Det kan ikke gøres bedre! :-)
Jeg har brugt butikken tit og var altid tildfres med levering og reparation..hurtig levering,hurtig reparation og levering af repareret vare er en ting jeg godt kan lige hos jer..kan varmt anbefales..keep good work..
god netshopping, glemte info om forsinket levering
De har en overskuelig hjemmeside og jeg kunne købe det jeg søgte samlet, så jeg ikke skulle flere steder hen. De lover hurtig levering, men postforsendelsen var blevet forsinket, og jeg skulle selv henvende mig for at finde ud af den nye leveringsdato. Der kunne de lige have sendt en mail, men kundeservice hjalp fint med sagen og pakken var kun en dag forsinket