Hej, Jeg har lige handlet for anden gang i TV-RADIO-SHOPPEN. Første gang for et lidt større beløb og anden gang for et lidt mindre. Begge gange blev varerne leveret hurtigt og professionelt fra... Se mere
TV-RADIO-SHOPPEN
Bestilte "Bedste opgradering til Digital TV (DVB-T) LTE med extra AGC forstærker" ( Havde forinden snakket med en venlig medarbejder fra TV-RADIO-SHOPPEN ) D 28/2-13 ca kl 15,00. Modtog min nye antenn... Se mere
Selvfølgelig var vi skuffede, da det viste sig at være en anden vare end den vi bestilte. Men en telefonopringning og alt blev i den skønneste orden. Vi sendte varen retur lørdag og fik den rigt... Se mere
Hej tv-radio-shoppen. Bestilte fredag den 22/02/13 kl 15:42 3 x VU+ Solo2 satbokse. Modtog en ordrebekræftelse kl 15:44:14 Modtog statusopdatering kl 15:52:21 med at de var faktureret, pak... Se mere
Andre kiggede også på
Godt kendskab til produkterne og meget venlig betjening.
Udmærket priser og udstyr.
Købte et luksus antenne kabel til den laveste pris muligt. Levering var upåklagelig.
Fantastisk hurtig levering og nem bestilling
Det blev leveret dagen efter det var bestilt og kunne hentes på postkontoret. Det var nemt at finde rundt på hjemmesiden og overskuelighed i selve bestillingen.
Bare perfekt og hurtigt
Bestit og betalt søndag, tirsdag modtog jeg varen så det var bare i orden og hurtigt.
Udmærket oplevelse men….
Jeg har handlet i forretningen flere gange tidligere, og har efter tilmelding til deres nyheds mail i forbindelse med mit seneste køb modtaget tilbud om 7% rabat på alle produkter – jeg bestilte lørdag via hjemmesiden en vare, og kunne online se min nye pris fratrukket de 7 % rabat, jeg modtager en automatisk ordrebekræftelse fra systemet hvor denne pris også fremgår, og regner ed alt er i din skønneste orden – om mandagen modtager jeg så en mail med en kort information om at det produkt jeg havde bestilt var så populært at det ikke var muligt at bestille det til rabat pris, og at ordren derfor var annulleret (?!?!)
Jeg bestilte derefter produktet igen via hjemmeside igen (uden angivelse af rabat kode) og modtog det dagen efter.
Produktet, og prisen er helt ok, men jeg syntes det er dårlig service at de tilbyder ”7 % RABAT PÅ ALT” viser priserne minus denne rabat, fremsender en (automatisk genereret) ordrebekræftelse for dernæst at annullere ordren…

Besvarelse fra TV-RADIO-SHOPPEN
Hurtigt og problemfrit
Ikke noget at udsætte - ok information undervejs
Super
Super betjening.
Det vil være super hvis det vil være nemmere at betale fra udlandet.
Ellers super dejligt
Super netshop
Hej,
Jeg har lige handlet for anden gang i TV-RADIO-SHOPPEN. Første gang for et lidt større beløb og anden gang for et lidt mindre. Begge gange blev varerne leveret hurtigt og professionelt fra Ordre bekræftelser til fysik levering.
Klar anbefalingsværdigt.
Vh Søren
super god service med små fejl
først vil jeg sige det er en super service og ordren kom til tiden. men der ar lidt små ting der kunne rettes på. dog vil jeg sige at da jeg kontaktet jer via email og skulle bruge bestemt parabol udstyr, fik jeg svar på 30 min. om hvad jeg skulle købe. og det var 3-400 kr. billigere end andre sider. og det er testet her hjemme og fungere 100%.
der skal være små fejl, da ingen kan være perfekte. beskrivelse til de ting jeg bestilte passede ikke helt med varen. derfor jeg kontaktet en medarbejder som sagde hvad jeg skulle købe. og var meget i tvivl om han vidste hvad jeg skulle købe. dog da varen kom kunne jeg se han havde ret og beskrivelsen på siden ikke passet helt.
en anden ting er at jeg købte noget tilbage i januar 2013, kunne ikke logge ind eller systemet kendte mig ikke. så jeg måtte oprette mig på ny.
så er folk i tvivl, så kontakt dem da servicen ligger i toppen.
så vil helt klart handle der igen næste gang jeg skal bruge udstyr
Hurtig levering ok priser.
Altid god og hurtig service
bestilte varer den ene dag , modtog den næste . Super forretning . +++++++++++ Herfra
Som det skal være!
TV-radio shoppen var billigst med den vare jeg søgte og afsendte samme dag som jeg bestilte. Varen kom dagen efter, så kort sagt var alt bare som det skulle være.
Forkert PC leveret, men hurtig levering af den rigtige vare (kun 2 dage senere). Nemt!!
Men en telefonopringning og alt blev i den skønneste orden. Vi sendte varen retur lørdag og fik den rigtige PC on mandagen. Hurtigt og fin behandling.
Ib Baden Jensen
Lynhurtig og super service!!
Aldrig før har jeg haft så god og hurtig service. Havde ødelagt min mobilskærm og de blev min redningsmand. Ikke nok med de er de billigste, de levere også knald god service, jeg sendte min pakke mandag og fik den igen onsdag, med en flot og ny skærm, de kan helt klart anbefales og bliv Ikke skræmt af hjemmesiden.
En meget fin og hurtig betjening og altid venlig hjælp og service.
Firmaet er altid parat til at hjælpe med problemer og sørger altid for at man får varerne hurtigt og til den rigtige pris
Kompetent og venligt personale. Billige priser.
Jeg havde besluttet mig for at købe en VU+ Solo2, og TV-RADIO-SHOPPEN havde absolut den billigste pris. Da det fremgik af hjemmesiden at varen ikke var på lager, ringede jeg for at høre hvornår den kom på lager igen. Her fik jeg fat i en utrolig venlig og yderst kompetent medarbejder. Han gav sig god tid til at fortælle mig grundigt om maskinen og vejlede mig i hvilke parabolhoveder og diseqc jeg burde anskaffe mig for at jeg kunne få mest muligt glæde af twin tuneren. Og han kunne varmt anbefale VU+ Solo2. Jeg blev hurtigt overbevist om, at det var her jeg ville handle. Jeg følte at hvis jeg nu fik problemer med maskinen, eller havde nogle "dumme" spørgsmål så kunne jeg ringe og få hjælp. Det blev heldigvis ikke nødvendigt. Et par dage efter ringede jeg igen lige inden lukketid for at høre om den var kommet på lager, og der fik jeg fat i en medarbejder, som jeg kunne høre fræsede afsted i en varevogn. ”Bare rolig, vi er på vej ud for at hente VU+ Solo2’erne. Vi sender den til dig i aften inden kl. 22, så har du den i morgen”. Og ganske rigtigt modtog jeg den næste dag. Nu har jeg haft VU+ Solo2’eren i 14 dage og den overgår mine forventninger med flere længder. Den kan varmt anbefales! 40 kroner i forsendelse med Post Danmark synes jeg er meget billigt i forhold til hvad jeg ofte har givet i forsendelse andre steder. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale TV-RADIO-SHOPPEN! 5 stjerner herfra! Næsten en skam jeg ikke kan give 6 stjerner :-)
Perfekt handlen, hurtig ekspedition
Afsendt samme dag som jeg bestilte. Perfekt
Fin service
Kontaktede tv-radio-shoppen og fik en god samtale med en af medarbejderne. Bestilte og få dage efter kom varen. Kan ikke sige noget negativt.
VU+ Solo 2 DVB-S2 PVR Twin Tuner Digital
Hej
Fik pakken sidste år ude problemer og den virker fint, ville sige tak få god service køb den sidste år min VU+ Solo 2 DVB-S2 PVR Twin Tuner Digital
Problemfri handel
Jeg købte et sæt HDMI extender.
Jeg havde først bestilt et mindre sæt, som de så ikke havde på lager, men de var hurtige til at svare på mail samt via tlf. og fik mig guidet hen til dette sæt. fin service.
Jeg bestilte det nye sæt om lørdagen, fik ordrebekræftelse samt afsendelses bekræftelse mandag morgen, og der kom en SMS om tirsdagen morgen, at nu lå pakken på mit posthus.
det kan vist ikke gå meget hurtigere.

Besvarelse fra TV-RADIO-SHOPPEN