TV-RADIO-SHOPPEN

Hej, Jeg har lige handlet for anden gang i TV-RADIO-SHOPPEN. Første gang for et lidt større beløb og anden gang for et lidt mindre. Begge gange blev varerne leveret hurtigt og professionelt fra... Se mere

Bestilte "Bedste opgradering til Digital TV (DVB-T) LTE med extra AGC forstærker" ( Havde forinden snakket med en venlig medarbejder fra TV-RADIO-SHOPPEN ) D 28/2-13 ca kl 15,00. Modtog min nye antenn... Se mere

Selvfølgelig var vi skuffede, da det viste sig at være en anden vare end den vi bestilte. Men en telefonopringning og alt blev i den skønneste orden. Vi sendte varen retur lørdag og fik den rigt... Se mere

Hej tv-radio-shoppen. Bestilte fredag den 22/02/13 kl 15:42 3 x VU+ Solo2 satbokse. Modtog en ordrebekræftelse kl 15:44:14 Modtog statusopdatering kl 15:52:21 med at de var faktureret, pak... Se mere

Lynhurtig service udført på ens hjemmeadresse

Jeg kan kun anbefale TV-Radio Shoppens montør Tomas Högg som værende utroligt professionel og hurtigt arbejdende. Straks ved ankomst på hjemmeadressen gik Högg på opgaven med krum hals, ingen spildtid, meget effektiv og arbejdslønnen kun sat til 30 minutter, hvor han snildt kunne have taget en hel time. Husstanden vil altid gerne benytte TV-Radio Shoppen igen med den professionelle service.

29. januar 2014

Hej Niels

Vi er meget glade for din bedømmelse af vor Shop.

Vi har givet dine super pæne kommentarer videre til vor radio-TV teknikker Tomas, som han garanteret vil blive glad for.

Vi er jo godkendt af servicebroker som den eneste Antennefirma i det meste af Midtjylland, som montør/reparatør for BoxerTV - og har naturligvis det rigtige måleudstyr og værktøj til vore opgaver.

Vores servicebiler er i dag monteret med udstyr så der står for ca. 3/4 million ude ved kantstenen. Det er så også med til, at vi er rigtig hurtige - og vi tager ikke timebetaling, men for hver 30 minutter, herved sikrer vi rette betaling for kunden.

Vi er rigtig glade for din ordre hos os, og du er som alle andre, der har anmeldt vores shop fra og med d. 01.01.2014 til og med d. 31.03.2014 med i lodtrækningen om et gavekort fra Apollo på 1.000 kr.

DanStar Nordic ApS

Hurtigt og effektivt

Bestilte varen om eftermiddagen og modtog den næste morgen.
Det kan ikke gøres hurtigere.
Fls.

28. januar 2014

Hej Fleming

Tak fordi du anmeldte vor shop. Det glæder os enormt meget, at du er tilfreds med vores levering til tiden. Du er jo altid velkommen til at kontakte os - hvis du har spørgsmål til din nye Satnux HD satellit receiver.

Satnux som er vores Brand, har vi nu solgt i mere end 5 år og har fået en kæmpe viden om netop denne box, som er meget lig med dm800 HD, dog bruges der en væsentlig nyere teknik end den gamle Dream. Der er også en helt ny type tuner i, der i øvrigt bliver produceret efter sidste nye normer i Japan.

Det er en rigtig go ide at blive medlem af forummet satnux.com som er Dansk drevet.

Du skal blot registrere dig på dette Forum, og du har da adgang til tips og triks for SATNUX hovedsagligt

Vi er rigtig glade for dit køb, og du er som alle andre der har anmeldt vores shop fra og med d. 01.01.2014 til og med d. 31.03.2014 med i lodtrækningen om et gavekort fra Apollo på 1.000 kr.

Igen tak for din anmeldelse, den glæder os rigtig meget.

DanStar Nordic ApS

Arrogance uden lige

Har købt vare hos dem, lige før jul, får at vide at en af disse vare ikke er på lager så der skal laves en del ordrer, her fra går det så galt...
Jeg undrer mig over hvor del ordren bliver af, da jeg d. 9 januar modtager en ordrer afsendelses mail med track and trace nummer, jeg høre ikke noget i næsten en uge og det undrer mig, jeg prøver at tracke den og finder ud af at pakken burde befinde sig på posthuset hvor jeg også skulle have den udleveret, men det viser sig at postbutikken har modtaget og åbnet pakken fordi de troede den var til dem. Jeg finder heldigvis ud af hvor den er og får den udleveret. Men nu er det så at arrogancen opstår, jeg gør opmærksom på problemet til TV-RADIO shoppen og får at vide de bare videre formidler de oplysninger jeg har indtastet og det bliver chefen ved at fastholde. Det er min egen skyld at pakken er kommet i forkerte hænder.
Ringer så ved kommende chef op i dag og får en snak om det fremtidige samarbejde, vi snakker frem og tilbage hvor jeg prøver at finde ud af hvad der er sket (for at det ikke skal ske igen) og igen får jeg at vide at det er min skyld og der både var blevet sendt mail og sms til mig om at pakken var ankommet på posthuset, han siger ydermere at det er mig selv der har indtastet mit mobil nr. det fortæller jeg ham så at det har jeg ikke gjort og jeg ikke har modtaget nogen sms, HAN FASTHOLDER AT JEG HAR MODTAGET SMS OG AT HAN ALLEREDE HAR TJEKKET DET, jeg beder ham så om at fortælle mig hvad det er for et nummer som post.dk skulle have sendt sms til og det er så et helt forkert nr. , jeg siger igen til ham at jeg aldrig har indtastet noget nummer, men det må være opstået under del ordren, det tjekker han så og her kommer det sjove, at på hoved ordren står der ikke noget tlf. nummer, men han fortsætter med at hævde jeg selv har indtastet det PÅ EN DEL ORDRER hvordan kan jeg det?? Han afslutter samtalen med ordene, jeg er fuldstændig lige glad med om du vil lægge en ny ordrer, jeg vil slet ikke have den. Hermed er det så slut med at handle med TV-RADIO shoppen nogensinde igen, magen til ARROGANCE skal man lede længe efter....

Svar til [navn fjernet].
Igen arrogance uden lige, nedgøre folk det kan du!
Læg mærke til at jeg kun benævnte dig som chefen da jeg ikke syntes det her forum er til at hænge enkelt personer ud..
Men ok det syntes du så det er!!
Fakta er at jeg jo har ret, det medgiver du jo også da du skriver at mobil nummeret faktisk var forkert.
Jeg prøvede faktisk bare på at hjælpe med at finde ud af hvad fejlen var så den ikke skulle gentage sig for andre kunder, men det var du [navn fjernet] ikke interreseret i.
Men igen, du bekræfter mig bare i at jeg aldrig skal handle i dit firma igen [navn fjernet].
Ny Kommentar d. 12.02.2014
Du skal holde op med at lyve!! Jeg har ikke på noget tidspunkt prøvet at presse dig til noget som helst og ej heller haft karantæne fra din forretning enten må du huske forkert og forbinde mig med en anden eller også prøver du med vilje at sværte mig til. Igen kan jeg kun sige at de anklager du her finder på er det pure opspind og for øvrigt injurierne mod mig som person.. Jeg tror vi skal stoppe diskussionen her, da det hverken tjener dig eller mig at du latterlig gør dig selv og dit firma mere. Jeg prøvede faktisk bare på at finde ud af fejlen som var sket og prøvede at løse et problem, men det var du så ikke interesseret i..

21. januar 2014

Hej
Tak for din bedømmelse af vor shop.

Det er korrekt at ved delordre udsendes der automatisk SMS og e-mail til kunden fra Post Danmark uden beregning. Vi kunne ikke svare på hvorfor SMS nummeret pludselig var forkert, og at du heller ikke havde fået e-mail fra Post Danmark omkring track nummeret - det kunne vi heller ikke svare på. Det er nu konstateret at du selv har givet dette forkerte telefon nummer, og pakken blev da også blev hentet -:), så på en eller anden måde har du fået at vide at delordren er leveret. Så hvad er problemet ! Har aldrig forstået problemet. Varen er leveret og til aftalte pris. Delordren ligeledes leveret og naturligvis uden meromkostning.

Dette Track and Track system styres 100% fra Post Danmark - og de indtastninger der er på dataene stammer fra dig selv - dvs telefonnummer og e-mail adressen, som du også har åbnet og læst - det kan man også konstatere - så du må huske forkert- du meddelte direkte at jeg var fyldt med løgn - og så mente jeg vi ligesom ikke kunne snakke sammen mere om sagen.
M.h.t. arrogancen er vel fordi vi gav dig 2 års karantæne imod brugen af vor shop - da du prøvede at presse os for nogle billige octa LNB, imod ikke at blive registreret hos Trust Pilot. Sådanne spiller klaveret ikke her - så herfor vores arrogance, og den har vi det godt med.

service

Sender varen retur benytter min 14dages fortrydelesret , pengene retur, har fået at vide det kan tage 30dage, Har nu fået en VU+ Solo² DVB-S2 PVR Twin Tuner Digital
som jeg er meget glad for, alt virker perfekt

13. januar 2014

Hej

Tak for din vurdering af Vores shop.

Det er fuldstændig korrekt at det kan tage op til 30 dage. Det skal vi oplyse om når der spørges om tidsfrist, for loven er nemlig sådanne:

Ifølge Forbrugeraftalelovens § 21, stk. 3 har netbutikken 30 dage til at returnere pengene.

At det så kan gå væsentlig hurtigere - det er en hel anden sag. I det her tilfælde ca.14 dage.

Vi er glade for at du er tilfreds med din Solo2. Held og lykke med dit køb.

Kan ikke gøres bedre

Jeg fik en god telefonisk rådgivning om antenner til digital tv. Varen kom dagen efter jeg bestilte den, og alt virkede fuldstændig efter hensigten.
Så blev det alligevel jul på godset ;-)
Vh
JJ

30. december 2013

Ingen vejledning

Det købte cammodul virker godt nok, men den købte modtager vu+ duo2 kan ikke uden videre virke med 2 cammoduler, og der er ingen vejledning at hente. Vu+ duo2 er en helt fantastisk modtager, men det er en modtager for computernørder, som kan finde ud af tingene selv uden nogen fyldestgørende manual, for sælger har intet kendskab til det, han sælger.

16. december 2013

Kære Jens Frederik

Tak for din anmeldelse af vor shop.

Uanset om vi får 5 grønne stjerner og eller 4 el 5 røde - så gør det ingen forandring på om vi leverer et produkt og begynder at supporterer ulovlig 3. parts software. Det må vi ikke og gør det ikke. Omkring Ca - moduler og Canal Digital brugen af disse, evt. med diverse 3 parts software typer, er det et anliggende imellem dig og Canal Digital. Vi kan ikke supportere dette, og vil ikke. Dette for at slå dette fast med syv tommer søm - om man så bliver muggen og giver os røde stjerner for det - har vi det ganske fint med. Vi beskytter vore kunder og begiver os ikke ud i ulovligheder - uanset hvilket pres man prøver at lægge os for dagen.

ikke tilfredsstillende betjening

Jeg er ikke tilfreds med at jeg må hæve stemmen i tlf overfor ekspedient der ikke havde evnen til at se problemet

12. december 2013

Kære Finn Jocumsen

Det er selvfølgelig kedeligt at du har haft en kedelig oplevelse. Jeg har prøvet at tale med de forskellige - ekspedienter vi har, og ingen kan huske en oplevelse med en kunde som havde hævet stemmen. Kunne godt tænke mig at vide hvad der egentlig er sket - tror og håber at det må bero på en misforståelse - men dog uden at vide for nuværende. Vi vil jo gerne forbere os - så om du kunne kontakte os for hvad der nu skulle være sket ? PFT.

Hurtig betjening

Kan kun anbefalle Tv-radio-shoppen, har handlet der nogle gange, og har også havt reperation af en sat box, alt uden problemer
Mvh Terje

9. december 2013

Mit køb startede desværre lidt skuffet da jeg bestilte en vare på hjemmesiden som stod til at være på lager. Fik så en mail retur at varen ikke var på lager men i restordre og forventedes hjemme 3 uger senere.
Da de 3 uger knap var gået blev jeg ringet op at man nu havde en bedre model på tilbud og at hvis jeg ønskede den i stedet kunne den afsendes med det samme - det var sublim service og rettede derfor helt op på skuffelsen til start og ventetiden :)

2. december 2013

superreciver VU+Solo 2

efter brug 14 dage er der masse nyt at lære, jeg har haft dreambox og sanux . Men denne overgår dem flere længder. Med venlige hilsner efarl

20. november 2013

Hej Erling

Tak for din anmeldelse - den er vi glade for.

Vi giver dig helt ret - den overgår Dream på alle punkter - de har virkelig sovet i timen, og blevet overhalet af VU+ især her i 2013, med de nye 1300 MHz produkter.

Satnux DVB800HD er jo at sammenligne med den goe gamle Dream 800HD og har jo kun en tuner hvor VU+ Solo-2 har 2 tunere. Der er så også en prisforskel så er lidt svær at sammenlign her - men helt klart er Vu+solo-2 den langt overlegen.

Dream produkterne er bare for langsomme og så er de mega dyre - så vi kan ikke være mere enige.

Rigtig mange tak for din objektive kommentarer, dem er vi mega glade for.

Held og lykke med din VU+ Solo-2 - og vi skal bestræbe os på, at give dig den bedste service.

CEO

Virkelig hurtig ekspedition og service!

Jeg sender min VU+ afsted til dem. Får hurtigt svar retur med fejlen. Betaler med visa sent om aftenen og tidligt sagen efter får jeg en mail om at min VU+ er sendt tilbage, repareret.
Handler der gerne igen!

20. november 2013

Hej Brian

Vi er rigtig glade for din anmeldelse, og vi sætter en stor ære i, at man priser vort arbejde på vores værksted - som bl.a. er ESD godkendt. Du sendte hurtigt dit produkt ind til os - og det er en stor ære for os, og et must at vi får repareret varen så hurtig som muligt.

Tak for din anmeldelse - det varmede meget.

Har sendt din anmeldelse videre til vore 2 radio-tv teknikkere.

CEO

Super ingen ko på isen her

Super der har ikke været noget og sætte finger på fik mine vare hurtig på nær en harddisk som var i restordre men var fint informeret og de sendte den så snart de hade den så ingen problemer der kun +++++ her fra

19. november 2013

Hej Patrick

Mange tak for din anmeldelse og din forståelse for at vi havde en HDD i restordre.

Det er sommetider svært at have alt på lager - især IT udstyr, som kan være udsolgt hos vor leverandør - som det var i dit tilfælde. Vi gør vores yderste for at levere til tiden, men sommetider kan der ske en forsinkelse. Vi er meget glade for din responce, som afspejler forståelse for et sådanne problem.

Mange tak.

Alt i orden, Indtil!

Var egentlig godt tilfreds med vores køb d. 12/9 sidste år. Rigtig god vejledning og service.
Men her godt et år efter købet, virker 3 knapper på fjernbetjeningen ikke. (heller ikke efter batteri skifte)
Jeg ringer til tv-radio shoppen og får at vide, at det er slid og at det ikke er dækket af de 2 års garanti.
Dette forstår jeg ikke, da vi kun har brugt den almindeligt, og at man så skulle syntes at den burde virke i hvert fald 2 år.

Thomas
Ikast

7. november 2013

Hej

Tak for din bedømmelse af os.

Jeg har talt med vor Radio-TV mekanikker, og han har meddelt dig i telefonen, at hvis den var slidt op - som du har beskrevet det - så dækker reklamationsretten ikke.
Vi har jo ikke set fjernbetjeningen - og har herfor ikke kunnet give dig den service du har ret til - ej heller har kunnet komme med en konklusion - så det var en ren generel besked du fik uden, at vi havde fjernbetjeningen her på værkstedet.

Så vi skal se fjernbetjeningen fra din DreamBox - og hvis det blot er en fejl, laver vi den - det er svært at spå om blot i telefonen -:)Men det lyder mærkeligt at den er slidt op på så kort tid - så er meget interesseret i at se den.
Det er rigtigt at vi ikke sender en ny fjernbetjening på foranledning af en telefonsamtale - betjeningen skal jo sendes ind til os. Så skal vi nok kikke på den hurtigt dag til dag, og herefter konkludere hvad vi gør.

Supert

Det eneste jeg kan komme på er, at man er lidt i tvivl om hvad der er fakturaen. Det viser sig at, der med leverencen følger et stykke papir, men det fremgår ikke om det en følgeseddel eller en faktura. Andre Webshops sender fakturaen pr. e-mail. Fakturaen er jo garantibeviset.

4. november 2013

Hej Arne

Vi har et system som går lidt på Ordre ID - som så også er udformet, som en Faktura - men mangler ordet faktura. Vi har nu grundet din opfordring lavet en ny version FAKTURA og nummeret er på fremadrettet.

Har sendt dig en KOPI af denne til dig på din mail adresse.

Tak for din gode ide!

Billigt, godt og god Kundeservice

Rettelse 3 -> 5 stjerner
Under 24 timer efter jeg skrev min anmeldelse her, kom et nyt tv ophæng ind ad døren.
Det må jeg nok sige: Flot service!

Rettet fra:
Billigt og acceptabelt

Jeg købte et tv ophæng og det kom til tiden, en af delene var dog knækket men kunne hurtigt limes og kan ikke ses. Det var lidt irriterende men for en vare til 150,- gider man ikke gøre noget ved det.
Derudover lever handel og produkt op til forventningerne.

28. oktober 2013

Hej

Det skal du da ikke finde dig i - det er helt klart en fejl fra fabrikken - vi sender dig et nyt beslag - det gamle skal du ikke sende retur - men blot smide ud til højre.

Vi beklager meget - det nye beslag sender vi idag til dig. Mange tak for din anmeldelse - og din interesse for vore produkter. Du er altid velkommen dersom du har evt. spørgsmål eller kommentarer.