TV-RADIO-SHOPPEN

Hej, Jeg har lige handlet for anden gang i TV-RADIO-SHOPPEN. Første gang for et lidt større beløb og anden gang for et lidt mindre. Begge gange blev varerne leveret hurtigt og professionelt fra... Se mere

Selvfølgelig var vi skuffede, da det viste sig at være en anden vare end den vi bestilte. Men en telefonopringning og alt blev i den skønneste orden. Vi sendte varen retur lørdag og fik den rigt... Se mere

Hej tv-radio-shoppen. Bestilte fredag den 22/02/13 kl 15:42 3 x VU+ Solo2 satbokse. Modtog en ordrebekræftelse kl 15:44:14 Modtog statusopdatering kl 15:52:21 med at de var faktureret, pak... Se mere

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Første og sidste gang jeg bruger dem til noget.

Da min stationære i sin tid brændte sammen ville jeg gerne se hvor meget der var gået i stykker. Jeg henvendte mig derfor til tv-radio-shoppen i håb om at de kunne hjælpe mig. Da jeg havde afleveret min computer fik jeg at vide der ville gå en uges tid og så ville den være færdig. Der gik hurtigt et par uger og jeg havde intet hørt. Tog derfor kontakt til deres service tekniker gennem den side man nu engang skal bruge. Stadig intet svar. Jeg henvendte mig ti dage senere for at høre om der var nogen fremskridt i sagen. Efter en tre-fire dage fik vi konstateret at han af en eller anden grund ikke havde midlerne til at se mit udstyr efter. Derfor blev jeg bedt om at afhente den og jeg kunne få pengene igen.

Synes det er for dårligt at når man tilbyder en service at man så ikke har midlerne til at kunne yde denne service alligevel. Det udstyr jeg havde var maks tre år gammelt så synes ikke det burde være gammelt nok til at være forældet.

Jeg vil aldrig nogensinde anbefale tv-radio-shoppen til nogen af mine venner eller bekendte når det angår denne service. Ved ikke hvor gode de er i forhold til alt det andet de kan levere, men denne oplevelse er i hvert fald nok til at jeg holder mig væk fra dem.

Edit:
Kan nu se at der er blevet svaret på min henvendelse. Jeg har aldrig på noget tidspunkt sagt at der var ild i min computer. Sagde at den lugtede brændt hvilket nok forklarer årsagen. Jeg havde en lang samtale med reparatøren hvor han skrev at han ikke havde udstyret til at se over halvdelen af mine komponenter igennem. Det var på intet tidspunkt min hensigt at i skulle erstatte noget, hvilket heller ikke står nogen steder at man giver sin accept til. Jeg vil nemlig gerne selv finde ud af hvad der skal i min computer og hvor jeg får det fra. Synes det er dårlig opførsel at sige at det her har været en joke fra min side. Jeg kom i god tro og ønskede egentlig en fair behandling.
Angående at jeg hentede den senere end lige samme dag som jeg fik beskeden på skyldes at det var en ret stor computer og jeg skulle have en bil for at kunne hente den. Undskylder meget hvis det har været et problem for jer at jeg ikke kunne hente min defekte computer, som i ikke kunne hjælpe mig med før jeg kunne, men sådan er det nu engang.

14. marts 2013

Besvarelse fra TV-RADIO-SHOPPEN

Det er godt nok den mest mærkelige anmeldelse vi har set. Kunden kommer med en PC der viser sig at have være overspænding på.
Der har været ild i boardet - så en mærkelig form for joke!
Vi meddeler at vi er nød til at skifte dele for at komme videre, men det må vi ikke. Vi nægter herfor at give tilbud og beder kunden om at hente sin PC og få sin penge tilbage. Der går mere end 2 uger førend kunden henter sin PC.
Så tja - sådan kan man også anmelde på Trustpilot - kunden har fået sine penge tilbage naturligvis - vi ønskede ikke at deltage i denne form for humor - så ingen gratis hjælp fra os. -:)

Mvh

Altid Super betjening....

Kan kun anbefale at handle hos Radio-Tv shoppen hurtig levering og når man kontakter dem med spørgsmål kan de altid guide dig til lige det som du har brug for..
SUPER professional altid

14. marts 2013

Startede godt, men så...

Bestilte den 22/1 en Humax digital TV receiver BXR-HD2, og pakken kom efter 2dage, men da produktet så ikke levede op til mine forventinger sendte jeg den tilbage.
Til at starte med ventede jeg en uge, og da pengene ikke kom ind på min konto skrev jeg og spurgte om hvor de blev af, der kom efter et par dage en mail tilbage hvor der stod at der ville gå 30 fra de har modtaget pakken. Der er nu gået over en måned og har hverken fået mine penge endnu, eller fået en besked om at de har modtaget pakken, og at pengene er på vej;/

NYT SVAR:
Efter at have sendt overstående anmeldelse kom der rigtig hurtigt svar. TV-RADIO-SHOPPEN indrømmede deres fejl, penge er på vej, og får ovenikøbet 2 flaker rødvin, RIGTIG go stil 5 stjerner herfra:D

9. marts 2013

Hej

Vi har i dag tilbagesendt det fulde beløb – på din kortbetaling. Dette er sket alt for sent, da testen/godkendelsen af indholdet ikke var sendt videre til bogholderiet for tilbagebetaling – det er en beklagelig fejl, hvorfor vi har strammet op på vores indgående procedure.

Pakken var blevet testet og lagt for returnering til leverandøren, og det gør vi ca. 1 gang i kvartalet – så uha en grim bøf. Beklager mange gange. Vi sender 2 flasker rødvin for fejltagelsen.

Mvh
Flemming Steensgaard

Ualmindelig god Service og levering.

Bestilte "Bedste opgradering til Digital TV (DVB-T) LTE med extra AGC forstærker" ( Havde forinden snakket med en venlig medarbejder fra TV-RADIO-SHOPPEN ) D 28/2-13 ca kl 15,00. Modtog min nye antenne D 29/2-13 ca kl 9,30. Jeg brugte før en STRONG SRT 15 antenne og havde i perioder store problemer med modtagelse af BOXER TV. Efter montering af min nye antenne er problemerne væk og billede står bare perfekt. Kan kun anbefales . Mvh Mikael Pedersen. Slagelse.

6. marts 2013

Danmarks billigest Humax BRX-HD2

Købte en Humax receiver BRX-HD2 og 15 m antenne kabel. Bestilte mine vare søndag, men da de ikke var kommet torsdag, ringede jeg til dem. Der var desværre sket en fejl i deres system, men de sendte det med det samme så jeg havde det fredag. Jeg sparede 225 kr. på Humaxen i forhold til andre tv forhandler på nettet :)

6. marts 2013

Hurtigere end lyset, næsten da ;-)

Hej tv-radio-shoppen.
Bestilte fredag den 22/02/13 kl 15:42 3 x VU+ Solo2 satbokse.
Modtog en ordrebekræftelse kl 15:44:14
Modtog statusopdatering kl 15:52:21 med at de var faktureret, pakket.
Modtog en pakke fra jer her idag mandag kl 10:20.

DET er i den grad en superhurtig handel der bør gøre skole hos visse andre netbutikker.

Tak for handelen, jeg vender helt sikkert tilbage.
Vh T.M.Nielsen

25. februar 2013

Hurtig og sikker levering

Jeg har købt en Boxer TV modul Cl+ og en kampange tilbud fra Boxer. TV-Radio-Shoppen kom desværre til at oprette mig med en forkert TV-pakke fra Boxer, men det blev løst venligt og hurtigt, uden ulejlighed for mig.

24. februar 2013

Et godt tilbud og hurtig levering!

Det er nemt at finde rundt på siden. Den dvb t2 tuner som jeg købte var på tilbud 400 kr billigere end andre steder på nettet. Efter at have lagt ordren, modtog jeg mails løbende med ordre status, pakken var dog forsinket 1 dag ved post Danmark, så jeg ringede til butikken for at spørge om den var sendt, ingen problemer med at komme igennem telefonisk. Pakken var pakket godt ned, og produktet kører uden problemer.
Alt i alt en god handel.

24. februar 2013

Perfekt!!!

Super reciever til en super god pris samt hurtig levering, dog manglede jeg et track og trace nummer!

19. februar 2013

Hej
Mange tak for din anmeldelse! Du er nu med i konkurrencen om
et gavekort hos Sun Tours på ialt 1.000 kr.

Bliver udtrukket d. 31/03/2013 !

Du har helt ret i at du ikke fik dit Track and Trace nummer.
Vi er opmærksomme på det.
Det der er sket er, at Post Danmark er gået over til Packsoft, som
vi desværre er tvunget til at buge via Scannet i Kolding. Scannet og Post Danmark
kan for tiden ikke finde ud at udveksle disse Track and Trace numre,
så det er rigtig øv - men håber snart, at de får det løst snarest.

Mange tak for din anmeldelse som glæder os rigtig meget.

Tusind tak.

MVH