Min computer ville et ikke starte. Tog den ned til et sted for lige at få en diagnose, hvor jeg fik af vide at motherboardet var brændt af, og det ville være billigere at købe en ny computer. Ring... Se mere
For ti år siden købte jeg en high-end PC hos Topdata, og den kører stadig upåklageligt. Jeg ville dog gerne have en mere moderne model, så jeg gik igen til Topdata. Jeg oplevede en lille udfordring me... Se mere
Jeg fik et større problem med min PC fra Topdata, hvorfor jeg kontaktede Topdata. Selvom Topdata havde lukket den pågældende dag, så ringede Sune til mig og tilbød mig at komme ind med PC'en,... Se mere
Kan ikke andet end at anbefale Topdata, hvis du ønsker en stationær til markeds bedste pris og service! Købte en færdigsamlet stationær black friday, og modtag maskinen en stor uge efter. Hvil... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
TOPDATA DANMARK
Søborg Hovedgade 64, 2860, Søborg, Danmark
- info@topdata.dk
- www.topdata.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fantastisk forretning
Det er mange år siden jeg har købt noget herinde. Med det sagt er det helt uden tvivl også her jeg køber min næste computer. De sælger ekstremt gode computere, til priser som ingen andre kan matche.
Langtidsholdbare computere
Jeg købte en sæt bestående af en pc, skærm og tastatur + mus tilbage i 2012. Computeren virker stadig i dag, og kan sagtens følge med nutidens spil - dog med en opgradering af grafikkortet og en SSD.
Yder god kundeservice ved problemer og har kvalitetsprodukter.
Super godt sted at handle en ny PC
Super godt sted at handle en ny PC. Rigtige gode priser og hurtig levering! Vil klart handle her igen når jeg skal have en ny PC samt varmt anbefale til andre :-)
Fabelagtig kundeservice
Fabelagtig kundeservice. Bestilte en computer ved Topdata d. 15.11.2018. Black Friday d. 23.11.2018 sættes computeren ned med ca. 700 kr., hvorefter jeg tager kontakt til Topdata.
Topdata lover at tilbagebetale differencen uden nogen form for indvindinger. Det var min første computer købt ved topdata, men bestemt ikke den sidste!!
Fremragende service
Fremragende service ! jeg har været kunde hos jer siden 2014, og har købt en computer her for en måned siden, de havde glemt at sende sata kabler med, da jeg ringet til dem, var kablerne hos mig dagen efter uden problemer ! fantastisk kundeservice ! lidt lang ventide tid på telefonen, men det er ikke værre end andre steder. Jeg er fuld tilfreds med top data ! utrolig flinke medarbejder, det her var min 2 top gamer computer, og jeg køber helt sikkert igen om et par år når der kommer en ny en igen !
Utroligt
Utroligt
Købte min gamer-computer i 2013, og den er blevet brugt rigtig meget næsten hver dag lige siden - uden nogen som helst problemer - hvor længe kan det fortsætte.
Fantastisk Produkt
Fantastisk Produkt
Jeg købte min PC for omkring 5½ år siden i TOPDATA i Søborg, og den har kørt upåklageligt i hele perioden, Vandkølerne stod dog af efter ca 3 år, jeg tog ned og aflevere computer og fik monteret en ny til en fornuftigt pris.
Har været god service de 2 gange jeg har været der.
Computeren begynder gradvis at blive langsommere nu, men kører stadig upåklageligt i de spil jeg nu engang spiller :), men efter 5½ år kan man så forvente andet? det tror jeg ikke.
TOPDATA kan forvente snart at få besøg af mig igen da jeg hellere må få min nuværende model udskiftet til en nyere model :)
Købte min stationære pc for snart 1½ år…
Købte min stationære pc for snart 1½ år siden og alt har bare spillet! Bogstaveligt talt.
Også stor tiltro til Sune når han v. køb faktisk råder til at undlade nogle dyrere opgraderinger som jeg ikke ville få behov for (og han fik ret)
Tak for altid god service og…
Tak for altid god service og hjælpsomhed når det brænder på.
Handler kun hos Topdata Søborg
Super priser
Super priser. Super med gode priser på køb af tilbehør ved pckøb.
Leveringstid overholdt.
Fornuftig og venlig at tale i tlf med.
Pc kom som aftalt.
Ikke den bedste website og de måtte gerne lige send track og trace nr.
Har ikke fortrudt mit gamerkøb og ville købe her igen. 👍😀
Simpelhen superbt
Der er styr på teknikken.
Købte Simons Konfi-sæt, og efter en kort samtale omkring evt fornuftige opgraderinger, fik jeg en super maskine, der kører de spil jeg spiller i ultra indstilling.
Topdata tester ligeledes alle pc’er i 24 timer inden afsendelse. Det ved jeg ikke om andre firmaer gør.
Eneste ulempe er at hjemmesiden ikke er nem at finde, såfremt man ikke kender den. Den kommer ihvertfald ikke frem når man søger på google.
Levering på 3. Dag efter bestilling, så det kan ikke gå meget hurtigere når maskinen skal samles og stresstestes i 24 timer.
Jeg er super tilfreds med min handel.
Mvh Jesper
Første indtryk
Første indtryk, var at deres hjemmeside ikke så særligt professionel ud, men tog chancen alligevel. Er rigtig glad for den computer jeg har modtaget fra dem.
Fantastisk
Sune har virkelig bygget en fantastisk PC til mig. Stort set alle dele er til den billigste pris jeg har kunnet finde. Intet at sætte en finger på.
TOPDATA ROCKS ! :D
Sune har bygget mit livs bedste computer! ALT spiller og alt fungere bare. Han er til at snakke med og er god til at guide en igennem de forskellige muligheder. Det keyboard jeg havde købt med døde dog, her blev jeg også guidet i fejlfinding, og blev bedt om at sende det tilbage, og i løbet af nogle få dage havde jeg et nyt. Det tog ca. 5 dage at fra jeg havde placeret min order til jeg stod med et BÆST af en maskine. Kan VARMT anbefale at handle her, jeg vil i hvert fald ikke handle andre steder.
Fantastisk virksomhed.
Fantastisk virksomhed. Alt blev leveret til min hoveddør hurtigt og der er absolut intet at beklage sig over. Venligheden og de lave priser ift. andre computerleverandører er heller ikke til at tage fejl af. Kan varmt anbefale at købe sin computer her.
Super service og dygtig fyr
Har købt gamer PC til min 13 årige søn. Syper god vejledning inden køb. Ikke nogen dikkedarer. Han anbefaler det du skal bruge og ikke det han tjener mest på. Super service og dygtig fyr. Han ved alt. Det er 1000 gange federe at handler der end at gå i Elgiganten.
Han ordner alt og han er billig og har altid tid til et ordentligt svar. Anbefales !!!
ok service
ok service, mine ting kom og jeg modtog besked osv... - grundet 3 stjerne er at i ringer til mig fordi der er blevet lavet en dårlig anmeldelse på jer. - og vi havde købt fra 4 steder samme dag og sammetid og topdata var de langsommeste :) - ellers er det helt fint. - Bestilt fredag kl 22 og modtaget onsdag.

Besvarelse fra TOPDATA.DK
Kvalitet, pris og service er i top!
Købte d.11/12 en ULTIMATE-MAX computer hos TOPDATA er er yderst tilfreds med den. Levering foregik som aftalt, alt virkede som det skulle og var pænt samlet.
Inden jeg købte undersøgte jeg selvfølgelig markedet og her var topdata ligeledes billigst på de samme komponenter, bare i et andet kabinet.
Den griner af stort set alle spil i ultra high setting.
ASUS Prime - Z370
I7 8700K
GTX1080TI 11GB
16 GBB Ram.
Vandkølet 3x120mm
Vil helt klart anbefale topdata.