TOPDATA.DK Anmeldelser

4,5

Min computer ville et ikke starte. Tog den ned til et sted for lige at få en diagnose, hvor jeg fik af vide at motherboardet var brændt af, og det ville være billigere at købe en ny computer. Ring... Se mere

For ti år siden købte jeg en high-end PC hos Topdata, og den kører stadig upåklageligt. Jeg ville dog gerne have en mere moderne model, så jeg gik igen til Topdata. Jeg oplevede en lille udfordring me... Se mere

Jeg fik et større problem med min PC fra Topdata, hvorfor jeg kontaktede Topdata. Selvom Topdata havde lukket den pågældende dag, så ringede Sune til mig og tilbød mig at komme ind med PC'en,... Se mere

Kan ikke andet end at anbefale Topdata, hvis du ønsker en stationær til markeds bedste pris og service! Købte en færdigsamlet stationær black friday, og modtag maskinen en stor uge efter. Hvil... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

TOPDATA DANMARK

4,5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,5

Super god vejledning inden køb - computeren blev bestilt mandag og ankom allerede torsdag. Fornuftige priser og god service!

11. december 2017

Godt tilfreds med min nye pc

Godt tilfreds med min nye pc. Prismæssigt var Topdata på niveau med andre PC byggere. Grunden til mit valg af topdata var gode ratings, god kommunikation og ikke uvæsentligt - muligheden for at få en ny pc uden bloatware.

5. december 2017

Sune er mesteren selv!!!

Sune er mesteren selv!!!
min strømforsyning var gået og i løbet af 2 timer var der instaleret en ny, det skal dertil siges at det var 2 timer fra jeg ringede til den var færdig.
magen til god service skal man lede længe efter,, og det er helt klart et sted jeg vil anbefale alle at handle

22. november 2017

Fantastisk computer! Man får virkelig kvalitet for pengene hos topdata!

Jeg har købt en stationær computer hos topdata.dk til at spille mange af mine spil på. Jeg fik først en mail som bekræftede mit køb, et par dage senere fik jeg en mail hvor der stod at computeren nu var samlet og var ved at blive testet for hardwarefejl, og endelig et par dage senere kunne jeg hente computeren hos en lokal boghandel som modtager UPS-post. Da jeg fik maskinen hjem var den fint pakket ind i den originale kabinet kasse med flamingoklodser rundt om, og yderligere i en papkasse mere, for at beskytte maskinen under transport. Da jeg satte strøm til den, og tændte den første gang, startede den ligeså elegant op som en jetjæger. Drønhurtigt og uden problemer.

Jeg har i skrivende stund haft computeren i 8 måneder, og kun én gang oplevet BSOD midt i et spil. Efter at have genstartet computeren var der ingen tegn på fejl. En fantastisk god computer jeg har købt! Det er ikke sidste gang jeg handler hos topdata :) !

23. oktober 2017

Fantastisk god service

Fantastisk god service!

Bestilte computer Fredag klokken 15.00 - med flere ændringer til standarden - større ssd, WIFI kort etc. modtager Lørdag SMS om at de er igang med at teste maskinen.
Søndag samme weekend ringes jeg op og spørger om jeg er hjemme så de kan levere!

De har skruet maskinen sammen, installeret windows, testet den og leverer på 2 weekend dage. Usædvanligt hurtig service.

Maskinen kører iøvrigt som en drøm.

10/10

16. oktober 2017

Langsom kundeservice

Jeg købte et tilbud, som Topdata.dk havde på en gamer PC inklusiv en skærm. Jeg modtog computeren hurtigt og den virkede ikke korrekt, det grafikkort som sad i denne PC, fungerede ikke. Fra jeg modtog computeren D 19 juni, skrev jeg en mail til dem om søndag D 24 juni angående problemet, og fik et svar mandag. Det skal dog nævnes de havde ferie lukket til D 5 juli, jeg forventede et svar fra dem, efter jeg havde sendt den samme mail 3 gange, men fik intet svar, jeg ringede om fredagen D 7 juli, og fik mulighed for at sende mit grafikkort retur, det sendte jeg om mandagen. Kunne se på track and trace fra GLS, at de modtog og underskrev pakken tirsdag, og jeg hørte intet, valgte så at skrive en mail til dem, onsdag men igen fik jeg intet svar fra dem, jeg fik så en besked at der lå en pakke fra Topdata.dk, nede ved GLS pakkeshop til mig fredag D 14-7. Der gik så næsten en måned før det produkt jeg havde købt, virkede som det skulle, og meget dårlig kundeservice, vil ikke anbefale nogle at købe herfra. Godt produkt til en god pris, men langsom og dårlig kundeservice.

14. juli 2017

Sune ved hvad han taler om - value for money - super god oplevelse

Sune ved hvad han taler om. Han er hjælpsom og man føler aldrig, at han prøver at sælge dig noget du ikke har brug for. Jeg var fx meget interesseret i en støjsvag gamer PC. Sune hjalp med at sammensætte den helt rigtige PC. Han ved om du får value for money ved den ene eller den anden upgrade. Fortæl ham hvad du vægter højt, hvilke spil du spiller mv. og han samler den perfekte PC.
Handler helt klart igen hos Topdata! Super god oplevelse. Tak Sune!

18. juni 2017

Fantastisk oplevelse!

Topdata havde et fint tilbud på et "Gamersæt" til 6999,- inkl. en skærm.
Fik lov til at tilpasse computeren via hjemmesiden, da der lige skulle en større harddisk, bedre køler og noget OS i. Det var meget nemt, og til rimelige priser.

Jeg fik løbende opdateringer om hvor langt PC'en var nået i processen. Topdata samler ikke bare en pc op fra lageret og sender den afsted. Det bliver bygget fra bunden og indgår i forskellige tests før den sendes til kunden (os).

Bestilte torsdag aften sidste uge, og hvis vi tæller fra næste hverdag så stemmer det overens med at jeg havde min PC på den sjette hverdag.
MEN jeg kan med glæde fortælle at det var hele ventetiden værd.

Det var pakket meget professionelt ind, og alting var i top kvalitet. PC'en var klar til brug allerede fra start af, og man skulle ikke gøre andet end at sætte et par stik i og trykke på tænd knappen.

Man skulle ikke engang igennem setup fasen i Windows da det allerede var installeret! Perfekt.

Jeg hentede CS:GO men den gav kun 30fps in-game. Ringede ind til Topdata som fortalte mig at jeg åbenbart havde sat stikket i det forkerte sted, hvilket kunne være årsagen til det. Efter at sætte den ind i den rigtige port fik jeg 300fps, hvilket er fremragende.

Sune, som sidder bag røret er en utrolig flink og rar mand der har været behjælpelig i hele processen.

Ikke nok med at alt var i top kvalitet fik vi også et valgfrit spil med (v. køb af udvalgt grafikkort).

Det blev vi meget glade for, og så kom der endnu en overraskelse i mailen få minutter efter. Vi fik et ekstra spil fra Topdata, uden beregning. Det kalder jeg fantastisk service!

Alt i alt en forrygende oplevelse, vi er mere end tilfredse og ser frem til at handle igen her når vi skal investere i nye computere :)

Tak Sune og tak Topdata.

100% anbefalet!

7. april 2017

6 stjerner!!!

6 STJERNER, nej vent, 6 GULDSTJERNER!

Jeg skulle bestille en PC midt i december (2016). Ringede vedr. tekniske spørgsmål til Sune (indehaver), der grundigt rådgav omkring dette. Jeg bestilte PC'en via deres hjemmeside, men ville efter nogle dage gerne ændre konfigurationen lidt. Ingen problemer - trods juletravlhed. Hentede Dyret, der som lovet var klar før jul. Den installerede SSD disk var ikke af det annoncerede fabrikat. Skulle lige til at brokke mig, men tjekker først lige data for disken. Den er så faktisk både bedre og hurtigere! Lidt svært at være utilfreds med :)

Efter nogle uger går det op for mig, at jeg rigtig gerne vil sætte to M.2 SSD diske op i et RAID-0. Det kræver så bare en ret kraftig ændring af PC'en. Tænker at det nok enten ikke lader sig gøre (her 3 uger efter købet), eller bliver hundedyrt. Ringer dog til Sune, der lytter opmærksomt til mine problemer. Til min overraskelse er han super forstående og foreslår en ændring, der involverer en arbejdskrævende udskiftning. Og den samlede pris er oven i købet rørende fordelagtig!
Det er nok den bedste købsoplevelse og kundeservice, jeg har oplevet, EVER! Stor tak til Sune og TOPDATA.

Bedste hilsner
Peter M.W.

22. januar 2017

Det hele spiller

Jeg bestilte min PC, hvorefter der gik 6 hverdage, og jeg fik en opringning om, at den var klar til afhentning. Jeg var hurtigt ude af døren for at få den hentet hos Sune i Søborg.

Det er lidt af et bæst jeg fik købt, og kunne næppe få en lignende gamer PC til samme pris et andet sted. Den kører som en drøm. Mange tak til Topdata for nem og god betjening :)

14. januar 2017

Så god service skal du lede LÆNGE efter!

Jeg har købt mig et PC gamer sæt som jeg har fået opgraderet uden problemer! Fik rigtig god service og der bliver imodsætning til andre steder jeg har prøvet at købe PC så tager de sig tid til dig som kunde og yder super service som du IKKE finder andre steder.

Jeg er super glad for min Gamer PC og har ikke kunne finde noget billigere med satte setup andre steder.
Min PC var klar tilbrug (havde bestilt windows pre-installeret) og alt var bare tip top og klar til at game!
- Pc set up¨

Bundkort Asus z170-pro gaming
Grafik 1060 6gb GTX
CPU i7700K (BF1 med 100 fps :D)
Watercooler CPU
SSD +HDD
8gb Ram
Lækkert kabinet med glas(Også er ledningerne lagt pænt når man kan kigge ind som er super lækkert)

Køber helt sikkert min næste pc der når min endag bliver out dated

14. januar 2017

Fantastiske byggede PC'ere

Jeg købte min stationær fra Topdata fra næsten et år siden nu. Den er fantastisk til prisen og leveringen var god. Der blev også sendt flere mails fra topdata og hvor de var i processen med at bygge den, og jeg var glad for den kommunikation. Jeg kan helt klart anbefale topdata

25. december 2016

Rigtig god service

Har haft købt en computer hvor der var en defekt strømforsyning, hvilket jo kan ske. Tog straks ud samme dag og fik det lavet på en halv time. Virkelig rart man ikke skal sende ting ind og vente 2 uger, hvilket er tilfældet hos de store kæder.

27. oktober 2016

Køb af PC endte godt. Rigtig god kundeservice.

Vi købte en pc med få tilpasninger, som var lette at fortage på hjemmesiden inden bestillingen. Overskuelig hjemmeside med mange tilpasnings muligheder.

Pakken blev sendt inden for informeret leveringstid.
GLS laver en fejl og sender den til Frankrig selvom det tydeligt fremgår at modtager bor i DK. Da pakken endelig ankommer og PCen testes observeres der skade på Bundkort og Grafikkort. Pga. den lange transport og håndtering af GLS.
Topdata har pakket den meget forsvarligt inden afsendelse.

At GLS laver en Fejl kan Topdata ikke holdes ansvarlige for. Men den måde Topdata håndterer sådanne situationer er meget professionelt og helt i top.

Da vi kontakter Sune ved TopData er det en meget professionel håndtering. Vi aftaler en måde at udbedre det beskadigede. Kanon kundeservice.

Anbefaler gerne TopData til andre. Seriøs og god kundeservise.

29. september 2016