TOPDATA.DK Anmeldelser

4,5

Min computer ville et ikke starte. Tog den ned til et sted for lige at få en diagnose, hvor jeg fik af vide at motherboardet var brændt af, og det ville være billigere at købe en ny computer. Ring... Se mere

For ti år siden købte jeg en high-end PC hos Topdata, og den kører stadig upåklageligt. Jeg ville dog gerne have en mere moderne model, så jeg gik igen til Topdata. Jeg oplevede en lille udfordring me... Se mere

Jeg fik et større problem med min PC fra Topdata, hvorfor jeg kontaktede Topdata. Selvom Topdata havde lukket den pågældende dag, så ringede Sune til mig og tilbød mig at komme ind med PC'en,... Se mere

Kan ikke andet end at anbefale Topdata, hvis du ønsker en stationær til markeds bedste pris og service! Købte en færdigsamlet stationær black friday, og modtag maskinen en stor uge efter. Hvil... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

TOPDATA DANMARK

4,5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Gode priser og god service

Jeg modtog computeren ca. en uge efter jeg bestilte. Grafikkortet blev ødelagt under transport men jeg fik sendt et nyt samme dag og det kom efter weekenden. Rigtig god service og produkter.

18. november 2019

Altid en god oplevelse

Kvalitetsbyg til en god pris og rigtig god service. Jeg har købt mine seneste to computere her og har aldrig oplevet problemer eller været skuffet.

29. oktober 2019

Topdata: En anden liga

Jeg bestilte søndag aften d. 22/09 en PC fra topdata. Modtog pc'en i går morges (d. 26/09). Efter kun få minutter var computeren tændt og spiller som intet jeg før har haft. Jeg vedkender at TOPDATA ikke har den mest brugervenlige hjemmeside, men pris ift. hardware har jeg ikke fundet billigere andre steder. Jeg vil til enhver tid anbefale at handle hos TOPDATA, som leverer et kanon produkt til en konkurrencemæssig pris. TAK!

27. september 2019

Vores søns pc

UPDATE
Vi besøgte i dag Sune hos Topdata.
Selvom hans ferie ikke var helt ovre, tog han sig tid til at afhjælpe problemet, mens vi ventede.
Servicen kunne ikke have været bedre.
Havde vi købt en pc et andet sted, havde de muligvis ikke haft ferielukning, men vi kunne nemt have kommet til at vente et par uger, mens maskinen skulle på værksted.
Det var ikke en nem fejl at finde, men Sune gav ikke op. Og nu virker alt perfekt igen.
1000 tak for en super serviceoplevelse.
----------------------------------------------------------------------------------------
Vores søn købte en pc den 20. maj, for langt de fleste af hans konfirmationspenge.
Fed maskine. Desværre holdt den op med at virke i sidste uge.
Alt kan gå i stykker. Det er fair nok. Det duer bare ikke, at firmaet holder ferielukket, og ikke henviser til nogen, der kan hjælpe.
Er spændt på hvor længe det tager, at få klaret problemet, når Sune er tilbage. I hvert fald er vores knægt dybt ulykkelig, over ikke at kunne spille med vennerne online. Og hver dag føles som en evighed i sådan en situation. Det er ikke godt nok.

8. juli 2019

Legenden sune

Ham der sune, er sku da bare for fænomenal!

Købte et gaming setup til godt 15 klik, alt support og problemer der har måttet være har været løst igennem mail korrespondance. Det er bare dejligt!

Kan varmt anbefales!

26. maj 2019